Zweeds ziekenhuis moet vanwege moslimgeweld de poorten sluiten

Men zou deze aanvallers hebben moeten arresteren en ze in de tuinen van de burgemeester en de predikanten hebben moeten gooien, zodat deze hen zouden kunnen toespreken en een religieuze dialoog met hen zouden kunnen voeren.

Sinds de besmettelijke ziekte islam, die immers door besmette moslims wordt gedragen, zich in islam verspreidt, moeten wij, vrijheidslievende mensen, ons overal verbarricaderen, uitsmijters neerzetten en alle ingangen van tralies voorzien.

De politie in Malmö nam een ongebruikelijke beslissing en sloot de ingang naar de spoedeisende hulp van de Skåne universiteitskliniek in Lund af. De beslissing werd genomen, omdat er de afgelopen tijd een toenemend aantal schietpartijen plaatsvonden.

“Er bestaat een constante bedreiging, zei Hans Olsson, de plaatsvervangende veiligheidsmanager van het zieken tegen de krant “DN” en hij voegde er aan toe, dat men deze ongebruikelijke maatregel moet invoeren als reactie op de schietpartijen.

Een roedel van ongeveer 60 mensen (moslims) begon bij de ingang bij elkaar te komen en de politie moest ze terugdringen om de mensen, die zich binnen bevonden, te beschermen. “Het personeel voelde zich bedreigd door het grote aantal moslims dat naar binnen drong”, zei Mats Hansson van de geneeskundige dienst in Malmö.

Bronnen:

http://www.kybeline.com/2012/02/10/schwedisches-krankenhaus-muss-wegen-muslim-gewalt-die-tore-schliesen/#more-31590

http://www.thelocal.se/38906/20120203/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Islam, Moslims, Zweden. Bookmark de permalink .

13 reacties op Zweeds ziekenhuis moet vanwege moslimgeweld de poorten sluiten

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Rommel, als je dit leest: bestaat de Zweedse politie soms ook uit watjes, net als HIER..???

  Like

 2. Marijke . zegt:

  Nou zo kan die wel weer he EJ Wat een elende.We krijgen eerdaags het leger op de straat.

  Like

 3. johanna haarlem zegt:

  deckzijl…misschien zijn ze daar om de balen uit hun hersenpan te laten halen 🙂

  Like

 4. Linsky zegt:

  Marijke, daar geniet hij stiekem van hoor! 🙂

  Wat zou ie moeten schrijven als die zieke K.U.T. (Kwalitatief Uitermate Teleurstellenden) islamieten ineens genezen zouden zijn,
  Tot die tijd zadelt ie er ons meer op. 😦

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Niks nieuws onder de zon.
  Ik heb nog ergens een artikeltje dat zegt dat een stuk of tien moslims een kamer op een Intensive Care afgebroken hadden omdat een famillielid gestorven was ergens in Nedeland.

  Like

 6. Madeleine Meersman zegt:

  Och, in Edegem bij antwerpen staken ze een paar jaar geleden de arts neer, die weigerde het sperma van een overleden man (schietpartij) even vantussen zijn ribben te halen….. want daar zit het volgens de koran, en de weduwe wou toch nog een poging wagen.

  Je kan het zo gek niet bedenken.
  lees daar het hele verhaal: http://www.dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?p=93282#93282

  Like

 7. Linsky zegt:

  Madeleine;
  Goeie humoristische link! 🙂
  En dat illustreert meteen weer de ontbrekende intelligentie van dat rifratten volk!

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Sperma tussen z’n ribben vandaan halen… hoe krijgen ze het verzonnen? Dan moeten ze zich al die 1400 eeuwen tijdens het “wippen” afgevraagd hebben waar dat witte goedje dan wel voor bedoeld was…
  Tsjongenogantoe: de eerste de beste woestijnmuis heeft meer verstand.

  Like

 9. Rudor zegt:

  Om het heel bot te zeggen: de enige goede mohammeddaan in de westerse wereld is een dode mohameddaan. Als ze in hun eigen apenlanden (over)leven is dat prima, maar hier maar liever niet meer.
  Dit is overigens geen pleidooi om ze maar gewoon allemaal dood te maken. Ook god helpt een handje mee door het maken van het papiloma-virus dat vooral bij deze groep voorkomt (en waartegen dan weer alle westerse meisjes ook moeten worden ingeënt omdat we niet mogen discrimineren), zo dit waar is natuurlijk.

  Dat dat tuig is binnengehaald door werkgevers om te werken is nog tot daar aan toe. Dat de linkse kerk onderaanvoering van Hitlerbewonderaar Den Uil zich zo heeft ingespannen voor gezinshereniging en zodoende de poort wagenwijd openzette door deze ellende, is nog een heel andere zaak.

  Ik kan dan ook niet wachten op het moment dat volgens trendwatcher Gerald Celente zo ongeveer dit jaar moet gaan komen. Namelijk dat alle ‘arbeidsmigranten’ bijeen worden gedreven en op een enkele reis thuisland worden gestuurd.

  Ik heb in ieder geval een hardgrondige hekel aan al dit soort tuig.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  @Rudor: herinnert u zich deze nog? http://tinyurl.com/3p32945
  Ik als de dag van gisteren. Autobrandstoffen nota bene op de bon terwijl we BULKTEN van de olie. Hele volksstammen die Den Uyl’s salonsocialistische propaganda voor zoete koek slikten.
  Koop ook eens Eurabië van Bat Ye’or: werkelijk grensverleggend leesvoer.
  Als je op het Binnenhof over de Resolutie van Straatsburg van 1975 begint, weten ze niet hoe snel ze de wandelgangen in moeten vluchten. De stakkers.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Ondanks 1973 Straatsburg geloof ik dat de ellende veel meer komt door de tolorante opstelling van links t.o.v. de moslims.
  De socialisten hebben in die moslims hun toekomstige MAATJES gezien en gevonden hetgeen ook blijkt bij verkiezingen.
  Wij hebben het veel te ver laten komen net zoals nu bij de EU.
  Sinds wanneer laten we ons niet meer alles welgevallen.
  Wilders verdient het lof voor het begin van het protesteren met gevaar voor lijf en leden.
  Misschien doet hij het niet altijd even fijngevoelig maar ik waardeer dat hij ermee begonnen is de nederlanders wakker te schudden.
  Zolang er nog “ontwikkelde” mensen zijn die bij Wilders meteen hun neus ophalen alsof je over een stuk “VUIL” spreekt is er nog veel werk te doen.

  Like

 12. hans van de mortel zegt:

  Van Gogh, Fortuyn, Wilders. Drie mannen van formaat als de grote klokkenluiders tegen islam. Alleen de laatste mag nog even doorgaan. Met dank aan de begrijpelijke combinatie van de zieke geest: PvdA en islam.

  En dan te bedenken dat ze daar bij die PvdA zo wat allemaal atheïsten zijn. Nou ja, ook wat dat betreft passen die twee goed bij elkaar. Als oprechte samen zwerende huichelaars.

  Like

 13. E.J. Bron zegt:

  @ hans van de mortel

  Vergist u zich niet in de GEREFORMEERDE ACHTERGROND van zeer veel PvdA´ers!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s