Wie belastert de profeet?

Kort voorwoord van de uitgever: In een commentaar, dat op 22 december 2011 door Ahmed El Aswany werd geschreven en op de website El Bashayer werd gepubliceerd, werden verschillende processen tegen Egyptische christenen beschreven, zoals die tegen de bekende miljardair Naguib Sawiris, die zogenaamd de “islam belasterd” had, nadat hij op zijn Twitter-account een illustratie van Mickey Mouse met baard en een gesluierde Minnie Mouse had gepubliceerd, met een begeleidend commentaar “Mickey en Minnie na tijd” (na de islamistische machtsovername). Het commentaar behandelt op energieke en zelfkritische manier de belangrijke vraag: Wie precies is het eigenlijk die de islam en de profeet Mohammed belastert? Velen in de islamitische wereld staan erop, dat het Westen dit is, vooral de niet-moslims – of dat nu door cartoons, boeken of gewoon door de vrijheid van meningsuiting zou zijn. El Aswany beweert echter vrijmoedig, dat niemand de islam zo belastert als “wij”, de moslims zelf, omdat wij aan anderen een terroristisch, zelfhatend, leugenachtig en levenshatend model, dat gevoed wordt door het doden van anderen in naam van de Jihad, op te dringen en de vrijheid van meningsuiting bestrijden…”

Ahmed El Aswany – Wie belastert de profeet?

Ik geloof er niet in, dat cartoons, boeken of films een of andere religie belasteren of het geloof van hun aanhangers en de ware gelovigen kunnen beïnvloeden.

Diegenen, die de profeet belasteren, zijn diegenen, die in de hele wereld onschuldige mensen afslachten en bombarderen – in New York, Madrid, Londen, Bali, Riyad, Cairo en Bagdad – terwijl ze tegelijkertijd de naam van Allah en zijn profeet citeren onder de vlag van de islamitische Jihad. De daaropvolgende demonstraties ondersteunen deze handelingen en op internetsites wordt de “ridder” Osama bin Laden toegezongen, de “held van de twee aanvallen op New York en Washington (d.w.z. de twee terreuraanslagen van 9/11)”.

Diegenen, die de profeet belasteren, zijn mannen zoals Al-Qaradawi (de geestelijke leider van de Moslimbroederschap), die ertoe oproept om joodse baby´s in het moederlichaam te doden (in zijn toespraak tijdens de bijeenkomst van de misdadige Egyptische journalistenorganisatie in 1996) en die oproept tot zelfmoordaanslagen en deze ondersteunt en in Irak de Jihad heeft uitgeroepen, in naam van de religie en van de profeet, die geleid heeft tot het doden van onschuldige mensen.

Diegenen, die de profeet belasteren, zijn diegenen, die eisen, dat de wereld resoluties tegen het “belasteren van religies” aanneemt, terwijl zijzelf deze belasteringen in de praktijk brengen, met elk gebed in hun moskeeën, scholen en via satelliet – vooral tegen de christenen en de Joden, die zij in elk gebed vervloeken. (Nadat de mensenrechtencommissie van de VN een resolutie tegen de “belastering van religies” had aangenomen, keerde zich volgens informatie van de Saoedische internetsite “ArabiaNet” de Saoedische soeraraad tegen de resolutie – want de belastering van andere religies is een rite en deel van het ritueel van de islam).

Diegenen, die de profeet belasteren, zijn diegenen, die fatwa´s uitvaardigen, die “borstvoeding geven aan volwassenen” toestaan, die beweren, dat het drinken van de urine van de profeet een zegen zou zijn en die het toestaan dat zulke Hadith op scholen en op universiteiten worden onderwezen – inclusief de Hadith van de vlieg en andere Hadith, die de Mensen van het Boek (Joden en christenen) vernederen en met verachting behandelen; de Hadith “Het paradijs zit onder de kling van het zwaard” evenals duizenden andere Hadith, waarvan alleen hun bestaan de profeet en de islam belasteren.

Diegenen, die de profeet belasteren, zijn diegenen, die geloven dat de uiterlijke verschijning – zoals baarden, zibibas (slijtplekken of “rozijnen” op het voorhoofd door gebed) en islamitische kleding voor vrouwen – deel uitmaken van de zuilen van de islam en die mensen ervan beschuldigen ongelovig te zijn en hen doden in naam van de zaak.

Diegenen, die de profeet belasteren, zijn diegenen, die op vrouwen neerkijken als gebrekkige wezens, hen vergelijken met honden en ezels, doordat zij een gebed ongeldig kunnen maken, zoals dat in de beroemde Sahih Hadith staat. Ze geloven, dat vrouwen dom en ongelovig zouden zijn – en vergeten daarbij, dat vrouwen moeders zijn, zusters, geliefden, dochters en echtgenotes en op hetzelfde niveau staan als mannen. En wat nog treuriger is, is dat de grote massa van de islamitische vrouwen gelooft in de authenticiteit van zulke Hadith, die hen kleineren.

Diegenen, die de profeet belasteren, zijn mannen zoals (Dr.) Zaghloul El Naggar, die er aanspraak op maakt een kenner te zijn, maar desondanks verkondigt dat natuurrampen zoals hurricanes, vulkanen en overstromingen de straf van Allah voor zondaars zou zijn en die zowel de Bijbel als de Thora kleineert door te beweren dat het geconstrueerde boeken zouden zijn. En hij doet allemaal onder de vlag van de profeet en in naam van de islam en een groot deel van het gepeupel doet hem na.

Diegenen, die de profeet belasteren, zijn diegenen, die mythes onder de moslims propageren – zoals “De medicijn van de profeet” en de droomuitleggingen – en die hun aanhangers ertoe oproepen de tradities van de profeet (soenna) te herhalen en zo de domheid en achtergeblevenheid onder de moslims te bevorderen, die zodoende gemakkelijk in hun kwaadaardige net verstrikt raken.

Diegenen, die de profeet belasteren, zijn de heersers en sjeiks van de Arabische wereld, die hun landen veranderd hebben in de laatste bolwerken van de tirannie en van de dictatuur ter wereld en die de religieuze teksten manipuleren om hun misdaden te rechtvaardigen.

Diegenen, die de profeet belasteren, zijn niet de mensen van het Westen, maar veelmeer wij, wij, de moslims zelf, omdat wij aan anderen een terroristisch, zelfhatend, leugenachtig en levenshatend model, dat gevoed wordt door het doden van anderen in naam van de Jihad, op te dringen en de vrijheid van meningsuiting bestrijden onder het voorwendsel de principes van de oemma (islamitische wereldgemeenschap) te verdedigen, wat enkel en alleen achteruitgang en verstarring betekent.

Zij (de mensen in het Westen) belasteren en bestrijden een model, dat wij – en niemand anders – hebben geschapen.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/52109

Auteur: Ahmed El Aswany

Bron oorspronkelijk artikel:

http://www.raymondibrahim.com/11134/who-defames-the-prophet

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabische wereld, Christenvervolging, Islam, Islamkritiek, Jodenhaat, Terrorisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op Wie belastert de profeet?

 1. Hallo Tokyo zegt:

  Ik ben het wel eens met bovenstaande stelling, geen grotere anti-reclame voor de islam als de islam zelf. De aanhangers van de islam zullen nu wel stellen dat ” DE ” islam simpelweg niet bestaat en iedere individuele moslim de islam anders interpreteert, men wil ons graag laten geloven dat er ook zoiets als de ” suiker-islam ” bestaat.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Heel dapper!
  Maar ik ben bang dat de beste man hetzelfde lot zal onder gaan als Paul Auster en Salman Rushdie.

  De waarheid is niet voor dat woestijnvolk weggelegd, noch te bevatten.
  Vandaar dat de Goden ze ook in het zand pleurden.
  Hun ‘waarheid’ bestaat uit symbolen, letters uit een boekje, en daar nemen ze uit wat hen het beste uitkomt.
  Geweld, verachting voor de andersdenkenden, minachting voor vrouwen en ongebreidelde seksuele uitspattingen met de kleinste kinderen.

  De Goden begrepen dat al bij de vorming van dat niet-menselijke ras. en wezen toen de woestijnen aan hen toe, ter bescherming van de mensheid.
  Zij hielden kennelijk echter geen rekening met het verraders gen, wat tot volle ontwikkeling kwam in het linkse gebroed in de verder normale samenleving…………

  Linksen; Van oorsprong veelal Hippies, Bloemenkinderen, sekteleden, communes etc. die elke verantwoordelijkheid voor zichzelf, anderen en de maatschappij verwierpen. Zich suf neukten en verslaafd raakten aan drugs, en door overmatig gebruik er van een veelheid geslachtziekten opliepen. Ten gevolge daarvan hield men gedegenereerde hersens en genitaliën over, wat in een aantal gevallen resulteerde in dwaasheid en waandenkbeelden en de daaruit voortvloeiende irrationele wens, dat men verantwoordelijk zou kunnen zijn voor anderen.

  Ook het ontbreken van elk ethisch en kritisch vermogen is te wijten aan de ruggegraatloosheid, veroorzaakt door ongelimiteerde sex zelfs met kinderen.
  Door de alom heersende kuddementaliteit en massapsychose was het mogelijk dat een groot aantal van deze ernstig zieken plaats konden nemen op het pluche. Enkele voornaamste speerpunten in hun vaandel zijn; Evenwichtige verdeling, waarbij dat bij voorkeur dient te gebeuren tussen hun linker en rechterzak. Echter in hoofdzaak, tolerantie, doormiddel van gedwongen acceptatie van totale controle onder de sharia, met uiteindelijke doel massale zelfvernietiging onder de islam.
  Overigens is het een algemene misvatting dat deze lieden naïef zouden zijn! Het begrip, takiya hadden zij al opgedaan tijdens de ontsporingen in Oosterse communes. Hoogst waarschijnlijk ook de plaatsen waar het zaad der zelfvernietiging in hen werd gezaaid.)

  Dat veel westerse vrouwen zich tot de islam wenden is niet overigens ook niet zo vreemd. Daaraan ligt een veel voorkomend psychologisch probleem aan ten grondslag. Een oorzakelijkheid is soms te vinden in wat we noemen het ‘Stockholm syndroom’. Maar in het algemeen vind deze diep gevoelde behoefte haar oorsprong in hun behaagziekte, die versterkt wordt in de diepe gekrochten van hun ziel waar een zij diep onblusbaar verlangen koesteren naar totale onderworpenheid en de onblusbare wens op dominante wijze verkracht te worden!

  Like

 3. hans van de mortel zegt:

  Erg verhelderend! Helaas vindt dit geen gehoor bij moslims. Ga maar eens praten met een crimineel en houdt hem een spiegel voor. Redelijke kans dat hij van het criminele pad af gaat. Bij moslims is dit uitgesloten.

  Een crimineel die roept: “Ik ben crimineel, maar niet meer praktiserend,” zal met een glimlach bejegend worden. Wanneer zullen wij ooit nog eens een moslim tegenkomen die zegt: “Ik ben moslim, maar niet meer praktiserend.” ?

  Forget it!

  Daarom, alle mohammedanen terug de woestijn in. Naar het mekka van de islam. Mekka dus.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Wat enkel in een kleine 2 miljard(…!!) geïndoctrineerde moslimkoppen te vinden is, kan pertinent niet beledigd, gelasterd of gekwetst worden.
  http://tinyurl.com/3mepfoc
  Op die pagina ook links naar HET PROJECT en TAYSIR.
  Tip voor iedere niet-moslim: geef onmiddellijk tegengas igv geleuter over al dan niet plaatsvervangende “belediging” van, etc.

  Like

 5. Vasti zegt:

  Een dapper en verlicht man.

  Like

 6. Johanna Haarlem zegt:

  al die K.U.T moslims moeten snel maken dat ze van onze verrotten onheilige HARAM bodem verdwijnen als ze zo graag volgens het haatboek wil leven DOE DAN wat je moet doen en ga niet hier de moslim parasiet van de samenleving uithangen als alles HARAM is moet je lekker naar de heilige zandbak terug en heerlijk met kledingpolitie etc. gaan wonen GELD GELD….dat is niet HARAM van de ongelovige …ik verdenk ze ervan dat ze de gratis toelagen en uitkeringen en kinderbijslagen als de NIQAAT zien/beleven ….wat doe je in een HARAM land als vrome moslim…anders ?al die smerige verleidingen drank drugs rock en roll hoeren en snoeren oh oh allemaal verboden!! geld stinkt niet…die het gratis geven wel?? haram toch

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Linsky je gaat weer even echt tekeer maar, deze keer ben ik het wel met jou eens al zou ik het voorzichtiger uitdrukken.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Joanna, het valt mij ook telkens op dat ze er geen enkel probleem mee hebben van ons geld te leven en onze ouderen en anderen te overvallen.
  Het geeft alleen maar aan dat ze geen enkel normbesef hebben, dat door onze linkse elite getolereerd wordt.

  Like

 9. Johanna Haarlem zegt:

  als ik terug ben..heb ik belsoten een knuffelbig te kopen en daar lekker veel mee ga lopen over de HARAMbodem joh leuk nieuwe mode trend neem een knuffelbig beter dan honden liefde haha 🙂 kijken of vrome medemens dit aankan je kan ook aan je andere hand een hond nemen dubbel zo veel liefde gegarandeert…kost wel wat extra eten…maar de big vreet alles hondje met de tijd ook zijn we goed bezig in het kader van het milieu begint bijjezelf toch Beatrix…..:)))

  Like

 10. Linsky zegt:

  Johanna, een knuffelbig! hahahahahah…

  Doe je ‘m dan wel effe een boerkaatje om, als je in de buurt van de moskee komt, meid.
  Anders komen ze je op je berg lastig vallen.
  Wellicht een idee om de kazen vast te smelten, je weet maar nooit 🙂 🙂

  Like

 11. Johanna Haarlem zegt:

  hahha linksy weinig kans 4 sjalen lopen er rond hier beneden in het dorpie van 8000…nee mijn biggie krijgt een mooie roze bontkraag hahha:) snap je um jij wel…en gelakte nageltjes misschien wel van mooie nepperts met vel roze lak….geen tafelkleden en tentzeil voor mij biggie en ze heet barbie en de herdershond heet PIM hahha ennuh geen kazen wel kruisboogje klaar :)etc. wat mag mag…

  Like

 12. Linsky zegt:

  Verrek, Johanna, jij hebt nog eens goeie ideeën! 🙂

  Ha, da’s een heel goed idee, die kruisboog.
  Daar zit best veel kracht achter.
  En dat bedenk je allemaal daar op dat bergje in alle rust en eenzaamheid.
  Tja, zo’n toppie nodigt natuurlijk wel uit tot bezinning, introspectie en het aldoende ontwikkelen van prima acties.. 🙂

  Like

 13. Johanna Haarlem zegt:

  nou linksy ik weet wat ik weet en over gelezen heb…ik ben op het ergste voorbereid!!! en dat al 5 jaar linksy ik kwam zwaar prepared hier al op de berg aan 🙂 45 kuub handel mee uit nederland…surviven is geen kattepis linksy..en dat voor barbie uit de jordaan 🙂 een maal op de berg begint idd. de bezinning etc…daarvoor is er al zoveel gedaan…nu is het nog in uitvoer brengen….hoop het niet diep in me hartje linksy het word een puinbak in alle opzichten dan…en me familie en kennissen zitten nog allemaal in a’dam h’lem e/o…..die doen dan ook niet meer mee word ik niet vrolijk van hoor….nee.heb me zoon van 11 op de berg gezet waar daar gaat eht om linksy de kindertjes!!

  Like

 14. Johanna Haarlem zegt:

  linksy ik heb een boog daar gaat een hert van liggen 🙂 heftig ding en legaal te koop ook luchtdrukwapens als je dat gaat bekijken zó niet slecht als alternatief van een echte …behoorlijk heftig als je eigen gekweekte meloenen als target…als voorbeeld neemt….explode!!

  Like

 15. Linsky zegt:

  Johanna, zo’n meloen kun je ook mooi aankleden, hoor, of een baardje aanplakken 🙂

  Ja die bogen, je hebt ook normale bogen met pijlen, moet je wel wat sterker voor zijn.
  Wij schoten met die dingen in HU.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s