Politiek correct: Wat ons nieuws op dit moment verzwijgt

In de zwaar gesubsidieerde “Aktuelle Kamera” (Tagesschau) worden deze dagen ´s avonds vreugdetranen over de komende eindoverwinning aan het eurofront aangekondigd, de oneindige kracht van de Duitse economie en de grote wijsheid van onze geliefde Führerin Angela Merkel wordt, net zoals ten tijde van de DDR, geprezen. En om te griezelen zijn er dan nog snel een paar beelden uit het gruwelijke Syrië of uit Griekenland. Het zijn van tevoren geprepareerde uniforme nieuwsberichten, die ook in de kranten staan. Het belangrijke nieuws vindt ondertussen ergens anders plaats.

Er zijn nieuwsberichten, die vele mensen interesseren. Ze zijn ook waar. Ze zijn belangrijk. Maar ze zijn politiek niet correct. En daarom worden ze in veel kranten en in de “Aktuelle Kamera” (Tagesschau) gewoon onderdrukt. Zo´n typisch bericht gaat puur toevallig over Turken. Uitgerekend de Turkse “Vakbond van de Democratische Pedagogen”, die men zeer zeker niet in de rechterhoek kan plaatsen, heeft een onderzoek naar de leesgewoonten in Turkije gepubliceerd. Turken lezen één maal in de tien jaar een boek. Terwijl in de VS 12% en in Groot-Brittannië 21% van de mensen regelmatig boeken leest, doe dit in Turkije slechts één op de duizend. Een Japanner leest volgens het onderzoek per jaar gemiddeld 25, een Fransman 7 boeken en een Turk slechts één boek in de tien jaar, aldus het onderzoek. En wat leest u? De koran. Dit is een van de vele actuele nieuwsberichten, die na het Sarrazin-debat over de nachtmerrie immigratie vast en zeker veel mensen zou interesseren. Maar we komen het niet te weten. Geen mooi onderwerp. En in plaats van een goed boek te lezen, winden de Turken zich op dit moment over ons carnaval op, omdat wij ze daar zogenaamd “discrimineren”. Immigratie is gewoon niet – zoals politiek correct wordt beweerd – een grote aanwinst.

Men ziet dat op dit moment zelfs aan onze Europese universiteiten. Daar moeten we nu aan immigranten uit bepaalde landen bijvoorbeeld uitleggen hoe men gebruik maakt van toiletten. We kijken pijnlijk getroffen de andere kant uit. We kijken ook weg als onze kerken worden geschonden zoals in Duisburg. En ook niet alleen in Duisburg. We hebben nu veiligheidsglas voor de ramen van kerken nodig – en de “Aktuelle Kamera” bericht hier niet over. “Neuk je God”, zeggen buitenlanders nu tegen onze priesters. En wij kijken weg.

We mogen nu ook niet meer het woord “zwartrijders” gebruiken wanneer medeburgers zichzelf bevoordelen in het openbaar vervoer. Dat is nu volgens migranten racistisch. Op zeker moment zullen wij via de “Aktuelle Kamera” gewoon te horen krijgen, dat we dit woord niet meer mogen gebruiken. Dat zullen ze ons mededelen.

Wanneer u, beste lezer, politiek niet correct bent, dan kan de internationale politie u nu arresteren. Dat gelooft u niet? Interpol is de Engelse afkorting van The International Criminal Police Organization (ICPO). Interpol werd in 1923 in Wenen opgericht en dient de internationale misdaadbestrijding. De zetel van de organisatie bevindt zich in het Franse Lyon. En Interpol heeft nu in Maleisië een journalist gearresteerd, die zich op Twitter kritisch had uitgelaten over de islam en diens uitvinder Mohammed. De 23 jaar oude journalist Hamza Kashgari werd in ieder geval op de luchthaven van Kuala Lumpur gearresteerd, omdat er een Interpol-arrestatiebevel uit Saoedi-Arabië vanwege “belediging van ene meneer Mohammed” tegen hem bestond. Zijn Twitter-kritiek op de islam werd in Saoedi-Arabië meegelezen. En daarom willen de Saoedi´s de journalist nu executeren. Uiteraard lezen we hierover in de Duitstalige media geen woord.

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/politisch-korrekt-fick-deinen-gott-was-unsere-nachrichten-derzeit-verschweigen.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamkritiek, political correctness. Bookmark de permalink .

7 reacties op Politiek correct: Wat ons nieuws op dit moment verzwijgt

 1. Daniël Deblaere zegt:

  Soms walg ik van de pers. Uw dienaar zal nooit vergeten dat toen koning Boudewijn (van het overjarig en kunstmatig koninkrijk ingesloten door Duitsland, Frankrijk, Nederland, Luxemburg en de Noordzee) er maar één nieuwsitem was namelijk de dood van deze man . Wat als dit overbodig staatshoofd niet overleden was… ? wat zouden we dan voorgeschoteld krijgen op de VRT e.d.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Precies. Soosdat!
  Uitstekend artikel, E.J.!

  Daarom kijk ik dus regelmatig naar de reguliere journaals en houd de rest van de MSN goed in het oog. Om in de gaten te houden wat ze allemaal verzijgen, liegen, bediegen en manipuleren!

  Zo krijg je een prima idee, van wat ‘ze’ niet willen; dat we weten, over nadenken, of zelfs maar willen!

  Like

 3. Linsky zegt:

  Hier wordt ook niet echt mee te koop gelopen:

  10 bizarre dingen die “wetenschappers” voor u in gedachten hebben in de nabije toekomst
  Door Redactie op 13 februari 2012 – 11:0024 Reacties | 854 keer bekeken | Deze post afdrukken
  Wat wetenschap – gedreven door grote bedrijven – in gedachten heeft voor de mensheid in de toekomst is heel anders dan het dromerige utopische landschap, dat wordt geportretteerd door de reguliere media.

  In de media heten wetenschappelijke prestaties altijd “vooruitgang” en niet “tegenslagen”, alhoewel, velen van deze prestaties hebben bewezen rampzalig te zijn voor de mensheid (als atoombommen of GGO’s-genetisch gemodificeerd organismen).

  Hier een samengestelde lijst van 10 toekomstige technologieën, die gebruikt kunnen worden om uw vrijheden weg te nemen en u tot slaaf van de grote wereldwijde bedrijven en organisaties te maken, allemaal onder de noemer van “wetenschap”.

  http://www.argusoog.org/10-bizarre-dingen-die-wetenschappers-voor-u-in-gedachten-hebben-in-de-nabije-toekomst/

  Like

 4. Columnist zegt:

  vooral de info over de wetenschappers is erg nuttig.

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik had Kopp online al gelezen:je schrikt je te pletter!En dan komt daar Linsky nog eens overheen:heeft het eigenlijk nog wel zin dat we ons kwaad maken en naar oplossingen zoeken?Ik zal vannacht een stuk minder lekker slapen!

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  En het manipuleren gaat maar verder.

  Yvonne het heeft geen zin er slecht van te slapen want veel dingen gaan wel of niet gebeuren en daar kunnen we niks tegen doen behalve protesteren ter voorkoming van eigen frustratie.

  Like

 7. cor zegt:

  Een mooi (nou ja mooi is anders) stukje weer E.J
  De media doet aan hersenspoeling, luchtige en luchthartige feiten blaast men buitenproportioneel op, hapklare voorgekookte meningen over het Midden Oosten en de wereldpolitiek en vervolgens gaat men over tot het vermaak, sterren dansen/zingen/huppelen/stralen/reizen met…… of ander entertainment, want geef het volk brood en spelen, hou ze dom en arm, dan kan de zichzelf benoemde bestuurlijke elite ongestraft doorgaan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s