Willen de Duitse Groenen de sharia?

De redactie van Politically Incorrect (PI) werd onlangs een schrijven uit het bureau van Cem Özdemir toegespeeld. Daarin wordt de vraag of de Groenen het sharia-initiatief van Hartloff moeten steunen, krachtig bevestigd. Er zouden terreinen bestaan, “bijvoorbeeld bij scheidingen of in erfrechtzaken, waarin ook rekening wordt gehouden met niet-Duits recht. Op deze manier kunnen ook elementen van de sharia relevant zijn, wanneer deze in het recht van andere landen een rol spelen. Het resultaat van een beslissing dient verenigbaar te zijn met Duits recht”.

Juist bij scheidingen en erfrechtkwesties volgens de sharia worden de mensenrechten van vrouwen met voeten getreden – de vrouwgeroerde Groenen laten dientengevolge de islamitische vrouwen als slachtoffers van dit systeem ijskoud in de regen staan. Goed om te weten, dat de Groenen afgeweken zijn van hun vrouwenpolitiek. Of koesteren ze sinds kort heel officieel een islamitische dubbele moraal?

Hoe geruststellend echter, dat de sharia weliswaar niet conform is aan ons Duitse recht, maar er toch mee “verenigbaar” moet zijn. Houd je niet aan wetten als je moslim bent, kijk alleen of het nog een beetje past. Wat een fijne Groene opheffing van de grondwettelijk gegarandeerde gelijkheid voor de wet!

“Wat betreft de (verdergaande) invoering of het bestaan van shariarechtbanken in Duitsland, zie ik daarvoor überhaupt geen noodzaak”, staat er verder in het schrijven.

Dat laten we ons nog een keer op de tong smelten: De landelijke invoering van de sharia wordt bijvoorbeeld niet afgewezen, zij is alleen (op dit moment?) geen noodzaak. Dientengevolge is het slechts een kwestie van tijd of aanleiding wanneer of onder welke omstandigheden zij “noodzakelijk” zal worden. We zijn benieuwd!

Verder staat er in de tekst: Het zou

“[…] steeds weer eigenaardig zijn, hoe door het schandaliseren van een thema in de publieke opinie de indruk wordt gewekt, dat de belangrijkste bedoeling van de moslims de invoering van de sharia zou zijn. Dat is zeer zeker niet zo”.

Ho, ho, niet zo snel: Islam en sharia horen bij elkaar, zonder sharia is de islam geen islam. Dat zal de imam in de moskee hiernaast de beste Cem vast en zeker onmiddellijk bevestigen, of niet dan? Waarom zouden dan juist gelovige moslims de sharia niet willen of moeten invoeren?

Afsluitend moeten we de briefschrijver gelijk geven: Het is echt eigenaardig en een beetje belachelijk, dat de Duitsers zo weinig verontwaardigd zijn over de uitholling van hun rechtssysteem.

Meneer Özdemir, bedankt dat u ons zo openhartig geïnformeerd hebt!

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/02/wollen-die-grunen-die-scharia/#more-239115

Auteur: G. Mayer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Sharia. Bookmark de permalink .

17 reacties op Willen de Duitse Groenen de sharia?

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Alsof de duvel ermee speelt, Herr Bron, ik lees net een klein half uurtje geleden de Duitse versie op pi-news. De verraders zijn onder ons, het is gewoon niet meer bij te benen, alhoewel ik me afvraag waar jij alle energie vandaan haalt om vertaalde artikelen hier steeds opnieuw te parkeren. Waarvoor mijn hartelijke dank, trouwens. Hopelijk ben ik niet al te cynisch als ik vaststel
  dat het verzet weinig voorstelt en niet alleen bij onze Oosterburen. Goedbeschouwd heeft dit uitstekende interview dus weinig resultaat gehad: http://tinyurl.com/8766bq4
  Hier is deze laatste verzetsvrouw nog een keer: http://tinyurl.com/69tf4ee
  Er moet meer VERZET komen in de EU, laten we daar VANDAAG mee beginnen..!!!

  Like

 2. Linsky zegt:

  Verdomme, ik leer ’t ook nooit, hè! 😦
  Eerst de nodige sterke koffie…!
  E.J. ik heb werkelijk alle bewondering voor de wijze waarop je steeds weer zelfs dit soort verraderij en opzettelijke vernietiging van onze samenleving weer op schrift weet te stellen.
  En wat Decky ook al memoreert; De verraders zijn onder ons!
  Is onze hoop dan echt alleen maar gevestigd op de jongeren die nog het lef hebben, zich te uiten in hun uiterste wanhoop? Mag ik nog eens herinneren aan deze heldin, die staat waar wat wij allemaal hadden moeten doen:

  Duits, met Engelse ondertiteling.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Nogmaals de verraderlijke uitspraken van o.m. de Groenen:

  Jürgen Trittin, Bündnis90/Die Grünen Sinngemäß : “Wir wollen, dass Deutschland islamisch wird”.

  Need we say more?

  http://www.npd-weissenfels.de/gruene-deutschlandhasser-fratze/

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Het recept voor grote rotzooi ligt klaar, niet alleen dankzij die verdammte Grünen…!!!

  Like

 5. An Li zegt:

  Claudia Roth

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Nog een derivaat van dat islamitische SLACHTERSHANDBOEK sharia: als je een niet-bestaande PEDOFIEL beledigd, krijg je een zwaard in je nek.
  http:/tinyurl.com/6t2nrt8
  Je demande, au nom de l’humanité, à ce qu’on broie la Pierre-Noire, pour enjeter les Cendrus au vent, à ce qu’on détruse la Mecque et que l’on Souille la Tombe de Mohamet.
  Ce serais le moyen de démoraliser le Fanatisme. (Gustave Flaubert, 1 maart 1878)

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  http://tinyurl.com/6t2nrt8
  En het moest beledigt zijn. Zo, da’s ook weer recht gezet.

  Like

 8. Linsky zegt:

  Mijn God,…. Wachteres, er is geen hoop meer. het wordt met de dag erger, de arrogantie en het verraad! Hoe houd je het nog uit daar? 😦
  ==============
  “Duitsland zal meer en meer verdwijnen elke dag, waarvan ik denk dat is gewoon geweldig.” Jürgen Trittin , Alliance 90/The Groenen Dienovereenkomstig, “Wij wensen dat Duitsland islamitisch is,”
  =============
  Kunnen we niet beter ergens toch maar een eiland gaan zoeken?

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Moet nogal een GROOT eiland zijn, m’n beste Linsky. Uiteraard mooi weer, eigen bestuur, geen bureaucratie, vrouwvriendelijk ook, vul maar in.

  Like

 10. Linsky zegt:

  Zijn het er dan zo veel Decky, die het met ons eens zijn…? 😦

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Ze zitten vooral achter de geraniums, maar durven er niet voor uit te komen hoe ze over bepaalde ontwikkelingen denken. Ze moeten een zetje in de goede richting hebben, lijkt me.
  In m’n eigen wijk zitten ze ook, de meelopers en degenen die politiek betrouwbaar zijn en dat zijn er helaas niet veel. Aard van de meeste autochtone inboorlingen: in actie komen als ’t te laat is.

  Like

 12. Ad zegt:

  Het is in Duitsland net als in Nederland, Groen Links is gewoon niet te vertrouwen. Ze voeren een politiek van “weg met ons”.

  Like

 13. Linsky zegt:

  Al dat schorem is van hetzelfde sop! 😦

  Als een burger liegt, bedriegt en huichelt is het ie asociaal en crimineel.
  Als een politicus dat doet, heet het politieke correctheid en diplomatie!

  Like

 14. Wachteres zegt:

  Volgens een onderzoek uit BRUSSEL! willen de Duitsers helemaal niet af van de Euro:

  http://www.bnr.nl/topic/beurs/900232-1202/duitsers-willen-niet-af-van-de-euro

  Duitsers willen helemaal niet massaal terug naar de D-mark. Het onderzoek waaruit blijkt dat 75 procent van de Duitsers geen vertrouwen heeft in de euro, rammelt aan alle kanten.

  Dat is de conclusie van twee wetenschappers van de Brusselse denktank ‘Centre for European Policy Studies’. Zij stellen zelfs dat een kleine meerderheid nog vertrouwen in de euro heeft.

  Like

 15. Jan zegt:

  De Groenen willen nu zelfs versneld Duitsland van de kaart vegen:

  Claudia Roth wil de Duitse staatsburgerschap afschaffen samen met de SPD (de Duitse PvdA). Geen Duits paspoort meer maar een Europese.
  http://deutscherinfodienst.blog.de/2009/04/01/roth-deutsche-staatsbuergerschaft-abschaffen-5870700/

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 12.43. uur, het zoveelste bewijs dat LINKSEN LANDVERRADERS zijn Jan. Ik had het al jaren vermoed, maar het wordt steeds duidelijker.

  Like

 17. Jan zegt:

  De Groenen kunnen slechts van een tsunami van leugens

  Claudia Roth: “Fukushima zorgde voor 16.000 doden”. Daarom dient Duitsland geheel af te zien van atoomenergie.
  In werkelijkheid stierf geen enkele. Alle slachtoffers waren het gevolg van de tsunami.
  http://www.focus.de/politik/deutschland/16-000-tote-bei-atom-katastrophe-claudia-roth-loest-mit-fukushima-gedenken-shitstorm-aus_aid_938380.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s