Libië: homoseksuelen bedreigen mensheid

De nieuwe Libische regering is haar eerste optreden in de Human Rights Council van de VN begonnen met een scherpe aanval op homoseksuelen. Zoals de NGO “UN-Watch” meldt, heeft de Libische gedelegeerde maandag tijdens zijn eerste optreden de homopolitiek van de Verenigde Naties scherp bekritiseerd. Hij verklaarde, dat de discussie over homoseksuele en lesbische thema´s “de religie en het overleven van de mensheid zou beïnvloeden”. Libië werd in maart vorig jaar vanwege schendingen van de mensenrechten door het Gadaffi-regime uit de Human Rights Council gezet. Pas in november werd de nieuwe regering er weer in opgenomen.

Het “nieuwe” Libië is vooral een doorn in het oog van een VN-resolutie van de Human Rights Council uit juni 2011, waarin voor het eerst de discriminatie van lesbiennes en homoseksuelen in de wereld werd bekritiseerd. De resolutie werd aangenomen met 22 tegen 19 stemmen. Het besluit werd gesteund door de EU, de VS en Latijns-Amerikaanse landen, terwijl Afrikaanse en Arabische landen ertegen waren. De Libische gedelegeerde maakte duidelijk, dat zijn land tegen de resolutie gestemd zou hebben als het op dat moment in de Human Rights Council zou hebben gezeten.

Laura Dupuy Lasserre, de uit Uruguay afkomstige presidente van de Human Rights Council, bekritiseerde Libië vanwege de harde retoriek. Ze verklaarde, dat de council er zou zijn “om mensenrechten te verdedigen en discriminatie te verhinderen”.

“Homo´s en lesbiennes betalen nu de prijs”

UN-Watch bekritiseerde, dat Libië niet alleen homofobie zou verbreiden, maar systematisch gevangenen zou mishandelen. “Dat roept de vraag op of het nieuwe regime beter is”, verklaarde Hillel Neuer van de mensenrechtenorganisatie UN-Watch uit Genève, die beslissingen van de VN kritisch volgt. Alle westerse democratieën zouden voorstander zijn geweest van de opname van Libië in de Human Rights Council, hoewel het nieuwe regime in binnen- en buitenland geen betrokkenheid voor mensenrechten zou tonen. “Homo´s en lesbiennes betalen daar nu de prijs voor”, aldus Hillel Neuer.

In het Libische Wetboek van Strafrecht worden handelingen met dezelfde sekse bestraft met tot 5 jaar gevangenisstraf. Homogroepen zijn verboden in het land.

Bron:

http://www.queer.de/detail.php?article_id=15933

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Libië, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

13 reacties op Libië: homoseksuelen bedreigen mensheid

 1. Linsky zegt:

  Dit is heel bewust!
  En is natuurlijk ook geen probleem wat zich beperkt tot Libië.

  Het is een natuurlijke onvermijdelijke ontwikkeling van twee tegengestelde energieën (yin – yang) die door de evolutie heen, op evenwichtige wijze expressie zoeken. Misschien is het zelfs wel de uiteindelijk lotsbestemming van het menselijk ras, om eens als androgyn of hermafrodiet de evolutielijn te beëindigen!
  Dit zijn dingen waarvan men wel degelijk in de ‘hoge kringen’ op de hoogte is. Die werkelijke uitbreiding van energie levels, is nu net wat zij de massa willen onthouden, evenals verruiming van het algemene zelfbewustzijn! Niet omdat zij tegen homo’s zijn, maar omdat men niet gebaat is bij een mensheid in collectief evenwicht en persoonlijke balans.

  Verdeel en heers!
  Men heeft het een tijdje aangezien, zoals ook de religieuze ontwikkeling een poos werd toegestaan, maar vind het nu welletjes, en heeft besloten dat het tijd wordt voor één wereld religie. Wat of welke is bij uitstek de meest geschikte om reeds alle bestaande te vernietigen?
  Isalm en sharia!
  Zij, de gehersenspoelde, en bewust kwaadaardige moslims, worden dan ook met opzet hierheen gebracht door onze overheden en wereld-elite, die ons willen dwingen door onder andere dit giftige waanbeeld van ‘homo = ziek’ te drinken. Waarbij de sharia en koran natuurlijk als gezaghebbend worden beschouwd.

  Deze lieden, die zich tooien in jurken en er uitzien als baardige prehistorische creaturen, met het geestelijke niveau van aardwormen, zijn enkel uit op de vernietiging van alle beschaving,…gefaciliteerd, gesteund en gepropageerd door onze overheden!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Het zijn NIET de homo’s en lesbo’s die de wereld bedreigen, het is die POKKE-islam die onze wereld bedreigt, laten we het daar eens over hebben.

  Like

 3. Marijke . zegt:

  Amen to that G,Deckzeijl.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Toch wel mooi die discussies tussen politiek correcte homo en lesbis geëmancipeerde maatschappij van OPZIJ en de moslims.
  Weer begrijp ik de “liefde” tussen die geëmancipeerde feministische linksen met die moslims niet.

  Wat zullen ze zich in allerlei bochten moeten wringen om zich te verantwoorden.
  We moeten ze blijven attenderen op die meningsverschillen.

  Like

 5. chantal zegt:

  Wèl een goed punt heeft die Lybische vertegenwoordiger waar hij verklaarde dat homoseksuele en lesbische thema´s ook ” het overleven van de mensheid zou beïnvloeden”.
  Het zou in het belang van het voortbestaan van de mensheid zijn indien op zijn minst de helft der geslachtsrijpe mensheid zich tot de verkeerde kant zou bekeren. 😉

  Like

 6. jowitteroos zegt:

  Misschien iets off topic:

  Een groter geheel mijns inziens NWO: de Nieuwe Wereld Orde. In Amerika is men ondergronds aan het bouwen al jaren: http://youtu.be/v1hsqDFZ-uU
  Denk aan De groep Bilderberg die al jaren samenkomen waarbij leiders uit de gehele wereld samenkomen met allerlei wetenschappers en bankiers etc., ook onze Koningin ( haar vader heeft dit immers opgezet!).
  Enfin, nogmaals misschien off topic, maar alles wat nu gebeurd is in het klein en komt steeds sneller en duidelijker naar EEN DOEL

  Like

 7. jowitteroos zegt:

  Dito over voedselcontrole, zie de arts die hier al jaren voor strijd ( bewustmaking)

  In het groot is een groep ( NWO) zich aan het voorbereiden voor iets.
  Enfin oordeel zelf, misschien weer off topic, waarvoor excuus

  Like

 8. Linsky zegt:

  jowitteroos:
  Zoals je wel zult hebben gezien is het blog redelijk breed georiënteerd. 🙂

  We schenken dan ook regelmatig aandacht aan zaken als NWO en Monsanto;

  https://ejbron.wordpress.com/2012/02/04/200-000-zelfmoorden-in-india-de-verwoestende-gevolgen-door-monsanto-video/

  Like

 9. jowitteroos zegt:

  Linsky,

  ik weet het, kijk geregeld al langere tijd en zo worden we bewuster van alles en kunnen we het geheel begrijpen.

  Met Off topic bedoel ik ( maar dat zult u begrepen hebben) dat ik met de reactie onder het artikel niet over het artikel praat.

  E.J. Bron is een uitstekend podium/website om je goed te laten informeren.
  Dank hiervoor!

  Like

 10. hans van de mortel zegt:

  Islam deugt misschien wel. Maar dan alleen in een dorre van alle verstand ontheven traditioneel heidense islamitische zandbak die al 1400 jaar een succes schijnt te zijn bij aan hersenrot lijdende godsdienstwaanzinnigen.

  Dus niet geschikt om hier in het westen wortel te schieten. Intolerantie gaat nu eenmaal nooit samen met tolerantie. Ook al denken bekrompen laffe en vooral gluiperige smeerlappen die politici zijn, daar anders over.

  Like

 11. Pingback: Onderdrukt nieuws: Opnieuw een kanonnade van verzwegen informatie | E.J. Bron

 12. Pingback: Onderdrukt nieuws: Opnieuw een kanonnade van verzwegen informatie | AmsterdamPost

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s