Trossingen: Geen carnaval op evangelische peuterspeelzalen

In Trossingen, in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg, wordt geen carnaval gevierd op de vier evangelische peuterspeelzalen. Geen serpentines en slingers, de kinderen mogen zich wel verkleden. De motivering van dominee Sarembe hiervoor is, dat “alcoholmisbruik, overspel tot aan duidelijk occulte handelingen toe”, die tijdens carnaval zouden voorkomen, niets op protestantse peuterspeelzalen verloren zouden hebben. Interessant om te weten dat in Trossingen 3-jarigen al aan alcoholmisbruik doen, of is het iets anders?

In het desbetreffende krantenartikel is op mysterieuze wijze sprake van ouders en kinderen, die zich “buitenstaanders” zouden kunnen voelen. In een later artikel wordt gezegd:

“We moeten ons beschermend voor deze minderheden opstellen”, zei Sarembe gisteren in een gesprek met de “Neckarquelle”.

Wie echter deze “minderheden” zijn, wordt niet gezegd. Het stadje heeft ooit tamelijk veel Rusland-Duitsers opgenomen, die er echter niet per se om bekend staan dat ze tegen alcoholmisbruik demonstreren. Toch komt er nu tegengas voor de kruiperige dominee, die de meerderheid van de kleine kinderen geen onschuldig verzetje gunt! Deze politiek correcte minderhedenbescherming ontaardt helemaal!

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/02/trossingen-nix-fasnet-in-evangelischen-kitas/#more-239703

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islamisering. Bookmark de permalink .

10 reacties op Trossingen: Geen carnaval op evangelische peuterspeelzalen

 1. Chantal zegt:

  “…. tot aan duidelijk occulte handelingen toe”, met zo lees ik onder de eerste link “Hexen- und Teufelskostüme”.
  Weer een krachtig bewijs voor het werk van de illuminatie die door Satan worden aangestuurd om zo op aarde de antichrist en de NWO te vestigen. 😉 🙂

  En naturlijk heeft die Duitse dominee nog een ander punt waaneer hij wijst op het tijdens carnaval welig tierendse drankmisbruik en overspel.
  Luister maar eens naar de plannen van Gerst in ‘Ik laat je thuis achter het fornuiis’, een clipje dat in een jolige bui werd gemaakt door de zoon van mijn vriendin en zijn twee maten. 🙂

  Like

 2. Chantal zegt:

  By the way, meer dan I miljoen 900 duizend youtube hits. De jongens zijn volgeboekt met kwartiertjes optreden en hebben er ter aanvulling op hun studie een alleraaardigse zakcentje aan tijdens carnaval.

  Like

 3. Marijke . zegt:

  Is there a doctor in the house.?

  Like

 4. Linsky zegt:

  Marijke, die zijn er wel, maar die zijn overbezet, er zijn er teveel ziek geworden. 🙂

  Like

 5. Chantal zegt:

  Heel invoelbaar, Marijke, dat je de neiging krijgt er er een dokter bij te halen als je iemand NWO in relatie ziet brengen met satan, illuminatie en de antichrist. Toch is het Robin de Ruiter, de goeroe van Linsky, die dergelijke verbanden legt. Klik de linkjes maar eens aan die je medestijder eerder hier bij E.J over de opvattingen van deze ‘geleerde’ postte. 😉

  En wat het lied van Gerst betreft, zo gemakkelijk is het echt niet om een goed carnavalslied te maken. Luister maar eens wat een vakman er over te zeggen heeft.
  De jongens van Gerst zijn hard op weg naar de twee miljoen jijbuis-hits. 🙂

  Like

 6. Chantal zegt:

  We zitten een paar dagen in Maastricht en ‘carne vale’ (vaarwel aan het vlees) staat hier op losbartsen. Volgens de plaatselijke deskundigen hier is het carnaval een omkeringsritueel waarbij maatschappelijke rollen worden omgedraaid en normen over gewenst gedrag worden opgeschort.
  Dus bezondigen de deelnemers zich nog een beetje meer dan alledaags aan het verboden vlees van de buurvrouw of buurman, en verdrinken zij extra hun sores.
  Voor Anil Ramdas die zich zojuist van kant maakte is het te laat. Hij is een van vijf mensen per dag in Nederland die de pijn die hun leven hen gebracht heeft niet langer kunnen doorstaan.
  Tragisch!
  Nu weer on topic.: Eeuwen geleden werd het al bewezen in Limburg dat er vaak echt sprake was van een duivelse voorvallen waarbij heksen een pact met satan hadden gesloten. 😉

  Like

 7. Chantal zegt:

  Tijd voor een Wiecke Witte nu. De jongens van Gerst zijn de teller van twee miljoen hits ruimschoots gepasseerd.
  Heerlijk dat typisch Mestreechs gerstenat.
  Opvallend is het aantal kleine kinderen dat hier in Maastricht in de binnestad nu al aan de hand van hun ouders door de stad dwaalt. Satan kan tevreden toekijken. 😉

  Like

 8. Chantal zegt:

  correctie: ‘opvallend is het aantal in carnavalsdracht verkleedde kinderen…’
  Die kinderen hier krijgen het echt al met de paplepel ingegoten hoe dat heidens feest te vieren. 🙂

  Like

 9. E.J. Bron zegt:

  Nog beter is: “Opvallend is het aantal in carnavalsdracht verklede kinderen…” 😉

  Like

 10. Chantal zegt:

  Tsjesus, nog een belangrijke typo: Het is natuurlijk geen Wiecke Witte maar Wieckse Witte, genoemd naar de wijk hier die, vanuit het stadscentrum gezien, net aan net aan de andere kant van de Sint Servaasbrug over de Maas ligt.
  Alaaf!! Oh nee, dat zeggen ze in Brabant, straks eens informeren wat ze hier roepen. 🙂

  http://www.wieckse.nl/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s