Moslim Umar: “Trots om in de naam van Allah te doden”

Als dat niet opnieuw een bewijs is voor de vredelievendheid van deze religie: De “onderbroekterrorist” Umar Farouk Abdulmutallab, die in 2009 kort voor Kerst boven Detroit een vliegtuig wilde laten exploderen, sprak voor de rechtbank verbazingwekkend openlijk over zijn motieven: Hij zou het werk van Allah tegen de “onderdrukkers” van moslims hebben willen uitvoeren. Hij zou er “trots op zijn om in de naam van Allah te doden”, aldus schrijft “BILD” vrijdag in een artikel “Levenslange gevangenisstraf voor de onderbroekterrorist”. Viermaal levenslang plus nog vijftig jaar heeft de Nigeriaan voor zijn vrome daad gekregen. Nu heeft hij heel veel tijd om in de gevangenis Allah te huldigen.

“BILD” bericht, dat hij het vonnis stoïcijns zou hebben aangehoord. Geen wonder, want hij weet immers dat het waren leven op hem in het hiernamaals wacht: de vervulling van al zijn wensen, inclusief oneindige seksuele vreugde met 72 maagden, omdat hij per slot van rekening een trouwe volgeling van zijn God is. Of krijgt hij dat toch niet voor elkaar, omdat hij zijn missie niet helemaal heeft vervuld? Per slot van rekening liet hij zich door kafirs overmeesteren, wat hem bij Allah vermoedelijk ongenoegen zou opleveren. Eigenlijk is er immers alleen maar een plaatsje gegarandeerd bij de willige maagden voor de moordende en zelf vermoorde martelaren.

Stoïcijns hoorde de Nigeriaan de verkondiging van het vonnis aan: viermaal levenslang plus nog vijftig jaar gevangenisstraf. Het is de hoogste straf, die voor zo´n misdaad mogelijk is.

De foto hierboven toont het nogal ongebruikelijke Jihadistenmateriaal van de ware gelovige: zijn met explosieven gevulde onderbroek.

“Shit”, zal Umar Farouk Abdulmutallab gedacht hebben toen het even “pffft” deed in plaats van “kaboem”. Wat een pech. En zo zijn de 289 kafirs veilig op de grond geland i.p.v. in kleine deeltjes inclusief het vliegtuig op de miljoenenstad neer te dwarrelen om nog meer ongelovigen naar de islamitische hel te sturen.

Ook voor de rechtbank deed Umar Farouk Abdulmutallab de broek naar beneden, in ieder geval zoals de islam het doden van 289 ongelovigen beoordeelt: “Niet schuldig”, doden in de heilige oorlog zou per slot van rekening een deugd zijn voor een moslim. Schrikbaren, hoeveel foutieve vertalingen er blijkbaar van de koran in omloop moeten zijn. “BILD” verder:

De rechtbank beschuldigde hem van honderdvoudige poging tot moord. Tijdens het begin van het proces in oktober 2011 bekende de 25-jarige weliswaar schuld. Hij benadrukte echter, dat hij volgens islamitisch recht niet strafbaar zou zijn. Zijn daad rechtvaardigde hij als wraak voor het doden van moslims door de VS. Om tegen de VS in de heilige oorlog te trekken, zou een goede daad voor een moslim zijn.

Bij deze opvatting bleef Abdulmutallab tot het laatste moment; donderdag verklaarde hij opnieuw in de rechtszaal, dat hij het werk van God tegen de “onderdrukkers” van moslims hebben willen uitvoeren. Hij zou er “trots op zijn om in naam van God te doden”.

De enige fout van het artikel in “BILD” is om het woord “Allah” met “God” te vertalen. De islamitische god heeft met de christelijke net zo veel gemeenschappelijks als het begrip haat met liefde. Ook al betekent Allah in het Arabisch “God” – bedoeld wordt de islamitische God, en dat is nu eenmaal Allah. Het zou niet in de zin van het christendom zijn om hier een vermenging door te voeren. Christenen en moslims bidden tot twee verschillende goden. Iedere kerkvertegenwoordiger, die iets anders beweert, pleegt verraad aan zijn eigen geloof.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/02/moslem-umar-stolz-im-namen-allahs-zu-toten/#more-240169

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Moslim Umar: “Trots om in de naam van Allah te doden”

 1. jowitteroos zegt:

  Het zal wel weer gezien worden als een persoonlijke beleving van de jonge net zoals bij haatsjeik Hadad……..want je mag de Religie ( way of live) niet gebruiken voor de beoordeling van de individuele beleving daarvan……………………………………………duh

  Maar heb je kritiek op b.v. die ene “belever” van islam dan beledig je wel de Groep Gelovigen Moslims

  Like

 2. Diana.B zegt:

  Ach ja, gebrek aan hersencellen en islamitische extremisten zijn nu eenmaal inhaerent !

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Eerder vroeg dit islamitische misbaksel de rechter hem niet te zwaar te straffen, omdat er geen slachtoffers waren gevallen. En dan ook nog glashard beweren niet strafbaar te zijn volgens islamitisch recht. Na alle commotie over HAATBAARD al-Haddad in eigen land is het meer dan ooit van belang dat dit uitschot geen kans krijgt dat slachtershandboek sharia hier ingevoerd te krijgen.

  Like

 4. Marijke . zegt:

  En levens lang is levens lang in de states.Ik hoop dat het hem bevalt.

  Like

 5. hans van de mortel zegt:

  De islamitische god is blijkbaar niet dezelfde als de christelijke noch de joodse. Dat is NIET waar. Wil je in de smaak bij een moslim vallen dan begin je met: “Ik geloof in de God van Abraham, dezelfde god als waar u in gelooft.” Bingo! De god van Abraham is toevallig wel de god van joden en christenen.

  Wie nu nog niet door heeft dat religie één groot vies smerig verderfelijk kermis spektakel is dat gesponsord wordt door allerlei menselijke vormen van onbegrip, seksueel gefrustreerde aberraties, verweven met moord, list en bedrog en vooral door de heidense waan van de dag. En dit alles omdat de mens maar niet kan begrijpen waarom hij dood MOET gaan. De kans dat je de hoofdprijs wint in de loterij is vele malen groter dan de kans dat er een of andere zogenaamde god of goden bestaan. Een normaal mens begrijpt dit, maar de moslim wil er nog steeds niet aan. Hij is namelijk geniaal en voelt zich daarom ook superieur aan andersdenkenden.

  Ja, je kunt nadat je met een moslim overeenstemming hebt bereikt over de god van Abraham over vrede praten, over criminaliteit en alle verdorvenheid die het kapitalistische systeem met zich meebrengt. De kans is niet ondenkbaar dat de vriendelijke mohammedaan zegt: “Komt u maar even binnen.”

  Maar wat daarna? Dat islamitische volk hier in Nederland is zo achterdochtig als de pest. Zolang je maar niet een kritische wending aan het gesprek over zijn geloof probeert richting te geven. Want voor iedere moslim staat als een paal boven water dat er met de teksten van de bijbel geknoeid is. En daar heeft hij volkomen terecht gelijk in. Maar hoe zit het dan met de koran? Ah! Daar mankeert niks aan. Dat boek is er juist gekomen om richting te geven aan de waarheid en om de slechtheid van de joden aan de kaak te stellen die God hebben belazerd en in de steek hebben gelaten. Misschien dat daarom moslims zo’n hekel hebben aan joden en de linkse politieke Gutmensch-partijen zich zo goed met de islam en zijn aanhangers kunnen vereenzelvigen.

  Religie is net zo smerig en onderhevig aan machtsmisbruik over mensen als de politiek. Vandaar dat al die religieuze klootzakken en daaraan gelijkwaardige politici nooit tot consensus kunnen komen.

  Om met een bekende uitspraak te eindigen: zij zijn tuig van de richel.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Gelukkig heeft deze rechter geen rekening met de shariarechtspraak gehouden zoals in Europa al zovaak gebeurt.
  Hans deze keer weer met jou eens.

  Like

 7. Pingback: Moslims willen of durven niet tegen geweld te zijn | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s