Onderdrukt nieuws: Opnieuw een kanonnade van verzwegen informatie

De schrijver van deze bijdrage heeft nooit in buitenaardse wezens geloofd. Intussen hoopt hij hartstochtelijk dat er buitenaardse intelligentie bestaat. Op aarde is hiervan namelijk steeds minder aan te treffen. Dat bewijst de actuele keuze van de door onze media verzwegen nieuwsberichten.

In Londen heeft vorige week Justice Ouseley, een rechter van de, High Court, christelijke gebeden in raadhuizen van Engeland en Wales verboden. Het is een moslima, die ons tegen de achtergrond van zulke beslissingen voor gek verklaart en ons ertoe oproept eindelijk weer op te komen voor onze waarden. Maar wij gaan gewoon politiek correct door: vanaf 1 maart 2012 mogen de medewerkers van de Poolse luchtvaartmaatschappij LOT geen kruis meer dragen. In het christelijke land is men bang om moslims te “beledigen”. British Airways hanteert deze politiek correcte richtlijn al langer. Ondertussen werd in Groot-Brittannië de 23-jarige meneer Islam veroordeeld. Hij verkrachtte vrouwen in Londen, die na het invallen van de duisternis nog alleen over straat gingen en motiveerde zijn gedrag met de uitspraak dat hij immers een praktiserende moslim zou zijn. Dat zou gewoon zo zijn in zijn cultuur. In een ander geval heeft een uit de Oriëntaalse cultuurkring afkomstige familie in Groot-Brittannië een 10-jarige als seksslavin gehouden. Dit deden ze tien jaar lang. Als de daders Europeanen zouden zijn geweest, dan zou het een schandaal zijn. Zo echter wordt het politiek correct genegeerd. Zoals zoveel dingen: In Wenen werd de islamdeskundige Elisabeth Sabaditsch-Wolff in december 2011 wegens kleinering van religieuze leren ook in tweede instantie gerechtelijk veroordeeld. Ze had waarheidsgetrouw gezegd, dat de islamuitvinder Mohammed geslachtsverkeer met een kind had. De rechters bestreden bijvoorbeeld niet, dat Mohammed geslachtsverkeer met een 9-jarig kind had (dat leren moslims immers ook zo in het islamonderwijs). Zo´n uitspraak van niet-moslims tegenover moslims is gewoon al een kleinering van religieuze leren. We onderwerpen ons gewoon. In wenen vindt op 10 maart 2012 de “kalifaatconferentie” plaats. Daar praten dan radicale islamisten er met elkaar over wanneer en hoe ze in het Duitstalige gebied een islamitische dictatuur kunnen invoeren. Daar wordt dan tegen onze westerse democratie opgehitst en door Allah´s groene nazi´s  tot haar vernietiging opgeroepen. En we kijken politiek correct weg. We willen per slot van rekening tolerant zijn. We zijn gewoon alleen nog maar gek.

In Cincinnati/Ohio betaalt een school de leerlingen er nu voor dat deze in de les verschijnen. U hebt het goed gelezen: oudere leerlingen krijgen 25 dollar en jongere 10 dollar. Waarschijnlijk is het slechts een kwestie van tijd dat dit systeem ook in het Duitstalige gebied als “vooruitstrevend” wordt ingevoerd. Dat zou immers gefinancierd kunnen worden met de nieuwe strafbelasting voor kinderloze mensen. Het motto is nu: verwekken of betalen. Daar is vooral onze geïmmigreerde grote familie met 2600 (!) leden blij mee en verzekert zodoende haar eigen toekomst. Een baby, die vandaag wordt geboren, zal volgens de nieuwste wetenschappelijke informatie in westerse landen tussen de 100 en 150 jaar oud worden. In deze tijd van leven kan men dan nog meer idiotie onderbrengen.

De wereld wordt gewoon steeds gekker. Een ander voorbeeld: Dertig minuten na de melding over dood van Whitney Houston heeft Sony Music de prijs voor digitale MP3-muziek van de zangeres met 60% verhoogd. Uiteraard verzwijgen Duitstalige media dat.

Onze media verzwijgen ook wat er op dit moment in Egypte gebeurt. De Moslimbroederschap heeft immers met overweldigende meerderheid de verkiezingen gewonnen. En nu chanteren deze islamisten de Amerikaanse regering; Als de VS het geld voor de nieuwe radicale regering in Cairo vermindert, dan zeggen ze gewoon het vredesverdrag met Israël op. Dat willen we liever niet horen. De Moslimbroederschap gedraagt zich overigens in Europa net zo. En wij vlijen de Moslimbroeders. Terug naar het Nabije Oosten: Onze “democratische” nieuwe vrienden van het bevrijde Libië hebben voor de VN een voorproefje van hun begrip van mensenrechten gegeven – en een haatrede tegen homoseksuelen gehouden. Hebt u daarover gelezen in de Duitse (Nederlandse?) media? Nee, want om daarover te berichten is immers ook niet politiek correct.

Het Britse dagblad Daily Mail bereidt zijn lezers op dit moment voor op de burgeroorlog in Europa. Het dagblad schrijft, dat het hier al heel lang voor heeft gewaarschuwd. Dat komt iemand vast en zeker bekend voor.

Wanneer u eerstdaags na een inspannende dag dus in alle rust lekker wilt ontspannen voor de televisie, dan kan het gebeuren dat plotseling alle honden in het land ineens heel hard beginnen te blaffen. Nee, dan is niet de burgeroorlog uitgebroken. Dat heeft dan veel meer te maken met een hoge frequentietoon, die mensen niet kunnen horen, maar honden wel. Die toon wordt tijdens iedere reclame op de tv voor hondenvoeding uitgezonden. De hond rent dan naar de luidsprekers van de televisie. Het baasje en het vrouwtje van de honden moeten ertoe worden aangezet om goed te kijken naar de reclame en precies dat hondenvoer te kopen. Per slot van rekening is hun lieveling hier helemaal enthousiast over. Dit wordt op dit moment in Groot-Brittannië getest. Er bestaat op de reclame op televisie nu echt een verborgen toon voor honden. We worden gewoon iedere dag een beetje gekker.

Bron:

http://tinyurl.com/7wemhwx

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in political correctness. Bookmark de permalink .

8 reacties op Onderdrukt nieuws: Opnieuw een kanonnade van verzwegen informatie

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Ik stop even met lezen. Een mens kan per slot van rekening niet overal achteraan gaan.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Goed gekozen artikel, E.J. ! 🙂

  Meteen een aantal verwijzingen naar al die opgedrongen en afgedwongen waanzin.

  Maar de goede man zal toch wel begrijpen dat dit allemaal evolutionaire verschijnselen betreft?
  Hij zal toch niet veronderstellen dat er boze opzet achter zit, wel?

  Als we inderdaad gewoon elke dag gewoon een beetje gekker worden, is het te verteren, dan is het duidelijk een ‘natuurlijk’ verloop van de dingen, toch?

  Ik ga eens genealogisch onderzoek doen. Die Udo Ulfkotte moet ergens dezelfde genen hebben. Kan niet anders of het is ergens familie van me.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Hier meteen dan nog wat, waar men over zwijgt.
  ————-
  Israël bouwt mobiele ‘stad’ in Turkije

  Israël heeft 130 stacaravans geschonken aan de Van regio in Turkije, drie maanden na de verschrikkelijke aardbeving die honderden mensen het leven kostte en duizenden verwondde.
  De ‘Israëlische stad’ voor de overlevenden van de aardbeving werd eerder deze week in gebruik genomen. ‘Alleen echte vrienden helpen zo snel en met zoveel betrokkenheid’, zeiden de Turken dankbaar, meldde nieuwssite Ynet donderdag.

  Bij de ingebruikname zei de gouverneur van Van, ‘Na de aardbeving kwamen jullie ons direct helpen met uitgebreide uitrusting en het verlangen om te helpen. Ik bedank u uit de grond van mijn hart. U bent onze trouwste vrienden en het bewijs daarvan zien we voor ons’.

  Een groot aantal studenten moest wegens de aardbeving hun woningen ontvluchten. Van hen zullen er 800 terugkeren in de nieuwe woningen.
  1.300 mensen hebben bij de ramp hun huis verloren en zijn blij met Israëlische hulp weer een dak boven hun hoofd te krijgen in het nieuwe dorp. http://israeltoday.nl/

  Like

 4. Marijke . zegt:

  Na dit te hebben gelezen heb ik geen teiltje nodig maar een teil.brrrrrrrr

  Like

 5. Johanna Haarlem zegt:

  dank U weer voor dit verborgen nieuws ik lees het graag…ik heb geen teiltje nodig misschien moet ik ff naar de pillenbrug 🙂 ik word er onrustig van zoveel wat ik al heb gelezen wat er miss.zou gaan gebeuren op de vrije pers sites..word waar 😦 en dat is niet fijn als dat boven de hoofden van het plebs hangt wie gaat U waarschuwen???niemand dus….soms is er dus E.J, daar heb ik respect voor…word maar eens echt goed wakker.

  Like

 6. Linsky zegt:

  ‘Doodstraf voor afvalligheid in moslimlanden’

  Het afvallen van de islam verdient – in islamitische landen en als aan de voorwaarden wordt voldaan -de doodstraf. Dat zei de shariageleerde Haitham al-Haddad vrijdagavond in het Amsterdamse debatcentrum De Balie. Hij vergeleek afvalligheid in moslimlanden met hoogverraad in Westerse landen.
  Al-Haddad verklaarde verder dat de islamitische straf voor overspel steniging is. ,,Mannen en vrouwen kunnen worden gestenigd.” En: ,,Als ik overspel zou plegen, zou ik verzoeken om te worden gestenigd.” De shariageleerde zei zelfs veel verzoeken te krijgen van Westerse vrouwen die overspel hebben gepleegd om naar een islamitisch land te gaan en te worden gestenigd.

  Een van de andere deelnemers aan het debat – GroenLinks-Kamerlid Tofik Dibi – vroeg of dit soort zaken het gezicht van de Islam zijn. Al-Haddad antwoordde dat de andere aanwezigen hier vooral over wilden praten. Zelf had hij verwacht het ook over bijvoorbeeld islamitische financiën te kunnen hebben.
  © ANP

  Like

 7. Johanna Haarlem zegt:

  lekker potje taqqia aan tafel altijd gezellig op de vrijdagavond….ik laat de ware aard en gezicht niet zien van de islam blla di bla di bla…to be honest YES right die zei meneertje ook te vaak…een moslim en eerlijk sorry ik pas ga niet door voor het volgende potje live taqqia debat…en ff kijken of de man zo graag wat keien op zijn hoofd wil ingegraven en al…als hij zijn leuter verderop er ff in hangt denk het niet hoor.

  Like

 8. hans van de mortel zegt:

  Het is mij volkomen duidelijk. Wie in een islamitisch land uit islamitische ouders wordt geboren is als baby direct al ziek als slachtoffer van een dwangneurose. Immers, wie als moslim wordt geboren kan niet meer terug. Hij is voor zijn leven getekend en zijn verstand wordt voor altijd achter de tralies opgeborgen.

  Als ik de macht had, veegde ik al die moslimlanden van de kaart. Schoon schip maken, zo noemen we dit.

  Al die miljoenen moslims in Europa hebben het best wel naar hun zin. Anders zouden ze niet blijven, toch? En toch blijven ze zich moslim noemen. Dat komt omdat onze wetgeving tekort schiet. Een tragische waarheid!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s