Parijs meldt voltooiing: 100% halal-slachting (+video)

PI-berichten uit Frankrijk zijn vaak berichten uit een toekomstlaboratorium – helaas meestal met een afschrikkend karakter. Dit betreft vooral de islamisering, die in Frankrijk – in ieder geval bij de huidige stand van zaken – duidelijk verder voortgeschreden is dan bij ons. Weliswaar gaat het officiële Frankrijk er van uit, dat tot nu toe slechts 7 tot 10% van de bevolking het islamitische geloof aanhangt, dit is echter vooral overwegend afkomstig uit Arabische landen zonder een tenminste ietwat matigende kemalistische invloed.

Uitgerekend de Franse staatstelevisie, vertegenwoordigd door de zender “France 2”, heeft zich in dit verband in een langere bijdrage nu bezig gehouden met het thema “halal-slachting” (zie de video aan het eind van het artikel). Het resultaat van de studie was indrukwekkend: In de metropoolregio Parijs met 12 miljoen inwoners (Île de France) – aldus het resultaat – werkt inmiddels 100% van de slachterijen met de religieuze slachting van de dieren. Dat blijkt uit een onderzoek door het “Maison de l´Elevage”, de vereniging van de Franse veetelers.

Dit geschiedt vanwege de simpele reden, omdat anders de slachting en de verkoop van vlees – tot in de supermarkt – veel duurder zou worden. Een zuiver economisch uitgangspunt, waarvoor PI in verband met de uitbreiding van “halal” al jarenlang ook in Duitsland waarschuwt.

De veetelers in de regio hebben praktisch geen kans om zich aan deze misstand te onttrekken. Zoals verder in de bijdrage wordt gezegd, zouden ze anders hun dieren vaak meer dan 300 kilometer verder naar “klassieke” slachterijen moeten transporteren. Dit is gezien de sowieso al miserabele vleesprijzen voor de producenten geen realistisch alternatief. Want niet alleen in de regio Parijs, waar de Franse koningsgraven in de kathedraal van Saint Denis er intussen verloren bijstaan, net zoals tot hun vernietiging in 2001 de Afghaanse Boeddhabeelden in Bamiyan, breidt “halal” zich in een ijltempo uit: inmiddels in 32% van de gevallen – een op de drie dieren in Frankrijk – wordt “halal” vermoord.

Het geheel volgt daarbij dezelfde simpele economische logica die we al langere tijd observeren in bijvoorbeeld Duitse peuterspeelzalen: de domme autochtonen zal het in geval van twijfel “wordt” zijn waar hun vlees vandaan komt, hoe het dier geslacht werd en of er tijdens de gebeurtenis nog een imam rondom het arme schepsel is gehuppeld. Dierenbescherming is alleen maar geïnteresseerd in zielige nertsen en andere sociale projecten. Dus gaat men de weg van “one size fits all”.

“France 2” hoopt nu heel openlijk het thema “halal” d.m.v. een dierengeneeskundige discussie te kunnen terugdringen: men laat een dierenarts aan het woord komen, die duidelijk maakt, dat slachten vooral de voor de productie van gehakt belangrijke halspartij met bacteriën zou besmetten. De zender speelt er openlijk op in al in het verleden door zijn verslaggeving hygiënische misstanden in slachterijen te hebben gereduceerd. Het is te wensen, dat er zo ook een proces van herbezinning kan worden gestart.

Wat leren we hiervan? – Men kan niet vroeg genoeg beginnen om zich bezig te houden met zijn vleesleveranciers. Je kunt bijvoorbeeld de slachterijen (bijvoorbeeld via de code van herkomst) bij de eigen slager achterhalen en daar gaan vragen naar de stand van zaken m.b.t. het thema “halal”. Bovendien zou er dringend een herkenningsplicht voor “halal” geslacht vlees moeten komen. Ideaal zou zelfs zijn om de halal-slachting in Duitsland helemaal te verbieden. Het zou voor onze handelsbalans geen probleem moeten zijn om, ter bescherming van onze dierenbeschermingswetgeving, alle halal-vlees te importeren.

We moeten echter vooral vastleggen, dat eten uit een centrale keuken en in openbare gastronomie “halal” consequent “vegetarisch” wordt genoemd. Iedere andere handhaving van dit thema leidt er namelijk noodgedwongen weer toe, dat het de niet-moslims zijn, die culinair aan de verkeerde kant van de tafel zitten – of gedwongen zijn dusdanig geproduceerd vlees te eten.

Alles andere zou ook maatschappijpolitiek gezien alweer de verkeerde boodschap aan de mohammedaanse “heersersnaturen” met hun superioriteitsgevoel zijn, die men niet alleen prachtig kan aflezen aan de religie en naamgeving van ieder binationaal kind.

Video:

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/02/paris-meldet-vollzug-100-halal-schlachtung/

Auteur: Thorsten M.

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Frankrijk, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

18 reacties op Parijs meldt voltooiing: 100% halal-slachting (+video)

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Nog zo’n leuk (slacht)filmpje komt u tegen op de volgende pagina.
  http://tinyurl.com/6xrjyfb

  Like

 2. Linsky zegt:

  De verleiding is natuurlijk groot, om hier onmiddellijk de gruwelijkste filmpjes te gaan plaatsen , om te illustreren hoe smerig en achterlijk die gasten te werk gaan met hun halal slachtingen.
  Ik kijk ze niet meer, ik weet het inmiddels, en het is niet niet alleen dier onvriendelijk, beestachtig, maar zelfs mensonterend!

  Wij,die ons mensen noemen van een nieuw tijdperk,
  wij, die de mond vol hebben over beschaving,
  wij, die iedereen zo goed weten te vertellen hoe een ander dient te leven,
  wij, die leven met de aller modernste gereedschappen, machines en kil-methodes,
  Wij die leven in een super-tijdperk,

  Wij zijn niet eens in staat om voor ons eigen voedsel te zorgen!
  Dat we de strijd tegen een wereldomvattend imperium als Monsanto, zomaar niet kunnen winnen is begrijpelijk. Die multinational heeft zich door allerlei wetten en chantage al een vaste voet verovert in ge hele wereld.
  Die strijd tegen hen wordt toch nog overal in de wereld gevoerd,

  Maar het is te gek voor woorden, dat we ons door die paar procent zieke islamieten massaal halalvlees door de strot laten duwen…..en dat door enkel lagere overheden………………

  Het is in de rest van Europa echt niet beter gesteld, met de islamitische invloeden. Hun sharia wordt ons door hen zelf door de strot geduwd, met behulp van onze eigen regeringen.

  Nostra Damus schreef honderden jaren geleden al; Wee, wee, gij France, ge zult uw land en uw volk verraden aan de ‘halve maan’ en zij zullen weinig hoeven strijden, want gij haalt de overwinnaars zelf binnen!

  Hij was kennelijk nogal chauvinistisch……….anders had ie hetzelfde wel gezegd over heel Europa!

  Like

 3. volgens mij zijn die franse het zelfde
  ik zal ze de Kogel geven

  Like

 4. Marijke . zegt:

  Leuk die foto EJ en helemaal met mij koffie er bij.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Ja, psies Marijke, blij dat je het zegt.
  Daar houd ie nu helemaal geen rekening mee, hè, dat we net eten of erger nog,…..eerst wakker moeten worden!
  Bij mij duurt dat altijd een uurtje, alvorens de wereld in volle glorie tot me doordringt.
  Ik heb me al gewend om eerst drie bekers koffie te drinken, vier sigaretten te roken en me mentaal voor te bereiden op wat er komen gaat, alvorens de pc aan te zetten en zijn blog te bekijken…… 🙂

  Like

 6. E.J. Bron zegt:

  Oeps! Sorry Marijke. Dat betekent in dit geval dat je iets eerder met je wijntje moet beginnen! (of iets sterkers!) 😉 😀

  Like

 7. Marijke . zegt:

  Nou dat kan je wel zeggen jij grapjas.

  Like

 8. Linsky zegt:

  Tjeetje Marij, Wat is dit voor een blog?
  De ene zet aan tot haat en de andere tot drank. 🙂

  Like

 9. Johanna Haarlem zegt:

  ja linksy ik wil pillen 🙂 ja ik lach maar het is toch ook om helemaal naar en geflipt van te worden…by the way las ik toch in de televaag dat er een rechter in den haag god boven de wet laat gaan!! heb u dat gelezen??een orthodoxe jood hoefd geen 150€ boete te betalen want met de sabbaht mag je geen spullen bij je dragen ivm ID controle had hij niet mee de rechter heeft nu vonnis gewezen en ivm de geloofsregels kwijt gescholden maar nu de rest….god boven de wet??dat vind ik een code rood!! voor de ongelovigen en vet GROEN voor de godsdienstfanatici…

  Like

 10. Linsky zegt:

  Ja, Johanna, dat las ik ook.
  ’s Morgens begin ik met het doornemen van zo’n 30- 40 nieuwsdiensten, en als laatste dan de MSM, want dan zie je beter wat ze allemaal verzwijgen, liegen en manipuleren.

  Ik vraag me af, of alleen de Donald Duck niet beter voor me is, daar kan ten minste nog steeds om lachen. 🙂

  Like

 11. hoi lynsky:
  ***** *****
  Leuk dat je Micheal Nostrudamus er bij meld..
  En waar, wat je boven vermeld, zo zal het ook zijn. Frankrijk zal zijn ziel ver over de grenzen uit werpen .Nou die halve maan is er al .Hij zal best iets over Europa vermeld hebben vandaaruit versprijden ze hun zieke geest zoals op fotos te zien zijnop deze site.
  Wat betreft de Sharia, is er voor ons geen uitweg, dankzij onze regering.
  De brutaalste hebben gewoon de hele wereld. En zo slachten ze ons ook af als het zover is .
  Maar komt het wel zover ,Neee, er komt een tijd dat het hele oosten van moslims vernietigt zal worden.Micheal zij ook deze Oorlog zal 20,en 7, jaar duren
  jammer dat je de M,N, filmpes niet hier plaatsen kan of wel ?
  Er is een film waar {Orson Welch} er in spreekt over de Michael Nostrudamus tijdperk.
  Mooie histoyse film

  Like

 12. Johanna Haarlem zegt:

  ja echt linksy ik wil dan graag mijn abbon.weer herstellen op de TINA 🙂 en donald duck waar gaat dit allemaal heen stormachtig 2012 zei men….ik denk meer aan een tsunami achtig 2012…oh my oh my…zijn er nog pillen 🙂 rode of groene of paarse maakt mij niet uit tandjes nog aan toe….gekkehuis is het op de aardbol met de dag erger….het arme plebs.

  Like

 13. Linsky zegt:

  Ik heb me ooit laten vertellen dat Nostra Damus een neef was van Ari Stoteles.
  Misschien dat die meer weet. 🙂

  Like

 14. WOLFRAM zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat men op de verpakking van vleeswaren zet: “Deze vleesproducten zijn afkomstig van dieren die PIJNLOOS zijn geslacht”

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Marine le Pen woest over halalvlees!
  http://tinyurl.com/843udv3
  (zie ook mijn 1e bijdrage)

  Like

 16. Linsky zegt:

  Le Pen woest over halalvlees Parijs: ‘Consumentenbedrog’

  De slachterijen in de regio Parijs verkopen stiekem alleen nog maar halalvlees, meent leidster Marine Le Pen van de rechts-nationalistische partij Front National (FN).

  Le Pen beschouwt dit als een enorm consumentenbedrog. Ze heeft haar advocaten opdracht gegeven een rechtszaak aan te spannen over deze praktijk in de regio Ile-de-France, aldus Franse media zondag.

  Voor halalvlees moet een dier worden geslacht volgens bepaalde islamitische regels. Zo moet het hoofd van een dier naar mekka zijn gericht als het wordt geslacht.

  Le Pen probeert zich kandidaat te stellen voor de Franse presidentsverkiezingen in april. Ze mist daarvoor echter nog het benodigde aantal handtekeningen.

  Twee jaar geleden voerde ze actie tegen een fastfoodrestaurant Quick, dat halalvlees verkocht. (ANP)

  Like

 17. louis-portugal zegt:

  Ik blijf erbij. Het halal slachten komt voor een groot gedeelte uit de behoefte van dat achterlijke volk om pijn te doen zoals ze ook tegenover hun soortgenoten zijn.
  Daarom zijn ze levensgevaarlijk.
  Het kan ze geen moer schelen hoe ze er zelf af komen.
  Bahalve de hogere leiders dan want zorgen wel dat ze zichzelf redden.
  Hiet zijn het net mensen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s