“Scotland says no!”

Britain First (Groot-Brittannië op de eerste plaats) is een vaderlandslievende politieke beweging die campagne voert om de Britten op de eerste plaats te zetten. Als u van uw land houdt en het verschil wilt maken, sluit u dan aan bij (word dan lid van) Britain First.

Medepatriotten,

In 1707 werd Het Verenigd Koninkrijk geboren door middel van de bestuurlijke eenheid tussen Engeland en Schotland.

Al meer dan driehonderd jaar bevindt Schotland zich in het centrum van Het Verenigd Koninkrijk en gedurende die periode is Brittannië voorspoedig gegroeid, tot bloei gekomen en heeft het de wereld verbaasd doen staan.

De erfenis van onze voorvaderen, die Brittannië gebouwd hebben en onze beschaving over de hele wereld hebben verspreid, wordt nu bedreigd door de huichelachtige patriotten van de Scottish National Party ( de Schotse Nationale partij) de SNP.

Alex Salmond wil Het Verenigd Koninkrijk uit elkaar laten vallen en hij wil de Schotse onafhankelijkheid uitleveren aan de bureaucraten van de Europese Unie in Brussel. De SNP wil dat de massa-immigratie naar Schotland doorgaat, ondanks het feit dat veel Schotse steden buitenlandse trekken beginnen te krijgen. De SNP vindt het geen probleem als buitenlanders bevoordeeld worden ten koste van de autochtone Schotten en Alex Salmons verwijst zelfs naar de immigranten als zijnde ‘Nieuwe Schotten’.

Britain First wil het Verenigd Koninkrijk  en de erfenis van onze voorvaderen,  die ons land opbouwden,  in stand houden.

Gebruik  a.u.b. 60 seconden van uw tijd om uw locale MP (MEMBER OF PARLEMENT, is gedeputeerde) op onze speciaal daarvoor gecreëerde website te e-mailen.

De EU en de verraderlijke elite willen het Verenigd Koninkrijk (de bron van onze kracht) opheffen, en het is onze plicht om hen een halt toe te roepen.

Klik alstublieft de link aan en neem deel aan onze nieuwe campagne: https://www.britainfirst.org/scotland-email-mp1/

Met vriendelijke groet,

Paul Golding,  voorzitter van Britain First.

 

“SCHOTLAND ZEGT NEE” – STUUR EEN E-MAIL NAAR UW GEDEPUTEERDE

Alex Salmond die alle immigranten in Schotland tot ‘Nieuwe Schotten’ benoemt, is een aartsfederalist van de EU en hij zou eenvoudigweg alle pas verworven Schotse onafhankelijkheid overhevelen naar Brussel.

Zijn uiteindelijke doel is om Schotland een multiculturele provincie van de EU te laten worden.

Het is in het belang van Schotland om ons samenwerkingsverband met de andere delen  van het Verenigd Koninkrijk te blijven voortzetten.

De Schotten, de Engelsen, de bevolking van Wales en de Ieren hebben honderden jaren handel gedreven, ontdekkingen gedaan, zij aan zij veroveringen uitgevoerd en gevochten, om deze kleine groep landen om te bouwen tot een sterke macht die gerespecteerd wordt door zowel vriend als vijand.

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Scotland says no!”

 1. Linsky zegt:

  Tja, de land- en volksverrader zitten voorts overal, hè! 😦

  Like

 2. vederso zegt:

  @ Wachteres. Mooi, mooi!

  Like

 3. Diana.B zegt:

  Komt heel bekend voor….

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Het is hoogst verbazingwekkend dat de Schotse nationalisten, die officieel Schotland onafhankelijk heten te willen maken, die verworven vrijheid meteen zouden willen opofferen voor het hogere doel : de EU.
  Nu is in dat rijksdeel van Groot Brittannië de afkeer jegens hun zuiderburen altijd al heel groot geweest door de minachting die de Engelsen nog al vaak uitstraalden voor de taal en cultuur van de Schotten.

  De SNP is de grootste partij in Schotland., die zelfs bij de laatste parlementsverkiezingen , het vorige jaar, de absolute meerderheid behaalde.
  Zie info op http://analyse.deredactie.be/2012/01/15/onafhankelijkheid-voor-schotland/

  Het is mogelijk dat de nationalisten met de gedachte aan nauwe banden met de EU koketteren en alles wat daarbij komt kijken, om de Britse regering tot bepaalde ruimhartige concessies aan Schotland te verleiden. Anders kan ik het officiële SNP voornemen alleen maar rangschikken onder verraad aan alles waar men ooit voor zei te staan.
  En niet alleen verraad is het,maar ook een voorbeeld hoe de ”zegeningen” en bemoeienis van Europa gelijktijdig de geestvermogens van iedereen kunnen aantast die er kritiekloos voor open voor staat.

  Like

 5. Henk.V zegt:

  correctie ;

  ”gelijktijdig de geestvermogens van iedereen kunnen aantast”
  aantast=aantasten

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Linsky, ik was helemaal ‘flabbergasted’ toen ik dit las. De SNP is een partij speciaal voor de Schotten, net zoals je ook een ‘Welsh Party’ hebt. en ze verraden hun mensen waar ze bij staan.

  Vederso, mijn dank. Ik Heb tweede graads Engels en Nederlands, ik moet er wel eens wat mee doen! Ik ben ook bezig met vertaalster Engels HBO ba; maar ik ben erg achter geraakt.
  Wat dat betreft moet ik mijn leven beteren!

  Like

 7. Linsky zegt:

  Fijn dat je meehelpt, Wachteres,! 🙂

  Je weet overigens net als E.J, de goede stukken uit te kiezen.

  Like

 8. Marijke . zegt:

  Goed gedaan Wachteres,en met genot gelezen thanks.

  Like

 9. wachteres zegt:

  Thanks, Linsky en Marijke. Jullie mening is mij veel waard!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s