Shariarechtbank: Kasjmir weldra christenrein

In Kasjmir heeft een schariarechtbank opdracht gegeven tot het verjagen van meerdere christelijke families. Weliswaar hebben shariarechtbanken in de democratische staat India eigenlijk geen geldigheid, maar de druk van de moslims is groot.

Zo werd een van de predikanten, die nu verjaagd moeten worden, al in november door de politie gearresteerd. De aanklacht luidt, dat predikant Chander Mani Khanna “onrust zou stoken”. In Kasjmir leven op dit moment nog ongeveer 400 christenen onder de ongeveer 4 miljoen moslims. Voor de gemeente is dat een duidelijk signaal.

“Dat is geen goede ontwikkeling”, verklaarde de katholieke bisschop Peter Celestine Elampassery uit Jammu-Srinagar. “In de jaren-70 waren de Sikhs het doelwit van de aanvallen, in de jaren-80 de Hindoes en nu zijn wij aan de beurt.” Destijds vluchtten er meer dan 400.000 Hindoes uit Kasjmir.

Het komt steeds opnieuw tot overvallen op de christenen. Toen er in het jaar 2010 een koranverbranding in de VS werd aangekondigd, staken opgehitste moslims de christelijke school “Van de goede herder” in brand (zie foto boven het artikel). India en Pakistan vechten al sinds de oprichting van de staat om het gebied. Een gevecht, dat zich eerstdaags tot een atoomoorlog zou kunnen uitbreiden. Beide landen bezitten atoomwapens.

Maar hoe kan dit nu, want islam betekent toch vrede?

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/02/schariagericht-kaschmir-bald-christenrein/#more-240342

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, India, Islam, Moslims, Pakistan, Sharia. Bookmark de permalink .

3 reacties op Shariarechtbank: Kasjmir weldra christenrein

 1. Ad zegt:

  Ja, islam betekent vrede, zolang je er maar in wil geloven en precies doet wat zij willen. Anders betekent islam oorlog. Er is bijna geen conflict in de wereld of moslims hebben ermee te maken. Ze willen iedereen hun wil opleggen. De westerse landen hadden allang moeten zeggen “tot hier en niet verder” en als het je hier niet bevalt hoepel je maar op naar een islamitische staat.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Het is angstig en triest voor de Christenen in Kasjmir. Het is te hopen dat ze op tijd weg weten te komen. Voor ons in Europa is het opnieuw een waarschuwing. Zouden de moslims hier, als het zover is, minder wreed zijn dan hoe ze optreden in India en in Afrikaanse landen.
  Het is overduidelijk dat de overgrote meerderheid van de West Europeanen zich nog niet bewust is van wat onafwendbaar op ons afkomt. Niemand kan voorspellen wanneer maar dat het gaat gebeuren, daar hoeft niet aan getwijfeld te worden. Voor enkele jaren werd gezegd dat men dan het beste naar Australië kon vluchten. Dat wordt twijfelachtig want daar heeft men ook al problemen met de oprukkende Islam, hoe dapper de premier daar zich ook opstelt. Of zouden we hier toch nog het lef hebben om de moslims naar de islamlanden te verwijzen?? Ook de zogenaamde gematigde want op het moment supreme bestaat er geen gematigde moslim meer, wees daar maar van overtuigd.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Nu Kasjmir….Wanneer Nederland ?????
  Veel goeds hebben we niet te verwachten .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s