Busreis naar de Counterjihad- demonstratie in Århus

Op zaterdag 31 maart vindt in Århus (Denemarken) een grote Counterjihad-bijeenkomst plaats, die wordt georganiseerd door de verschillende European Defence Leagues. Het doel is om d.m.v. een grote manifestatie de aandacht te vestigen op de gevaren van de islamisering en de bevolking van Europa wakker te schudden. Hoe meer mensen hier aan deelnemen, des te groter is de kans dat de media er over berichten. Daarom zal er vanuit München een grote bus naar het noorden rijden. In verschillende grote steden zal dan de mogelijkheid zijn om in te stappen.

De bus vertrekt vrijdag 30 maart om 16.00 uur in München. Daarna rijdt hij via de route Augsburg-Stuttgart-Karlsruhe-Mannheim-Darmstadt-Frankfurt-Keulen-Dortmund-Bielefeld-Hannover-Bremen-Hamburg-Kiel-Flensburg naar Århus. De bus rijdt ongeveer 12 uur, zodat we ´s morgens op tijd in Århus aankomen voor de demonstratie. Tijdens de nachtelijke rit kan er in de bus worden geslapen.

Na de demonstratie maken we gebruik van de mogelijkheid om samen met islamcritici uit heel Europa de avond door te brengen. Voor de overnachting worden er hotelkamers in Århus geboekt. De terugreis is op zondag om ongeveer 10.00 uur.

Wie wil meerijden, kan zich via E-mail onder “Busfahrt Aarhus” onder het adres info@pi-news.net aanmelden!

Als we genoeg passagiers hebben, kan de busonderneming de reis en de overnachting organiseren.

Uiterlijke datum van inschrijving is maandag 27 februari aanstaande. De informatie over de reiskosten en het verloop van de reis worden tijdig bij PI gepubliceerd. Daarna volgt de bindende aanmelding bij de busonderneming. Er dient vooruit betaald te worden. Iedere deelnemer dient het geld voor de busreis en de hotelkamer voor uiterlijk 6 maart over te maken.

De grote demonstratie in Århus wordt vermoedelijk de belangrijkste islamkritische manifestatie in het jaar 2012. Daarom: Aanmelden en meedoen!

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/02/busfahrt-zur-counterjihad-demo-nach-aarhus/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Counterjihad, Denemarken. Bookmark de permalink .

5 reacties op Busreis naar de Counterjihad- demonstratie in Århus

 1. hans van de mortel zegt:

  Slechts een grote bus? Niet twee, of eigenlijk honderd? Dat wordt dus niks!

  Er zou op een vaste dag elk jaar een counter-jihad moeten plaatsvinden in ALLE steden in Europa! Groot of klein. iedereen met een gezond verstand en kritisch denkvemogen zou moeten demonstreren.

  Liefst met grote spandoeken met daarop kreten als: Mohammed was een haat prediker. Mohammed was een Arabische fascist. Mohammed was een roverhoofdman. Mohammed verspreidde zijn allah-waanzin met het zwaard.

  Daarna overal in den lande openbare discussies met moslims. Kennis van de koran en hadiths is gewenst. Want kennis is het enige geestelijke wapen waarmee je moslims met hun eigen vuilspuiterij de oren kunt wassen en hun ogen openen. De kans dat dit zal lukken is uitermate gering. Maar het is goed dat er commotie ontstaat over de aanwezigheid van zoveel los lopende zwakzinnigen die eigenlijk in een gesticht thuishoren. Het is beter om moslims te verzoeken massaal hun heil in Mekka te zoeken, het heidense afgoderij paradijs van de islam. Daar kunnen ze en mogen ze van mij naar hartenlust hun eigen homo’s onthoofden en vrouwen stenigen.

  Het dreigen en hysterisch gillend eisen van respect, zwaaien met machettes en knuppels en het verbranden van nationale vlaggen laten we liever over aan de religie van de vrede, islam dus.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  En dat allemaal omdat een kleine 2 en een half miljard mentaal dolgedraaide IDIOTEN achter een
  verzonnen instructieboekje aan blijven rennen. Wanneer breekt het massale verzet tegen deze waanzin los? http://tinyurl.com/7r28cw4

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Niet dikker dan de Donald Duck toch ??

  Like

 4. Fartâb Pârse zegt:

  Mein Blogfreund, wir haben über den Pastor Yousef Nadarkhani etwas bei uns veröffentlicht:
  http://parseundparse.wordpress.com/2012/02/22/das-todesurteil-des-pastors-yousef-nadarkhani/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s