De volledige waarheid: Het politiek niet correcte nieuwsoverzicht

Wat gij niet wilt dat u geschiedt – doe dat de bevolking aan. Volgens dit motto werken onze politici. Nu willen ze weer hooggekwalificeerde Indiërs in het Duitstalige gebied importeren. Dom genoeg lezen de Indiërs voor hun vertrek naar het Duitstalige gebied enthousiast “Mein Kampf” van Hitler. Dat boek is namelijk verplichte lectuur voor Indische business-studenten. Ssssst! Niet verder vertellen! Dat mogen we eigenlijk helemaal niet weten. Stelt u zichzelf stiekem op de hoogte van het nieuwste politiek niet correcte nieuws.

Heel Duitsland discussieert op dit moment over de jaarlijkse eregage van de aftredende president Christian Wulff. Waarom eigenlijk? Christian Wulff heeft in de ZDF-uitzending “Was nun, Herr Wulff?” op 23 juni 2010 met Peter Frey en Peter Hahne heel duidelijk een positie ingenomen wat betreft eregage. Wie zomaar aftreedt, zou deze niet moeten krijgen of in ieder geval niet volledig. Destijds dacht Wulff er in zijn stoutste dromen niet aan, dat hem dit zelf ook een keer zou overkomen. De man zal zich toch in ieder geval wel één keer aan zijn woord houden?

Er zijn nog andere belangrijke onderwerpen: Weliswaar berichten onze propagandamedia niet meer over EHEC. Dat wil echter nog lang niet zeggen, dat EHEC voorbij zou zijn. Onlangs is er opnieuw een 6-jarig meisje in Hamburg aan EHEC gestorven.

In Essen speelt zich ondertussen een door de media verdrongen drama af. Oude bomen moeten gekapt worden, omdat mountainbikers illegaal aan “Dirtbike-wedstrijden” of “Downhillracing” doen. Dit fenomeen komt overigens niet alleen in Essen voor. Voor deze extreme mountainbikers, zogenaamde “Freerider”, is het een populaire vrijetijdsbesteding geworden om zich vooral vanaf hellingen dwars door het bos naar beneden te storten. De Freeriders bouwen vaak midden in het bos op de hellingen springschansen en creëren zodoende gevaarlijke routes. Dat is illegaal. Als de eigenaar van het bos dit toestaat, zonder er iets tegen te ondernemen, dan maakt hij zichzelf aansprakelijk voor de aangerichte schade als de mountainbiker gewond raakt. In de vrije natuur geldt dus: Wie in zijn bos een gebruik, ook al is dit verboden, niet kan stoppen, is ook aansprakelijk voor de risico´s die hierbij door illegale gebruikers kunnen ontstaan. En opdat de mountainbikers zichzelf niet verwonden, moeten de oude bomen gewoon gekapt worden. Dat is Duitsland anno 2012.

Wij Europeanen staan gewoon voor alles open. Medeburgers van het joodse geloof hoeven´s zaterdags geen identiteitspapieren bij zich te dragen. U hebt het goed gelezen. In Nederland moest een orthodoxe Jood € 150,- boete betalen, omdat hij zijn identiteitspapieren niet bij zich droeg op zaterdag. De man ging in beroep, omdat hij op Sabbat geen papieren bij zich mocht dragen. Hij werd in het gelijk gesteld.

In Britse gevangenissen bekeren steeds meer jongeren zich tot de islam – tot een derde deel van de gevangenen. De reden: Ze krijgen dan een voorkeursbehandeling en beter eten.

In de Duitse deelstaat Baden-Württemberg weet men kennelijk niet waar ze met het vele geld naartoe moeten. 1250 Roma, die al lang weer naar hun geboortestreek zouden moeten zijn afgevoerd, blijven met rugdekking van de regering van de deelstaat. Daarover zijn onze nieuwe medeburgers van de Balkan heel blij.

Intussen breken er voor Duitse werklozen nu harde tijden aan. Voor hen is er nu steeds minder geld. Alleen diegene, die absoluut niet bemiddeld kan worden, krijgt subsidie om voor zichzelf te beginnen. Of het nu juist die mensen zijn, die als zelfstandigen kunnen overleven, mag aan getwijfeld worden.

Omdat we te weinig werklozen hebben of omdat onze werklozen niet zijn gekwalificeerd, willen we immers steeds meer Indiërs importeren. Dat is politiek correct. Wat de media daarbij voor ons verzwijgen: In India behoort “Mein Kampf” van Hitler tot de verplichte lectuur voor business-studenten. Het is politiek niet correct om dat te noemen. De Oostenrijkse krant Profit schrijft over de Hitler-hype in India:

“De eigenaar van een uitgeverij, die “Mein Kampf” regelmatig herdrukt, verklaarde: ´De studenten zien het als een soort succesverhaal van een man, die een visioen had, een plan ontwierp en dit daarna met succes in de praktijk omzette´ .”

We knutselen gewoon zo aan de wereld, zoals we die op dat moment nodig hebben. Dat heeft uiteraard gevolgen, bijvoorbeeld bij de Zwitsers. Pas op als u de volgende keer Zwitsers tegenkomt: De Zwitserse regering wil dat de Zwitsers meer naar psychotherapie gaan. Het Landelijke Bureau voor Gezondheid (BGA) is van mening, dat veel meer Zwitserse mannen en vrouwen deze therapie nodig zouden hebben. Nou ja, als de Zwitserse regering dat zelf over de Zwitsers zegt…

Bron:

http://tinyurl.com/8xqafhg

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in political correctness. Bookmark de permalink .

20 reacties op De volledige waarheid: Het politiek niet correcte nieuwsoverzicht

 1. Linsky zegt:

  En toch kan het nog gekker! 😦
  Elke dag weer lees ik met verbazing weer wat nog idioters.
  Net zoals ik elke keer weer opnieuw leest wat er democratisch besloten is wat ik nu weer wil!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Democratie is de wil van het volk, zei Wim Kan tijdens één van zijn legendarische conférences.
  Elke dag lees ik verbaasd in de krant wa’k nou weer wil.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  G.D. Idd. die vent was echt goed he.
  Nog effe en het kruis gaat van de nationale vlag als we die moslims geloven.

  Like

 4. Hora finita zegt:

  Ik heb meer dan genoeg van deze wereld.
  Ik wil een nieuwe.

  Like

 5. Marijke . zegt:

  Zo dat was weer even een leuk potje informatie EJ

  Like

 6. hans van de mortel zegt:

  Democratie is kiezen voor je eigen dictatuur.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  In mijn jeugdjaren had ik een kennis die nooit sprak van democratie, maar van…
  demoCRAZY met verkapte dictatuur. Daar moet ik nog wel eens aan denken als ik zwaar getafeld heb, het komt ook weer bovendrijven door dat ESM-GEKLOOT van die plucheplakkers en met de volgende “praktijken…”. http://tinyurl.com/83avx4w
  http://www.klokkenluideronline.nl/post/412

  Like

 8. Linsky zegt:

  De politie geeft de groep jongeren die verantwoordelijk is voor de overlast de naam UNTOUCHABLES

  De 15-jarige jongen die zondag gegijzeld en beroofd werd door een groep jongeren in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn, is zo bang voor wraak dat hij de deur niet meer uit durft. Hoewel de politie weet in welke hoek ze de daders moeten zoeken en er maandagavond een confrontatie plaatsvond tussen het kamp van de gegijzelde jongen en de daders heeft de dienst nog niemand aangehouden in de zaak.

  Het slachtoffer heeft zijn ontvoerders omschreven als een groep Marokkaanse jongens die al tweeënhalf jaar mensen in zijn omgeving afperst, zo schrijft het AD vandaag.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1039/Utrecht/article/detail/3197392/2012/02/23/Gegijzelde-jongen-15-durft-de-deur-niet-meer-uit.dhtml

  Like

 9. Linsky zegt:

  Terwijl wij ons teweer moeten stellen tegen de islamisering, misbruiken justitie en de Kinderbescherming organisaties die tijd om ouders op valse gronden te beschuldigen en te arresteren om zelf macht over hun kinderen te verkrijgen!

  Lees over de laatste ontwikkelingen in de ziek makende door de Nederlandse Staat en Justitie georganiseerde pedofiele mafia!

  ============================
  BREAKING: BEN VAN DEN BRINK OPNIEUW GEARRESTEERD

  Tegen de wil van de ouders hebben de pleegouders een paspoort voor de kinderen aangevraagd, die zij zelf in bezit hielden en niet aan de ouders wilden geven. Deze werden afgescheept met een kopie. Terwijl de ouders nog steeds het wetttelijk gezag hebben, volgens het officiële gezagsregister. De mistigheid rond die paspoorten werd bewust geschapen, daar de pleegouders één dezer dagen met het voltallige pleeggezin op skivakantie naar TSJECHIË gaan. Ben en Leonie hebben hen echter verboden om hun kinderen daar mee naar toe te nemen. Daarop werd door de pleegmoeder het verhaal verteld dat ze zouden worden ondergebracht bij een medewerkster van het pleeggezin. Toen deze daar echter mee werd geconfronteerd, reageerde zij nogal al vreemd en verwees Leonie door naar de pleegmoeder. De pleegmoeder verwees haar weer door naar de gezinsvoogd, die ook nergens van bleek te weten en het uit zou zoeken.

  http://www.argusoog.org/breaking-ben-van-den-brink-opnieuw-gearresteerd/

  Like

 10. Linsky zegt:

  Slachting in Syrië duurt verder – wereld kijkt beschaamd de andere kant op.

  Marie Colvin, journaliste bij de London Sunday Times, was erbij toen een baby in Syrië overleed aan zijn verwondingen. Zij beschrijft de verschrikkelijke situatie in Homs. Dictator Bashar Al Assad ‘s trouwste bondgenoten Russen en Chinezen, wrijven zich genoegzaam in de handen bij het zien van zoveel zinloos geweld. Het herinnert er hen aan hoe ze zèlf ook met hun eigen minderheden en volksprotesten omgaan. En niet te vergeten dat Syrië tenslotte toch een buurstaat en aartsvijand is van de Joodse staat Israël. En dan knijpt iedereen graag een oogje dicht. Het is hen tenslotte om de Joden te doen…

  “Toen hij zich tot hen richtte en zei: ‘Laat ons gaan en de slechte mensen grijpen’, begon de grootste slechterik zijn mes te slijpen.” [oud spreekwoord uit Georgië in de Kaukasus]

  Like

 11. Linsky zegt:

  ‘Verenigde Naties bedreigen internetvrijheid’

  Rusland en China, maar ook India en Brazilië, willen via de VN een coup plegen en verregaande overheidscontrole over het internet afdwingen, waarschuwt de Amerikaanse telecomwaakhond FCC.

  Volgende week willen landen als China en Rusland een coup plegen tegen het huidige, voornamelijk private beheer van het internet. Het internet moet onder controle komen van het VN-orgaan International Telecommunications Union (ITU), vinden deze landen.

  http://webwereld.nl/nieuws/109604/-verenigde-naties-bedreigen-internetvrijheid-.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Webwereld+%28Webwereld%29

  Like

 12. Linsky zegt:

  Leverancier dwingt biologische boeren tot gebruik genetisch gemanipuleerde zaden!

  300.000 biologische boeren en bedrijven klagen zadenleverancier Monsanto aan wegens manipulatie en intimidatie. Afgelopen januari diende bij de federale rechtbank in Manhattan de rechtszaak waarbij vertegenwoordigers van de bedrijven werden gehoord.

  Volgens de website nationofchange.com zou Monsanto, de grootste zadenleverancier ter wereld, de biologische boeren dwingen om gebruik te maken van hun genetisch gemanipuleerde zaden. Boeren die weigerden de zaden aan te schaffen zouden worden getreiterd en tegengewerkt door Monsanto en hun medewerkers.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4332/Groen/article/detail/3196081/2012/02/22/Leverancier-dwingt-biologische-boeren-tot-gebruik-genetisch-gemanipuleerde-zaden.dhtml

  Like

 13. Linsky zegt:

  Is dit dan 2012?
  Ineens is daar 15 biljoen dollar

  Ziehier een van de vreemdste verhalen in de financiële geschiedenis, een Amerikaanse regering die liegt over duizenden tonnen denkbeeldig goud, illegale overschrijvingen en leningen van in totaal 15 biljoen USD. Een vluchtige analyse van de definities van terrorisme in de VS leert ons dat alle transacties die we zullen tegenkomen feitelijk dienen te worden gezien als ‘witwaspraktijken van terroristen’ en dat het enige wat de onmiddellijke arrestaties van honderden topmensen uit de financiële wereld in de weg staat hun politieke connecties zijn. Bron: http://www.zonnewind.be/

  Like

 14. Linsky zegt:

  Turken woedend op PSV na ‘plasfilmpje’

  In Turkije en binnen de Turkse gemeenschap in Nederland is woedend gereageerd op een filmpje dat PSV op de eigen website heeft getoond. In een sfeerimpressie vanuit Trabzon, vorige week op de dag van de heenwedstrijd tegen Trabzonspor opgenomen, is anderhalve seconde lang te zien hoe een man vanaf de waterkant in de Zwarte Zee staat te plassen.

  De Turken nemen het hoog op, vinden dat het beeld wordt geschetst dat zij overal maar hun behoefte doen en niets op hebben met de natuur. Een Nederlandse fan van Trabzonspor was zelfs van plan om vanavond te protesteren voor de ingang van het Philips Stadion.

  Binnen PSV is er begrip voor de reactie de Turken. Er is intern gesproken over het filmpje, dat ook van de website is verwijderd. Bron: http://www.ad.nl/

  Like

 15. Linsky zegt:

  Nou, da’s dus geen wonder dat de USA naar de verekkenis gaat!
  Ze hebben daar olieboeren, pindaverkopers en filmsterren of zangers als president!

  Like

 16. Linsky zegt:

  The enemy within: radicale moslims in Canada en Groot-Brittannië
  .
  In de onderstaande video bespreekt Michael Coren de vijfde colonne van radicale moslims in Canada en Groot-Brittannië.
  http://vladtepesblog.com/?p=44718
  ===================
  Pakistaanse moslims misbruiken Engelse meisjes

  Hieronder vindt u een video van Sky News over een strafzaak die in de Noord-Engelse stad Liverpool plaatsvindt. Terecht staan tien muzelmannen van Pakistaanse afkomst, die tussen 22 en 44 jaar oud zijn. Zij hebben minderjarige meisjes misbruikt in Rochdale en omgeving. Alle slachtoffers zijn blank (lees: niet-moslim).
  Sky video on the most recent Muslim forced pedophile rape prostitution gangs. http://vladtepesblog.com/?p=44710

  Like

 17. Linsky zegt:

  De “segregatie” is een feit…

  “In de concentratiewijken [van Belgisch Limburg] is de integratie mislukt”, stelt Vlaams parlementslid Sonja Claes (CD&V) vandaag in het Belang van Limburg. Kennelijk is dit een reactie op de intenties van het NVA (Minister voor Integratie Geert Bourgeois) om flink te gaan snoeien in de subsidies voor integratieprojecten.

  Het taboe-woord “segregatie” is gevallen. Een christen-democrate lucht haar hart in een mainstream regionale krant… Als burgemeester van Heusden-Zolder kan dat tellen. Is er zich een kentering aan het aftekenen, gaan we de problemen eindelijk durven benoemen? Wait and see.
  http://kafirharby.blogspot.com/2012/02/de-segregatie-is-een-feit.html

  Like

 18. Linsky zegt:

  Grieken krijgen meer geld en roepen op tot boycott Nederlandse producten

  De Griekse consumentenbond INKA heeft de Grieken opgeroepen GEEN Nederlandse en Duitse producten meer te kopen. De dictatuur van deze beide landen is onverdragelijk en zij dienen gestrafd te worden. Weliswaar zegt de organisatie, dat deze actie niet bedoeld is tegen de individuele Nederlander of Duitser, maar tegen de door beide landen aan de Grieken opgedrongen economische politiek.
  Met VIDEO:
  http://www.welt.de/videos/wirtschaft/article13878370/Griechen-sollen-deutsche-Waren-boykottieren.html#autoplay

  http://www.geennieuws.com/2012/02/grieken-krijgen-meer-geld-en-roepen-op-tot-boycott-nederlandse-producten/

  Like

 19. Marijke . zegt:

  Linsky als ik dat fimpje zie van die journaliste die is omgekomen word ik zo kwaad he,niet dat zei is omgekomen.Thats the name of the game,maar dan zie je zo een klein kind daar liggen he ja dan gaat er toch wel iets door je heen.Het zijn barbaren en hebben geen greintje respeckt voor het leven.

  Like

 20. Linsky zegt:

  Marijke,
  dat is wat mij ook zo in en in triest maakt…dat het altijd de kleintjes zijn die geslachtofferd worden, dat, die kinderen die zo misbruikt worden door al dat schorem. Pedofielen, de Staat, en door krankzinnigen die ze tot moordenaars opvoeden,…!

  Dat is ook waarom ik geen enkele hoop heb dat het ook goed kan komen, om de doodeenvoudige reden, dat het erfgoed, onze kinderen al heel lang vergiftigd zijn met haat en waanzin.

  Het is ook tevens de reden dat ik soms toch ook vermelding maak van wat in ons eigen land gebeurd met kinderen…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s