Armoede voor iedereen: De waanzin van de politieke correctheid

Niet-Arabische buitenlanders worden op dit moment in Arabische landen ontslagen – en niemand protesteert tegen deze racistische discriminatie. De Zwitsers krijgen politiek correct een islamitisch parlement. Over een Turkse groepsverkrachting in Worms mag niet meer bericht worden. De Arabische “vrijheidsstrijders” verkrachten ondertussen journalistes en plaatsen de beelden trots op het Internet. En onze media verzwijgen ook voor ons waarover men zich op dit moment in Londen opwindt.

De Arabische landen hebben zojuist besloten om buitenlandse arbeidskrachten door Arabische te vervangen. Het is een duidelijk geval van racistische discriminatie. De reden: De werkloosheid ligt in Arabische landen tussen de 14 en 20%. In Europese landen zoals Griekenland, Spanje,Portugal. Ierland en vele andere droomt men van zo´n laag werkloosheidscijfer. Wat zou er gebeuren als de Grieken en Spanjaarden alle niet-Europeanen zouden ontslaan en alleen nog arbeidsplaatsen zouden bezetten met Europeanen? Men zou de kreet van verontwaardiging vermoedelijk in de hele wereld kunnen horen. Maar als islamitische landen zich zo gedragen, dan is dat kennelijk volledig in orde. Per slot van rekening zijn wij toch eindeloos tolerant. We klappen als de grote islamitische organisaties nu bijvoorbeeld in Zwitserland een parallelparlement willen opbouwen. In Zwitserland dient voor de 400.000 daar levende moslims een eigen parlement gecreëerd te worden. En stemmen mogen alleen moslims. Zwitserse niet-moslims worden zo gediscrimineerd. Stelt u zich eens voor, dat wij in de landen van herkomst van de Zwitserse moslims een eigen parlement alleen voor christenen, Joden of atheïsten opeisen – de reactie zou gegarandeerd weer net zo gewelddadig zijn als onlangs na het per ongeluk verbranden van geschriften uit het milieu van de islamuitvinder Mohammed in Afghanistan. We zijn gewoon tolerant.

Moslims hebben in februari 2011 heel officieel – opnieuw – in het openbaar meerdere honderden Bijbels verbrand. Bijvoorbeeld in de Islamitische Republiek Iran. Dat gebeurt immers iedere dag. Moslims zijn er trots op dat ze Bijbels verbranden. En wat gebeurde er? Zoals gebruikelijk – niets! Geen Amerikaanse president, geen Europese politicus, geen islamitische of christelijke leider maakte zich er druk om. Wij beschouwen dat inmiddels als volledig “normaal”. Als jonge moslims in het Duitstalige gebied urineren in het doopvont van een kerk en het altaar met stront besmeren (bijvoorbeeld in Zwitserland), dan is dat zogenaamd op een bepaalde manier cool. En een waarschijnlijk tamelijk ouderwetse en eerder kleinburgerlijke Brusselse priester liet zijn kerk door de Belgische politie ontruimen, nadat vele Afghanen deze als vanzelfsprekend als toilet gebruikten. Uiteraard werden de islamitische kerkschenders niet tot gevangenisstraffen veroordeeld, zoals die op eigen houtje handelende Duitser, die enkele koranverzen op toiletpapier afdrukte. In islamitische landen steken moslims als vanzelfsprekende christelijke kerken in brand als ze denken door christenen beledigd te worden. Daarvoor moeten we tegenwoordig natuurlijk het volste begrip hebben. In het islamitische Maleisië hebben christenen in vooruitsnellende gehoorzaamheid in hun Bijbels het woord “God” door “Allah” vervangen. En de islamitische regering heeft daarna meer dan 35.000 Bijbels in beslag laten nemen en wilde deze verbranden, omdat christenen gewoon niet het woord “Allah” voor God mogen gebruiken. Nergens een kreet van verontwaardiging te horen.

In een typisch Duitse stad zoals Worms demonstreert men intussen politiek correct tegen rechtspopulisme. Geen enkele inwoner van Worms zou op het idee komen om een demonstratie aan te melden, nadat Turken in een parkeergarage een 16-jarige verkracht en haar in het geslachtsgebied zwaar verwond hebben. We zwijgen dat liever dood. En we verwijderen de bijdragen hierover, omdat discussies over zulke onderwerpen politiek niet correct zijn. We onderwerpen ons gewoon al in vooruitsnellende gehoorzaamheid. In Worms zijn natuurlijk ook geen demonstraties als geïmmigreerde Albanezen weer eens op elkaar schieten op straat. Wanneer Oriëntaalse kinderverkrachters in Groot-Brittannië toeslaan, dan worden ze – zoals onlangs – met naam en toenaam en foto´s in Britse kranten tentoongesteld. Wij doen het tegenovergestelde: wij kijken weg en ondersteunen daarmee zulke vuilakken.

In de jonge Libische democratie hebben jonge mannen zojuist een Britse journaliste verkracht, die over de geneugten van de Libische revolutie wilde berichten. De verkrachters maakten opnames van zichzelf en plaatsten deze op vele websites, bijvoorbeeld bij Vimeo.com en YouTube. Hebt u ook maar van één enkele journalistenorganisatie gehoord, die hiertegen geprotesteerd of de arrestatie en veroordeling van de daders heeft geëist? Geen kreet van verontwaardiging – niets, doodse stilte. Laten we nog even terugdenken aan hoe de Arabische “vrijheidsdemonstranten” zich gedroegen op het Tahrirplein in Cairo – ze verkrachtten eerst een buitenlandse journaliste (Laura Logan van CBS News). Hebt u daarover ooit ook maar een woord in het Duitstalige gebied van onze media vernomen? Onze journalisten zwijgen, net zoals ze over Worms en vele andere gevallen zwijgen. En ze zwijgen, wanneer buitenlandse arbeidskrachten nu in Arabische landen door Arabieren worden vervangen. Onze media bevorderen daarmee het tegen ons gerichte racisme. En wij burgers moeten verontwaardigd zijn over “rechtspopulisme”. Perverser kan het nauwelijks nog.

Onze media verzwijgen echter ook voor ons, dat in een stad als Londen Oost-Europeanen een vierde deel van alle delicten plegen. Eén voorbeeld van velen: Een Oost-Europeaan heeft geprobeerd om bij een levende Britse met zijn handen het hart uit het lichaam te trekken… , nadat hij haar daarvoor zomaar met een mes had aangevallen. Geen woord daarover in onze media. Onze journalisten verontwaardigen zich er liever over, dat onze politici het wagen om zoiets niet alleen openlijk uit te spreken, maar hier ook actief tegen optreden.

Bron:

http://tinyurl.com/7xpk3t8

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in political correctness. Bookmark de permalink .

35 reacties op Armoede voor iedereen: De waanzin van de politieke correctheid

 1. Linsky zegt:

  Weer een Uitstekende samenvatting van de mondiaal toegenomen krankzinnigheid door Ulfkotte .

  Wat moet er eigenlijk nog meer gebeuren alvorens de ogen eens massaal geopend worden?
  Wat?
  Hoe komt ’t dat de massa nog steeds geloofd in politiek en die leiders, in dat verradersvolk wat enkel het pluche, aanzien, en macht ambieert?

  Waarom willen mensen zo graag geloven dat er bij dat geteisem lieden zitten die bekommert zijn om hun persoonlijke dan wel collectieve welzijn?

  Waarom staan de meesten nu al klaar om weer ander schoften te kiezen, die hen nog verder naar de ondergang zullen jagen?

  Waarop is het vermogen om ziende blind te zijn gefundeerd?

  Is dat echt alleen omdat de massa zo goed en effectief gehersenspoeld is door de reclames, de TV, de MSM en de overheden? Of zit er toch ergens een gedegenereerd gen, wat het ons onmogelijk maakt de werkelijkheid waar te nemen zoals die is?

  Is het toch makkelijker om te denken “Anderen zullen me wel leiden, als het de Heer niet is dan onze politici wel?

  Nou, de mensheid laat zich al duizenden jaren bestelen, knechten, verraden en verkopen door hun leiders en diens vazallen. Er is geen enkele reden te verwachten dat daar een eind aan komt omdat er nu een handvol mensen zijn die over wat incidenten en onrechtmatigheden publiceren.

  Laten we maar gewoon lekker gaan slapen, alles is zoals het zijn moet.
  Ten slotte is het voor de meesten van ons een ver van m’n bed show.

  Per slot hebben ze toch ook gelijk…het zijn toch maar enkel de overspelige vrouwen die ze verkrachten en verminken….en de ‘ongelovigen’..?….och ja, effe vergeten, die snijden we gewoon de strot door!…

  Een volk wat zichzelf niet kan redden, zal vernietigd worden!

  Elk volk heeft ten slotte de leiders die het verdient, niet waar?
  https://ejbron.wordpress.com/2011/11/29/elk-volk-heeft-de-leiders-die-het-verdient/

  Like

 2. Marijke . zegt:

  Ja Linsky dat is waar elk volk verdient het die er niet tegen in opstand komt,Maar we zijn nog ver weg hoor Er zijn nog maar weinig mensen die het gevaar niet zien.Heel af en toe kijk ik eens op de joop .Nou als je dan ziet hoe mensen daar denken dan is dat niet te geloven.En wij zijn raciten in hun oogen.Als ik met mensen praat dan zeggen ze ach het valt wel mee en je moet niet overdrijven.Als ik ze dan vraag lezen jullie wel eens wat er overal gebeurt odat is ver van mij bed.Mensen zijn gevlucht uit Amsterdam naar Almere tegen hun zin maar het was voor hun niet meer uit te houden in hun oude vetrouwde buurt.Nu is er ik weet niet hoe veel crime in Almere.Nou ik kan echt geen vreugde dansje maken en zie het somber in.hoe triest he.

  Like

 3. Marijke . zegt:

  Had racisten moeten zijn

  Like

 4. Linsky zegt:

  Marijke,
  ik ben eens finaal als imbeciel en fantast weggezet omdat ik het waagde de term, ‘bezielde woorden’ te gebruiken.
  Er werd door een ‘verlichte’ gesteld dat ik zelfs volslagen krankzinnig was, omdat ik geloofde dat woorden ook al een ziel konden hebben!
  Nou het zal je verbazen hoeveel bijval dat figuur daar nog mee kreeg ook……..

  Like

 5. Marijke . zegt:

  Weet je linsky daar moet je boven staan.Ik zie het op bloks dat ze ruzie maken al ze het niet met elkaar eens zijn.En elkaar voor alles uitmaken.En ja ik heb het gezien als er een begint dan komen de kuddedierjes er achteraan.Dat is nou het zelfde als ik over moslims begin en hoe vaak ben ik niet voor gek uit gemaakt en dat ik overdrijf en dat het niet waar is.Maar ik zeg dan maar oke en laat het gaan.Want het heeft geen zin.Je moet je daar niet van aantrekken en gewoon door gaan waar jij in gelooft.Daar om zal er ook nooit vrede zijn.In den Haag rollen ze ook over elkaar heen.Ze zijn zo bang voor Wilders ,vanavond gisteren avond werd er steeds gevraagt aan plassterk en die andere grappenmakers ,ja maar kunnen jullie Wilders wel aan.In plaats het over echte politiek te hebben komt Wilders steeds maar op de proppen.En daar moet je een oorlog mee winnen.brrrrrrrrrrr

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Kreeg gisteravond een tip… http://tinyurl.com/7rstzxf

  Like

 7. Jan zegt:

  @Linsky zegt:
  23 februari 2012 om 23:23

  Gebeurt niet, aangezien socialisten dezelfde apocalyptische visie hebben als moslims inclusief hun heilsstaat na de apocalyps. Moslims willen de gehele wereld onder de knoet van de islam, socialisten willen eveneens een heilsstaat waarin iedereen gelijk is. Beide ideologieën putten uit dezelfde bronnen: het communisme/marxisme/hitlerisme. Vader van de eco-beweging, van de liefde voor de natuur boven de mens is niemand minder dan Ernst Haeckel, een sociaal Darwinist die met de theorie van Darwin nu de mens als kroon van de schepping van de troon meende te kunnen stoten. Christendom stond dus in de weg en om het doel te bereiken dienden volgens Haeckel inferieure rassen uitgeroeid te worden.

  Volgeling van Haeckel was Ludwig Klages die in zijn boek ‘Mensch und Erde’ het moderne leven verkettert. Ik citeer een zin: “Daß die glänzenden Errungenschaften der Physik und Chemie einzig dem Kapital gedient, darüber besteht für denkende Köpfe heute kein Zweifel mehr”
  http://www.worldfuturefund.org/wffmaster/Reading/Germany/Menschunderde.htm

  Dergelijk werk doet het uitstekend bij links want Klages heeft het over het uitsterven van planten en dieren, bedreiging van de edele wilden door de westerse mens, vervreemding van mens en mens ten opzichte van de natuur, uitdijende steden. Bron van alle ellende: Christendom, kapitalisme, consumptie, toerisme, afslachten van walvissen! Deze gehele ideologie ging regelrecht over naar de nazi’s van Hitler en zie de lijn kun je regelrecht naar de dag van vandaag doortrekken naar de linkse partijen; en het beangstigende is, dat links niet weet hoezeer zij beïnvloed zijn door deze theorieën.

  Bron van alle kwaad is voor socialisten dus het Jodendom en het Christendom aangezien hieruit de door hen verafschuwde westerse/kapitalistische maatschappij is voortgekomen. Daarom zie je en hoor je zoveel antisemieten in de Occupy bewegingen. Voor de Occupy-beweging is Wallstreet het symbool van het kapitalisme/het westen en deze dient vernietigt te worden en daarmee hebben zijn hun equivalent in de geschiedenis en wel niemand minder dan Hitler voor wie de VS een Joodse staat was en New York, dus niets anders dan Wall Street het militaire hoofdkwartier van Judas.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Ergerlijk dat selectieve van de westerlingen.
  De islamieten lopen gewoon over ons heen zonder dat wij wij werkelijk weerstand bieden.
  Integendeel degene die nog wat tegengas geeft komt voor de rechter en wordt door elitair links verguisd.
  Ik kan niet begrijpen wat de linkse msm vertegenwoordigers in gedachten hebben, bahalve dan de jaloesie.

  G.D. Een mooi overzicht daar bij H.V.V.

  Like

 9. Linsky zegt:

  ‘VPRO speelt gevaarlijk spel met ontmenselijking van Joden’

  De VPRO laat in haar uitzendingen antisemitische typeringen toe, en ontmenselijkt Joden. De politiek en Henk Hagoort zouden de VPRO op hun verantwoordelijkheden moeten wijzen, betoogt Tom Struick van Bemmelen.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3197566/2012/02/23/VPRO-speelt-gevaarlijk-spel-met-ontmenselijking-van-Joden.dhtml

  Dat men daar bij de VPRO,een ziek figuur als Anton Dautzenberg in dienst heeft en houd, zegt natuurlijk al genoeg.
  Deze zieke Dautzenberg fantaseerde ook peodofile reportages, waar je misselijk van wordt. Hoofdredacteur Hugo Blom kwam er achter dat bijv. een aantal interviews totaal verzonnen waren en had toen een gesprek met de auteur.
  Die vertelde met de artikelen; ,,de werkelijkheid als thema te onderzoeken door deze te duiden, te manipuleren, te transformeren, te vermenigvuldigen of te negeren’’.
  Hij mag daarom blijven!!!

  Like

 10. Linsky zegt:

  OH, BOO HOO. Now, whinyassed UK Muslims need an ‘Islamophobia’ hotline?

  Not only are Muslim immigrants responsible for the soaring crime and rape rates in the UK, now they want to blame anti-Muslim hatred on everyone but themselves. How about a ‘Christophobia’ hotline for Muslim on non-Muslim attacks?

  http://barenakedislam.com/2012/02/24/oh-boo-hoo-now-whinyassed-uk-muslims-need-an-islamophobia-hotline/

  Like

 11. Linsky zegt:

  TENNESSEE: Where real men don’t bow down to the Muslim thugocracy in America

  The group that hired an anti-Muslim training organization to teach part of a seminar to police officers in Tennessee is defending itself against subsequent criticism by arguing that the media should really be focusing on Muslim groups like CAIR and ISNA that are trying to “infiltrate every phase of our society at every level” in order to “alter the mindset and agendas of our society for the overthrow of our Constitution and the implementation of Sharia Islamic Law.”

  http://barenakedislam.com/2012/02/23/tennessee-where-real-men-dont-bow-down-to-the-muslim-thugocracy-in-america/

  Like

 12. Linsky zegt:

  Dr. Zuhdi Jasser explains the Muslim-created, U.S.-supported ‘Istanbul Process,’ and the threat it poses to the First Amendment

  In short, the ‘Istanbul Process’ is a plan put together by the Organization of Islamic Cooperation (57 Islamic States) and the Obama Regime, represented by Hillary Clinton, to criminalize any criticism of Islam.

  http://barenakedislam.com/2012/02/24/dr-zuhdi-jasser-explains-the-muslim-created-u-s-supported-istanbul-process-and-the-threat-it-poses-to-the-first-amendment/

  Like

 13. Linsky zegt:

  Amerikaans Congres keurt de inzet van 30.000 drones boven Amerikaanse steden goed.

  Het is de meest onschuldige zaak van de wereld – en niet alleen dat, maar zelfs een concept waar de tijd rijp voor is, dat ons zal beschermen en zorgen voor onze veiligheid. Vanzelfsprekend hoeft niemand zich zorgen te maken, want verkeerd gebruik van de technologie zal niet voorkomen. Per slot van rekening bevinden drones zich al overal in de VS, dus wat is eigenlijk het probleem met enkele tienduizenden meer?

  http://boinnk.nl/blog/28985/big-brother-krijgt-nieuwe-speeltjes-tot-zijn-beschikking/

  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/j-d-heyes/us-kongress-bewilligt-einsatz-von-3-drohnen-ueber-amerikanischen-staedten.html;jsessionid=26D2196B707972DDACE47BFB3F0B1DA1

  Like

 14. Linsky zegt:

  Biljoenenfraude door Bush, de FED, en de Europese banken!

  In het Britse Hogerhuis wordt één van de vreemdste zaken in de financiële geschiedenis besproken waarbij de Amerikaanse overheid loog over honderdduizenden tonnen fictief goud, illegale overboekingen en leningen ter waarde van $15 biljoen.

  Op 16 februari jongstleden presenteerde Lord James of Blackheath van het Britse Lagerhuis bewijs voor een illegale operatie die tenminste sinds 2009 actief is. Hij wist beslag te leggen op documenten die waren ondertekend door Alan Greenspan en Timothy Geithner en die illegale overboekingen ter waarde van $15 biljoen onthullen van de Federal Reserve Bank of New York naar HSBC (Hong Kong Shanghai Banking Corporation) London en vervolgens naar de Bank of Scotland.

  De Bank of Scotland ‘gaf’ dit geld simpelweg aan 20 Europese banken die het gebruikten om in drie jaar tijd op illegale wijze biljoenen dollars winst te maken waarvan niets is terug te vinden in de jaarverslagen, waar geen belasting over is betaald en waar aandeelhouders niets van wisten.


  http://www.veteranstoday.com/2012/02/21/intel-exclusive-trillion-dollar-terror-exposed/
  http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=2203:documenten-onthullen-biljoenenfraude-door-bush-fed-europese-banken&catid=15:financieel&Itemid=28

  Like

 15. Linsky zegt:

  Griepprik veroorzaakt slaapziekte bij 50.000 Duitsers..
  Mysterieuze slaapziekte treft 50.000 Duitsers!
  Link met griepprik aangetoond in Finland

  Afgelopen maand deed de Duitse krant ‘Die Welt’ melding van een bizarre nieuwe ziekte met gevaarlijke gevolgen; mensen met narcolepsie vallen onvrijwillig in slaap, in welke situatie ze zich ook bevinden. (1) Hoewel monotone situaties een slaapaanval kunnen uitlokken gaat het in dit geval niet om de vermoeidheid die op kan treden na een avondje uit of lagere tijd hard werken. Onbedwingbare slaperigheid (Narcolepsie) kan 2 tot 6 keer per dag optreden en zich zelfs voordoen tijdens fysieke activiteiten die eenzelfde beweging herhaald uitvoeren, zoals wandelen of fietsen. Op dit moment lijden een onthutsende 50.000 Duitsers aan deze ziekte, en er bestaat nog geen doeltreffende behandeling tegen ‘slaapaanvallen’.

  Wat weten we over de oorzaak?
  In een Fins onderzoek, gepubliceerd op 31 januari 2011 is het verband tussen Pandemrix en narcolepsie vastgelegd. In de winter van 2009-2010 is Pandemrix gebruikt ter voorkoming van de Mexicaanse griep. In 2010 is er in Finland een plotselinge toename waargenomen van narcolepsie onder kinderen en pubers die dit vaccin toegediend gekregen hebben.

  En plotseling wordt er in dezelfde leeftijdsgroep een onverklaarbare toename gerapporteerd van allerlei neurologische aandoeningen; verlammingen, stuiptrekkingen en nu zelfs een Gilles de la Tourette-achtig ziekte met oncontroleerbare tic’s. En het volgende nieuws gaat over het onderzoek dat gaande is en dat er nog méér onderzoek nodig is om precies te snappen wat de oorzaak hiervan kan zijn.


  http://www.wanttoknow.nl/overige/griepprik-veroorzaakt-slaapziekte-bij-50-000-duitsers/

  Like

 16. Linsky zegt:

  Anticrisiswapen van Spaans dorp: Utopia

  In het dorp Marinaleda in de Spaanse autonome regio Andalusië heeft men het kapitalistisch systeem afgezworen.
  In Spanje zijn ongeveer vijf miljoen werklozen en de jongeren gaan er massaal de straat op om te protesteren tegen het systeem.
  In Marinaleda kost een huis 15 euro per maand. Sport is er gratis en fitnessen doe je voor twee euro per maand. De dorpsbewoners hebben 12 jaar lang tegen de regering gevochten. Inmiddels heeft burgemeester Juan Sanchez Gorillo beslag weten te leggen op 1.200 hectare grond.
  Oplichterij
  Waarom is er maar één voorbeeld van een dergelijk dorp te vinden in Spanje? “Het is niet gemakkelijk,” liet burgemeester Gorillo weten. “Een revolutionaire strijd is moeilijk. De economische crisis is een grote oplichterij. Iedereen zou de straat op moeten gaan.”
  Bankiers en vastgoedmakelaars zijn niet welkom in het dorp. De inwoners bouwen zelf hun huis en krijgen grond van de gemeente. Ze dragen per maand 15 euro af.
  Utopie
  Er is sprake van een rechtstreekse democratie waarbij het volk haar beslissingsrecht terugkrijgt. In plaats van een portret van de koning hangt in het kantoor van Gorillo de foto van Che Guevara, een Argentijns revolutionair. “De koning stamt uit het verleden en staat voor corruptie,” aldus de burgemeester.
  “De utopie houdt op te bestaan wanneer we er zelf niet langer in geloven,” besloot Gorillo. “We moeten de basis versterken en onze standpunten duidelijk maken. Wij hebben een alternatief voor het kapitalistisch systeem.”
  http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/mediatheek/programmas/terzake/2.19975/2.19976/1.1226597

  Like

 17. Jan zegt:

  @Linsky

  Ik heb een enorme last van islamonausea. Als ik zo’n kopsvod zie wordt ik onpasselijk en na een aantal ga ik kotsen. Ik betaal mij scheel aan boetes gegeven door de milieupolitie (tramlijn 3 is inmiddels uit de running genomen)

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Milieupolitie, Jan? Hier heb je wat tegengif…
  http://tinyurl.com/8a57sbn
  Toegift: http://tinyurl.com/3ewv9k6

  Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  Aanvulling van 12:14
  Hoe goed is je Engels, Jan?
  http://tinyurl.com/7sx88x9
  (mede ondertekend door H.Tennekes die vroeger werkzaam was voor het KNMI)

  Like

 20. Guus zegt:

  Prime Minister Julia Gillard – Australia
  Muslims who want to live under Islamic Sharia law were told on Wednesday to get out of Australia, as the government targeted radicals in a bid to head off potential terror attacks.
  Separately, Gillard angered some Australian Muslims on Wednesday by saying she supported spy agencies monitoring the nation’s mosques. Quote: ‘IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT… Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians.’
  ‘This culture has been developed over two centuries of struggles, trials and victories by millions of men and women who have sought freedom.’
  ‘We speak mainly ENGLISH, not Spanish, Lebanese, Arabic, Chinese, Japanese, Russian, or any other language. Therefore, if you wish to become part of our society, learn the language!’
  ‘Most Australians believe in God. This is not some Christian, right wing, political push, but a fact, because Christian men and women, on Christian principles, founded this nation, and this is clearly documented. It is certainly appropriate to display it on the walls of our schools. If God offends you, then I suggest you consider another part of the world as your new home, because God is part of our culture.’
  ‘We will accept your beliefs, and will not question why. All we ask is that you accept ours, and live in harmony and peaceful enjoyment with us.’
  ‘This is OUR COUNTRY, OUR LAND, and OUR LIFESTYLE, and we will allow you every opportunity to enjoy all this. But once you are done complaining, whining, and griping about Our Flag, Our Pledge, Our Christian beliefs, or Our Way of Life, I highly encourage you take advantage of one other great Australian freedom, ‘THE RIGHT TO LEAVE’.’
  ‘If you aren’t happy here then LEAVE. We didn’t force you to come here. You asked to be here. So accept the country YOU accepted.’
  NOTE: IF we circulate this amongst ourselves in Canada & USA , WE will find the courage to start speaking and voicing the same truths.
  If you agree please SEND THIS ONand ON, to as many people as you know…

  Like

 21. G.Deckzeijl zegt:

  Guus: waar las je het bovenstaande?? Graag link naar artikel, tv-uitzending e.d., okee?
  Nederlandse variant: http://tinyurl.com/7rstzxf

  Like

 22. Marijke . zegt:

  G.Deckzeijl dat heeft hier al eerder op op de draad gestaan.Ik had het naar EJ gestuurt.Het moet hier ergens op staan.Wie het geplaatst heeft weet ik niet EJ of Linsky.

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  @Marijke: gevonden! http://tinyurl.com/874z6ov
  Maar op deze site wordt die speech(ik heb ook al gezocht op YT, maar niets gevonden, wel 2.5 minuut waarin ze uitlegt waarom ze atheïst is) een HOAX genoemd…
  http://tinyurl.com/3n5xeev
  Dus: wat is waar en wat niet?
  “Julia Gillard on muslims” in je zoekmachine geeft verschillende resultaten.

  Like

 24. G.Deckzeijl zegt:

  Nog een bloemlezing over die speech: http://tinyurl.com/czh67e
  Neemt evenwel niet weg dat ik de inhoud ervan prima de luxe vindt.
  Als Rutte een vent is, neemtie ‘m gewoon over.

  Like

 25. Linsky zegt:

  Haatimam Al-Haddad is de moeder aller porno
  Assalamu Alaikum,
  ……………………..
  Aan een topimam werd gevraagd wat denkt hij over een vrouw zonder hijab (een hoofddoek of burqa).
  Daarop antwoordde de imam: ‘Een vrouw zonder hijab lijkt op een bus, een openbare bus welteverstaan. Zij wordt door iedereen bereden. Een vrouw met een slechte hijab, een losse hoofddoek bijvoorbeeld, lijkt op een taxi die door een beperkt aantal personen wordt bereden. Maar een vrouw met hijab, lijkt op een ezel, die slechts door één persoon wordt bereden.’………….

  Beste haatimam, ik smeek u, en vraag u huilend: kunt u mij in contact brengen met die westerse vrouwen die heel graag willen worden gestenigd? Geweldig, hoe komt u aan deze vrouwen?……..
  http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Afshin-Ellian.htm

  Like

 26. Marijke . zegt:

  Deckzeiijlbik kreeg hem uit de states en daar gaat hij overal in de ronte zelfs met een foto er bij.

  Like

 27. G.Deckzeijl zegt:

  Linsky: http://tinyurl.com/85fvnse
  Ziezo, nou heb je wat te doen.
  Ik kreeg ‘m ook kado…
  Heb je adressen van vrouwenhaters met een jurk aan en zo’n gehaakte islamitische “helm” op?
  Stuur de handel erheen.

  Like

 28. Linsky zegt:

  Decky,
  je vind ’t toch niet erg dat ik ‘m bewaar om eventuele ledigheid des dagen te vullen, hè. 🙂

  Like

 29. G.Deckzeijl zegt:

  Whatever.

  Like

 30. Daniel Deblaere zegt:

  Leve de vrije meningsuiting en de (zo) objectief (mogelijke) en uitgebreid mogelijke journalistiek. De kunst van het weergeven van relevante informatie!

  Like

 31. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky: ik heb je bijdrage(24-2, 15:23) over je verzoek aan al-Haddad nog eens gelezen.
  Deze islamofascist beweerde glashard dat hij verzoeken van westerse vrouwen had gehad die overspel gepleegd hadden en naar een islamitisch land wilden reizen om….gestenigd te worden.
  Ik kan je verzekeren dat die vrouwen alleen in Haddad’s met KAMELENSTRONT gevulde brein voorkomen. Eenvoudiger: wat Haddad roept is taqiyya, en hij hoopt dat iedereen in zijn geouwehoer trapt. Ik kan er nog steeds niet over uit dat grachtengordel-IDIOTEN van het type Y.Albrecht en K.Bessems in debat gingen met deze zgn “geleerde”.
  En Dibi, de STAKKER, probeert deze week met z’n stupide gedaanteverwisseling in VN Geert Wilders belachelijk te maken.
  Gelukkig werd baardmans Haddad door een weggestuurde vrouw subtiel op z’n nummer gezet.
  Oproep aan alle vrouwen: trap niet als een blind paard in islamitisch geouwehoer. DENK ZELF NA!! http://tinyurl.com/7r5pz97

  Like

 32. G.Deckzeijl zegt:

  Aanvullling van 10:46: ik heb ’t nog even voor je opgezocht…
  http://tinyurl.com/7wn8kqe
  En NEE, ik kan er echt niet om lachen.
  Daar steekt hetvolgende met kop en schouders bovenuit…!!!!!
  http://tinyurl.com/6gxh9ft

  Like

 33. E.J. Bron zegt:

  @GD

  LOL! Die kende ik nog niet! 😀

  Like

 34. G.Deckzeijl zegt:

  Blij dat je ‘m leuk vond, EJ. En dan durven sommigen ook nog te beweren dat Duitsers geen humor hebben… (Mensch Markus is wekelijks te zien op SAT 1.)
  Zie elders op dit blog: Buitenhof kijken vandaag om 12:00 uur…!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s