Griekse leger klaar voor putsch

Volgens informatie van Amerikaanse kranten vinden er gesprekken tussen militairen plaats, die besloten zouden hebben tot een machtsovername. En de Britse regering bereidt de evacuatie van haar burgers uit Griekenland voor. En in het Duitstalige gebied weet men van niets.

Niet alle Duitse parlementariërs willen de Grieken nog meer geld geven. De Griekse tragedie wordt op dit moment steeds absurder. Want de Grieken kunnen helemaal niet meer voldoen aan de door de trojka geëiste hervormingen. En daarom gist het in de gelederen van het leger net zoals in het volk. In Duitsland praat men daar niet over. Dat verdringt men liever.

Maar hoe zal Turkije zich na een mogelijke militaire putsch in Griekenland gedragen? Deze vraag houdt op dit moment het Witte Huis bezig. Amerikaanse kranten berichten er deze dagen over, dat Griekse militairen het er over eens zouden zijn geworden om de burgerregering van Papademos af te zetten en het volk zijn waardigheid terug te geven. Volgens de kranten is het duidelijk, dat Griekenland uit de eurozone zal treden, de EU zal verlaten en ook geen cent van zijn schulden zal terugbetalen. Sinds het moment, dat Griekse parlementariërs erop betrapt werden hoe zij miljoenen naar het buitenland sluisden en tegelijkertijd de burgers ertoe opriepen hun geld niet van de banken te halen, werd vermoedelijk ook het laatste vertrouwen in de burgerregering verspeeld.

De Britten bereiden zich nu (net zoals de Amerikanen) heel openlijk op de militaire staatsgreep voor. Zij hebben alle in Griekenland wonende Britten en ook Britse toeristen ertoe opgeroepen om zich te laten registreren bij de Britse consulaten en 24 uur per dag bereikbaar te zijn. De Britten zullen hun burgers onmiddellijk uit Griekenland evacueren als daar de vlam in de pan slaat. De planning daarvoor draait al op volle toeren.

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/europa/udo-ulfkotte/us-zeitungen-berichten-griechisches-militaer-zum-putsch-bereit.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Eurocrisis, Europa, Griekenland, Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

4 reacties op Griekse leger klaar voor putsch

 1. Linsky zegt:

  Tja, we hebben het allemaal met open ogen aan zien komen.

  Ik moet overigens eerlijk bekennen, dat als ik het woord complot gebruikte, dat inderdaad ijdel was….er is namelijk helemaal niks verborgen meer…al jaren niet meer!
  Men was heel openlijk over wat de bedoelingen zijn, met de kudde, de kooien en de toekomst!

  Eigenlijk heb ik nog wel één wens, voor als de pleuris zo dadelijk echt een onomkeerbaar feit is geworden.

  Laat ze, die linkse kerk, de bekende Nederlanders, de westerse overheden, wel allemaal het eeuwige leven verkrijgen! Alle moslimknuffelaars! Opdat ze tot in lengte der dagen kunnen genieten van de waanzin en ongebreidelde lusten van dat moslimgeteisem, wat ze over de volkeren hebben afgeroepen.

  Laat ze tot in eeuwigheid genieten van de aanblik hoe hun vrouwen werden verkracht door minstens zes Turken, en hoe hun dochters gedeeld werden door ‘n bende Marokkanen.

  Laat ze vooral geen Amnesia, of Korsakov krijgen, maar dat de Goden hen moge zegenen met een perfect geheugen,…tot in alle eeuwigheid!
  En mij wat eerder naar ‘Huis’ terug roepen…..

  Like

 2. kevin zegt:

  ik hou van geld jullie ook?

  Like

 3. Linsky zegt:

  kevin, jazeker, maar meer van een islam-loze wereld!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky, daar sluit ik mij van harte bij aan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s