Groene EUSSR als wereldheerser?

De EUSSR met haar inkrimpende politieke macht en haar miserabele aanzien probeert desalniettemin nog steeds om de wereld op onze kosten in haar ecologisch dictatoriale keurslijf te dwingen. Hieronder twee actuele voorbeelden:

Zojuist heeft het Brusselse welzijnscomité geprobeerd om aardolie uit Canadees teerzand te verbieden. Daarbij staat de olieprijs op een recordhoogte en zelf hebben we zo goed als niets. Dan zou men toch blij moeten zijn dat er nieuwe processen zijn uitgevonden om aardolie te winnen. Maar nee, een of ander onderzoek van een of andere aardappeluniversiteit is al voldoende om iets te verbieden. Canada liet zich dat echter niet welgevallen en heeft samen met bondgenoten naar vergelding in de Wereldhandelsorganisatie (WTO) geroepen. De BRD moest inbinden, waarover de taz uitermate verbolgen is.

Voorbeeld nr. 2 is een CO2-belasting op het vliegverkeer, die ieder vliegtuig in de wereld moet betalen als het EUSSR-bodem beroert. Ook hiertegen hebben nu meer dan 20 zwaargewichten geprotesteerd, waaronder de VS, China, Brazilië, Rusland en India. De Indiërs zijn pisnijdig. De regering overweegt zelfs een verbod, dat het luchtvaartmaatschappijen verbiedt deze belasting te betalen. Bovendien is men vastbesloten om behoorlijk wraak op de EUSSR te nemen, wat het hele vliegverkeer in de war zou kunnen brengen. Ook in dit geval is de klant, de passagier, de dupe. Het lijkt alsof de EUSSR het tot doel zou hebben om de eigen burgers te benadelen en te beroven.

We kunnen er alleen maar blij om zijn dat er machtiger naties bestaan dan de EUSSR. Noemt u nu eens een of andere wet of verordening uit Brussel, die ons leven eenvoudiger en goedkoper gemaakt heeft. Dan moet je wel héél diep nadenken!

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/02/grune-eudssr-als-weltherrscher/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Graaien. Bookmark de permalink .

Een reactie op Groene EUSSR als wereldheerser?

  1. Peter Selie zegt:

    Ze kunnen dit monstrum niet snel genoeg afbreken en daar is men ardig me bezig.
    Denken maar dat de hele wereld naar haar pijpen danst; nee dat doen alleen die idiote inwoners die ze al jaren hun gang laten gaan i.p.v. hen te verdrijven.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s