De moskeejagers

Een groep Britse advocaten trekt op bureaucratische wijze ten strijde tegen de islam en zijn symbolen. Met stickers, net zoals in de film “Ghostbusters”, bieden de moskeejagers hun diensten aan en dienen in het hele land aanklachten in tegen de voor moskeeën ingediende plannen. Met succes!

Welt Online” bericht:

In een koninkrijk, waarin de zon tot voor kort niet wilde ondergaan, beveelt het koloniale erfgoed van Groot-Brittannië in toenemende mate tegenstanders in het strijdperk te treden. Vooral moslims zien zich op het eiland in toenemende mate tegenover vijanden geplaatst. Op dit moment is er sprake van een bijzondere groepering met veel ambitie, die zichzelf  “Mosquebusters” noemt. In navolging van de filmfiguren van de Ghostbusters, de spokenjagers dus, bieden de moskeejagers hun diensten d.m.v. een stickeractie aan, zodra men in een gemeente van plan is om een moskee te bouwen. Aan de sticker (“Who you are gonna call?”) is een oproep verbonden: De rechtschapen Brit, die zich zorgen maakt over het welzijn van zijn buurt, dient zich in dit geval te wenden tot de “Law and Freedom Foundation” – aldus de officiële naam van de Mosquebusters. Achter de naam verbergt zich een groep Britse advocaten, die zich via bureaucratische weg verzet tegen de islam en zijn symbolen. Weliswaar marcheert de Law and Freedom Foundation ook mee op in protestmarsen van nationalisten, maar hun eigen wijze van benadering van het zogenaamde probleem is doortrapter. De advocaten dienen in het hele land aanklachten in tegen de voor moskeeën ingediende bouwplannen: de ene keer zijn het te weinig parkeerplaatsen, een andere keer mislukt de vergunning aan de toiletbepalingen.

Op deze manier ziet de veldtocht tegen de islam er een beetje meer als een democratische discussie uit en een beetje minder dan een strijd der culturen. Het droevige resultaat: Van de tien ingediende aanklachten hebben de moskeejagers tot nu toe alle tien gewonnen.

Nu eens kijken hoe lang het duurt, voordat onze ontsteltenisministers hier in het land hun solidariteit met de moslims uitspreken en zich voor deze onbegrijpelijke daad verontschuldigen.

 

Bronnen:

http://www.zukunftskinder.org/?p=17911#more-17911

Auteur: Zirze

http://www.welt.de/print/die_welt/politik/article13887083/Die-Moscheen-Jaeger.html

Auteur: Silke Mülherr

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Islamkritiek. Bookmark de permalink .

5 reacties op De moskeejagers

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Tallyho boys, keep up the GOOD WORK..!!! http://tinyurl.com/6ed8jyh
  Bonus: http://tinyurl.com/85fvnse

  Like

 2. Pingback: (Foto)verslag van de conferentie van islamcritici in Brussel | E.J. Bron

 3. abdulahi zegt:

  ik haat die advocaten kut homos

  Like

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Begrijp Ik heel goed Abdulahi.
  Het risico bestaat namelijk dat er steeds meer afwijzingen komen tegen het bouwen van haathutten die jij dan gebedsruimte noemt

  Like

 5. E.J. Bron zegt:

  Dat is ook de bedoeling abdulahi!! Ga maar alvast staan te grienen, mietje!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s