Europese Gerechtshof dwingt het Italiaanse volk om Afrikaanse veroveraars het land binnen te laten

Omdat Italië de schuldenval werd ingedreven en Berlusconi uit alle macht werd verjaagd en afgezet, kan de Europese dictatuurregering Italië nu dwingen om, tegen de nationale belangen in, de Afrikaanse veroveraars zonder verzet het land binnen te laten. Dat is de wil van Brussel en deze wordt door het “Europese hof van de mensenrechten” aan Italië bevolen:

Door de kustwacht opgepakt en naar Libië teruggebracht: 24 Afrikaanse vluchtelingen dienden een aanklacht in tegen deze behandeling. Nu deed het Europese hof voor de mensenrechten een richtinggevende uitspraak.

Met de repatriëringactie zou Italië deze mensen hebben blootgesteld aan het gevaar van onmenselijke behandeling in Libië, wordt er in het vonnis van het Europese hof voor de mensenrechten donderdag gezegd. 24 mensen uit Eritrea en Somalië hadden een aanklacht ingediend. Ze waren in 2009 op volle zee ten zuiden van het Italiaanse eiland Lampedusa door de kustwacht opgepakt en naar Libië teruggebracht.

14 van de klagers hebben in Libië van de vluchtelingenorganisatie van de VN (UNHCR) de vluchtelingenstatus gekregen. Door de onlusten van de revolutie is het contact met hen echter afgebroken. De advocaten hebben op dit moment slechts contact met 6 klagers. Vier van hen wonen in Benin, Malta en Zwitserland, eentje in een vluchtelingenkamp in Tunesië en een ander werd in Italië als vluchteling erkend.

Welnu, dat zijn geen mensenrechten! Dat zijn bezettingsrechten van de Afrikanen tegen de mensenrechten van de Italianen.

Een mensenrecht is iets anders. Dit is racistisch nazirecht voor Afrikanen, voor moslims.

Advocaten en rechters, die zulke uitspraken doen, overtreden zelf al onze meest heilige mensenrechten en horen in de beklaagdenbank van ons gerechtshof voor mensenrechten te zitten.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/02/24/europaisches-gerichtsvolk-zwingt-das-italienische-volk-afrikanische-eroberer-ins-land-zu-lassen/#more-31901

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Immigratie, Italië. Bookmark de permalink .

17 reacties op Europese Gerechtshof dwingt het Italiaanse volk om Afrikaanse veroveraars het land binnen te laten

 1. Linsky zegt:

  “Het is de taak van de leiders om leugens te vertellen, om de vijand en het volk te misleiden in het belang van de staat.” – Plato, De Staat, 382, 389.

  Like

 2. Ad zegt:

  Het is te gek voor woorden. Elk land moet zelf uit kunnen maken wie ze binnenlaten of weigeren, daar hoort het Europese Gerechtshof zich niet mee te bemoeien.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Tsja. H.Boumedienne kondigde het in 1974 al aan dat ze niet als vrienden zouden komen…
  O, hoedatzo, vragen hele volksstammen zich nog steeds af. Nou, dat zit zo.
  Klik op genoemd jaartal in de tekst van…
  http://tinyurl.com/3qcstlc
  En weten jullie wat nou zo leuk is? Het is een feit, het gebeurt terwijl ik deze regels hier neertik,
  iedere dag opnieuw, zelfs de STAKKERS van dat MDI kunnen er niks tegenin brengen.
  Ik vind het fantastisch dat ik dat nog beleven mag…!!!

  Like

 4. En dat zal zo wel doorgaan ook .We kunnen doen wat we willen maar.
  en protesteren helpt geen fuck .

  Like

 5. Johanna haarlem zegt:

  2 dingen 1 NEE=NEE 2 Ghadaffi wie dit riep als hij dood/afgezet werd dan was de poort open en weg is die en daar begint de ellende dus geen dollars meer voor olie?…het groene boekje het schijnt dat het land/volk het erg goed deed voor afrikaanse begrippen dat jongetje wat de ramp overleefde werd ook niet slecht verzorgd in dat ziekenhuis…zwaar islam dat wel .Maar de EU maakt ons NU kapot als vrij volk we zijn geen eenheidsworst noem mij maar arrogant maar als ik zo naar dat bootje kijk dat word ik bang als westerse onbedekte vrouw kan ik nog veilig over straat straks met die Islam verkrachters molesteerders en aanranders die massaal arriveren…..Hó ff dit gaat niet goed …NEE=NEE uit die EU nu!!en ik wil me pikie terug en me meijertje tegen de koers die stichting wisselverlies??? waar zijn die? gebleven (heb ik nog geld voor betaald), had uitgerekend want we zijn bestolen bij die geld wissel naar de euro…..ik maak me zorgen voor en om onze kindjes.kleinkindjes nee dat kan en mag niet gebeuren….zijn er nog advocaten die ons democratisch recht terug geven? en dit rechtzet!! we wilde niet meer EU…Harry Potter Balkenellende heeft ons goed genaaid met dat verdragwisseltjetruc…bedankt he kerel!!

  Like

 6. http://tinyurl.com/3qcstlc
  ******************************
  Hier een bericht :
  Dit duit sterk op het islamisering opdracht.Zij komen hier om je kind
  Gek te maken over hun walgelijke Geloof dat ISLAM heet.

  Like

 7. Johanna haarlem zegt:

  Ja Bart ik weet het ik ben mijn sinds jaren voor Pim al bewust van het feit dat er steeds meer buitenlanders kwamen en dat zij Moslim zijn ja in begin denk je nog geen alcohol en varkensvlees ach die buurman is wel ok…maar ga je mede door PIM ik ff meer verdiepen in Islam en ik ben terplekke Islamofoof geworden 😦 wat een stelletje achterlijke en zelfs inteeld komt en plant zich voort op onze HARAM bodem…in rap tempo als de konijnen zeg maar…outnumbert..het zijn keiharde feiten!! het moet schiijnbaar?? wat is de meerwaarde van deze K.U.T. cultuurverrijkers rapportje loog er niet om miljarden kost het de belastingbetaler….maar onder het kleedje ermee…slikken en stikken…

  Like

 8. tante sidonia zegt:

  zo dan, dat is de volgende boot vol nieuwe rappers, voorhoedespelers voor Ajax en het nederlands elftal, shoarmasnijders, belhuiseigenaren en straatverkopers. De kans acht ik echter klein dat ze zullen gaan werken, want ze zijn allemaal net 15 jaar geworden.

  Like

 9. Lotte zegt:

  Wat mij iedere keer weer opvalt, is dat het meestal alleen maar jonge mannen zijn die in die bootjes zitten.
  Nooit zie je vrouwen.
  Laten die gasten voor eigen land en volk knokken.
  Net als onze ouders en grootouders hebben gedaan.

  Like

 10. Linsky zegt:

  Dat was meer mensen opgevallen dat er enkel mannen in zaten als ze aankwamen. Vooral in Lampedusa!
  Daar is toen eens beter naar gekeken, en alras bleek dat ze wel degelijk vaak met vrouwen en kinderen vertrokken. Op de een of andere wijze, bleken die vrouwen en kinders verdwenen te zijn….op volle zee!

  Like

 11. Lotte zegt:

  Sodeknetters Linsky, dat is te erg voor woorden, wat een but mentaliteit.
  Maar ja, vrouwen stellen ook weinig voor is gebleken bij deze “mensen”.

  Like

 12. Linsky zegt:

  Lotte;
  Hoe die islamieten met mensen, speciaal met kinderen en vrouwen omgaan, is toch hemeltergend! Welke mens kan nou een ‘god’ eren die dat van je verlangt, en hoe kan een ‘god’ nu houden van mensen die dat doen!
  Compleet on-menselijk!
  Iedereen die zich daar niet mee kan verenigen, dient toch duidelijk afstand te nemen, dat kenbaar te maken, en dat soort ‘geloof’ af te zweren ten overstaan van alle mensen, in het bijzonder die, waar je om geeft?! Niet dan?

  Like

 13. Linsky zegt:

  Het zit me wat dwars dat ik de juiste verwijzingen niet meer kan vinden om mijn comment van 21:04 te staven.

  Wel vond ik dit nog wel in mijn database:
  Ongeveer honderd Libische vluchtelingen, die met een boot de zee wilden oversteken, zijn om het leven gekomen. De Libiërs hadden het Italiaanse eiland Lampedusa als eindbestemming. Een van de overlevende meldt dat de boot 300 mensen telde. Tijdens de reis moesten vanwege problemen met de boot mensen overboord gegooid worden, voornamelijk vrouwen zouden het slachtoffer zijn geworden. Tussen de overlevenden zou zich ook een Marokkaan bevinden. De vluchtelingen waren voornamelijk migranten die in Italië op een beter toekomst hoopte.

  Bronnen: Hespress (http://hespress.com/international/35691.html)/ANMV
  http://m.marokko.nl/index.php?p=1&n=18624

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky: je kunt je zoekacties gerust staken. Reken maar dat diverse hotemetoten bepaalde feiten onder de pet houden.

  Like

 15. Linsky zegt:

  Ja Decky,
  psies, het lijkt verdomme wel alsof er ook wat dat betreft ook ineens informatie is verdwenen van het internet!

  Like

 16. Diana.B zegt:

  VOOR IEDEREEN DIE NOG STEEDS IN DE EU GELOOFT…
  “De EU is ontmaskerd”

  http://eunmask.wordpress.com/

  Like

 17. Pingback: DE EU ONTMASKERD? | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s