VIDEO: Michael Coren met Paul Weston (British Freedom Party)

Geplaatst door:

E.J. Bron

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Islam, Islamisering, Islamkritiek. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Michael Coren met Paul Weston (British Freedom Party)

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Teneur van dit alles: overal in de wereld waar deze zgn “cultuurverrijkers” ONZE HORIZON verpesten, loopt de spanning op. Ook hier. Het wordt tijd voor VERZET, grootschalig massaal VERZET. Islam heeft NIKS met vrede te maken, islam is niets anders dan TERREUR.
  Ben trouwens benieuwd of allerlei hotemetoten dit ook lezen en zich goed realiseren wat zich aan het ontwikkelen is.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Al veel vaker heb ik er op gewezen en voor gewaarschuwd, dat het grootste gevaar zich achter onze rug bevind. De laatste tijd schijnt het een soort van modeverschijnsel te worden, om overal op diverse blogs, de strijders tegen de islam, in de rug aan te vallen. Dat gebeurd dus door ‘medestrijders’!
  Kennelijk vind men het belangrijker, de afwijkende mening van mensen die men gewoonweg niet mag, af te kraken en de persoon in kwestie zo belachelijk mogelijk te maken, dan te vechten tegen de islamisering.
  Blijkbaar is er maar één juiste manier, en dat is die zij zelf proclameren en ventileren!

  Het is mi. Een ernstige ontwikkeling, omdat op deze wijze, veel reaguurders, terughoudend zullen zijn om hun echte mening te ventileren, terwijl juist de verscheidenheid en diverse invalshoeken, zo ontzettend belangrijk zijn voor een goede dialoog onder elkaar!
  ================================
  Het volgende heb ik geplaatst op het blog van Groenendijk, die meent censuur te kunnnen opleggen en mee passant ook effe over onze E.J. meent te moeten suggereren dat er racisme in sommige artiklen doorsijpelt.
  http://www.islamofobie.nl/index.php/blog/meer/ironie/

  =========================
  Dat ik door ene Groenendijk, Chantal en Pennings voor halve gare, Space-cake-eter, stemmen horende epilepticus, lijder aan paranoia-conspiracia, etc. wordt uitgemaakt, interesseert me geen ene mallemoer. Wel erg frappant, dat geen van allen ooit een zinnig tegen argument hebben aangedragen om mijn artikelen, cq. comments of persoonlijke ideeën, te ontkrachten.
  Blijkbaar zijn ze enkel goed in zieke, beledigende retoriek en onbeschaafde verdacht makerij en smerige suggesties.! Overtuigende argumenten om mij van het tegendeel te overtuigen zijn consequent achterwege gebleven!
  Het illustreert de onwaardigheid, en het verval van de normen en zeden bij dat soort lieden die in hun verziekte geest menen dat ze gezaghebbend zijn.

  Wat ik wel ernstig vind en beneden alle peil, is dat E.J. ter verantwoording wordt geroepen, en gelinkt wordt aan misselijkmakende kreten als;
  “…. gepromote denkbeelden waarbij joden voor het wereldleed verantwoordelijk worden gehouden.”
  “Op die halve gare complotfantast duldt E.J geen kritiek.”
  Zelfs wordt gesuggereerd dat de meest integere mens van het internet als racist wordt weggezet!
  Hier wordt een rookpluimpje opgelaten in de hoop dat anderen er een vuur in zien!
  Dit is smerige, suggererende, onwaarheid.
  Dat E. J. Bron zelf wel bepaald wat en wie hij laat publiceren op zijn blog lijkt me evident, en het getuigd van weinig beschaving om censuur proberen af te dwingen en daarvoor zelfs aan Al Haddad, Roemer of Samsom te refereren als zijn van betere kwaliteit.
  ————
  Dat de mening van mijn persoon iemand niet aanstaat, is volstrekt irrelevant. Dat is geen vrijbrief voor laster en leugens!
  De verdachtmaking dat ik Joden verantwoordelijk houd voor het wereldleed is een ernstige smerige verdachtmaking.
  Hier wordt dus ook direct en indirect de goede naam en integriteit van E.J. besmeurd!

  Ook ben ik niet bepaald gecharmeerd van het feit, dat anderen, die verder geen enkele binding met E.J.’s blog hebben, daar hun gal over mijn persoon en mijn mening komen spuien, en E.J. zelfs onder druk trachten zetten. (en dat zelfs op verschillende blogs doen) Het getuigt van een zieke, wraaklustige, onbeheerste woede, arrogante aanmatiging, bedorven smaak, en verloren ethiek!
  Het wachten is echter op de volgende die door het slijk gehaald wordt door pathologische, zieke geesten, die deze blogs misbruiken, om hun eigen volledig geconformeerde, en zieke mening en beledigende wijze op te dringen aan hen wiens mening hen niet aanstaan, en daarmee trachten anderen achter zich te krijgen.

  Like

 3. Marijke . zegt:

  Linsky ik heb het perongeluk op een andere draad gezet en het had hier onder moeten staan.En dat is hoe ik er over denk.Walgelijk gewoon dat moder gooien om dat je het niet eens bent met iemand.Grote kinderen in de speeltuin.

  Like

 4. rommel zegt:

  Goed weerwoord van jullie (Linsky en Bron) op K&K. Dat Frans de racismekaart moet trekken om zijn gelijk proberen te bewijzen is inderdaad wel heel zwak. Het zou een moslim niet misstaan. En ik begrijp niet waarom bepaalde mensen overstuur raken van Linsky haar verhalen. In het dagelijks leven op kleinere schaal is het toch al duidelijk dat een kleine top van de piramide probeert de onderliggende laag zodanig te manipuleren zodat ze alle macht met bijhorende rijkdom naar hun toe kunnen trekken? Dat gaat al eeuwen zo. Dus waarom niet op wereldschaal? Dat daarbij sommige verhalen ongeloofwaardig zijn doet daar niks aan af.

  Zelf verdiep ik me er niet zo in, ik kan er niet zoveel mee, maar zal het altijd lezen, en zeker niet gaan afkraken. Het lijkt er trouwens op dat je tegenwoordig alleen nog maar vervloekschriften tegen de islam mag schrijven om de meute tevreden te houden. Dwaal je daarin af, en plaats een hilarisch of een ander verhaaltje wat niet in hun islamkraam past, is het huis weer te klein. Ja, ze zijn zo voor vrijheid van mening, zolang het hun bevalt, zijn er zelfs bij die je recht van mening op een blog willen afnemen omdat je taalfouten maakt, de taalnazi’s. En dat wil de islam wat verwijten.

  Caroline, die vroeger op A7 schreef en reageerde zie ik trouwens daar ook nooit meer. Zou het te maken hebben met dat zij ook regelmatig haar verdachtmakingen tegen een NWO spuit?

  Ieder geval sta ik achter je Bron, en jij ook Linsky. We zullen het wel niet altijd eens zijn. Want ik heb altijd gelijk. Maar zal jullie nooit laten vallen.

  Like

 5. E.J. Bron zegt:

  @rommel

  Linsky is een man helaas rommel! 😉

  En trouwens hartelijk bedankt voor de support. Ik had van jou niet anders verwacht!

  E.J. 😀

  Like

 6. Linsky zegt:

  Wel, da’s een mooi betoog heer Rommel!
  Bedankt voor je support en ook heel verhelderende, wijze en doordachte woorden! 🙂

  Like

 7. rommel zegt:

  Shit. Heb ik het voor de 3e keer mis. Altijd gedacht dat Linsky een vent was totdat Frik me wijs maakte in een reactie dat Linsky een vrouwtje was. Moest me hele gedachtewereld omgooien wegens hormonale gevoelens. Blijkt het dus toch een vent te zijn. Jammer, voel me altijd meer gemotiveerd om het voor de zwakkere vrouwtjes op te nemen.

  Like

 8. Linsky zegt:

  Rommel;
  If it quacks like a duck, it walks like a duck, looks like a duck, it is not always a duck! 🙂 🙂

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Geeft niet, rommel je hebt altijd Martha, Gielah en Wachteres nog.

  Wij zullen jou het leven wel zuur blijven maken! Zelfs op de site van E.J.kom je niet van ons af! 😦

  Like

 10. Linsky zegt:

  Wachteres,
  maar je mag ‘m niet te hard aanpakken hoor, rommel was een van de weinigen die het onmiddellijk voor me opnam indertijd 🙂

  Like

 11. Marijke . zegt:

  Nou rommel is in ieder geval geen kudde dier.amen.

  Like

 12. Martha zegt:

  Goed interview met Paul Weston van the British Freedom Party.

  Zoals Weston vertelde, spelen zich in wijken in de grote steden in Engeland
  exact dezelfde taferelen af als in ons land.
  Treurige waarheid.

  Like

 13. Wachteres zegt:

  ’t Is maar een grapje, Linsky! Ik ken rommewl door en door! En hij mij1

  Like

 14. Martha zegt:

  Nou Marijke, als ’t een kudde vrouwen betreft
  loopt Rommel er als een bronstig hert achteraan, hoor. 🙂

  Like

 15. Linsky zegt:

  Weet ik Wachteres. 🙂

  Enne Martha ook al, wat leuk je hier te zien!

  Nou dames, sinds Frik eens na haarscherpe deductie tot de sluitende conclusie kwam dat ik ’n vrouw moest zijn; (” If it quacks like a duck, it walks like a duck, looks like a duck, then it be a duck!”)
  heeft Rommel ook een oogje op mij 🙂 :

  Ik wil maar zeggen, solitair ben je ook niet veilig hoor…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s