Dierenbeschermingsorganisatie slacht dieren af en Libiërs openen een mensendierentuin met Afrikanen

Wat hebben politici en de media toch gejubeld over de successen van de Libische “rebellen” en zich verheugd op de aanstaande “democratie” in het voormalige rijk van Gaddafi. En nu verzwijgen ze voor ons wat de Libische moslims met hun nieuwe vrijheden doen.

In Benghazi hebben de Libiërs zojuist de graven van meer dan 1000 Europeanen op een christelijke begraafplaats geschonden. Daar moeten we begrip voor hebben. Per slot van rekening werden in het verre Afghanistan enkele korans het slachtoffer van de vlammen. Afghaanse moslims noemen de Amerikaanse president nu overigens een “zwarte hond” en steken juichend Obama-poppen in brand. Onze beste islamitische vrienden hebben voor “zwarte honden” nu ook een nieuwe dierentuin geopend. Het is de eerste dierentuin ter wereld, waarin zwarte Afrikanen als beesten gehouden en als “zwarte honden” beledigd worden. U hebt het goed gelezen: In Libië bestaat nu een dierentuin, waarin zwarte mensen als dieren tentoongesteld en gekweld worden. Zie de video:

Heeft ook maar één politicus in het Duitstalige gebied zijn stem hiertegen verheven? Wij kijken bij veel dingen gewoon politiek correct weg. Wegens “afvalligheid van de islam” en “verbreiding van niet-islamitische leren” is in Iran de christelijke geestelijke Youcef Nadharkani ter dood veroordeeld. In het geval, dat de Iraanse predikant daadwerkelijk wordt terechtgesteld, roept een Amerikaanse dominee nu al op tot het wereldwijd verbranden van korans. Zie de video:

Niet één westerse politicus is tot nu toe voor de ter dood veroordeelde Iraanse geestelijke opgekomen. Maar ze zullen allemaal direct weer opspringen en de oproep van de Amerikaanse dominee, die een bedreigde christen wil helpen, veroordelen. Waarschijnlijk zal men de Amerikaanse dominee zelfs in de gevangenis gooien. Dat is politiek correct. Per slot van rekening heeft de christen immers de islam beledigd.

Onze politieke correctheid neemt ondertussen de meest wonderbaarlijke vormen aan. In de VS hebben drie zwarte lesbiennes een man in elkaar geslagen, omdat hij homoseksueel is. En de juristen zijn nu hulpeloos, omdat dit geval niet meer past in de gender-ideologie, die ook het strafrecht ondermijnt. Zoiets kan zogenaamd geen “hatecrime” zijn. Politici en media kijken bij zulke gevallen politiek correct weg. Net zoals ze wegkijken, wanneer zigeunerbendes in onze Europese welvaartsstaten als miljoenenbedriegers in onze sociale stelsels de kassen leegplunderen. Veel van deze Roemeense zigeuners, die zich in hun geboorteland van het geld mooie villa´s hebben gebouwd, komen eenmaal in de maand met het vliegtuig om bij ons de sociale uitkering op te halen. Wij willen dat liever niet horen.

We kijken ook weg, wanneer “dierenbeschermingsorganisaties” dieren afslachten. Kent u de “dierenbeschermingsorganisatie” PETA? Wereldwijd zamelt PETA geld in om zogenaamd dieren te helpen. Maar volgens zojuist in de VS gepubliceerde cijfers, gaat het PETA in de VS vermoedelijk alleen maar om het innen van de schenkingen. Tot 97% van de door PETA opgenomen dieren liet men de afgelopen jaren inslapen i.p.v. ze te verzorgen. In de VS dreigt de organisatie bijvoorbeeld haar licentie voor dierenasiels kwijt te raken, nadat in de Amerikaanse staat Virginia in 2011 van de 1992 bij PETA ondergebrachte dieren slechts 24 konden worden bemiddeld en 19121 gedood werden. 84% van de opgenomen dieren werden daar binnen de 24 uur gedood, om de rijkelijk stromende schenkingen niet te hoeven gebruiken voor de dieren.

Laten we tenslotte nog een keer naar Griekenland kijken – ook uit dit land wordt ons door politici en media interessante actuele informatie verzwegen: De politie mag in Griekenland nu niet meer de waarheid over de ontwikkelingen op het gebied van de criminaliteit publiceren. Van de intussen gemiddeld 280 roofovervallen per dag mogen er nog slechts twee (!) aan het publiek worden meegedeeld. Er zijn 16 delicten (waaronder woninginbraken en verkrachtingen) waarbij de waarheid op bevel van hogerhand verzwegen moet worden.

Toeristen en de bevolking moeten per slot van rekening “niet verontrust” raken. Dan is het toch goed om te weten, dat er in het Duitstalige gebied in ieder geval nog één uitgever is, waar gegarandeerd geen informatie gecensureerd wordt.

Bron:

http://tinyurl.com/7mo3t49

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald en bewerkt uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws, political correctness. Bookmark de permalink .

8 reacties op Dierenbeschermingsorganisatie slacht dieren af en Libiërs openen een mensendierentuin met Afrikanen

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Ik kan kort zijn deze keer: islam IST ZUM KOTZEN.

  Like

 2. Linsky zegt:

  O, mij god!

  En dat onmenselijke helse duivels gebroed moeten wij als medemens accepteren, laten assimileren en integreren? We kunnen beter sterven dan dat onmenselijk geteisem als medemens te beschouwen laat staan als zodanig te accepteren als ‘broeder’ of landgenoot!

  Wanneer begrijpen die achterlijke gutmensen en linkse massa nu eens dat ze zelf de volgende slachtoffers zullen zijn, en dat ook voor hen de kooien gereed zijn?

  Zit ik er met mijn overpeinzingen dan zover naast?
  Persoonlijk kan ik echt enkel tot de conclusie komen dat het gebroed moet zijn, wat door hun bestaan en gedachtekronkels, duidelijk van een duister, buitenaards soort moet zijn. In mijn beleving kan dat on-menselijke soort nooit in z’n oorsprong in de menselijke soort hebben gehad.
  Er is niks menselijks in te ontdekken!

  Ik daag iedereen uit, zelfs maar één evenwichtige, volkomen menselijke karaktertrek cq. gedrag vanuit de verwrongen moslim-koran-sharia geschriften te tonen!
  Hierbij mag sex uiteraard niet benoemd worden om de doodeenvoudige reden dat die in de basis, absoluut noodzakelijk is voor de voortplanting op natuurlijke wijze.

  In het artikel ‘Overpeinzingen’ overweeg ik enkele feiten die de mens onderscheiden van dat wat als onmenselijk is te kwalificeren…….
  En bedenk, dat het gene wat men ons als mythologie opdringt, in feite pure geschiedenis is!
  Dat kan ieder voor zichzelf bewijzen en begrijpen, als men zich de moeite getroost zelf eens naspeuringen te verrichten.

  Troje was mythologie, tot Paul Sliemann bewees dat het bestond…nu is het geschiedenis.
  De on-menselijken staan al beschreven in dezelfde oude boeken die men liever niet onder de massa verspreid ziet….daarom dat met het mythologie noemt, in de hoop dat niemand de inhoud serieus zal bestuderen en zal aanvaarden als pure geschiedenis!

  https://ejbron.wordpress.com/2011/12/21/overpeinzingen-van-een-brabantse-boerenlul/

  Like

 3. Linsky zegt:

  En de wereld, onze leider en wij kijken toe!

  Van ons wordt serieus verwacht en zelfs afgedwongen dat we ons vermengen en samenleven met dat gebroed. Wij worden bij wet verplicht ze als gelijken te behandelen, terwijl zij op geen enkele wijze beantwoorden aan de criteria die bepalend is voor een fundamenteel mens-zijn!

  Waarom snapt men nog steeds niet, hoe onze samenleving, onze cultuur, en onze menselijke en nationale waarden, met opzet, om heel zieke redenen volkomen naar de verdommenis wordt geholpen?

  Hoe in hemelsnaam kan nog iemand geloven dat dit onze eindbestemming kan zijn….hand in hand en onze vrouwen in bed met die waanzinnige mensenhaters?
  En ik wordt verdacht van fantasieën?

  We stonden er bij en keken er naar! 😦

  Like

 4. Marijke . zegt:

  Ja wat valt hier nog op te zeggen,het word met de dag triester eng en gevaarlijk.Lijkt wel een snel trein en het dondert maar door.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Marijke,
  ik heb net overgeven!
  Echt waar!
  Ik waan me ergens in een nachtmerrie-achtige toestand, en heb het gevoel alsof dit niet eens echt is.
  We leven godverdomme in 2012!!!
  Dit is gedrag wat je niet bij beesten, bij geen enkel dier niet vind!!!

  En dit is wat de overheden met ons voor hebben. En dat moslim schorem is ’t aangewezen instrument om dat te gaan doen!
  Maar ik mag dat eigenlijk niet schrijven, want da’s fatalistische doemdenkerij, en complot-achtig.
  Hier zitten geen verborgen agenda’s achter, maar is gewoon “een natuurlijk verloop der dingen!”
  Dat is wat men graag wil geloven…….
  Anders worden er wat tere en fijnbesnaarde zieltjes onrustig en nerveus………
  Linkse ideologie en struisvogelpolitiek is al heel lang synoniem!

  Like

 6. Bert en G.Deckzeijl, wisten jullie dat je van afvallen rijk kunt worden? De E.J. Bron-methode, oftewel de islamkotsmethode, per bericht gegarandeerd een pondje lichter!

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Ik wil even wijzen op een reactie van copywriter 17 bij AP onder hetzelde artikel van Bert.

  Een filmpje dat weggegooide korans tussen drollen laat zien van pakistanies die de islam niet meer zien zitten.
  Geweldig.

  Like

 8. Columnist zegt:

  In de Islam zijn de zonen van blanke moeders altijd de baas geweest over de zonen van zwarte moeders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s