Leider van “Sharia4Belgium” moet de gevangenis in

Fouad Belkacem (29), de leider van de radicale moslimbeweging “Sharia4Belgium”, werd door een rechtbank in Antwerpen veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf en een boet van € 550,- Hem worden aanzetten tot haat en geweld tegen niet-moslims evenals de bedreiging van de europoliticus Frank Vanhecke (Vlaams Belang) ten laste gelegd. Zijn Britse medestrijder Anjem Choudary moet twaalf maanden de gevangenis in. De rechtbank gaf opdracht tot onmiddellijke arrestatie wegens acuut vluchtgevaar naar het buitenland.

Belkacem en Choudary hadden in een serie internetvideo´s hun kijkers ertoe opgeroepen om zich aan te sluiten bij terreurorganisaties en mee te doen aan de gewapende strijd in Afghanistan. Zij verklaarden, dat “een scherp zwaard” de enige oplossing tegen ongelovigen en afvalligen zou zijn en eisten, dat men niet-moslims – die “nog smeriger dan beesten” zouden zijn – zou moeten bestrijden. Volgens de rechtbank zouden de beide aangeklaagden geprobeerd hebben om met hun van haat vervulde en gewelddadige taal bij hun aanhangers een soort martelaarsstatus te krijgen.

Belkacem werd naast het aanzetten tot haat en geweld bovendien schuldig bevonden aan het lastig vallen van de nabestaanden van de aan baarmoederhalskanker overleden politica van het Vlaams Belang, Marie-Rose Morel, vooral van haar man Frank Vanhecke. De 29-jarige had een dag na haar dood de ziekte de “terechte straf van Allah” genoemd. Gelijksoortige vloeken gingen aan de adressen van de chef van het Vlaams Belang, Filip Dewinter, en aan de voorzitter van de Nieuwe Vlaamse Alliantie, Bart De Wever.

Islamist in beroep tegen vonnis

Terwijl het Centrum voor kansengelijkheid en racismebestrijding tevreden op het vonnis reageerde, ging dit Filip Dewinter niet ver genoeg. Hij stelde voor om extremistische moslims het Belgische staatsburgerschap af te nemen en ze uit te wijzen. De leider van de radicaalislamitische beweging heeft echter al beroep aangetekend tegen de verkondigde straf. Nu wordt de zaak op 16 maart opnieuw behandeld door de rechtbank van Antwerpen. Er lopen bovendien nog meer aanklachten tegen Fouad Belkacem, onder andere wegens verzet tegen het openbaar gezag, meerdere inbraken en diefstallen evenals wegen haatoproepen tegen homoseksuelen.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/007398-Anfuehrer-von-Sharia4Belgium-muss-ins-Gefaengnis

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Islam, Islamisering, Sharia. Bookmark de permalink .

12 reacties op Leider van “Sharia4Belgium” moet de gevangenis in

 1. Marijke . zegt:

  Jammer dat ze het land niet worden uit geflikkert.

  Like

 2. Linsky zegt:

  De bedreiging van de ‘europoliticus’ wat die naam ook is, ……zou dat niet de doorslaggevende reden zijn dat er überhaupt iets lijkt te worden gedaan?
  Ten eerste zal eerst nog eens beroep moeten worden afgewacht.

  Waarbij die boete m.i. sowieso klinklare onzin, is, een zakcent, en ik ben benieuwd over hoe ’n korte tijd dat zij weer vrij rondlopen, mochten ze zelfs in H.B. worden veroordeeld!?

  Het zou me helemaal niet verbazen als er tegen 16 maart reden en argumentatie gevonden zal zijn om in het kader van de publieke (moslim) opinie de haat niet te voeden en af te zien van vervolging……! 😦

  Like

 3. Marijke . zegt:

  Linsky kost weer een hoop geld en als ze er uit komen zijn die kronkels in hun hoofd nog steeds het zelfde.Daar om is het zo jammer dat ze het land niet worden uit gezet.Zouden ze eens mee moeten beginnen.

  Like

 4. Linsky zegt:

  Marijke,
  ik ben het helemaal met je eens, maar dat schorem in de EU heeft al lang geleden bij wet, besloten dat we ze niet er uit mogen flikkeren zelfs niet als ze illegaal of crimineel zijn!
  IK WIL ZE ER OOK UIT! 😦

  Like

 5. AAN AMERIKA UITLEVEREN,VOOR CUBA,

  Like

 6. Linsky zegt:

  Marijke,
  Het probleem is, dat als ik zeg dat er voorbedachte rade is, om de EU te overspoelen met islamieten en illegalen, dat er op wat tere zieltjes wordt getrapt, die er geen negatief gedachtegoed op wensen na te houden. 🙂

  Like

 7. hertenman zegt:

  ik ben een VLAMING en WAS er fier op ….

  Like

 8. Linsky zegt:

  Ja, hertenman, en wij waren Nederlander, maar nu vreemde in eigen land en stad! 😦

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Prachtig nieuws dat deze baarddragende pedofiel-aanbidders geruime tijd achter de deur verdwijnen. Vooral die A.Choudary, als t’r één gevaarlijk is, is dat MISBAKSEL het wel.
  Hopelijk krijgen ze geen halal-voer, maar goudeerlijke speklapjes te vreten of zoiets.
  Herinnert u zich deze nog…??? http://tinyurl.com/6wh6lwm
  Helemaal uit kijken zeer de moeite waard: ONVERGETELIJK…!!!!

  Like

 10. vederso zegt:

  Er was hier op ejbron een artikel over een Europese Arrestatie Bevoegdheid (?) Kan dat nu ook worden aangewend om Anjem Choudary in België achter de tralies te krijgen? De Britten doen niks, ook niet als Choudary in de video van de Idiot Stacey Dooley zegt, dat hij de Britse wet niet erkent en er zich ook niet aan zal houden.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Dit bedoel je zeker, Vederso: http://tinyurl.com/76xnjcv

  Like

 12. Henk der Niederländer zegt:

  Even de dingen op de juiste plaats zetten mensen.
  In Belgistan worden straffen tot 2 jaar in het geheel niet ten uitvoer gelegt.

  Ik zal jullie wel informeren wat de echte gevolgen zijn, maar Ik denk niet echt groot.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s