Waarom de moslimmigranten nooit meer naar huis zullen gaan

Al diegenen, die denken, dat ze met bepaalde wetten of programma´s, met behulp waarvan ze de moslims naar hun geboortelanden zouden kunnen terug katapulteren, moeten de realiteit onder ogen zien. Ze dromen namelijk alleen maar theoretische dromen. Noch geld, noch bepalingen, noch de dreiging met geweld zal hiervoor voldoende zijn.

Men dient zich er goed van bewust te zijn, dat deze migranten, voordat ze hier naartoe komen, al meerdere malen hun leven geriskeerd hebben. En ze hebben alle eigendom van hun familie ingezet om hier naartoe te kunnen komen. Ook hebben ze de wetten van meerdere landen overtreden.

Wat doet zo´n mens, wanneer een Duitse beambte hem dreigt met wapengeweld en wil uitzetten? Misschien laat hij zich nu nog als individu uitzetten, alleen om twee maanden later ergens in Zwitserland, Frankrijk of Denemarken op te duiken. Maar hij zal zich niet door de wapens van Duitse ambtenaren laten afschrikken, want hij heeft ook al de wapens van de Tunesische, Marokkaanse of Turkse beambten getrotseerd. En hij heeft misschien geriskeerd om opgepakt en in elkaar geslagen te worden door de Roemeense politie. En hij heeft misschien geriskeerd om met een zielverkoper in de middellandse Zee te verdrinken.

Ze zullen als massa Europa niet meer vrijwillig verlaten. Als men ze hun gang laat gaan, zullen ze net zo lang komen totdat Europa er net zo uitziet als nu Noord-Afrika. En als men de wapens tegen ze opneemt, zullen ze van hun kant de wapens opnemen en bloed laten vloeien. En als het zo ver is, zullen ze ook sterven. Maar als massa zullen deze immigranten alleen maar terugkeren als men eerst gehakt van ze maakt. We willen hier geen recept en geen aanbevelingen schrijven. We willen alleen maar de vastberadenheid van de migranten uit de islamitische landen duidelijk maken. De allochtone Europeanen moeten eindelijk begrijpen welke druk er in de landen van herkomst, aan de bron van de migratie, heerst.

Men kan hen er net zomin toe bewegen vrijwillig terug te keren (als massa) als dat men een stop op een vulkaan kan zetten; net zomin als men de lucht in een lekke band kan terugstoppen; of dat men het water weer kan terugstoppen in de kraan. Men moet de kraan dichtdraaien en het water van de keukenvloer dweilen. Maar terugstoppen in de kraan gaat niet!

Waarom dat zo is, kunnen we misschien duidelijk maken aan de hand van het voorbeeld Egypte:

Egypte was al in de Oudheid de graanschuur van het Romeinse rijk. In haar duizenden jaren geschiedenis was Egypte rijk en kon alle mensen voeden. Hun aantal was echter in al die jaren constant op ongeveer 3 miljoen blijven staan.

Nu hebben de Europeanen, te beginnen met de koloniale tijd, hen steeds meer technische en geneeskundige mogelijkheden gegeven. En de moslims maken gebruik van beide om zich te vermenigvuldigen. Ongeveer tachtig jaar geleden hadden de Egyptenaren zich al vermeerderd naar 15 miljoen en dat was al teveel. Maar sindsdien hebben ze zich de afgelopen decennia verveelvoudigd – officieel tot 80 miljoen, maar onofficieel zijn het er waarschijnlijk meer. Nu zegt de onoplettende Europeaan: Geen probleem, Egypte is een groot land, met een veel grotere oppervlakte dan Duitsland. Dat is echter niet zo. Het meeste gebied van Egypte is onbruikbare woestijn. Het bewoonbare – en tegelijkertijd landbouwkundig bruikbare gebied – is kleiner dan Baden-Württemberg en Beieren:

Zoals eerder gezegd, bestaat ongeveer 96% van Egypte uit woestijn, woestijn en nogmaals woestijn. Slechts ongeveer 4% van het totale oppervlak is voor mensen bewoonbaar en bruikbaar. Dit gebied vinden we rondom Alexandrië vanaf de Middellandse Zeekust via Cairo, de volledige Nijldelta en langs de hele vruchtbare Nijl tot aan het Nasser-stuwmeer aan de grens met Soedan.

Bron

Totale oppervlakte volgens Wikipedia: 1.001.449 km² – hiervan bruikbaar voor de mens ongeveer 50.000 km² (ter vergelijking: Oostenrijk 83.878,99 km² met 8 miljoen inwoners).

Dus leven er meer dan 80 miljoen jonge, agressieve, hongerige moslimmannen samengeperst op een klein oppervlak, dat steeds meer grond aan de landbouw onttrekt, omdat de mensen daar hun woningen bouwen. Tegelijkertijd vindt daar een “verwoestijning” plaats. De enige bestendige economische basis van de Egyptische bevolking, de landbouw, wordt systematisch vernietigd en verliest terrein, bij een gelijktijdig toenemende behoefte.

Nu krijg je langzaam een idee van de druk, die er op deze mannen rust, die voor niets deugen en niets kunnen, behalve dat ze moslims zijn. Behalve landbouw was  daar de afgelopen 40 jaar de noemenswaardige bron van inkomsten door het toerisme. Maar zelfs mijn meest islamofiele goedmenschenvrienden, die anders altijd graag op vakantie naar Egypte gingen, hebben nu een ander islamitische land opgezocht. De andere inkomstenbron is het Suezkanaal. Of dat voldoende is om 80 miljoen mensen, die dicht op elkaar op dit kleine oppervlak geperst leven, te voeden?

Als een mens eenmaal ontsnapt uit dit land, gaat hij er vrijwillig nooit meer naar terug, hoogstens voor twee weken als toerist.

Dat is met de andere islamitische landen net zo. Ik heb heel vaak zulke artikelen gelezen van de Turken, dat Turkse academici naar hun geboorteland zouden terugkeren. En ze schrijven dan ook wat aantallen op – zonder echter deze aantallen geloofwaardig te bewijzen.

In mijn vroegere beroep had ik vaak gesprekken met mensen van verschillende nationaliteiten die weer naar huis terugkeerden. En ook nu hoor ik steeds opnieuw, dat een Griek, een ex-Joegoslaaf, een Rus, een Engelsman of een Hongaar naar zijn geboorteland terugkeert. Dat doen ze. Maar die Turken, van wie ik ooit gehoord had, dat ze zouden terugkeren naar huis, zijn nu nog steeds in Duitsland. Ook de academici. Ook diegenen, die succes hebben.

Dat is het geval met absoluut alle islamitische landen. Ze hebben zich de afgelopen decennia dusdanig vermenigvuldigd, ze hebben hun economische bronnen dusdanig uitgeput, meestal alles op de landbouw gezet, of hoogstens op toerisme, op olie en andere economische takken, dat er voor hen geen toekomst meer is in hun landen van herkomst. De onlusten, die daar nu overal uitbreken, zijn de voorbodes van de definitieve economische ineenstorting, veroorzaakt door de demografische groei. Schuld daaraan is de islam.

Zo zou men eens moeten nadenken over de concepten, die men puur theoretisch bedenkt, hoe men in de toekomst de islamitische migranten ertoe wil bewegen terug te keren.

Ze zullen braaf knikken, alle terugkeerpremies opstrijken, want ze weten hoe ze dienen om te gaan met zulke projecten en zulke dromerige Duitse ideeën. Daarna laten ze zich door hun corrupte islamitische broeders en zusters, die alle autoriteiten hier al hebben ondermijnd, nieuwe verblijfsvergunningen uitschrijven. Maar daadwerkelijk weggaan, dat zullen ze niet. Dat lukt met geen enkele methode van het humanisme of van de christelijke naastenliefde. Voor humanistische idealen was nog in de jaren-60 en de jaren-70 plaats in deze wereld. Intussen is de situatie dusdanig vergiftigd, dat alleen nog de grootste naïevelingen kunnen geloven in het overleven van het humanisme. Het is slechts een kwestie van tijd, misschien zelfs maanden of dagen, voordat het losbarst, tot we allemaal roofdieren worden. De vraag blijft alleen, wie dan de Tyrannosaurus Rex wordt, wie de Predator en wie de Brachyosaurus.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/02/27/warum-die-muslimmigranten-nie-wieder-nach-hause-gehen-werden/#more-31993

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Arabische wereld, EU, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamkritiek. Bookmark de permalink .

30 reacties op Waarom de moslimmigranten nooit meer naar huis zullen gaan

 1. Linsky zegt:

  Goed artikel E.J.
  Degelijk onderbouwd met redelijke feiten en argumenten.
  Geeft mi. wel een heel goede reden voor de permanente aanwezigheid van dat uitschot.

  En meteen natuurlijk een fatalistische uitkomst; We komen er nooit meer vanaf!
  Hoewel ik echt positief ben ingesteld, en van nature, vrolijk, opgewekt en altijd wel een oiplossing weet, zal ik in deze Kybeline gelijk moeten geven, ik ben het voor de volle 100% met hem eens.
  Ik zelf kan er in berusten, dat het ons uiteindelijke lot zal zijn.
  Dat is goed. De dingen zijn wat ze zijn.
  Wij mensen zijn niet in depositie om over de grenzen van de eeuwigheid te kunnen zien. Een enkeling….en die werd er ook niet gelukkig van.

  Ik troost mezelf met de wijze woorden van Opperhoofd Sealth, rond Kerstmis 1854.

  “Maar waarom zou ik treuren om het noodlot wat mijn volk vroegtijdig treft? De ene stam volgt de andere op en het ene volk komt na het andere, zoals de golven van de zee. Het is de orde van de natuur en het heeft geen zin om iets te betreuren.”

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Een aantal jaren geleden bracht Howard Kunstler zijn bestseller The Long Emergency uit.
  http://www.kunstler.com
  Daarin voorspelde hij twee dingen. De eerste is uitgekomen, namelijk de explosieve stijging van de prijs van een vat ruwe olie. Die bedroeg in juni 2008 maar liefst 147 dollar. Op dit moment levert Iran geen ruwe olie meer aan o.a. een aantal EU-landen, zoals Griekenland.
  De huidige prijs van een vat ruwe olie vindt u door op PRIJS van de volgende pagina te klikken.
  http://tinyurl.com/6a4yd6j
  Aan de pomp betaalt u op dit moment meer dan €1,80. Een totaal bezopen prijs, als je bedenkt dat driekwart van de benzineprijs in dit land uit belasting bestaat.
  Maar Kunstler deed nog een andere voorspelling, namelijk dat Europeanen moslims zullen deporteren als ze zich niet conformeren aan onze wetten en omgangsvormen.
  Zoals de zaken er nu voor staan, stevenen we met z’n allen af op een CLASH OF CIVILIZATIONS,
  tenzij niet heel hard wordt ingegrepen.
  Dat betekent dat islamofascistische opruiers van bv. het type al-Haddad, A.Choudary e.d. het werken onmogelijk gemaakt zal moeten worden!
  http://tinyurl.com/6wh6lwm

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Een analyse, die juist is. Wat zijn de essenties? Zand en rotsen in de thuislanden. Veel, heel veel mensen. En …. DE ISLAM, die alles bepalend en alles verwoestend is. DE NEGATIEVE FACTOR.
  Wat nu? Fatalisme en niet meer denken aan onze opgroeiende kinderen en kleinkinderen? Een samenleving met een bepaald voor ons vertrouwd en geliefd karakter, dat zich gedurende honderden jaren heeft gevormd, zomaar tussen onze vingers weg laten glippen?
  Nee, er MOET een oplossing zijn! Kijk naar Israël, dat kleine landje dat woestijnen cultiveerde en heel veel mensen te eten geeft, kleedt, onderwijst en een ZINNIG BESTAAN biedt.
  Waarom zouden WIJ die massa-migranten, die hier ONGEWENST zijn, niet leiding geven om HUN THUISLAND-WOESTIJNEN bewoonbaar te maken en geschikt te maken voor voedselproduktie. Daarvoor kunnen de OLIEDOLLARS gebruikt worden die nu door de olie-sheiks omgezet worden in limousines, musea,moskeeën ( !! ook op ons grondgebied !! ) en echte luchtkastelen, die wonder o wonder van echte tastbare materialen zijn gemaakt en tot boven de wolken reiken.
  Als we dit project niet aanpakken, zullen in enkele tientallen jaren al onze weilanden, parken en zelfs meertjes en bossages geasfalteerd en volgebouwd zijn en schuifelen de massa-migranten van sociale dienst naar sociale dienst en vermaken zich met het bepotelen van onze vrouwen, van elke leeftijd (!).
  En hoe moeten we dit aanpakken? Gewoon beginnen, er zijn onmetelijk grote woestijnen genoeg en nieuw aankomende migranten direct er heen transporteren en aan het werk zetten. Een samenwerkingsproject opzetten met de andere westerse landen, die ook het zich razendsnel verrmeerderend moslimgebroed niet langer op hun grondgebied willen.
  En wanneer moet dit starten? GISTEREN.

  Like

 4. Columnist zegt:

  Demografische groei maakt veroveringen noodzakelijk. Het Christendom predikt wèl grote gezinnen, maar verbiedt veroveren. Het Christendom is tegenstrijdig.

  Op de lange termijn hoeven we niet te wanhopen. De “Indianen”(Schildpadeilanders) hebben nu ook een goede kans Amerika/Schildpadeiland terug te krijgen. De “Hispanics” zijn namelijk overwegend Schildpadeilander.

  Het zal alleen een aantal eeuwen duren.

  Like

 5. vederso zegt:

  Boekbespreking van Frank Vanhecke: Jean Raspail – Le Camp des Saints. (aanrader)

  http://frankvanheckevb.skynetblogs.be/archive/2011/04/04/le-camps-des-saints-boekbespreking.html

  Like

 6. Linsky zegt:

  Weet je, terug kijkend over de afgelopen eeuwen, is er zelfs een rechtvaardigheid te bespeuren in alle ontwikkelingen. Amerika werd overspoeld door kolonisten, die aanvankelijk het uitschot en de avonturiers uit Europa vormden. In het Nieuwe land eisten zij met geweld het land op en verdreven en vermoordden ontelbare autochtonen, de native tribes. Uiteindelijk zijn er daar maar niet veel van over gebleven, zo weinig zelfs dat zij nu een curiositeit, een bezienswaardigheid vormen! In feite is Amerika gebouwd op het bloed van de indianen en vele aderen.

  Nu zijn de rollen omgedraaid. De islam is hard op weg om het Oude Continent, Europa te overspoelen met haar waanzinnige fanatici. Een tsunami die vernietiging van alle oude waarden, normen, ethiek en cultuur van duizenden jaren weg zal vagen alsof het nooit heeft bestaan. Deze keer zijn ze de poorten van Wenen al gepasseerd! Ook de islamieten zullen hun Waterloo vinden….uiteindelijk.

  De rechtvaardiging is te vinden in het feit, dat het geluk van een mens of volk, nooit gestoeld zal kunnen zijn op het ongeluk van anderen!

  “Deze woorden zijn als sterren, . . .ze verdwijnen niet!”
  Dat sprak het grote indianenopperhoofd Sealth.
  Zijn woorden zijn inderdaad niet verdwenen. Deze zijn zelfs in waarde en kracht toegenomen! Zij zijn verworden tot een klaaglied, …wat Europa zal gaan herhalen in haar ondergang!

  Like

 7. vederso zegt:

  Boekbespreking van David Goldman (Spengler) – How civilizations die (and why is islam dying too)

  http://www.forbes.com/sites/leapfrogging/2011/09/22/book-review-david-goldmans-how-civilizations-die/

  Like

 8. Linsky zegt:

  Hier een schitterd filmpje met mooie muziek over wat er allemaal teloor is gegaan.

  Like

 9. Marijke . zegt:

  Linsky mooi filmpje,wij gaan vaak naar de Indianenreservaten,er is veel alcoholisme onder de Indianen.De mensen gaan er naar toe om te gokken en om dat je er goed koop ciggies kan kopen.

  Like

 10. Columnist zegt:

  De Bruine mensen zullen niet verdwijnen uit Europa. Maar de Islam als religieus systeem zal wel verdwijnen.

  Like

 11. E.J. Bron zegt:

  Bruin, geel, zwart, rood, dat maakt me niets uit Columnist. Zolang die fascistische “religie” (ideologie!) maar uit Europa opsodemietert!!! 😦

  Like

 12. Columnist zegt:

  Volgens de Islam zou het Christendom de bondgenoot moeten zijn tegen Moesjrikoen zoals de inheemse bevolking van Amerika, Australië en Afrika.

  Het Christendom heeft gekoloniseerd vanwege de grote gezinnen, en het zijn precies de grote gezinnen waarbij Christenen en Moslims samenwerken.

  Overigens, de Arabieren hebben hun dochtertjes begraven, dus in hoeverre kunnen Moslims niet-Christelijke Europeanen het Christelijk kolonialisme verwijten?

  Like

 13. E.J.Bron:
  Zouden we wel willen’ maar dit volk zijn om ons uit te moorden hier .
  Daarom komt er nog een groote onenigheid tussen
  Europa en de Aribieren moslim landen.
  *********************************************************
  Zullen wij en de VS en Israel de atoombom dan niet
  aanbieden aan het overheersende Islam als Rusland met ons meedoen,
  Maar wat zal het groote China gaan doen tegen islamisering !!!
  Ik keek even verder ,daaron dit.

  Like

 14. Wachteres zegt:

  http://www.depers.nl/binnenland/633909/Oostblokmisdaad-in-doofpot.html

  De aard en omvang van Oost-Europese misdaad is door Europese politici bewust verzwegen in de aanloop naar de toetreding van Oost-Europese landen tot de Europese Unie.

  Like

 15. Jan zegt:

  En dus smijt e hen met geweld er uit zoals in de VAR gebeurt:
  Die Behörden in den Vereinigten Emiraten haben die Aufenthaltvisa für Dutzenden von Syrern zurückgezogen, weil sie sich an einer Kundgebung gegen die syrischen Assadregierung beteiligt hatten, vor dem Konsulat in Dubai, sagten die syrischen Aktivisten an AFP am Sonntag.
  http://www.kybeline.com/2012/02/27/muslimstaat-schmeist-syrische-fluchtlinge-hinaus/#more-31989

  Like

 16. Edwin zegt:

  Het principe is: VOL = VOL.
  Dat geld in Nederland, maar ook in Afrika en overal op de wereld.

  Like

 17. Pingback: Griekenland: Migranten blijven liever in de gevangenis | E.J. Bron

 18. Pingback: Iraniërs betalen inmiddels € 20.000 om naar GB te komen | E.J. Bron

 19. TESSA zegt:

  Uitkeringsfabriek en immigratie.

  SP biedt geen oplossing voor de Turkse,Marokkaanse immigratie problematiek die Nederland miljarden kost. Immers houdt SP uitkeringimmigranten niet op afstand. Het is dus niet vreemd dat SP niet het onwenselijk vindt dat er zoveel geld naar het buitenland wordt gestuurd.
  Sinds jaren 80 komen er geen arbeidsmigranten uit Moslimlanden, valse huwelijksmigratie is de nieuwe migratieport geworden. Gemiddeld 74% van de uitgereikte visa gaat aan gezinsherenigers/vormers uit Marokko, Turkije en Somalië. ca. 92% van huidige moslimpopulatie is na jaren 80 binnengekomen.
  “De SP vindt de uitkeringen te laag en wil daarom het minimumloon en de daaraan gekoppelde uitkeringen verhogen met 5 procent voor de komende vier jaar….”  (SP programma)
  Economische vluchtelingen die door gebrek aan scholing geen bijdrage kunnen leveren aan onze economie maar alleen een beroep doen op ons sociale stelsel, zijn uitkeringsimmigranten. Elke Turk of Marokkaan die binnenkomt vangt automatisch een uitkering, tijdens zijn vertrek capituleert hij Nederland voor de eeuwenlange uitkeringen die hij in herkomstland mag ontvangen. Zonder hervorming van de verzorgingsstaat blijven deze uitkeringmigranten komen. De stijging van het aantal importbruiden zal ongetwijfeld te maken hebben met de hogere uitkeringen. Nederland is gecapituleerd door de Uitkeringsfabriek. De massale toestroming van uitkeringstrekkers,valse asielzoekers wordt voortgezet. Stop 2 000 Moslims in een stad, het wordt een kettingreactie, na enkele jaren worden ze 50 000. Jonge Moslim vrouwen worden constant zwanger gehouden. Een import bruid maakt van de bruidegom een “gehuwd status” en dus hogere uitkering e.d. Dan na 3 jaar mag er gescheiden worden, en volgt automatisch verblijfsvergunning en recht op uitkering.
  Dan kunnen beiden hertrouwen of een bruid cq bruidegom importeren.
  De niet-westerse immigranten van de afgelopen veertig jaar zijn onder meer zo duur voor de samenleving omdat ze minder werken, vaker een uitkering hebben, minder verdienen en minder belasting en premies betalen. Door de immigratie van ongeschoolde niet voor arbeid inzetbare uitkering immigranten worden de kosten van vergrijzing pas echt onbetaalbaar.
  SP programma: “De SP wil niet dat zakken voor een inburgeringsexamen wordt beboet, als de cursist niets te verwijten valt….” (SP) Nieuwe immigratie uit Moslim landen zal sociaal zwakke wijken verder belasten, ‘zwarte’ scholen zullen nog zwarter worden.
  Als etnische populaties groter worden, neemt de kans op de vorming van ‘parallelle samenlevingen’ toe. Als de omvang en concentratie van etnische populaties toenemen, valt de druk om te integreren weg. Ontvangende samenlevingen staan ook negatiever tegenover grote groepen immigranten dan tegenover kleine. Ook dat ondermijnt de integratie bij voortgaande immigratie.

  “Het is belangrijk dat mensen zich voorbereiden op hun komst naar Nederland. De gestelde eisen aan huwelijks- en gezinsmigratie mogen niet misbruikt worden om de vrije huwelijkskeuze in te perken…”
  “De huidige bijstandsuitkering is te laag en moet de komende jaren met in totaal 5 procent worden verhoogd. Gemeenten moeten meer mogelijkheden krijgen om bijzondere bijstand te geven…” (SP programma) Migratieregelingen zijn uiterst fraudegevoelig. Niet alle immigranten zijn toegewijd zijn aan de Nederlandse samenleving. Ze nemen bovendien slechte gewoonten uit eigen land mee. Veel moslims blijken georganiseerd zijn als verlenging van hun eigen machthebbers. Assimilatie, wat in de Verenigde Staten tot dusver gebruikelijk was, wordt in Nederlandse politiek doorgaans afgewezen.
  Turken en Marokkanen die in Nederland georganiseerd zijn vormen nu eigen aparte enclaves. Dergelijke ontwikkelingen kunnen op den duur de rechtsstaat ondermijnen, zeker als leidende krachten in de Nederlandse samenleving geneigd zijn tot toegeeflijkheid.

  Het zijn ook niet eens de oplossingen die men voorstelt om de crisis te bestrijden. Gezinshereniging en vooral huwelijksmigratie draait hele integratie terug en veroorzaakt enkel importarmoede. De partijen van de “sociale coalitie” zijn tegen de beperking van massa-immigratie. SP heeft geen duidelijke standpunt over de massale moskeebouw en remigratie van grote groepen.
  Door de “sociale coalitie” gesteund Moslims moeten van hun machthebbers infiltreren in de linkse en Rechtse partijen, terwijl ze niets moeten hebben van linkse, Joodse en Christelijke ideeën. Zij zijn hier om te infiltreren en moskeen te bouwen. De boodschap die zij in de moskeeën verkondigen,is een giftig mengsel van nationaal-socialisme en politiek islam, een dodelijk gevaar voor onze democratie en cultuur. Zie maar ook hoe Turkse moskeeën in Nederland allemaal door de Turkse staat gestuurde imams hebben. De Turkse staat behandelt de Turkse moslim in Nederland als een kolonist die onderworpen blijft aan het moederland.
  Honderden duizenden Turken in Nederland worden kunstmatig in Turkije gehouden, Eigenlijk zijn ze gewoon niet in Nederland. Ze kopen hun groenten in de Turkse winkel, nemen rijles bij een Turkse instructeur en gaan alleen naar de Turkse moskee (Nederlandse kerk of synagoog blijft taboe!). Via schotels kijken ze naar hun eigen TV programma’s, uitsluitend in eigen taal. Invloeden van de Nederlandse samenleving dringen nauwelijks door. Nederlandse politieke partijen kennen ze niet goed. Daar is een woord voor:desintegratie en stemadvies, kledingadvies, eetadvies, religieadvies, taaladvies, voortplantingadvies, oorlogadvies enz. enz vanuit Moslimlanden! De dimensies van het probleem liggen ten grondslag aan de aanpassingniveau van de grote massa die minder scoort dan de veel dieren die beter kunnen beseffen dat ze van grondgebied veranderd zijn! Omdat de politiek islam gebaseerd is op het analfabetisme en culturele achterlijkheid is het gebruiken van gesloten enclaves via overmatige expansie blijft een strategisch doel, namelijk de islamisering en de vestiging van een Turkse parallelsamenleving. Door de transparantie van de geld- stromen ligt oncontroleerbare belangenverstrengeling op de loer. Wel koestert men de wens de invloed van de Turkse staat in Nederland en andere landen te vergroten en de expansie van ‘Turksheid’ tot stand te brengen. Assimilatie en ‘vernederlandsing’ moeten dus tot elke prijs voorkomen worden. Moslims die geen waarde hechten aan hun Turkse of Arabische achtergrond, valt minachting ten deel. Zoals aangegeven wordt de band met het vaderland op allerlei manieren nauw gehouden en wordt dit in aanzienlijke mate vanuit Moslimlanden georkestreerd en hun macht binnen de PVDA, CDA, GL en D66 wordt groter.
  Verwar deze dubieuze constructie echter niet met de voor een democratie cruciaal fenomeen als de buiten-parlementaire beweging. Deze gigantische omwenteling werd en wordt door de PVDA, CDA, GL, D66 politici gesteund en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeftes van de burgers.
  De Turkse politieke elite gelooft in een keiharde machtspolitiek. Tot 1683 heeft Europa zich alleen maar verdedigd tegen hordes hormoongedreven moslims die niks anders brachten dan massamoord, verkrachting, roof, marteling en in slavernij degenen wegvoerden die ze te bruikbaar en seksueel te aantrekkelijk vonden om te vermoorden. Nu zitten ze met een vijfde colonne hier. De Turkse staat kan haar mensen zo mobiliseren. Noord-Cyprus is bezet dankzij 65 000 immigranten,in Nederland zijn ze met de illegalen samen ca. 730 000 geworden.

  Nederland bevindt zich in de grootste demografische omwenteling van zijn historie, waarbij vooral niet_Europese bevolkingsgroepen de oorspronkelijke bewoners heel snel aan het vervangen zijn. Straat voor straat, wijk voor wijk is er een etnische zuivering aan de gang. In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht wordt de meerderheid van de kinderen tot achttien jaar gevormd door niet-westerse allochtonen. In 2015 zal de grote meerderheid van de hele bevolking van de Randstad bestaan uit niet-westerse allochtonen.
  De meerderheid van de inwoners van Amsterdam is allochtoon. Sinds 1974 is de autochtone bevolking in de hoofdstad meer dan gehalveerd. Men vertrok omdat niet-westerse allochtonen via “positief discriminatie” voorrang kregen bij de toewijzing van woningen, onderwijs en werk! Amsterdam Zuidoost bestaat 82% van de bevolking uit niet-westerse immigranten. De 18% inheemse Nederlanders bestaat voornamelijk uit 50-plussers. De kolonisatie van Amsterdam-Zuidoost door niet-westerse immigranten is niet alleen het gevolg van een hoog geboortecijfer onder niet-westerse allochtonen. Een andere voorbeeld daarvan is de situatie in Amsterdam-West. In dit stadsdeel wonen ca. 220.000 mensen. Daarvan is 13 % Nederlanders. Deze staatsdeel is nu totaal onleefbaar geworden. Een directe gevolg was dat een oorlogsmonument heeft plaats moeten maken voor de bouw van een moskee. Het is veel meer een gevolg van de aanhoudende immigratiestromen en het gerichte voorkeursbeleid van de almachtige PvdA, CDA, D66 en Groenlinks die het aantal inheemse inwoners willen minimaliseren. Groei van anti-Nederlandse “immigranten” colonne is van groot belang voor de PVDA, CDA, GL en D66.
  Cijfers van het Centrum voor Onderzoek en Statistiek van de gemeente Rotterdam wijzen uit dat momenteel meerderheid van de stad allochtoon is. 30 jaar geleden de scholen uit overwegend Nederlandse leerlingen, inmiddels bestaat de leerlingenpopulatie voor 90% uit allochtonen met als overgrote meerderheid Turkse en Marokkaanse leerlingen. R. Plasterk (PVDA) wilt betere onderwijs en nog meer innovatie. Plasterk ziet zich echter geconfronteerd met de eisen van de arbeidsmarkt die zich richt op technologische kennis en innovatie. Daarvoor zijn goed opgeleide mensen nodig op middelbaar en hoger beroepsniveau. Maar de niveau van onderwijs is juist door de bewuste politieke keuze van PVDA enorm gedaald.
  De problematiek binnen het onderwijs is een politiek probleem, de kwaliteit daalt. Tot 2011 groeit het aantal niet-westerlingen in ons land met bijna 490.000 mensen, terwijl de totale bevolking in dezelfde periode groeit met 570.000 mensen. Dat houdt in dat de allochtonen driekwart van de bevolkingsgroei voor hun rekening neemt. Laten we beginnen met de feiten; de meerderheid van de schoolgaande jeugd in het basisonderwijs is van allochtone afkomst. Bijna de helft van deze leerlingen komt uit landen als Suriname, Marokko en Turkije en heeft ouders met een lage schoolopleiding. Van de 201 basisscholen in Amsterdam hebben 127 scholen meer dan 50 procent leerlingen van laag opgeleide ouders van niet-westerse afkomst. 102 basisscholen hebben zelfs een concentratie van 70 procent. 54 basisscholen hebben op schoolniveau geen of weinig contactmogelijkheden tussen de achterstandsleerlingen en andere groepen leerlingen omdat de ‘andere’ groep simpelweg ontbreekt. Grote steden hebben nu een lagere onderwijs niveau dan die van Turkije en Marokko.
  Den Haag telt voor het eerst in de geschiedenis meer allochtonen dan autochtonen. Het aantal inwoners van Nederlandse afkomst is dit jaar tot onder de 50% gezakt. En ziet Den Haag er net zo uit als veel andere steden waar de islam de dienst uit maakt: gebouwen met TV schotels, met daartussen mannen met baarden en vrouwen/meisjes die schichtig in een uniform over straat lopen.

  Ook Utrecht lijkt ten prooi te vallen aan Moslims; in de studie van de gemeente Utrecht wordt een allochtoon gedefinieerd als een persoon die in het buitenland is geboren, of van wie de ouders in het buitenland zijn geboren. Met deze manipulatie willen de niet gekozen burgemeesters van tijd winnen. Zo worden er in de moskeen in Utrecht twee gemeentelijke loketten geplaatst, één voor de vrouwen en één voor de mannen. Moslimlanden verbonden infrastructuur gesteund door de niet gekozen bureaucratische kaste is een sterke voedingsbodem voor de verraderlijke politieke partijen. Dankzij deze partijen zijn er tienduizenden kunstmatige ambtenaren actief bij de overheid.

  Huwelijksmigratie zgn. gezinshereniging van de Moslims is het grootste kwaad omdat via nicht en neef huwelijken sprake is van een constante instroom. Kunstmatige vergroting van de parallelle maatschappij wordt onvermijdelijk genoemd, ze werd als moreel juist omdat het geboortecijfer te laag was. Lage geboortecijfers zijn juist te danken aan de niet naturelle Moslim voortplanting. Marokkaanse tienervrouwen met 3 kinderwagen, analfabete mannen met 7 vrouwen en 25 kinderen die hele straat onleefbaar maken, verstoren naturelle ontwikkeling. Heel veel vrouwen willen geen kinderen krijgen. Met de huidige grootte van de moslimbevolking is het zo goed als zeker dat er de komende 25 jaar onvoldoende voedsel en energie zal zijn. De situatie is dramatisch. Iedereen had dit kunnen zien aankomen: als in 2032 weer 25 jaar verstreken zijn, zullen het er bij beide groepen ca 5.3 – 6.8 miljoen zijn. Het aantal Somaliërs enz. zal dan net zo groot zijn als nu het aantal Marokkanen en Turken. Dat is door de opeenvolgende regeringen vakkundig verziekt. Er zijn zomaar de meest ongepaste vreemdelingen van de aarde naar Nederland getrokken. Die zijn door huwelijken met de bevolking daar geheel op ingegaan. Moslims mogen alleen met moslims trouwen. Kolonisatie via de baarmoeder dreigt Nederland. U kunt gerust zeggen dat de toestand in alle grote steden is ronduit vreselijk en vaak ook gevaarlijk. Grote steden hebben geen tranen meer om te huilen. Ze zijn al lang verloren, verkocht en verraden.

  SP, PvdA, D’66, GL, CDA zijn niet bereid fundamentele hervormingen door te voeren. Van de lentecoalitie hebben Nederlanders geen profijt. De lentecoalitie heeft duidelijk zelfde koers gekozen. Bezuinigd wordt er nauwelijks, lastenverzwaringen des te meer. ‘Hervormingen’ is inderdaad een term die iedereen persoonlijk opvat. De in ons ogen ideale hervorming van Nederland die rechtvaardigheid, compassie, flexibilisering, lastenverlichting en een kleinere overheid combineert is nog nauwelijks in zicht. Onder druk van Brussel hebben ze verdere lastenverzwaring in overbelast Nederland voorgesteld en weigeren om echte bezuinigingen door te voeren waar draagvlak voor is. SP, PvdA, D’66, GL, CDA willen dat Nederland doorgaat met het onderhouden van de explosief groeiende Moslims. Dit omvat niet alleen uitkeringen (WW, WAO, Bijstand, AOW, kinderbijslag, plus de sociale lasten, plus vrijstelling van plaatselijke belastingen, maar ook huisvesting, scholing, gezondheidszorg, subsidies en niet te vergeten de kosten van het hele begeleidende apparaat van sociale diensten, justitie en advocaten, Hadj, de bedevaart naar Mekka (€25.000.- per persoon), militaire diensten in Turkije (€10.000.- per persoon) voor de honderden duizenden uitkeringstrekkers. Turken en Marokkanen die in Nederland wonen slepen miljarden Euro naar hun corrupt en doortrapt landen waar ze niet willen wonen! Miljarden via non-stop uitkeringen (bijstand en kinderbijslag) aan niet in Nederland wonende massa die steeds groter wordt, daar boven op komt nog ca. 3 miljard per jaar om Turkije rijp te maken voor de EU lidmaatschappij. Sociale Verzekeringsbank wist jaren dat de Marokkaanse en Turkse gezinnen gebruikmaken van dubbele kinderbijslag voor kinderen die in het land van herkomst wonen. Uit een steekproef van bleek dat er 73 procent van de Marokkaanse, Somalische en Turkse gezinnen frauderen. Het is toch niet te geloven dat van onze zuur en duur verdiende belastinggeld moslimlanden worden onderhouden!
  Eerste Kamer werkt alleen voor de Moslims. Dankzij corrupte politici hebben de mohammedanen steeds meer macht overgenomen. Export uitkeringen naar Turkije en Marokko, bloedige rituele slachtfeest(offerfeest genoemd!), wrede rituele onverdoofd besnijdenis, genitale verminking bij meisjes én jongens, een misdaad, een tégennatuurlijk fenomeen, is bedacht door zieke geesten wordt als multiculturele praktijk opgedrongen. Burka/hoofddoek, dubbele passpoort, moskee als symbool van overwinning, uithuwelijk, rituele erewraak enz.. enz.. wordt door de elite gelegaliseerd. Niet gekozen burgemeesters, rechters en zieke ambtenaren blijven beweren dat de Nederlandse cultuur met dit soort praktijken beter wordt. Dankzij corrupte rechters en politici hebben de mohammedanen het rituele erewraak en slachten (nu nog van dieren, en straks van niet-moslims!) weer veiliggesteld. De meer dan twee miljoen mohammedanen in Nederland (2,3 miljoen) kunnen de komende jaren onbelemmerd doorgaan op Nederlandse bodem met het doorsnijden/doorzagen met een mes van de kelen van hun onverdoofde slachtdieren-vrouwen en ze vervolgens dood laten bloeden. Moslimleiders van NIF en ISN in Nederland denken dat ze ca. over 10 jaar in de grootsteden besnijdenisplicht kunnen invoeren. Gruwelijke besnijdenisfeest (5 moslimmannen houden kind vast en 2 gaan snijden..)met honderden enthousiaste Moslims die bloed willen zien, onverdoofd onder de messen van moslimslagers vastgebonden kinderen, hun gesneden geslachtdelen.
  De gruwelijk wrede manier van slachten van dieren (en mensen) door mohammedanen staat in schrille tegenstelling tot de naturelle cultuur. Ten diepste zien we de wrede Islam tegenover de humane overtuiging van de natuur zelf…veel politici en ambtenaren zijn nu onderworpen aan deze gruwelijkheid. De stemmen van de kiesgerechtigde mohammedanen zijn momenteel goed voor aantal zetels in de Tweede-Kamer en komende jaren worden de miljoen minderjarige moslims kiesgerechtigd.
  Veel politici, rechters en ambtenaren blijven beweren dat de Moslims bijdrage leveren aan de multiculturele maatschappij. De gruwelijk wrede manier van slachten van dieren en barbaarse rituele erewraak door mohammedanen is geen multiculturele fenomeen maar een collectieve waanzin. Niet alleen dieren maar ook vele vrouwen en meisjes zijn vermoord omdat ze zich aan het agressieve gezag van hun maatschappij, vaders en broers proberen te onttrekken. Met een IQ van ca. 82 is het moeilijk te onderscheiden wat goed of kwaad is, laat staan bijdrage leveren aan een nieuwe culturele ontwikkeling. Het ‘verwestersen’ als motief, is cruciaal in de motivering van deze slachtingen. De vermoorde vrouwen zijn in tegenstelling tot de vermoorde journalisten en wetenschappers meestal naamloos, maar het is typerend voor de manier hoe de islam zich al eeuwen handhaaft door het elimineren van critici en afvalligen.

  De ‘elite’ heeft bijna onomkeerbare situatie geschapen, welbewust. Iedereen kan zien dat de Eerste kamer, de rechters en ambtenaren meedoen aan deze mohammedaanse collectieve waanzin. De duisterheid van hun motieven is voor een gewoon mens nauwelijks te lezen of te vermoeden, maar willens en wetens hebben de bureaucraten het land kapot gemaakt,want dat is gebeurd:de grote steden zijn de machtscentra,die stuk voor stuk (snel volgen A’dam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Utrecht, Eindhoven,Tilburg enz)in handen komen van fanatieke, onverschillige islam georiënteerde uitstoot. Nu leven er meer dan 1.5 miljoen jonge, agressieve,hongerige moslimmannen samengeperst op een klein oppervlak, dat steeds meer grond aan de leefbaarheid onttrekt, omdat de moslims overal woningen voor hun kinderen en kleinkinderen laten bouwen. Tegelijkertijd vindt er een verwoestijning plaats. De enige bestendige economische basis van de Nederlandse bevolking, wordt systematisch vernietigd en verliest terrein, bij een gelijktijdig toenemende broedplaatsen voor de massa Moslims.
  Over maximaal 10 jaar dicteert m.i. de islam de landelijke verkiezingen. Dan is het over en uit. Als men realistisch bekijkt wonen onze kinderen en kleinkinderen straks tussen 7 miljoen niet westerse allochtonen en Nederland is dan (over 20 jaar) volledig overgenomen. Wanneer de immigratie niet drastisch afneemt, zullen steeds meer van onze kinderen op het oorlogspad gestuurd worden om aan meer voedsel en energie te komen. Onze geschiedenis kan in de vuilnisbak of heeft een geweldige wending genomen, Nederland de vergaarbak van de wereld zal dit in de toekomst niet meer kunnen opbrengen, geen geld en geen kennis meer, verval verzakking verrotting afbraak en sloop zijn het gevolg.
  Bureaucratische kaste heeft het volk in deze zaak niet om toestemming gevraagd. Op geen enkele moment, is deze moslimmigratie ooit aan de bevolking voorgelegd. Politici en ambtenaren die betrokken zijn bij deze proces zijn zelf ziek, slap en bedrieglijk.
   
   
  Met Vriendelijke Groeten,
   
   
  Anti crisis comité 
   
  Tessa S., Adriana T., W. Brassy
   
   
   

  Like

  • oogenhand zegt:

   Het werkelijke probleem is het gegeven dat Turkse en Marokkaanse mannen geen baard of jurk hoeven te dragen om een moskee binnen te komen, ook al zijn ze van binnen volslagen atheïstisch. Aangezien de extreme moslims dit wèl doen, is het lastig hier een rechtvaardiging voor te verzinnen. DIT TURKS/MAROKKAANSE PRIVILEGE IS HET BELANGRIJKSTE!!!!

   Ook zit het Westen met het probleem dat men denkt dat er maar twee manieren zijn om met vreemdelingen om te gaan. Jezus met zijn andere wang, en Hitler met zijn gaskamers.
   Mensen die beweren dat islamkritiek onvermijdelijk op concentratiekampen moet uitlopen, gaan uit van de wet van het hellend vlak. In de euthanasiediscussie is gebleken dat dit een drogreden is. Euthanasie laat zich om demografische redenen niet terugdraaien.
   Ernst Nolte heeft een belangrijke andere factor aangewezen: de concentratiekampen van de Sovjet-Unie vormden een voorbeeld. Ook Hannah Arendt, met haar theorieën inzake totalitarisme gaan die richting uit. De ideeën van Ernst Nolte weerleggen niet het unieke karakter van de Holocaust. Joden kunnen immers niet worden vergeleken met klassevijanden.
   Andere factoren die worden aangewezen zijn het “proefdraaien” van het T4-programma, en het morele verval van het Weimar-regime (abortus, homosexualiteit). Dit laatste vooral vanuit kerkelijke hoek. Goetz Aly heeft op de verzorgingsstaat gewezen als mogelijke oorzaak. Men dacht dat Joden vermogend waren, en dus een interessant doelwit voor plundering.
   Alleen als de band tussen de Holocaust en het goedpraten van de islamisering van Europa volledig wordt doorgesneden, kan Israël omsingeling door moslims verhinderen.
   Uitgerekend Hizb-Ut-Tahrir heeft een uitweg geboden uit het dillema multi-cultuur en gaskamers; het dhimmi-stelsel. In plaats van remigratie, of conventionele assimilatie dient men de moslim, daarbij gerekend de mensen die door hun etnische achtergrond islamitisch privilege hebben, een aparte maatschappelijke status te geven. Aangezien de meeste Nederlanders geseculariseerd zijn, en dus in het islamitische model lager staan dan Joden en Christenen, en dus zelfs niet in aanmerking komen voor dhimmi-status, gaat dit minder ver dan oog-om-oog, tand-om-tand.

   Like

 20. Pingback: Allahs haat tegen de moslims: Bijbelse sprinkhanenplagen over Egypte | E.J. Bron

 21. peterselie1 zegt:

  In tegenstelling tot het linkse kwaad heb je een waarachtige kijk op onze maatschappij, zoals zij nu is, het geeft een bevrijdend gevoel om te lezen hoe jij het prima verwoordt hebt Tessa, mijn complimenten hiervoor. Zo een artikel zou je nooit ofte nimmer tegen komen op de mainstream media.

  Like

 22. Pingback: Politie van Saoedi-Arabië schiet illegale migranten dood | E.J. Bron

 23. Theodoor zegt:

  DE Nederlandse bevolking slaapt en heeft vertrouwen in de oude politieke partijen.
  Het Nederlandse publiek wordt in slaap gehouden door vertrouwde dagbladen en de Publieke Omroep.
  De politici van de grootste partijen WETEN dit gewoon maar zijn te laf om maatregelen te treffen.
  Er is maar een partij in de Tweede Kamer die wel het lef heeft maar of doodgezwegen wordt of zwart gemaakt wordt. En nee eerder genoemde zwart is geen discriminatie maar een gebruikelijke uitdrukking, ik weet niet hoe die ontstaan is.
  Jammer dat nog zoveel mensen niet op de PVV willen stemmen, het is de enige redding!

  Like

 24. Jan zegt:

  Een groot probleem is dat veel mensen Europa kapot willen zien gaan. Ook hier op dit forum.
  Het zijn jaloerse en minderwaardige mensen die iets hebben tegen de verheven blanke Christelijke Europeaan.

  Like

 25. Florac Bosch zegt:

  JIHAD STRIJDERS VAN HAMAS EN IS ORGANISEREN ANTI-JOODSE DEMONSTRATIES IN NEDERLAND!

  Achmed, de baas van Rotterdam komt op voor de Islam. Van der Laan, Jozias van Aartsen zijn laf en hebben zeer duistere persoonlijkheden.

  Jihadstrijders samen met de leden van D66, PVDA en Groenlinks schreeuwen haatdragende en gewelddadige slogans tegen Israël en Israëlische vlaggen omhoog gehouden waarop de Swastika de ster van David had vervangen…
  De demonstranten schreeuwen ook zuiver antisemitische leuzen; de kreet “Dood aan de Joden” werd opgepikt door de menigte. Dit was de eerste keer sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog dat er expliciet antisemitische gezangen geschreeuwd werden door een grote menigte in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam!
  De demonstranten schreeuwen ook: “Hamas zal winnen”, ter ondersteuning van de jihadistische terroristische organisatie. Dit was ook de eerste keer dat in een grote menigte in Amsterdam openlijk leuzen werden geschreeuwd ten gunste van een jihadistische terroristische organisatie.

  NIET GEKOZEN BURGEMEESTERS EN ANTISEMITISCHE MOSLIMS

  Burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb (PvdA) WILT DAT DE JIHADISTISCHE DEMONSTRATIES DOORGAAN…
  ISLAMITISCHE ABOUTALEB, doet niks tegen de vervolging van christenen door Isis, krijgen ze waarschijnlijk geen toestemming van de burgemeesters.
  CDA staat ook achter deze doubleur, die met zijn Marokkanse paassport gekken manipuleert…
  De burgemeesters vrezen voor een agressieve tegendemonstratie van op hun tenen getrapte moslims en zetten liever geen ME in om de marcherende christenen te beschermen tegen agressie. Dat zou door de moslim protestanten kunnen worden uitgelegd als partijdigheid. Verbied je een demonstratie, dan heb je ook geen last van een tegendemonstratie. Een pro-Gaza-demonstratie hoef je niet te verbieden uit vrees voor een christelijke of joodse tegendemonstratie. Onze christenen zijn nogal labbekakkerig uitgevallen tegenwoordig. Die houden echt geen protestdemonstratie tegen Isis uit medeleven met vervolgde christenbroeders. Abrutaleb en van Aartsen kunnen dus gerust zijn.
  Van onze volksvertegenwoordigers vragen wij geen voeding te geven aan de anti-Semitische oprukking!
  Wij vinden het de taak van de gemeente om onder ogen te zien wat er echt aan de hand is, waarom al die nieuwe generaties als Jihadisten worden opgevoed en opgeleid met de gemeente geld?.
  En zeker te weten dat de Jihad-strijders de discussie hierin niet bevorderen. Reminder: Die willen geen discussie. 

  Als bewoners van Nederland hebben wij zorgen over de teneur van het debat rond de anti-semitische moslim demonstraties binnen de stad. In het verlengde hiervan maken wij ons zorgen over de gevolgen voor onze samenleving, terwijl wij als Nederlanders meestal goed met elkaar omgaan.
  Het is nou overduidelijk dat de politiek compleet doof is voor onze mening en geen ruggengraat toont terwijl het blijkbaar wel aanvoelt dat de samenleving iets anders wil. 

  Het lastige is dat argumenten worden gehanteerd waarvan wij het gevoel hebben dat die deels gebaseerd zijn op de democratische afspraken
  Anderzijds de uiteenlopende argumenten lopen in de discussie door elkaar en weerspiegelen die discussie op de straat. Waardoor er een zware lading rond het onderwerp hangt.

  In onze rechtstaat is van alles in de Grondwet vastgelegd. Nederland als een vrije land, waar iedereen welkom is en er geen anti-westerse denkbeelden uitgedragen worden. Het is hierbij niet van belang of de bewoner katholiek, protestants-christelijk, joods of islamitisch is. Dat hebben we ooit gedaan met een reden. Een gevolg van deze rechtsstatelijk uitgangspunten is, dat de overheid, ook de gemeentelijke overheid, moet meewerken aan het uitvoeren hiervan. Dit lijkt redelijk eenvoudig omdat voor iedereen de regels hetzelfde zijn en we geen onderscheid maken tussen afkomst, religie, huidskleur of wat dan ook. Het feit dat de juridische context duidelijk is, laat onverlet dat er kennelijk de drang is bij het college en Burgemeester om aan deze praktische uitgangspunten te gaan rommelen. Hierdoor ontstaan kennelijk zeer negatieve gevoelens bij bewoners van Nederland. De emotionele reacties duiden hier ook op. 

  De “NEDERLANDSE burgemeester”, ISIS, Al Quida, Hamas en andere organisaties met Islamitische achtergrond zitten bij hem
  in het bloed.
  De tijd is aangebroken om (nette) demonstraties op touw te zetten, waar Nederlanders zouden protesteren Tegen het inpikken van hun land d.m.v. non stop  tsunamigolven van migranten en vluchtelingen uit Moslim- en Afrikaanse landen. Tegen Islamitische terreur die buurten en complete steden onleefbaar maakt.  Tegen de Islamitische terreur gericht tegen alle Nederlanders in buurten waar moslims in grote getallen wonen. Terreur die gericht is om het volk uit de buurten weg te drijven; enkel en omdat de blanken niet van Allah houden. Vergeet niet dat  Nederlanders hebben daar generaties achter elkaar gewoond. Tegen landelijke politieke leiders en de EU die hekel koesteren
  aan hun eigen volk. Ze doen  hun best de autochtone Nederlanders en niet moslims te dumpen t.b.v. de Islam; enkel en omdat islamitische lobbyisten wereldwijd veel pecunia op de tafel leggen.  
  De landelijke politiek hoeft hier helemaal niet mee te worstelleen maar gek genoeg blijven we worstelleen met de islamitische ideologie. Hoe zou dat nou toch komen?

  Turkse, Marokkaanse en Palestijnse vlaggen en anti-joodse leuzen in Nederlandse steden.
  Gemeente ambtenaren en infiltranten mobiliseren de moslims!
  moslims zaaien chaos en streven naar een nieuwe politieke stand in EU.
  In Nederland is recent een Gaza-demonstratie in Amsterdam. Ook daar overigens een verrassend groot aantal deelnemers en verrassend veel Marokkanen en Turken. 5. Colonne is door de gemeente zelf gemobiliseerd..

  Een schande dat de uitstoot van moslimlanden de Nederlandse media zo sterk kan manipuleren. 

  Terwijl moslims in christelijke landen een maximum aan godsdienstvrijheid bezitten, heerst er in de islamitische landen een ongeëvenaarde onderdrukking van alle niet-islamitische geloofsrichtingen.

  Er wordt nu opgeroepen om Joden te vermoorden en de burgemeester laat in een reactie weten dat dit binnen de grenzen van het toelaatbare valt. Demonstraties ok. Maar deze heeft alle grenzen overschreden. 
  Moslims in Nederlandse uitkeringen maken zich nu verdacht, ze steunen de aanslagen van IS, AL-Qaida en HAMAS.
  Een groot deel van de Turkse en Marokkaanse jongeren gedragen zich of ze heer en meester zijn in Nederland, dankzij de corrupte ambtenaren.

  We moeten moslims net zo behandelen als iedereen en ze geen voorrechten geven omdat ze anders misschien wel eens zouden kunnen radicaliseren… Chantage heet dat. Dus ja, we schieten te ver door in de tolerantie. Geen tolerantie voor de intolerantie en opkomen voor onze zwaarbevochten vrijheden en verworvenheden. Daar mogen we trots op zijn en dat mogen wij verdedigen. Wij passen ons ook aan als wij naar andere landen gaan, waarom kunnen we niet hetzelfde vragen van mensen die hier vrijwillig zijn? De rechten zijn er, de plichten moeten niet vergeten worden. En de regering moet ophouden met die slappe knieën en opkomen voor Nederland. 
  Dat kan toch niet kloppen? Jarenlang is er straffe kritiek geweest op de christenen, waarom zouden we een uitzondering maken voor het islamitische geloof? Is dat dan toch omdat zij dreigen?

  Erdogan is echt een gedreven antisemiet dus we kunnen de komende jaren nog wel wat verwachten. De Turkse regering vindt dat zij de plicht heeft om op te komen voor hun “Eigen Volk”- moslimvolk, volgens Erdogan is HAMAS een onderdeel van zijn grote imperium!!, en vond dit ook van toepassing op de 3e en toekomstige hier geboren generaties.

  In Rotterdam heeft PVDA verloren, toch geïslamiseerde PVDA beslist nog steeds over de stad!? Marokkaans Abu Talab wilt graag nog meer demonstraties tegen de Joden!!

  Het misselijk makende antisemitisme van moslimjongeren met een kennelijk laag IQ, kan gevaarlijk zijn, maar ook het geniepige van figuren als de niet gekozen burgemeesters en als ambtenaar gemaskerde massa infiltranten..

  Turkse leider Erdogan roept de Turken op voor de nog meer acties…!

  Logisch dat deze jongens antisemitisch zijn, als het OM hen gaat vervolgen zal het ook de Koran moeten verbieden.

  Natuurlijk spreken zij het zelfde als Erdogan. Het net wordt steeds nauwer om ons heen getrokken. En wij maar praten met deze lui. Nu weer de honderden terroristen die naar Syrie, Gaza en Irak gaan om te vechten in het terroristen leger een samenraapsel van uitschot.

  We zien geen einde komen aan het antisemitisme van jonge moslims. Nederlandse moslims haten joden. Het molesteren van joden zien ze als wraak voor het onrecht dat in hun visie door Israel aan Palestijnen wordt aangedaan. Dan zouden wij ook gerechtigd zijn om ons te wreken op moslims voor het leed dat moslims in Irak, Syrie, en Pakistan Cristenen aandoen. Maar dan zit je voor je het weet in een burgeroorlog. We hebben deze ellende zelf in huis gehaald.

  Laten we echter wel wezen. anti-westerse Turkije heeft tot op heden al miljarden van de EU ontvangen en maakt weinig tot geen progressie in het zich aanpassen aan algemeen geldende westerse normen.

  Dat nationalistische gewapper met die rode turkse vlaggen en het opzetten van grote bekken door die kennelijk verongelijkte turken moet afgelopen zijn. Jodenhaat zit zeer diep bij het overgrote deel van de Turken. Erdogan weet dit en bespeelt dit gevoel omwille van stemmen. Koerden & Alevieten worden trouwens door de soennitische meerderheid ook geminacht. Islamisme, extreem nationalisme dat is Turkije anno 2014.

  Like

 26. Op het congres van PVDA weer geen enkele word over de Jihadisten?

  Terwijl de islam gewelddadig oprukt vanuit Irak, Syrië, Somalie, Jemen, Turkije, Marokko en Libie tot in onze straten en nog meer jihadisten uit islamitisch Midden- Oosten en Afrika richting Nederland komen, stemrecht en een verblijfsvergunning krijgen, zegt Diederik Samsom:’De extremisten misbruiken de islam.’, De islam hoort bij Nederland en is een vredelievende religie’ (Ook de stelling van het CDA en D66). Deze partijen willen de duizenden Mohammed aanhangers die hun partij rijk is niet ontvallen. De kern van Samson’s betoog komt precies neer op wat een jihadistische imam zegt.

  Terwijl bijkans de hele redactie van een satirisch blad vermoord was en onschuldige Joden als beesten waren neergeknald, blijft PVDA het schaamteloos opnemen voor de Islam. Hun eerste reactie op de moordpartij was wat de consequenties voor de Islam zouden zijn! Het zijn lafaards, leugenaars en huichelaars.

  Dankzij dit soort politici, dreigt in Nederland een soort midden-oosten land toestand te ontstaan. Overal in de steden zijn er moslimstrijders actief, imams en andere militanten zijn bezig om jonge mannen en vrouwen op te leiden! Veel jihadisten gebruiken de middelen van de gevestigde politieke partijen en overheids instellingen…Ze stellen onomwonden dat Nederland moet worden overgenomen. Moslims zouden nieuwe instroom bevorderen door meer bruiden uit een islamitische land te halen, hun kinderen als anti-Nederlands opvoeden etc..

  Huidige leiders hebben zo’n verschrikkelijke angst voor de realiteit van de islam dat ze zelfs het woord ‘Jihadist’ niet in de mond durven nemen! Het bewijs van hun ‘moslimliefde’ was al lang te zien, door het aantal leden uit Moslimorganisaties! Met behulp van massieve druk uit Turkije en Arabische landen via de moskeeën worden veel moslimmilitanten als stemmentrekkers binnengehaald! Dankzij deze politiek in meerderheid, wordt de islamitische gevaar steeds groter in Nederland! 

  Moslim gemeenschap is de bondgenoot van de PVDA, GL en D66!

  PVDA en D66 leiders zijn dwaas dat ze in hun eigen sprookjes blijven geloven, niet alleen op economisch- en Europees niveau, maar ook in termen van een religie als de islam. Ze blijven maar doorkletsen over een islam die niet bestaat.
  Er bestaat geen radicale islam, de islam IS radicaal, punt. De dwazen van het gehele PVDA en D66 ‘schip’ geloven allemaal dus in fabels, dat is duidelijk. Maar ook CDA!

  CDA is een van de hoofdverantwoordelijken van de teloorgang van ons mooie Nederland, eerst 30 miljard halen, stelen, of roven uit het ABP fonds (of hoe je dat ook wilt noemen) van de hardwerkende burger, dan ons mooie landje verkwanselen aan de Moslim Maffia! De hele oude politieke partijen, inclusief CDA, zijn allemaal leugenaars! Het CDA heeft mede met de PvdA en VVD gezorgd voor de massa-immigratie en nu moeten we bang zijn in eigen land. Hele wijken in grote steden zijn niet-Nederlands meer; niet erg als we er iets beters voor terugkregen. Maar wat hebben we gekregen: criminelen, Jodenhaat en terreurdreiging!

  Terwijl onze westerse “wereld” verdwijnt, zijn er nog massa’s mensen die hopen, dat er ook nog maar iets kan worden gered….Veel van die islam-zalvers gaan ervan uit dat de islam het uiteindelijk zal gaan winnen, dus beginnen ze maar alvast met heulen en collaboreren teneinde hun eigen hachje veilig te stellen. Met deze houding is er niets nieuw onder de zon, getuige de recente geschiedenis van Nederland.
  Ons land heeft nieuwe leiders nodig met een nieuwe visie. De gewone man heeft geen enkel vertrouwen meer in de huidige politiek, waar het beschermen van onze democratie vastloopt onder een smorende deken van politieke correctheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s