Islamisering, genocide & depopulatie!

(door Linsky)

We vragen ons steeds vaker af hoe het toch mogelijk is dat zo ontzettend veel mensen niet zien of willen zien wat er gebeurt en waarom er zo weinig werkelijke inzicht en tegenstand is  tegen de totale islamisering van ons vrije Westen en waarom onze overheden daar zo gewillig aan meewerken en dit alles faciliteren. Dat de massa zo volgzaam is en slaafs, alles slikt wat de overheid hen wijsmaakt, is natuurlijk niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat men daar ook steevast al zo’n kleine honderd jaar de nodige middelen voor heeft ingezet.

Per slot van rekening moet dat gepeupel wel gewoon slikken wat men het door de strot duwt, de Total Control door middel van islamisering van het Westen. Het opheffen van elke nationaliteit, patriottische gevoelens en de vernietiging van alle cultuur en erfgoed.

En het is van geen enkel belang of het door ons voedsel (Codex Alimentarius ) komt of door de leugens, de manipulaties en indoctrinaties die men door middel van de MSM verspreidt en zelfs het feit dat men alles in het werk stelt om de wereldbevolking drastisch te reduceren….met alle mogelijke middelen….men voert in alle openheid deze boze plannen uit. Inderdaad, van conspiracy of verborgenheid is geen enkele sprake!

Was daar aanvankelijk Fluor een veel gebruikte methode, zowel in ons water als in het water van de VS, nu willen de Engelsen en de Ieren dat ook al gaan toevoegen. Het is niet bij velen bekend, dat bijvoorbeeld gevangenen, ook de krijgsgevangenen uit de grote oorlogen, fluor in grote hoeveelheden kregen toegediend, omdat men wist dat het een ‘rustgevende’, volgzame en verminderde energie ten gevolge had. Er was gewoonweg bewezen, dat het de lamlendigheid, een vermindering van het kritische vermogen en desinteresse aanzienlijk in de hand werkte. Kortom, men gaat bij voldoende inname een zombieachtig gedrag vertonen.

In deze moderne tijden, en na de vele campagnes die het risico, de nadelen en het enorme gifgehalte aan de kaak stelden, moest men het over een andere boeg gooien en doet men het nu gewoon anders!

Chemtrails!

Dat is de oplossing. Niemand ontsnapt er aan  (behalve natuurlijk zij die er op voorbereid zijn). En niemand is als schuldige aan te wijzen.

Op ons vertrouwde Journaal was de weerman onlangs nog stellig in zijn ‘overtuiging’ (volksconditionering), dat het toch echt gewoon contrails, bevroren uitlaatgassen van vliegtuigen, waren,  maar de dag daarna gaven diverse regeringen toe dat zij chemtrails inzetten. Natuurlijk moesten we wel aannemen dat dit voor het evenwicht in de natuur is en om de enorme klimaattransformatie (opwarming) tegen te gaan.

Niet iedereen echter is overtuigd van de beste bedoelingen van onze leiders en wijze mannen.

Zie de onderstaande  films, volg de links en oordeel dan zelf!

What In The World Are They Spraying?

Chemtrails – NL ondertiteling. – Full Length 1uur+37 min..

“GLOBAL 2000 REPORT”: Open Eugenics/Population Control

Our So-Called Leaders Plans For US!

Codex Alimentarius-NL Dr. Laibow

======================================

http://sp00kje.nl/category/chemtrails/

http://beforeitsnews.com/story/1813/031/NL/

http://sp00kje.nl/2012/02/29/duizenden-dolfijnen-ontvluchten-de-californische-kust-video/

http://www.whale.to/b/genocide_q.html

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Global_2000_Report_to_the_President

http://www.geraldbarney.com/G2000Page.html

http://www.scribd.com/doc/8533561/Global-2000-Report-for-Pres-Carter-the-Population-Control-Agenda

http://www.apfn.org/apfn/population.htm

Hier is zelfs het hele “GLOBAL 2000 REPORT”: te downloaden  ( 3 dln):

http://www.geraldbarney.com/G2000-Materials/G2000-Editions/G2000-Eng-GPO/

The Fluoride Action Network;

http://www.fluoridealert.org/fluoride-dangers/health/index.aspx

THE FLUORIDE FILE; POISONING HUMANITY

http://home.iae.nl/users/lightnet/health/fluoridefile.htm

Door:

Linsky

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Criminaliteit, New World Order. Bookmark de permalink .

39 reacties op Islamisering, genocide & depopulatie!

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Simpel antwoord op je 1e vraag in de koptekst,Linsky: omdat de mensen tot wie jij je richt TE BELAZERD zijn om goed na te denken, omdat ze alleen maar met zichzelf bezig zijn, omdat ze niet naar REDE willen luisteren en je achter je rug belachelijk maken, durven beweren “dat het niet zo’n vaart zal lopen”, dat je je niet zo druk moet maken. Waarom het voorafgaande? Omdat dat stronteigenwijze zooitje ook in m’n eigen wijk te vinden is en zelfs, als ze het zelf zien wat ik bedoel, nog niks in de gaten hebben.
  Natuurlijk uitzonderingen daargelaten, de bekende druppel op de gloeiende plaat, maar het gros bestaat uit brave KUDDEDIEREN die continu last hebben van repressieve tolerantie, de zgn “hetzalmijntijdwelduren”-houding. Met opzet heb ik de Nieuwe NSB-ers buiten beschouwing gelaten, omdat die het gevaarlijkst zijn. Meer tijd wil ik er niet aan besteden, met dit verschil dat degenen die op mijn golflengte zitten op één hand te tellen zijn.

  Like

 2. lucky9 zegt:

  Linsky,
  Dank voor de gelegenheid die je me geeft eens on topic op je bijdrage te reageren.
  Ik moet wel zeggen dat je de lat wel bijzonder hoog legt, want in plaats van een normale leestijd verg je een mentale en fysieke inspanning die geen enkel werkend mens na een werkdag nog aankan, laat staan aan wil.

  Geef toe dat je nogal gebiologeerd lijkt door samenzweringstheorieën.
  Inmiddels heb ik het nodige aantal euri op de toonbank gelegd om het door jou aanbevolen werk van Kathryn Bolkovac, vrouwenhandel en machtsmisbruik bij de VN, aan te schaffen.
  Ongetwijfeld een interessant verhaal, ongetwijfeld waarheidsgetrouw ook maar toch zo oppervlakkig. Bracht een leuke spaarcent voor de spaarpot van haar kinderen op dacht ik zo. Maar echt blij met het uiteindelijke resultaat was ik zeker niet.

  Wat nu je artikel betreft beloof ik je dat ik de gevraagde inspanning zal leveren maar niet om mezelf te overtuigen. Als echter zou blijken dat je het bij het verkeerde eind hebt -en minstens drie van de door u opgegeven links wijze sterk in die richting- zal ik je artikel voor zover je nonsens kan logenstraffen genadeloos afbranden op deze draad. Dit is althans als ik er zou in slagen een maatschappelijk belangrijk element er als conclusie uit te distilleren.

  Aangezien de klimaathysterie er de daaraan gekoppelde commerciële bedrijvigheden één grote overigens bewezen oplichting (scam) bleek te zijn. Uw artikel verzuimt in de allereerste plaats te vermelden dat het over hetzelfde onderwerp gaat. Sta me dus toe van uiterst sceptisch te zijn en met een grote objectivistische vooringenomenheid aan de door U geëiste afmarteling te beginnen.

  Terloops wil ik je er op wijzen dat ik me op het internet begeef om me zelf te informeren en om desinformatie voor mezelf te ontmaskeren. Maar de politiek correcte, islamofiele, fascistoïde en eurofiele leugens zijn al dermate groot in aantal en omvang dat ik er een hekel zou aan hebben dat een of andere goedwillende kwibus mijn kostbare tijd in beslag zou nemen voor voor de hand liggende klinkklare nonsens in zijn of haar plaats te herkennen en te ontmaskeren. Je nam dus een groot risico en bent gewaarschuwd om zulke stoten niet te dikwijls te herhalen.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Brekend nieuws van een andere orde: de slachter van Theo van Gogh wil iemand doodslaan.
  http://tinyurl.com/82rpc2m

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  @lucky9

  Quote: “Je nam dus een groot risico en bent gewaarschuwd om zulke stoten niet te dikwijls te herhalen.”

  Moet ik dit opvatten als een bedreiging naar Linsky?

  Like

 5. Linsky zegt:

  Oke, fair enough lucky9.

  Ik ben content met de moeite die je hebt genomen om een comment te schrijven.
  Bij deze dus ook dank dat je me in de gelegenheid stelt te antwoorden.
  • Dat de lat hoog ligt, is een kwestie van percetie. Anderen menen wellicht dat ie juist erg laag ligt. Bij het plaatsen van artikelen, wordt door mij althans op geen enkele wijze rekening gehouden met de persoonlijke levensomstandigheden van de lezer, omdat ik eenieder die leest en kijkt voldoende in staat acht, op de voorhand, zelfstandig uit te maken of er voldoende tijd is en of die wel op adequate wijze kan worden besteed aan het lezen danwel zien van films.

  • Helaas kan ik niet beamen dat ik gebiologeerd ben door samenzweringstheorieën’, om de doodeenvoudige reden dat door onderzoek van zo’n 50 jaar, alle theorie is omgezet in pure praktijk ervaringen van zowel mijzelf als vele anderen, die ook zelf onderzoek deden.

  • Dat je het boek niet bijster bijzonder vind, kan ik me geheel voorstellen, omdat alles nu eenmaal samenhangt met ervaring, perceptie en smaak. Het siert je overigens dat je een humaan doel voor ogen hebt bij de besteding van het geld.

  • Quote: = zal ik je artikel voor zover je nonsens kan logenstraffen genadeloos afbranden op deze draad. Dit is althans als ik er zou in slagen een maatschappelijk belangrijk element er als conclusie uit te distilleren. =

  Dat je de behoefte voelt me af te branden kan ik ook geheel inkomen, sluit achteraan, de rij is inmiddels erg lang. Wel even een kanttekening; De geciteerde woorden/zinnen zijn me eigenlijk helemaal niet duidelijk. Te vaag, voor teveel uitleg vatbaar, en niet eens terzake.

  • Voor de goede orde, mijn artikel verzuimt helemaal niets! Als er alles in vernoemd moet worden wat ook maar bij elke lezer opkomt, moet de webmaster wat extra ruimte gaan inkopen. Ik heb namelijk meer te vertellen en te schrijven dan wat anderen ooit nog zullen kunnen lezen.

  • Quote; = Sta me dus toe van uiterst sceptisch te zijn en met een grote objectivistische vooringenomenheid aan de door U geëiste afmarteling te beginnen.= Hier maak je dus een ernstige fout! Ik eis niks! iedereen is vrij kennis te nemen van wat is geboden.

  • Dat een goedwillende kwibus je kostbare tijd in beslag neemt, is geheel voor je eigen verantwoording, ik herhaal, je bent helemaal niet verplicht überhaupt ook maar iets te lezen. Om “voor de hand liggende klinkklare nonsens in zijn of haar plaats te herkennen en te ontmaskeren”ben ik zo welwillend geweest mijn naam; ’Linsky’, er onder te zetten, opdat eenieder de gelegenheid heeft, de geboden artikelen over te slaan.

  • Verder neem ik geen enkel risico, ik bied mijn informatie aan met een vertrouwen in de bronnen. Als ik lieg is dat in commissie, zo simpel is dat. Elkeen die dit soort zaken onderzoekt, zal voor zichzelf uit moeten maken of de geboden stof, zinvol is of niet. Ik kan evenmin wat bewijzen als wie dan ook, om de eenvoudige reden dat bewijs, Bewijs is een kwestie van perceptie, interpretatie en acceptatie, voornamelijk gefundeerd op persoonlijke inzichten, wereldbeschouwing en levensvisie.

  Omdat ik er niet echt achter ben wat je intentie is, alleen mij afbranden of juist als een Don Quichot zo bezield bent om de waarheid te vinden, gun ik je het voordeel van de twijfel.
  En laat vooral je plezier in het blog niet teloor gaan, want plezier en enthousiasme is de ervaring van de gemoedstoestand tijdens het zoeken, wikken en wegen.

  Like

 6. Marijke . zegt:

  Linsky petje af voor de reactie die je geeft op die meneer Lucky.Ik ga er verders niet meer op in want die riedel hebben we al meer gehad en dat is gebroken gramafoonplaat.

  Like

 7. Linsky zegt:

  Dank je Marijke. 🙂
  En voor wie er echt tijd voor uit wil trekken, hier de nodige info over Monsanto, het wereld-consortium wat bepaald wat we eten.

  http://www.leefbewust.com/themas/monsanto.html

  Like

 8. Linsky zegt:

  Dr. Rauni Leena Luukanen, ervaren arts, diplomaat en minister van Gezondheidszorg (van het Finse Lapland). Voor haar is angstgedreven politiek uit den boze en daardoor is ze in staat afstand te nemen van gebaande paden.

  Ze kijkt met heel veel interesse naar zaken die de publiciteit niet, of niet helemaal halen.
  ‘Plan om alle pasgeboren baby’s te chippen’
  Volgens haar bestaan er geheime plannen om in de nabije toekomst alle pasgeboren baby’s in de Verenigde Staten en in Europa te voorzien van een microchip.
  In ieder geval wordt uit haar verhaal duidelijk dat er wel degelijk heel wat boze plannen al ten uitvoer zijn gebracht!

  Alle 7 films met Nederlandse ondertiteling;
  http://www.wordwakkerwereld.nl/viewtopic.php?f=28&t=2900
  http://en.wikipedia.org/wiki/Rauni-Leena_Luukanen-Kilde

  Like

 9. Marijke . zegt:

  Weet je linsky ik zat vanavond een naar die knabbel en babbel te kijken en dat doe ik haast nooit.Twee atvocaten Spong en geloof Heerdema als dat zijn juiste naam is.Nou die vertelde hoe erg het is met inbraken en dat er zulke vreselijke dingen gebeuren dat die mensen maar een pistool moesten kopen want dat al die vrij staande huisen aan de buurt komen,De man werd gewoon uitgelachen.Hij had het er over hoe slecht het was met de open grensen en nog meer van die ellende.Ja ik was het helemaal met de man eens maar er waren er bij die dachten dat hij gek was en maar lachen.Je zou haast gaan denken ik hoop dat het jullie eens gebeurt een pistool op je kop of vastgebonden worden en helemaal toegetakelt worden.Als hij zei je moet eens zien wat voor papieren met ellende ik heb en wat het mee maakt.Daar werd niet naar gevraagt o o wat werd er gelachen.Ja zo arm is Nederland geworden.

  Like

 10. Linsky zegt:

  Marijke,
  het is steeds vaker de lach van angst, wanhoop, en waanzin.
  Maar meestal die van de hypocrisie!
  Zij weten dat goed, maar iedereen zal zijn maskertje op moeten houden, vooral op de tv hè.

  De linkse kerk heeft altijd al de meeste laffe gelovigen gehad!

  Like

 11. Marijke . zegt:

  Nou de moraal van mij verhaaltje ?Met andere woorden hij werd ook voor gek verklaart.hoe triest .

  Like

 12. Linsky zegt:

  Marijke, de hele mensheid is in een trieste fase beland.
  Er is geen rede meer, de waanzin is over the top!
  Mensen zijn de weg kwijt, door angst, geweld en geestesziekten.

  De gevleugelde uitspraak, “Je schept je eigen werkelijkheid” die vooral in de spirituele en New-Age wereld furore maakt, is een goede graadmeter, om vast te stellen hoe serieus men dat neemt en op welke wijze dat men dat interpreteert. Vrijwel de meesten, veronderstellen in hun ongebreidelde enthousiasme, dat zij dus werkelijk de hele wereld om zich heen scheppen. Het is een leuke prettige gedachte voor hen die veel geluk en weinig tegenslag in het leven kennen.

  Daarmee gaan zij echter voorbij aan het simpele feit, dat als zij zelf de pijp aan Maarten hebben gegeven, die wereld gewoon door blijft draaien. Voor veel anderen ligt dat wat anders, omdat de meesten van ons, heel wat te verstouwen krijgen in dit leventje.

  Toch zit er natuurlijk een grote waarheid in, als je de zaak wat genuanceerder kunt bekijken. Het is natuurlijk wel zo, dat we kunnen kiezen HOE we in het leven staan, en met welke INTENTIE, vooral ook omdat die weer bepalend is voor de gemoedstoestand.

  Voor een mens zonder angst is de wereld minder bedreigend dan voor hen die van schrik niet meer over straat durven. Voor hen die geloven en vertrouwen op hun innerlijke wijsheid en inzicht, is er altijd een goede reden voor de ervaringen, of die goed of slecht zijn.
  In feite bestaan er geen ‘slechte’ ervaringen, omdat ze elk mens dichter bij zichzelf kunnen brengen…echter niet iedereen wil daar zijn!

  De diepte en de kracht waarmee je liefhebt, is evenredig aan die van het verdriet.
  En de pijn zal evengoed in alle hevigheid ervaren dienen te worden, net als de liefde ervaren werd, voor het broodnodige evenwicht in je geest.

  Op die wijze, schep je inderdaad je eigen werkelijkheid, die bepalend is voor de wijze waarop je het leven ervaart, ..wat dat ook voor je inhoud.

  In ieder geval houden die inzichten mij in balans! 🙂

  Like

 13. toetssteen zegt:

  In dat geval is het boek van Graham Hancock een aanrader, en ze staan in mijn boekenkast, dus laat daar gen argument over zijn, maar wat me opvalt is aangaande deze discussie althans, het volkomen oneigenlijke, het claimen van het alleenrecht op de evaluatie van emoties.
  Natuurlijk dit blog is marginaal en wat ik zeg is sowieso niets dus waar gaat het in feite over, soit, maar toch Linsky, uw redenatie zal slechts weggelegd zijn voor weinigen. En ja ik weet hoe pijn voelt, mijn dode dochters voed ik met een orchidee bij hun urn en een kaars en hun oogopslag in mijn herinnering.

  Like

 14. Lotte zegt:

  Er zijn nog meer gevaren voor de mens.
  Aspartaan, fluor, enz
  http://www.smaakversterkers.eu/
  Dit allemaal niet omdat het goed en lekker is,
  maar ook om de mens te breken, en kapot te maken.
  Complotten???
  Ik weet het niet.
  Maar wel dat er een gevaarlijk spelletje word gespeelt, ten koste van de burgers.

  Like

 15. Linsky zegt:

  toetssteen ;
  Die boeken van Graham Hancock zijn idd. erg goed. Weet je dat er ook een officiële website voor is? http://www.grahamhancock.com/

  Ik weet dat je niks vervelends bedoeld, we kunnen elkaar wat langer…toch? Ook zijn je comments over het algemeen duidelijk en serieus. Maar ik begrijp niet echt wat je bedoeld met; ” het claimen van het alleenrecht op de evaluatie van emoties.” ?

  Zo laat in de nacht wil ik wel eens wat melancholiek worden, (was ook een reactie op Marijke) maar het is geenszins mijn bedoeling geweest te diepe emoties op te wekken, bij niemand maar het was gewoon een algemene opvatting van me ten aanzien van deze dingen. Omdat veel anderen juist in deze tijd van ellende, onrust, angst en tweedeling door de islamisering, volkomen de weg kwijtraken.

  Toetssteen, gezien het tijstip waarop je comment is geplaatst kan ik begrijpen dat bij jou wellicht een tere snaar is geraakt. Zoals je zelf al zei, alles hier is feitelijk marginaal, maar toch mijn welgemeende excuses voor als ik, volkomen onbedoeld, te heftige reacties heb veroorzaakt. Ik weet namelijk heel goed wat je ervaart!

  Like

 16. Lotte zegt:

  Alles om de mens onder controle te krijgen.
  Vooruitgang?
  Ik vind het heel bizar wat er allemaal gebeurt en bezig is.
  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://sp00kje.nl/2012/02/10/nederland-is-klaar-voor-de-onderhuidse-chip/

  Des te meer ik te weten kom,
  des te meer ik besef dat ik (te) weinig weet.
  Als je dan ook alles optelt wat je weet, zou je zo de mensheid de rug willen toekeren.

  Like

 17. Linsky zegt:

  Lotte,
  We weten wel dat er heel wat meer gevaren dreigen hoor. 🙂
  Maar we proberen hier alles wat gedoseerd te brengen, hè, hahahah

  Heb je deze ook?
  http://www.leefbewust.com/themas/monsanto.html
  Onvoorstelbare hoeveelheid info!

  Like

 18. Linsky zegt:

  NWO already controlling population with poisoned water and air!

  NWO UN NATO W.H.O. all under the control of the IMF, CFR, WB, has been systematically using BORON and other heavy metals to control population growth without informing each Country of their activities. TENS OF THOUSANDS OF COMPLAINTS TO GOVERNMENTS HAVE BEEN waved aside as ‘conspiracy’ and or “its National security’ and or “its weather testing’
  JOIN OUR FIGHTING FUND SUPPORT GROUP .
  http://www.cleanairandwater.net/fighting-fund.html
  NO LONGER WILL THESE LIES AND MISINFORMATION BE ACCEPTED. see LAB REPORT http://www.cleanairandwater.net/water-test-results.html

  The individual Government PUBLIC SERVANTS AND ELECTED MEMBERS WILL BE HELD ACCOUNTABLE for this CRIME against humanity as there is now sufficient evidence to convict all persons if they are active in withholding data and evidence from the public. OR THEY ARE AN ELECTED GOVERNMENT MEMBER GIVEN THE TRUST AND CARE OVER THEIR CONSTITUENTS. more info –

  Like

 19. Linsky zegt:

  Government LABORATORY water test results on RAIN WATER shows conclusive proof of AIRCRAFT SPRAYING CHEMTRAIL heavy metals and poisons, far in excess of the WHO published safe level guidelines.

  THOUSANDS OF PEOPLE ARE DRINKING POISONED TANK WATER and thousands of victims are in hospitals with Heart Disease, and Cancers which are as a direct result of sustained poisoned air and water from constant chemtrail spraying over every Country. JOIN OUR WORLD WIDE ASSOC “”white clouds of death’ ‘FIGHTING FUND’

  HEAVY METALS POISON THE HUMAN BODY – Chronic fatigue,- splitting headaches, upset stomach, The central nervous system is effected causing spells of dizziness,- insomnia, – poor concentration abilities – lack of muscular coordination and tiredness, Heart disease, lung cancer, skin cancer, liver cancer, Kidney failure, Colon Cancer, Brain Tumors. Diabetes; see http://www.youtube.com/watch?v=NFn2c-1xmgg

  Like

 20. Linsky zegt:

  Waarom we onze voedselvoorziening in eigen hand moeten nemen;

  Ons voedsel wordt bedreigd. Het wordt gevoeld door ieder boerengezin die hun land en levensonderhoud heeft verloren, iedere ouder die geen betaalbare en gezonde ingrediënten in hun buurt kan vinden, ieder mens die zich zorgen maakt over door voedsel overgedragen ziekten dankzij de door de lobbyisten verzwakte voedselveiligheidswetten, iedere landarbeider die wordt geconfronteerd met giftige bestrijdingsmiddelen op de velden als onderdeel van een dag werken.
  http://zaplog.nl/zaplog/article/waarom_we_onze_voedselvoorziening_in_eigen_hand_moeten_nemen

  Like

 21. G.Deckzeijl zegt:

  Ik ga er niet veel woorden aan vuilmaken: ISLAM IS GEVAARLIJK.!!
  http://tinyurl.com/7p4d8gp

  Like

 22. Linsky zegt:

  Genocidewet

  Een vreemd woord eigenlijk: ‘genocidewet,’ alsof het een wet zou zijn die iets over massamoord zou regelen. In de berichtgeving van de laatste tijd betekent genocidewet evenwel een wet die de ontkenning van ‘genocide’ strafbaar stelt. Het Franse parlement had zich in een lastig parket gemanoevreerd door een wet aan te nemen die ontkenning van iedere genocide strafbaar stelt. Iedere genocide, dus ook de ‘holocaust,’ de massamoord op Europese joden in de jaren 1942-1945.

  Een lastig parket, omdat om te beginnen het begrip genocide lastig is te omschrijven. Het woord betekent ‘volkerenmoord,’ of beter gezegd ‘moord op een volk.’ Zoals al eerder betoogd op deze site, kan strikt genomen het vermoorden van de laatste overlevende van een volk dus ook als ‘genocide’ worden beschouwd………………….verder; http://www.geschiedenis.nu/

  Like

 23. Linsky zegt:

  Anti-terreurwetten

  ‘Voorlopig worden de artikelen […] van de grondwet […] buiten werking gesteld. Bijgevolg zijn beperkingen van de persoonlijke vrijheid, het recht op vrije meningsuiting met inbegrip van de persvrijheid, het recht van vereniging en het recht van vergadering, beperkingen van het briefgeheim, telegraaf-en telefoongeheim, huiszoekingen en inbeslagnemingen alsmede beperkingen van het eigendomsrecht buiten de gewoonlijk hiervoor geldende wettelijke kaders toegestaan.’

  Ziedaar artikel 1 van de Verordnung des Reichspräsidenten zum Schutz von Volk und Staat (Decreet van de Rijkspresident ter bescherming van Volk en Staat) van 28 februari 1933, die bedoeld was om Duitsland te beschermen tegen ‘communistische staatsgevaarlijke gewelddaden.’ In de voorafgaande nacht was het Rijksdaggebouw afgebrand. Indrukwekkend hoe razendsnel de noodwet werd geschreven, gedrukt en afgekondigd. Alsof de tekst al dagenlang klaar lag.

  Qua beperkingen van vrijheden doet de USA PATRIOT act (Uniting and Strengthening America by Providing Appropriate Tools Required to Intercept and Obstruct Terrorism Act of 2001) van 26 oktober 2001 nauwelijks onder voor de Duitse noodwet van 68 jaar daarvóór. Alleen de VS-wet is veel en veel uitgebreider en gedetailleerder dan zijn Duitse voorganger en voorbeeld.
  verder; http://www.geschiedenis.nu/

  Like

 24. gielah zegt:

  Complottheoriën of niet…. het kan geen kwaad om een beetje op je voeding te letten.
  Géén kant-en klare maaltijden consumeren als het even kan.
  Een tandpasta zonder fluor gebruiken.
  Een deodorant waar geen aluminium in zit.
  Aan je menu toevoegen: Chlorella ( dagelijks 3 x 5 tabletjes) magnesium, Vitamine D ( zéker als iemand boven de 50 is… bijvoorbeeld Devaron, waar voldóende vitamine D inzit en niet een flesje dat ook voor baby’s en kleuters bestemd is, zoals Davitamon) en ( niet voor mannen, wel voor vrouwen): lijnzaadolie.
  Mannen kunnen prostaatkanker krijgen door lijnzaadolie; die kunnen dus beter visoliecapsules gebruiken.
  Daarmee wordt een hoop rotzooi, die via het milieu en de voeding in ons aller lichaam terecht is gekomen, verwijderd, al moet je daar wel een paar maanden de tijd voor nemen.
  Dát het werkt merkt men vanzelf, al in de eerste weken….. test dat maar uit!
  Mocht de chemtrail-theorie waar zijn, dan krijgen ( kregen) wij allemaal een hoop aluminium en barium binnen.
  Ontgiften is sowieso geen slecht advies, met of zonder chemtrails.
  Men krijgt daar in elk geval véél meer energie door en voorkomt in meerdere of mindere mate dat er zich in het lichaam een ophoping van ongezond spul ophoopt.
  Moet men pijnstillers slikken ( vaak gevaarlijker dan de kwaal, waarvoor men die voorgeschreven krijgt) dan is MSM ( zwavel) een goede vervanging, want die heeft géén bijwerkingen.
  Op internet staat genoeg info over dosering enz.

  Like

 25. Linsky zegt:

  Mensen gehoorzamen zelfs als het schadelijk is!

  Mensen gehoorzamen snel een autoriteit, zelfs als ze iets moeten doen dat schadelijk is voor anderen, blijkt uit onderzoek naar klokkenluiders.

  Tot die opmerkelijke conclusie komen wetenschappers van de Vrije Universiteit uit Amsterdam deze week in het tijdschrift Social Influence.
  Al bijna vijftig jaar geleden deed Stanley Milgram zijn bekende gehoorzaamheidsonderzoek aan Yale University, waarbij mensen anderen pijnlijke schokken moesten toedienen. Ruim zestig procent ging zelfs tot de maximale schok. Zoiets geldt ook nog in deze tijd…………verder;
  http://www.nu.nl/wetenschap/2752634/mensen-gehoorzamen-zelfs-als-schadelijk.html

  Like

 26. lucky9 zegt:

  @ EJ Bron op 29/02 om 22:30
  Het is maar hoe hij het zelf bekijkt. Gelet op zijn reactie komt dat wel in orde denk ik. In het allerslechtste geval lees ik zijn volgende artikels niet meer. Maar dan zal ik alleen handelen door omissie.
  In het beste geval laat ik aan Linsky weten wat ik wél aan geloofwaardige informatie gevonden heb, of liever zou hebben want ik ben inderdaad inzake dit artikel uitermate sceptisch.

  Ik moet overigens eerst nog het beloofde “werk” plegen. Als daar vandaag al aan toekom na het lezen van alle andere bijgekomen artikels. 🙂

  Like

 27. Linsky zegt:

  lucky9 ;
  Veronderstel je dat ik artikelen met onderwerpen op verzoek lever?
  Of dat ze alleen voor jouw zijn schreven?
  Mogen ze enkel geplaatst worden, als ze jouw persoonlijke goedkeuring hebben?

  Zo maar effe een paar vraagjes, het mag evident zijn dat ik er nog wat heb………………..
  maar laat ik die maar bewaren voor later…………

  Like

 28. Linsky zegt:

  Hier trouwens nog zoiets waar ze niet van willen dat we er nuttig gebruik van kunnen maken;

  De documentaire When We Grow… This Is What We Can Do zet de feiten over cannabis op een rij en onderzoekt de geschiedenis van de plant. Zie wat het verbod op cannabis werkelijk betekent, wie het beïnvloedt, wie ervan profiteert en waarom het werd ingesteld.

  Like

 29. Linsky zegt:

  “Waarom hennep de wereld altijd al had kunnen redden”,

  Volgens hennepactivisten zijn industriële “diefbaronnen” en “medicofascisten” samen een schandelijke oorlog begonnen tegen normale mensen om monopolieën te creëren die sindsdien de planeet hebben vernield en ons geleid hebben naar de rand van totale ineenstorting.

  Zo heeft mediamagnaat William Randolph Hearst samengespannen met DuPont, met de hulp van Harry Anslinger, het eerste commissielid van het federale narcoticabureau om hennep te associëren met marihuana en het gedemoniseerd, zodat zijn vriendjes rijkdom konden vergaren door de Noordwest-Amerikaanse bossen te kappen.

  Oliemagnaten sprongen op de rijdende trein, zodat we niet allemaal lokaal gewonnen brandstoffen meer gebruikten maar het bij hun moesten aanschaffen, waardoor we afhankelijk zijn geworden van bronnen van buitenaf die daarna grote nationale problemen hebben gegeven door de triljoenen dollars aan oliegeld dat uit onze economieën is getrokken………..verder met 6 video’s.
  http://www.argusoog.org/waarom-hennep-de-wereld-zou-kunnen-redden/

  Like

 30. louis-portugal zegt:

  Linsky ik geloof nog altijd niet dat er chemtrails bestaan.
  Het organiseren van zo’n groot opgezet programma zou ongetwijfeld uitlekken.
  Onder bepaalde omstandigheden laten vliegtuigen een “spoor” achter.
  Op de filmpjes hebben alle vliegtuigen op grote hoogte zo´n spoor.
  Dus alle vliegmaatschapijën zou mee moeten doen.
  Ik geloof nooit dat dat zou lukken.

  Dat er hier en daa,r zoals in stedelijke gebieden, veel rotsooi in de lucht zit is duidelijk hoewel het de laatste jaren door allerlei maatregelen minder wordt.
  Dat komt heel duidelijk door o.a. uitlaatgassen en de aanwezigheid van industriën

  Ik wil ook best geloven dat er groepen in onze samenleving zijn die jou overtuiging willen uitvoeren
  maar ik geloof niet dat dat ooit zal lukken.
  Zelfs Hitler Stalin en Mao zijn uiteindelijk gestruikeld.

  G.D. geeft jou al een duidelijke motivatie over enkele punten en ik ben het volkomen met hem eens.
  In Nederland is het kindergemiddelde bij autochtonen ongeveer 1.7 en bij moslims en zigeuners pakweg 5.
  Hoe kan er zo´n verschil zijn als iedereen dezelfde gemanipuleerde lucht inademt????
  Het heeft duidelijk te maken met sociale aspecten waaronder het kindergeld.

  Wij zijn gelukkig nog vrij in wat we geloven.

  Like

 31. Linsky zegt:

  Bewijs is een kwestie van perceptie, interpretatie en acceptatie………

  Like

 32. Linsky zegt:

  Een nieuwe vorm van depopulatie!

  Journal Medische Ethiek: Sta abortus NA geboorte toe,
  baby’s zijn geen mensen

  ‘Het enkel een menselijk wezen zijn is op zichzelf geen reden om iemand het recht op leven te geven’

  Geen persoon? Geen automatisch recht op leven?

  Het Journal of Medical Ethics, een internationaal vakblad voor medische professionals en researchers, heeft onlangs een onderzoek van Italiaanse en Australische academici gepubliceerd waarin wordt gepleit om abortus NA de geboorte toe te staan. Met andere woorden: ouders moeten de keus hebben hun pasgeboren kind te vermoorden, ook als deze niet gehandicapt is. Baby’s zouden namelijk ‘nog geen mensen zijn’ en daarom geen automatisch recht op leven hebben. (1)

  Het pleidooi om zuigelingenmoord te legaliseren werd geschreven door Alberto Giubilini van de afdeling filosofie van de Universiteit van Milaan en Francesca Minerva van het Centrum voor Menselijke Bioethiek van de Monash Universiteit in Melbourne, Australië. De auteurs schrijven dat ze de voorkeur geven aan de term ‘post-geboorte abortus’ in plaats van infanticide (zuigelingenmoord), omdat de laatste term doet denken aan een ‘kind’, terwijl een pasgeboren baby volgens hen nog slechts een ‘foetus’ is, wat volgens hen niet hetzelfde ‘morele equivalent van leven’ bezit als een kind……………verder;

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=654842&r=1&tbl_archief=&

  Like

 33. Linsky zegt:

  En wat te denken van deze methodes…

  Verplichte vaccinaties!

  Het verplicht vaccineren van kinderen -zonder toestemming of medeweten van ouders- zou spoedig de norm kunnen worden over de hele wereld…
  De ontwikkeling die zich afspeelt achter de schermen, in met name de VS, maar ook in andere landen, lijkt erop te duiden dat overheden korte metten willen maken met de twijfels rondom vaccinaties. Overheden willen niets weten van mogelijke vaccinatiegevaren en worden steeds rigoureuzer ten aanzien van het toedienen van vaccinaties. Verplichte vaccinaties zijn in sommige staten van de VS al min of meer de gewoonste zaak van de wereld.. Allemaal onder het motto van: ‘Wie niet gevaccineerd is, is een gevaar voor de volksgezondheid’.

  Het is ongetwijfeld de lobby van Big Pharma, dat met de verdiende miljardenwinsten van haar eerdere campagnes, die achter deze smerige politiek zit, om mensen monddood te maken, mensen hun primaire recht op lichaamsbeschikking af te nemen, in het kader van NOG MEER vaccinaties verkopen..

  Vanaf dit voorjaar zullen alle studenten in openbare en privéscholen verplicht ingeënt worden tegen hersenvliesontsteking.
  Het Vaccine Risk Awareness Network(VRAN) is al verschillende keren door ouders benaderd, vanwege het feit dat hun kinderen door verpleegkundigen van de scholen waren meegesleept en tegen hun wil waren gevaccineerd.
  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/verplichte-vaccinaties/
  ====================
  Monsanto krijgt ‘blinde’ goedkeuring voor GMO..!
  “Dit is een maatregel die Monsanto en andere biotechnologiereuzen helpt om hun concurrentie te verpulveren en enorme winsten te maken”.

  Ze wil deze bedrijven een ‘spoed reguliere review’ geven inzake de veiligheid van deze gewassen, teneinde hen ‘geen verkoop te laten verliezen’, door de lange keuringstijden..!!
  “Het blijkt namelijk dat de bestaande USDA-keuringsprocessen langer duren dan gepland, door ‘het algemeen belang, wettelijke uitdagingen en de maatregelen die verbonden zijn met de komst van een nationale biologische voedselstandaard”,

  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/monsanto-krijgt-blinde-goedkeuring-voor-gmo/

  Like

 34. toetssteen zegt:

  Linsky
  Heeft u er weleens aan gedacht dat tijd in deze tijd weleens erg subjectief is. Niet dat ik een jetlag erg leuk vind overigens, maar ach, het is net zoals met links rijden.

  Enfin ik neem me nu al voor u de volgende maand te plagen, heb ik namelijk de luxe vier weken links te rijden en om zes uur op te staan terwijl u dan nodig het bed in moet.
  Wat is het leven soms toch leuk. Spot.
  Ya Kun is een aanrader, maar laten ze de sweet eruit laten, da’s zoveel als jam op de kaas…..

  Like

 35. Linsky zegt:

  Wel toetssteen ;

  Daar verheug ik me dan op…enne of ik op dat tijdstip nodig naar bedje moet, staat nog te bezien….ik ben een B-mens hè 🙂
  Enja, ik ben me zeer wel bewust van de vreemde aspect van tijd, en ook zeker dat het een subjectief gegeven is in onze eigen geest.

  Daarvoor schreef ik al eens een artikel; http://diamental.weblog.nl/linsky/tijd-een-eeuwig-nu/
  Welliswaar is hier en daar de lay-out en de interpunctie wat verminkt, doordat men het hele blog heeft vernachelt, maar desondanks nog goed te lezen.
  Ik ben er van overtuigd dat je daar veel in vind wat je zal aanspreken, beste man. 🙂

  Een van de dingen die bijna niemand weet is dat het, hoewel de ervaring van tijd zich aan ons voordoet als een voortschrijdend lineair gegeven, uit talloze onderzoeken blijkt dat ons bewustzijn in hoge mate fluctueert. Het is er en het is er niet!
  Wel, als je dan toch vrij hebt een veel stille uurtjes, kom op, laten we samen de mysteriën van de tijd ontrafelen, hahahah

  Like

 36. Pingback: ’t Is simpel! | E.J. Bron

 37. Pingback: Patentpolitie gaat overtredingen verbod op ‘zaadsparen’ bij Sojaboeren controleren | Linsky's Place

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s