Italië: Maffia – Links – Migrantenuitbuiting

Fanta ziet af van sinaasappelen uit Calabrië vanwege uitbuiting van migranten.

Opnieuw wordt het belangrijkste verzwegen, of niet, meneer Ebner, hoofdredacteur van het links SVP-partijblad.

Rosarno, of eigenlijk heel Calabrië, wordt door de linksen geregeerd. Eens temeer bewijzen de linksen, dat we de immigratie, die zij immers willen om de lonen laag te houden, bij 40% eigen werkloosheid, niet nodig hebben en zeker geen rondtrekkende gastarbeiders. Bij ons in zuid-Tirol moet iedere boer tijdens de appeloogst een uurloon van € 10,00 betalen, wat bij het arbeidsbureau gemeld dient te worden, moet hij verzekerd zijn, voor het geval dat hij uit de boom valt enz. Mensen van de belastingdienst komen onaangemeld de boomgaarden in om te controleren enz.

Het is duidelijk, dat de linkse “goedmenschen” de ware racisten en uitbuiters zijn. In onze politiestaat Zuid-Tirol werken de autoriteiten ons dagelijks op de zenuwen en beneden in Zuid-Italië heerst je reinste anarchie. En de Bilderberger Monti zou daar beneden een keer schoon schip moeten maken, want in Zuid-Italië heersen bij de belastinginning Griekse toestanden.

Het Amerikaanse concern Coca Cola heeft het contract met de boeren van het plaatsje Rosarno in Calabrië opgezegd, die tot nu toe sinaasappelen voor de productie van de frisdrank Fanta leverden. De reden: Er zouden honderden Afrikaanse dagloners zwart aan het werk zijn op de velden om sinaasappelen te plukken.

“Coca Cola wil zijn aanzien redden”

Coca Cola besloot het contract op te zeggen, nadat een reportage van het Engelse dagblad “Independent” bericht had over de onmenselijke levensomstandigheden van de Afrikaanse migranten op de velden.

“Coca Cola wil zijn aanzien redden en op geen enkele wijze in verbinding worden gebracht met de uitbuiting van migranten”, berichtte het Romeinse dagblad “Il Messaggero” maandag.

Uitbuiting door de maffia georganiseerd en gecontroleerd

De handel met illegale immigranten, die uitgebuit worden op de velden in Zuid-Italië, houdt de Italiaanse autoriteiten al jarenlang bezig. 40% van de buitenlanders, die in de Zuid-Italiaanse landbouw werken, wonen in hutten zonder stroom en water. 30% van hen wordt mishandeld. In bijna geen enkele landbouwonderneming worden seizoenarbeiders legaal aangenomen. Achter de uitbuiting van de dagloners zit meestal de maffia, die zichzelf zou verrijken met de mensenhandel.

De burgemeester waarschuwt voor “verwoestende economische gevolgen”

De burgemeester van Rosarno, Elisabetta Tripodi, slaat alarm. “Het opzeggen van het contract met Coca Cola zal verwoestende gevolgen hebben voor onze economie”, aldus de burgemeester.

Volgens informatie van de vakbonden moeten Afrikaanse migranten tot 15 uur werken om € 25,00 te krijgen.

Bron:

http://dolomitengeistblog.wordpress.com/2012/02/28/italienmafia-linke-migrantenausbeutung/#more-6615

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Immigratie, Italië, Socialisten. Bookmark de permalink .

Een reactie op Italië: Maffia – Links – Migrantenuitbuiting

  1. Peter Sekie zegt:

    Zullen wij dan de Fanta maar laten staan in de supermarkt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s