Politie verbiedt politiekalender en ander interessant nieuws

De immigratie heeft interessante gevolgen in Groot-Brittannië: De Verenigde Naties verklaarden nu delen van Manchester, Liverpool en Birmingham tot No-Go-Areas voor Europeanen. In Duitsland tekent zich dezelfde ontwikkeling af. In Uelzen zorgden migranten nu al voor angst en beven onder journalisten. In Beieren verbiedt de politie een politiekalender. En herinnert u zich ook nog een uit Egypte binnengeslopen microbe genaamd EHEC? De ziekteverwekker is terug.

No-Go-Areas – zo noemt men de gebieden in steden in de Derde Wereld, waar men beter maar niet zou kunnen komen. Die bestaan nu dankzij de massa-immigratie en scharen van drugsdealers en criminelen ook in Manchester, Liverpool en Birmingham. De situatie zou daar – aldus de VN – net zo zijn als in de ergste delen van Mexico. Normaalgesproken zou men nu met veel geld programma´s bedenken om deze situatie te veranderen. Maar de Britse regering heeft openlijk verklaard dat ze financieel bankroet is. De situatie zal dus nog erger worden.

Multiculti en globalisering zullen het vast en zeker ook nog voor elkaar krijgen dat de VN weldra ook Duitse steden officieel tot No-Go-Areas verklaart. In Berlijn hebben we in ieder geval dankzij de open grenzen het worst-casescenario op het gebied van de criminaliteit – hoewel de politici ons precies het tegendeel beloofd hadden. Hierover had ik bij uitgeverij Bertelsmann in 2004 voor de uitbreiding van de EU met de Oost-Europese landen het boek “Grenzeloos crimineel” geschreven (het is nu verouderd, de realiteit heeft het ingehaald) en precies datgene, wat ik destijds heb voorspeld, is stap voor stap precies zo uitgekomen. Ik zal nooit vergeten, hoe ik destijds door politici zoals Hans-Dietrich Genscher en de EU-commissaris voor uitbreiding Günter Verheugen in de talkshow Sabine Christiansen verbaal voor de camera werd afgemaakt en tot idioot bestempeld werd, omdat ik het waagde de criminele schaduwkanten van hun politiek te brandmerken.

Terug naar nu: Ook in Uelzen zorgden jonge mannen van Arabische en Oost-Europese afkomst nu voor angst en beven onder de inwoners. Ze overvallen daar niet alleen, net zoals in veel andere steden, voorbijgangers en beroven ze, ze bedreigen er ook journalisten.

Daar bericht een krant over een proces tegen een van deze criminele migranten:

Ook de redacteurs van de “Allgemeine Zeitung”, die verslag doen van het proces in Lüneburg, staan blootgesteld aan scherpe aanvallen. “We slachten je af, jij varken. Dat was je laatste artikel”, zouden familieleden in telefoongesprekken hebben gedreigd, zei redacteur Thomas Mitzlaff. “Kut-journalisten, we maken jullie dood”, zouden ze voor het gerechtsgebouw hebben geroepen en demonstratief hun messen hebben laten zien. Zelfs in de rechtszaal zou het tot onbeschoft gedrag zijn gekomen, bericht Mitzlaff. “Jullie kunnen hier maar beter niet over schrijven”, zou iemand achter hem naar hem hebben gesnauwd. “Jullie weten immers wat er met anderen is gebeurd”. Dat zou geen goed gevoel zijn, zegt de journalist. Beangstigend zou vooral geweest zijn, dat de familieleden en vrienden messen zouden kunnen meenemen naar de rechtszitting. “Tot nu toe werd er niemand gecontroleerd”.

De angst is terecht. De 19-jarige Ismail K. heeft geen scrupules om gewoon zomaar voor de lol in de binnenstad van Uelzen te proberen een Duitser te vermoorden. Niet alleen journalisten en inwoners van Uelzen, ook officieren van justitie en politieagenten worden door de geïmmigreerde grote families heel openlijk bedreigd. En de criminele migranten eisen steradvocaten om hen te verdedigen. Het zijn toestanden, die we ook al kennen uit Noord-Duitse migrantenbolwerken zoals Bremen, waar van de eerste journalisten en politieagenten drie jaar geleden al beschermingsgeld werd geëist. In het begin berichtten de gedupeerden daar sprakeloos over – nu zwijgen ze en betalen waarschijnlijk.

Wij Duitsers kijken liever toe. Wij betalen liever overal. Wij pikken alles.

Heel zeker zal ook een nieuw onderzoek geen gehoor vinden in het Duitstalige gebied, dat in het psychiatrische vakblad “British Journal of Psychiatry” werd gepubliceerd: Kinderen van migranten hebben vaak geestelijke storingen. De facetten van de gevolgen van immigratie zijn echt enorm groot. Want we willen per slot van rekening niet buitenlandervijandig en racistisch zijn. En daarom heeft men nu in Beieren zelfs de politie een politiekalender verboden:

“Een kalender van de Duitse politievakbond heeft in Beieren hevige ruzie veroorzaakt. De reden: Enkele karikaturen daarin zouden smakeloos en zelfs latent racistisch zijn. De president van de politie van München, Wilhelm Schmidbauer, heeft opdracht gegeven aan zijn bureaus om de kalender niet meer op te hangen, zei een woordvoerder van de politie. […] Concreet gaat het bijvoorbeeld om een karikatuur met een gearresteerde kleurling met overdreven dikke rode lippen, die zich verzet tegen de greep van de politieagent en in gebroken Duits schreeuwt: ´ Wat bedoel je met verduisteringsgevaar…?!´.”

Totdat na vele politiek correcte buigingen voor migranten dus na de Britse binnenkort ook Duitse steden door de VN tot No-Go-Areas worden verklaard, worden we echter eerst opnieuw in spanning gehouden door een uit Egypte binnengeslopen dodelijke ziekteverwekker: Na de dood van een 6-jarige in Hamburg zijn er nu in het district Altona opnieuw twee kinderen besmet met EHEC.

Een jongen van het gymnasium Blankenese en een kind van een peuterspeelzaal zijn ziek. Een spoor leidt naar de Gorch-Fock-Schule, waar het 6-jarige gestorven meisje naar school ging. In de brief aan de ouders en leerlingen staat:

“Beste leerlingen, zeer geëerde ouders,

Hierbij doe ik u enige belangrijke informatie toekomen, die u duidelijkheid moeten verschaffen. Wij werden er vandaag, 28-02, door de gezondheidsdienst over geïnformeerd, dat een leerling uit onze 6e klas besmet is met EHEC. Met de jongen zelf gaat het goed. Toch kan hij andere mensen aansteken. Zijn kleine zus bezoekt de Gorch-Forck-Schule, zodat er heel voorzichtig gereageerd moet worden. Daarom heb ik besloten om alle kinderen van de 6e klas naar huis te sturen. Ook kinderen, die als mogelijke contactpersonen kunnen gelden. De gezondheidsdienst heeft vanmiddag opdracht gegeven tot een grootschalige ontsmetting van onze hele school en daartoe een speciaal team opgeroepen, dat al aan het werk is en twee dagen nodig zal zijn. Daarna moet er grondig schoongemaakt worden. In deze periode mogen zich geen personen in de school bevinden (…). Dit zijn allemaal preventieve maatregelen. U kunt ervan verzekerd zijn, dat we alles doen om een bedreiging van de gezondheid uit te sluiten.”

Dat willen we liever niet horen. We hadden EHEC immers net vergeten. Zoals zoveel, wat niet fraai is en uit verre landen binnengesleept wordt.

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/interessante-nachrichten-polizei-verbietet-polizeikalender.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Nieuws, political correctness. Bookmark de permalink .

2 reacties op Politie verbiedt politiekalender en ander interessant nieuws

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Verdunklungsgefahr..??? Stimmt doch, oder…????
  En waar blijven we als burgers als de politie niet meer optreedt…???
  Totale anarchie…???
  Burgeroorlog als eindstation?

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Nieuws uit eigen land qua hermandad: het CAO-overleg is vastgelopen.
  Wie kan zich nog herinneren dat ze een gedeelte van hun broekspijpen afknipten vanwege bezuinigingen..???
  http://tinyurl.com/6ppublc

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s