Een film over Mohammed: Een idee waarvoor de tijd rijp is

(vertaald door vederso)

Jaren geleden had Ali Sina het idee een film te maken over het ware leven van Mohammed. Hij is nu van plan om dat ook daadwerkelijk te gaan doen. Als hij er hierin zou slagen, zou dat de vernietiging van de islam dichterbij brengen dan ooit.

Ali Sina:

Ik begon over de islam te schrijven in 1998. Toen ik de koran en over het leven van Mohammed las, werd het me duidelijk dat de wereld in gevaar is. De islam is een bedreiging voor de mensheid en deze bedreiging zal niet eindigen, totdat we ons allemaal hebben overgegeven aan de sharia-tirannie, de sharia, de meest draconische wetgeving sinds Hammurabi. Onderschat nooit het fanatisme van domme mensen.

Toen ik mijn campagne startte, was het internet nog nieuw en afgezien van AnsweringIslam.org en enkele artikelen van Ibn Warriq op Isis, waren er geen andere waarheidsgetrouwe bronnen over de islam online. Er waren ook experts als dr. Daniel Pipes, die over “islamisme” schreven. Zij verkondigden de boodschap dat het probleem niet per se de islam is, maar een kleine, geradicaliseerde minderheid van extremisten.

Dat klonk voor mij als schaduwboksen. Ik ben opgegroeid in de islamitische wereld en had nog nooit gehoord van het woord “islamisme”, tenzij in ongunstige zin om ijveraars in diskrediet te brengen. Ik wist dat het categoriseren van moslims in gematigden en radicalen misleidend is. In de woorden van Erdoğan, de premier van Turkije: “Deze beschrijvingen zijn lelijk. Ze zijn beledigend en een belediging voor onze religie. Er is geen gematigde of extreme islam. Islam is islam, en dat is het”.

Radicalisme is de zuivere islam. Islamitisch terrorisme is een symptoom. De ziekte is de islam. Mijn boodschap was niet politiek correct. Hoewel veel mensen mijn artikelen lazen, werd ik door de MSM aan de kant geschoven als zijnde een randfiguur.

Maar de waarheid is eigenzinnig. Die boodschap uitdragen, zoals veel ex-moslims doen, zoals Wafa Sultan, Ayaan Hirsi Ali, Nonie Darwish en anderen begonnen te doen. Vandaag de dag zijn er duizenden blogs en sites, die deze zeer politiek incorrecte boodschap brengen. Ik ben opgetogen dat zoveel niet-moslims zich bij deze kruistocht hebben aangesloten. Mijn speciale dank gaat uit naar Robert Spencer en Pamela Geller voor de bewustmaking van miljoenen mensen en natuurlijk naar Geert Wilders voor het tillen van de discussie op een politiek niveau. Ik kan mijn tevredenheid niet verbergen over wat er in zo’n korte tijd is bereikt, het stroompje is veranderd in een fikse stroom en is nu niet meer te stoppen.

Maar de missie is niet volbracht. In het eerste jaar van deze eeuw voorspelde ik dat de islam nog tijdens ons leven zou worden uitgewist. Oppervlakkig gezien lijkt het echter alsof de islam sterker is geworden. Seculiere despoten in islamitische landen worden vervangen door extremistische moslims. Maar de schijn bedriegt. Dit is een noodzakelijke stap in de de-islamisering. Moslims moeten eerst de bitterheid van de islamitische werkelijkheid proeven, voordat ze het voorgoed zullen uitspuwen. Dit proces heeft al plaatsgevonden in Iran. Als het vrij zou zijn, zou Iran vandaag het enige land zijn dat de islam zou afwijzen. In het land van Cyrus de Grote is de illusie van de islam allesbehalve kleiner geworden. Andere islamitische landen moeten door ditzelfde reinigingsproces. Ze lopen slechts drie decennia achter.

Om ons te ontdoen van de islam moeten we de waarheid erover onthullen. Het internet is als door de goden gezonden voor de critici van de islam. Echte islamkritische sites worden in islamitische landen geblokkeerd en zelfs als dat niet gebeurt, de grote meerderheid van moslims is analfabeet. We moeten de boodschap bij die massa zien te krijgen.

Massa’s kijken naar films. Als een foto meer zegt dan duizend woorden, wat is dan de waarde van een film? We moeten een film over Mohammed maken – een film, die de details van zijn leven laat zien. De duivel zit in die details.

Het waargebeurde verhaal van Mohammed wordt nu niet verteld. Het is te vinden in de sirah’s, maar dat zijn dikke boeken. Samen zijn het duizenden pagina’s. Ik heb ze allemaal gelezen en ze ingekort tot een filmscript. Deze filmbiografie begint met de jeugd van Mohammed. Net als alle tirannen en psychopaten kende hij een liefdeloze jeugd. Dit is van wezenlijk belang om zijn karakter en zijn meedogenloosheid in zijn latere jaren te kunnen begrijpen.

De film toont de invallen, de plunderingen, moordpartijen, verkrachtingen en andere misdaden van Mohammed. Deze film is geheel op de feiten gebaseerd. Waar mogelijk heb ik het letterlijk overgenomen uit de koran, de sirah en de hadith. Het is een meeslepend verhaal. De waarheid over Mohammed is nog schokkender dan fictie.

De wereld kent de islam niet. Wat er van bekend is, is een afgezwakte en verbloemde versie ervan, die niet overeenkomt met de werkelijkheid. De waarheid is, dat Mohammed een sekteleider was, ongeveer zoals Jim Jones, Shoko Asahara en Charles Manson. In tegenstelling tot hen slaagde hij, omdat er in het Arabië van de 7e eeuw geen centrale macht was om hem te stoppen.

Het andere goede nieuws is dat mij een ruimhartige financiering is beloofd. Ik heb gedurende tien jaar over deze film gedroomd. Het was deze toezegging die mij in beweging deed komen. Ik zette voor vijf maanden alles opzij, las alles mogelijke over mijn hoofdpersoon, koos de meest opvallende episodes en schreef het script.

Het zaad wordt nu gezaaid. Nu is de tijd om het goed te verzorgen. Wat ik nodig heb, is een ervaren uitvoerend producent, iemand die mijn waarden deelt om het met professionaliteit en missionaire ijver voor elkaar te krijgen. Ik denk niet aan een film met een groot budget, maar gezien het onderwerp kan het uitgroeien tot één van de meest bekeken films ooit (denk aan de Deense cartoons). Er zijn honderden miljoenen mensen over de hele wereld die bang zijn dat hun vrijheid wordt aangevallen. Zij zullen de eersten zijn die de film gaan zien en ook de film zullen promoten.

Ik denk niet dat de film veel zal moeten investeren in reclame. Mensen in de filmindustrie weten dat bijna de helft van het budget van een film wordt besteed aan reclame en marketing. Daar zullen we geen behoefte aan hebben. We hebben een miljoenen leger, dat gratis reclame zal maken voor deze film.

Precies zoals het internet ons in staat stelde om onze boodschap te verspreiden, kunnen we met deze film dezelfde boodschap aan honderden miljoenen mensen sturen. Als de wereld de waarheid over de islam ontdekt, zijn z’n dagen geteld. Ik heb duizenden moslims uit de islam geleid. Ik weet dat de waarheid mensen vrij maakt.

Nieuwe technologie stelt ons in staat om de identiteit van de acteurs te verbergen. En we kunnen de film over de gehele wereld uitbrengen, zelfs in islamitische landen. Dit alles zou een paar jaar geleden onmogelijk zijn geweest.

Mijn belang in het maken van deze film is niet financieel. Ik wil dat de waarheid bekend wordt. Echter, gegeven de controverse en het rumoer dat de film beslist zal doen ontstaan, en het feit dat het een onbekend en fascinerend verhaal is over de meest invloedrijke man in de geschiedenis, voorzie ik een enorm rendement op de investering. Als ik meer zicht heb op het benodigde budget en de rechtsposities geregeld zijn, zal ik geïnteresseerden de kans geven in het project te investeren. Als u vragen heeft, kunt u een email sturen aan faithfreedom2@gmail.com In het vak onderwerp schrijft u: “Movie Investment”.

Hoewel deze filmbiografie over Mohammed gaat, ligt de nadruk op zijn slachtoffers. Ik wil zijn vergeten slachtoffers een gezicht geven. Ik huilde bij het lezen van hun verhalen en ik wil dat de wereld huilt ter herinnering aan hen.

De waarheid zal de mensheid vrij maken. Een film is de snelste manier om de waarheid te verspreiden.

Interview met Sina over de film (Engels):

http://www.citizentimes.eu/2012/02/29/muhammad-is-the-most-influential-man-in-history/

Bron:

http://www.islam-watch.org/index.php?option=com_content&view=article&id=937:a-movie-about-muhammad-an-idea-whose-time-has-come&catid=45:ali-sina&Itemid=58

Auteur: Ali Sina

Vertaald uit het Engels door:

vederso

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Mohammed, Sharia. Bookmark de permalink .

19 reacties op Een film over Mohammed: Een idee waarvoor de tijd rijp is

 1. Marijke . zegt:

  Verderso ook al ben ik een van de slechtse blogger moet ik je toch een compliment maken voor dit stukje.Heb je heel goed gedaan.

  Like

 2. vederso zegt:

  @ Marijke. Dank u wel!

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Vernietiging van dat GEDROCHT islam? Ben ik al heel lang voor in de stemming, ik kan niet wachten, wil m’n eten er zelfs voor laten staan.
  http://tinyurl.com/85fvnse

  Like

 4. lucky9 zegt:

  Vederso, dank voor de vertaling.

  Ik vond dit een van de meest hoopgevende artikels die ik ooit in verband met de islam las.
  Het lijkt niet evident, maar de vernietiging van de islam is veel eenvoudiger dan wat velen denken.
  Uiteindelijk overwint de waarheid altijd.

  Ik heb de boeken van Ali Sina nog niet gelezen maar veronderstel dat ze veel gemeen hebben met “The mental illness of prophet Muhammed” van Sujit Das.

  Een film over de slachtoffers van dit onderwerp kan inderdaad een vermenselijking van de islam bespoedigen en een onschatbare bijdrage leveren aan wat de noodzakelijke vernietiging van een fascistische ideologie moet worden. Er is namelijk geen andere keuze. Ofwel vernietigen de moslims zelf, met hulp van buiten uit, de ideologie van de islam ofwel moeten ze zelf verdwijnen.

  Het meest verbluffende aan deze vaststellingen is dat de historische Mohammed naar alle waarschijnlijkheid weinig of niets met de echte bronnen van de islam te maken heeft. De film zal voornamelijk gebaseerd zijn op de hadieth die ruim 2 eeuwen na de dood van de arabier Mohammed gecompileerd werd aan de hand van duistere en dus “omstreden of inmiddels vernietigde en dus niet meer bestaande bronnen.”

  De actuele islam sjiieten en soennieten gelijk kunnen er alleen maar bij winnen als hun gecompileerde fabels uit de 9° en 10° eeuw ontmaskerd worden als een excuus voor eeuwigdurende totale oorlogsvoering. Dit is mijn conclusie uit het boek van Eildert Mulder en Thomas Milo.

  Like

 5. anonieme anti-islamofoob zegt:

  Fitna is ook geproduceerd en vertoond, zouden diegenen die achter deze productie zitten niets voelen om mee te werken? Je fim moet er komen, en snel ook. Hoe sneller de Moslims hier in Nederland een eye-opener krijgen , hoe beter. Dan wordt de haat tussen bevolkingsgroepen ook minder, en kunnen marrokkaanse terreurkereltjes niet langer achter hun godsdienst schuilen, en verantwoordelijkheid voor eigen daden moeten nemen

  Like

 6. Ik heb al minimaal 25 euro toegezegd, al mot ik zegge dat ik egt geen leggende gelde heb.

  Like

 7. In dit stuk van mij http://bit.ly/q5Q9p5 staat een niet zo lange maar toch heel behoorlijke analyse van het leven van Mohammed op grond van Trifkovic, “The Sword of the Prophet”.
  Een aantal zéér tekenende anecdotes!

  Like

 8. vederso zegt:

  @ Martien Pennings. Bedankt voor de link. Veel tekst, maar zeer de moeite waard. Idd. “mythisch luchtkasteel”

  Like

 9. Johanna Haarlem zegt:

  we zouden een inzamelingsactie voor die filmmaker moeten houden….roep U vrienden op tot verzet dmv een donatie….een paar euro kunnen er een hele hoop worden op die manier en kan de film gemaakt worden..worden we verlost van die satanische sekte ellendelingen op een humane manier…:) zou dat ff fijn zijn.

  Like

 10. Daniël Deblaere zegt:

  Gelieve voor mij een een bioscoop-kaartje te reserveren voor een film over Mohammed-de-profeet- van -de -waanzin !

  Like

 11. vederso zegt:

  @ Daniël Deblaere. U kunt uw bioscoop-kaartje reserveren bij faithfreedom2@gmail.com onder vermelding van “Movie Investment” (zie de tekst)

  Like

 12. Wachteres zegt:

  Heel interessant stuk, vederso!

  “Onderschat nooit het fanatisme van domme mensen.’.

  “Als de wereld de waarheid over de islam ontdekt, zijn z’n dagen geteld”.

  Helaas hebben wij ook in het Westen een heleboel domme mensen.
  Om de één of andere reden, terwijl zij vaak niets van godsdienst in het algemeen moeten hebben, buigen zij hun knieën, zonder enige kennis van zaken, voor de meest gewelddadige ideologie die er ooit heeft bestaan.

  Alhoewel zij zich hadden kunnen verdiepen in ‘de waarheid over de islam’ weigeren zij daar gebruik van te maken.

  Niet alleen dat, iedereen die maar enige kritische noten kraakt met de islam wordt door hen op alle mogelijke manieren in de verkeerde, dus ultra-rechtse hoek gezet en navenant voor alles wat maar lelijk is, uitgemaakt.

  Waarna ik kom bij mijn tweede aanhaling uit de tekst; de waarheid over de islam is allang bekend. Helaas; er zijn veel domme mensen die de waarheid over de islam niet willen horen.

  Als de film uitkomt, dan zal er ongetwijfeld veel geschreeuw van verontwaardiging komen uit de links/liberale hoek.

  Tezamen met de meeste moslims zullen zij zich verzetten tegen de waarheid en die tot ‘islamofobie’ verklaren.

  Ik hoop van ganser harte dat de film zijn doel bereikt, maar tot nu toe heb ik mijn twijfels daarover.

  Wat ik zeker weet, is dat de maker van de film, net als Geert Wilders en vele anderen, mag vrezen voor zijn leven.

  Wat heel direct, eigenlijk al bij voorbaat, de gewelddadige haat van de islam aantoont.

  Like

 13. Als dat hier komt kijk dan maar uit mensen!

  Like

 14. Henk der Niederländer zegt:

  Ik ben het wel met Bart eens dat het wel eens uit zou kunnen lopen op afgefakkelde Cinema’s en de nodige auto’s

  Like

 15. b. gast zegt:

  Barrie Osborne van “Lord of the Rings” wil een heldenfilm over Mohammed maken in Holllywood stijl. Dat zou juist reclame voor de Islam kunnen betekenen.

  Like

 16. E.J. Bron zegt:

  De film zal kort zijn: één volledig rood scherm volstaat!!! 😦

  Like

 17. sairos zegt:

  Uitstekend geschreven.
  Ik ken islam met mijn bloed en boten. Ooit was ik een moslim, Ik werd heel snel boos als iemand wat tegen islam, god (van Mohamad) of Mohamad enz.. zei. Volgens mij kwam all de goede dingen in wereld door islam. Later heb ik de ware islam geproefd, de. islam in praktijk . Ik heb respect voor een tiran die niet liegt want hij is tenminste eerlijk. De mollahs en moefti’s liegen. Ze weten hoe gemeen ze en hun ideeën zijn. Daarom durven zij hun ideeën niet uiten zoals ze zijn. Ze weten dat een normale mens hun zal afwijzen. daarom verbranden zij de boeken. zij vermoorden de mensen die tegen protesteren. Alles wat tegen hun is moet dood of vernietigd. wat blijft er dan over. Allen de omgekeerde waarheid.
  Toen ik noch jong was dacht ik dat islam de mooiste was wat bestond, want ik las of hoorde niets anders. Jammer genoeg gingen de mensen die de waarheid kozen dood voordat zij de waarheid konden vertellen.
  Soms schaam ik mij omdat ik een mens ben. Ik schaam mij van alle mensen die dood zijn omdat zij van waarheid en mensheid hielden . Ik schaam mij , als ik iemand zie die in onwetendheid leeft en ik ben bang om hem de waarheid te vertellen.Ik schaam mij omdat ik naast de praktische moordenaars leef en zeg ik geen woord.
  Ik moet jullie feliciteren , dappere mensen zonder schuldgevoel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s