Islam en nationaalsocialisme lijken sterk op elkaar (Himmler)

Citaten van vooraanstaande nazi´s en vooraanstaande politieke en wetenschappelijke tijdgenoten van Hitler, die de affiniteit van de islam met het nationaalsocialisme bewijzen:

“Ik heb niets tegen de islam. Hij drilt onze jongens in de divisie voor mij en belooft hen de hemel als ze in de strijd gedood worden. Een zeer praktische en aantrekkelijke religie voor soldaten… De islam lijkt veel op onze wereldbeschouwing.”

(Heinrich Himmler, Reichsführer SS)

“Mohammedanen zijn moslim-Germanen”

(Adolf Hitler)  

“Mohammed wist, dat de meeste mensen ontzettend laf en dom zijn. Daarom heeft hij aan iedere dappere strijder die sneuvelt in de strijd twee prachtige vrouwen beloofd. Dat is de taal die een soldaat begrijpt. Als hij erin gelooft in het leven hierna op zo´n manier welkom te zijn, zal hij zijn leven gewillig inleveren, hij zal enthousiast ten strijde trekken en de dood niet vrezen…”

(Heinrich Himmler)  

“…hadden we het Mohammedanisme maar veel eerder overgenomen, deze leer van de beloning van het heldendom: de strijder alleen heeft de zevende hemel! De Germanen zouden daarmee de wereld veroverd hebben, alleen door het christendom werden we hier vanaf gehouden.”

Adolf Hitler (NSDAP), Duits kanselier, 27 augustus 1942 (Jochmann, Adolf Hitler – Monologe im Führerhauptquartier, pag. 370)

“We hebben gewoon überhaupt de pech een verkeerde religie te bezitten. […] Ook de Mohammedaanse religie zou voor ons veel geschikter zijn dan uitgerekend het christendom met zijn slappe verdraagzaamheid”.

(Adolf Hitler)

“We weten niet of Hitler van plan is een nieuwe islam te stichten. Hij is er al op weg naartoe. Hij is net als Mohammed. De gevoelssituatie in Duitsland is islamitisch. Oorlogszuchtig en islamitisch. Ze zijn allemaal dronken van een wilde godheid. Dit zou de historische toekomst kunnen zijn.”

Citaat van de Zwitserse paychiater Karl Jung uit 1939

“Hitler´s ´Mein Kampf´ is een nieuwe koran van het geloof en van de oorlog: bombastisch, langdradig, vormloos, maar zwanger met zijn boodschap.”

Winston Churchill: De Tweede Wereldoorlog. In 1954 ontving hij voor zijn boeken over de Tweede Wereldoorlog de Nobelprijs voor Literatuur.

Voor Edvin Snore de auteur van de beroemde documentaire “The soviet story” – verschillen het nationaalsocialisme en het communisme slechts uiterlijk. Ze zouden “vijandige fracties van hetzelfde idee” zijn. De Let betreurt, dat er in West-Europa tot nu toe nauwelijks een bewustzijn voor de “rode Holocaust” zou bestaan en beschuldigt de westerse intellectuelen van een dubbele moraal en onverantwoordelijkheid in de omgang met de historie.

Nu zijn er twee mogelijkheden:

1. De media kennen al deze citaten niet. Dan zijn ze politiek onmondig en niet competent om openlijk uitspraken te doen over massamoord, nationaalsocialisme en islam.

2. Ze kennen deze citaten, verzwijgen ze echter. Dan zijn ze misdadigers vanachter het bureau tegen de menselijkheid – hetzelfde, waarvan zij de islamkritische bloggers beschuldigen.

Bron:

http://michael-mannheimer.info/2012/03/03/fundstelle-des-tages-islam-und-national-sozialismus-sehr-ahnlich-himmler/#more-8403

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islam, Links verleden, socialisme. Bookmark de permalink .

17 reacties op Islam en nationaalsocialisme lijken sterk op elkaar (Himmler)

 1. Linsky zegt:

  Prima en heel nuttig artikeltje!

  En dan nog steeds niet begrijpen dat die islam gebruikt wordt door de tegenwoordige leiders om het oude ideaal van Total Control en Mondiale slavernij te grondvesten…………..!

  Overheden zijn er nu eenmaal niet voor ons welzijn!
  Hoeveel Mannheimers, Ulfkotte’s en Kalfmannen zijn er nodig…………voor het eens doordringt?

  Waarom wordt niet begrepen dat de macht achter de zichtbare pluche plakkers heel wat groter is?
  Misschien eens wat in herinnering brengen;

  Een van de meest indrukwekkend, en tegelijkertijd minst bekende uitspraken van een visionair, een van de meest vooraanstaande burgers van de VS, Henry Ford, sprak zich ooit op deze wijze uit over de FED en het monetaire systeem in de Verenigde Staten:
  “Het is maar goed dat de mensen van deze natie (VS) niet weten hoe ons bancaire en monetaire systeem in elkaar zit. Als ze dat wel zouden weten, ben ik er zeker van dat er morgenochtend een revolutie zou uitbreken..”

  President Woodrow Wilson leverde de US$ over aan een stelletje private bankiers
  Woodrow Wilson was degene die de FED het leven gaf, op 23 December 1923, toen het Congres met Kerstrecess was. Door een simpele handtekening van deze president, kreeg het systeem van Centrale Banken de macht over de US-dollar.
  Enige tijd later, bij zijn afscheid, blijkt dat Wilson echter spijt als haren op zijn hoofd heeft van zijn besluit en daad.. Hij omschrijft het als het gevoel dat hij zijn volk heeft verkwanseld. Hij bracht het zo onder woorden:
  “Ik ben een hoogst ongelukkig mens, want onbedoeld heb ik mijn land geruïneerd. Een grote industriële natie is afhankelijk van haar geldsysteem; ons systeem is gecentreerd. Daarom is de groei van onze natie en al haar activiteiten nu in de handen van een paar mannen.
  Wij zijn daardoor tot een van de slechts geleide landen verworden, tot een van de meest gedomineerde en gecontroleerde overheden in deze beschaafde wereld. Er wordt niet langer meer geregeerd vanuit Vrije Meningsuiting, we worden niet meer geregeerd door overtuigingen en de stem van de meerderheid. We worden geregeerd door de meningen en de dwang van een kleine groep mensen.”

  Speech JFK on secret societies ( = central bank / rothschild )
  Dit is de wereld beroemde speech van John F. Kennedy toen hij probeerde de controle over de centrale banken ( en het recht om geld uit te geven) terug te krijgen. Dit heet hij doorgevoerd onder “executive order #11110 ”
  Is dat wellicht ook de reden waarom hij vermoord is?!

  http://www.wanttoknow.nl/overige/john-kennedy-liet-ons-order-11110-na-wauw/

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  ON TOPIC! Iedereen die geïnteresseerd is kan ik het boek “Heinrich Himmler” van Emerson Vermaat aanbevelen! ISBN 9059119517
  http://www.uitgeverijaspekt.nl

  Like

 3. Zou ik dan toch al die tijd al gelijk gehad hebben?
  Lange versie:
  “Nazisme, Islam, Israël: de islam is een nazisme avant, pendant et après la lettre”
  http://bit.ly/yXlQTE
  Korte versie:
  “Nazisme, Islam, Israël: het Essay nader geduid door de Auteur Zelve”
  http://bit.ly/gE333y

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  @Martien

  Als Michael Mannheimer jouw stukken over dit onderwerp zou kunnen lezen, zou hij meer dan voor de volle 100% achter je staan. Ik ken hem!!

  Like

 5. HIER IS DE TEKST VAN DE SPEECH VAN KENNEDY.

  Ik zou “Vederso” willen toeroepen: vertaal dit!
  En dan de vertaling vooraf laten gaan door de vaststelling dat niet alleen de postmoderne West-Europese pers geen feiten meer geeft, maar ze óf onder het tapijt veegt dan wel ideologisch te verblind is om de feiten ueberhaupt onder ogen te zien.

  The President and the Press: Address before the American Newspaper Publishers Association, April 27, 1961
  http://bit.ly/fkAHg6
  The very word “secrecy” is repugnant in a free and open society; and we are as a people inherently and historically opposed to secret societies, to secret oaths and to secret proceedings. We decided long ago that the dangers of excessive and unwarranted concealment of pertinent facts far outweighed the dangers which are cited to justify it. Even today, there is little value in opposing the threat of a closed society by imitating its arbitrary restrictions. Even today, there is little value in insuring the survival of our nation if our traditions do not survive with it.
  And there is very grave danger that an announced need for increased security will be seized upon by those anxious to expand its meaning to the very limits of official censorship and concealment. That I do not intend to permit to the extent that it is in my control. And no official of my Administration, whether his rank is high or low, civilian or military, should interpret my words here tonight as an excuse to censor the news, to stifle dissent, to cover up our mistakes or to withhold from the press and the public the facts they deserve to know.
  ( . . .)
  For we are opposed around the world by a monolithic and ruthless conspiracy that relies primarily on covert means for expanding its sphere of influence–on infiltration instead of invasion, on subversion instead of elections, on intimidation instead of free choice, on guerrillas by night instead of armies by day. It is a system which has conscripted vast human and material resources into the building of a tightly knit, highly efficient machine that combines military, diplomatic, intelligence, economic, scientific and political operations. Its preparations are concealed, not published. Its mistakes are buried, not headlined. Its dissenters are silenced, not praised. No expenditure is questioned, no rumor is printed, no secret is revealed.
  ( . . .)
  No President should fear public scrutiny of his program. For from that scrutiny comes understanding; and from that understanding comes support or opposition. And both are necessary. I am not asking your newspapers to support the Administration, but I am asking your help in the tremendous task of informing and alerting the American people. For I have complete confidence in the response and dedication of our citizens whenever they are fully informed.
  I not only could not stifle controversy among your readers–I welcome it. This Administration intends to be candid about its errors; for as a wise man once said: “An error does not become a mistake until you refuse to correct it.” We intend to accept full responsibility for our errors; and we expect you to point them out when we miss them.
  Without debate, without criticism, no Administration and no country can succeed–and no republic can survive. That is why the Athenian lawmaker Solon decreed it a crime for any citizen to shrink from controversy. And that is why our press was protected by the First Amendment– the only business in America specifically protected by the Constitution- -not primarily to amuse and entertain, not to emphasize the trivial and the sentimental, not to simply “give the public what it wants”–but to inform, to arouse, to reflect, to state our dangers and our opportunities, to indicate our crises and our choices, to lead, mold, educate and sometimes even anger public opinion.
  This means greater coverage and analysis of international news–for it is no longer far away and foreign but close at hand and local. It means greater attention to improved understanding of the news as well as improved transmission. And it means, finally, that government at all levels, must meet its obligation to provide you with the fullest possible information outside the narrowest limits of national security ( . . .).
  And so it is to the printing press–to the recorder of man’s deeds, the keeper of his conscience, the courier of his news–that we look for strength and assistance, confident that with your help man will be what he was born to be: free and independent.

  Like

 6. winston zegt:

  @linsky,

  henry ford was een hitlerfreund en zware antisemiet

  Like

 7. Linsky zegt:

  Wat wil je d’r mee zeggen Winston?

  Like

 8. Zal ik deze passage uit de speech van de president nog maar eens benadrukken?
  “And it means, finally, that government at all levels, must meet its obligation to provide you with the fullest possible information outside the narrowest limits of national security ( . . .).”

  Like

 9. Mannheimer zegt:

  “Voor Edvin Snore – de auteur van de beroemde documentaire “The soviet story” – verschillen het nationaalsocialisme en het communisme slechts uiterlijk. Ze zouden “vijandige fracties van hetzelfde idee” zijn.”

  Maar natuurlijk!
  Wat is het verschil tussen “nationaal-socialisme” (Hitler) en “socialisme in één land” (Stalin contra de internationalist Trotzky)?

  Like

 10. lucky9 zegt:

  Ik kies voor de 2° mogelijkheid van Mannheimer. Deze mogelijkheid verklaart immers het fanatisme waarmee ze handelen.
  De ware schuldigen zijn echter de domme burgers die islamofiele politici een tweede termijn op hun pluche zetel plaatsten en toelieten dat de media naar hun pijpen dansten en dansen en zo de waarheid de nek omwrongen.

  Like

 11. Pingback: Kennedy, Obama, Cohen, de media, het wegkijken | E.J. Bron

 12. Pingback: Kennedy, Obama, Cohen, de media, het wegkijken | AmsterdamPost

 13. winston zegt:

  @linsky,

  misschien moet je deze boef niet aanhalen

  Like

 14. Linsky zegt:

  winston om 23:55 ???

  Ik gebruik wel eens veel woorden, dat vind ik ook leuk om te doen, een soort hobby ook, zeg maar. 🙂
  Maar jij gebruikt er echt te weinig…ik snap er de ballen niet van!
  Wat of wie niet aanhalen?
  Wij schrijven hier vrijwel uitsluitend over BOEVEN!
  Zonder naam weten we toch niet over welke boef we schrijven?

  Zou er ook raar gaan uitzien;
  Bijv: ..Hierbij delen wij u mede, dat heden morgen de bekende heer/dame,,???..om zeep is geholpen,door…???… ten gevolge waarvan de heer…???..ons nu de oorlog heeft verklaard en zijn ??? in staat van opperste paraatheid heeft gebracht.

  Mis ik iets?

  Like

 15. winston zegt:

  @linsky,

  ford

  Like

 16. Het was inderdaad zo dat Heinrich Himmler, het hoofd van de SS en de Gestapo, erg gek was op de islam en vooral op radicale en antisemitische moslimextremisten! Toen hij in 1942 Nederland bezocht wilde Himmler eens gaan praten met de verzetsman Pim Boellaard (1903-2001) al was Reinhard Heydrich, het hoofd van de SD, hem voor geweest. Alleen wilde Himmler het met Boellaard niét hebben over de islam maar over de Germanen!

  Like

 17. Dot zegt:

  De socialisme van nu is de nationaal-socialisme van toen, allebei streven naar dezelfde totalitaire regime.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s