“Antifa” – de nuttige idioten van de machtigen

Bijna zou je je kunnen wanen in de tijd van de Franse revolutie van 1789. Destijds werden de slachtoffers (lang niet allen van hen waren “aristocraten”), begeleid door haat en het analfabetische gehuil van een kunstmatig opgestookt en van afstand bestuurd plebs, naar de guillotine gebracht. Destijds was Frankrijk door in het buitenland opgenomen leningen bijna bankroet. Destijds had zogenaamd het plebs een revolutie georganiseerd. Ook destijds maakte het niet uit of de slachtoffers mannelijk of vrouwelijk waren.

Zo verging het in Berlijn op de avond van de 11e september twee vrouwen en hun begeleider, toen ze op weg waren naar een bijeenkomst van hun partij in Neukölln. Ze werden door een troep linkse chaoten overvallen, omsingeld, uitgescholden, geslagen, geschopt en met stoelen geslagen. Pas toen de drie slachtoffers als gewond waren, lieten de beesten de martelaars met rust en vluchtten.

Martelaars? Omdat ze wilden deelnemen aan een openbare bijeenkomst van een legale politieke partij? Omdat ze op volledig legale wijze voor een ander Duitsland strijden? Omdat hen misschien een beter Duitsland voor ogen staat? Een cultureel samenhangend land, waarin normaal onderwijs weer mogelijk zou zijn; waarin jonge Duitsers weer een plaats als leerjongen en later een fatsoenlijke baan zouden krijgen; waarin ook buitenlandercriminaliteit volgens de wet bestreden zou worden; waarin belastinggeld uitsluitend aan nuttige en binnenlandse doelen zou worden uitgegeven; waarin soldaten zich uitsluitend zouden hoeven inzetten voor de verdediging van hun neutrale vaderland in plaats van misbruikt te worden als huurling van vreemde machten.

Geweld tegen andersdenkenden

Zo´n Duitsland staat natuurlijk niet op de agenda van de geallieerden. Ik gebruik voorzichtig nog steeds deze naam voor Duitsland´s vijanden uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog, omdat zij Duitsland nog steeds bezetten en Duitse politici nog ijveriger dan in de naoorlogse tijd hun bevelen uitvoeren.

Een onafhankelijk Duitsland zou in directe tegenspraak staan tot het al 90 jaar door het Britse en later Amerikaanse rijk gevolgde plan om Duitsland dusdanig te ondermijnen en te ruïneren tot het nog slechts een satellietstaat is. Dat zijn vaderland wakker wordt en onafhankelijk wordt, kan en mag in het tot plezier- en consumptiemaatschappij heropgevoede Duitsland geen enkele burger binnen of buiten de regering willen.

Daarom worden ze allemaal, van de zogenaamde “prominenten” tot aan de gewone man, constant door gelijkgeschakelde media opgezweept en door miljoenen kostende, door de regering ondersteunde, programma´s “tegen rechts” warm gemaakt. Patriotten worden desnoods met geweld uitgeschakeld.

De afgelopen weken vonden er talrijke aanslagen tegen politieke tegenstanders plaats. De conservatieve SPD-burgemeester van Berlin-Neukölln, Heinz Buchskowsky, is op 5 september net zo in het vizier terechtgekomen van de autonome scene als de vorige week opnieuw de uitgeverij van de National-Zeitung. En hoe valt de uiterst brutale overval van vier jonge mannen op een dankfeest voor de oogst in Bad Sooden-Allendorf te verklaren? Hebben deze “zuidlanders” gewoon besloten om willekeurig een andere groep aan te vallen? Misschien. Of werden ze er door een of andere prikkel toe gebracht om een traditioneel, cultuurgebonden gebeurtenis te verstoren?

De taak van het voetvolk

Hoe je ze ook wilt noemen – “chaoten”, “autonomen”, “linksen” of “Antifa” – ze maken voorturend van de gelegenheid gebruik om criminele daden te plegen: ruiten ingooien, muren besmeren, auto´s in brand steken of gewoon hulpeloze mensen met een grotere groep aanvallen en nazitten. Gewoon praktijken op de manier van de Franse revolutie.

Het voetvolk van zo´n “spontane” uitdrukking van de “volkswil” werkt – onbewust – hand in hand met de mediale disinformatie en de door kunstmatig veroorzaakte financiële crises  niet meer in de greep te krijgen schuldeneconomie. Als de straten van een hoofdstad zo onveilig zijn, dat vrijdenkers niet meer durven spreken, hebben de milities hun taak vervuld. Er heersen, vanzelfsprekend alleen voor ieders bestwil: noodtoestand, propaganda en financiële verlamming.

De staat staat op het punt te worden overgenomen. Noord-Amerika is hier nog maar enkele stappen van verwijderd. Te midden van de gebruikelijke oppervlakkigheden van een Amerikaanse verkiezing is niet alleen het Amerikaanse volk, maar ook de wereldbevolking in ruime mate afgeleid. Elke dag stelt men de koortsachtige vraag: Welke kandidaat staat voor? Intussen speelt de muziek heel ergens anders. Het is mogelijk, dat geen van de presidentskandidaten wint. Het zou kunnen, dat de huidige Amerikaanse regering op grond van een nieuw kunstmatig gevaar en een daaruit resulterende oorlog de noodtoestand uitroept en aan de macht blijft.

À propos Franse revolutie: De huidige drie turven hoge president van Frankrijk Napozy/Sarkoleon kwam aan de macht met de belofte om een einde te maken aan de op burgeroorlog lijkende toestanden in veel grote Franse steden. Omdat deze toestanden echter niet onoplosbaar, maar gewild zijn, beweegt hij zich in plaats daarvan ongegeneerd, net zoals Merkel, op het wereldtoneel.

Verder dommelen?

De slachtingen van de Franse revolutie werden onder hoogdravende, maar onzinnige leuzen zoals “Liberté” (Vrijheid), “Egalité” (Gelijkheid), “Fraternité” (Broederschap) uitgevoerd. Tegenwoordig bereikt men met tegenovergestelde woorden zoals “tolerantie”, “antiracisme” en “antifascisme” dat de meeste mensen in onze samenleving alleen nog maar gedachteloos met de stroom mee zwemmen om niet bang te hoeven zijn voor lijf en leden.

Terug naar de gekwelde vrouwen van Berlijn. In de hoofdstad wordt zo´n misdaad door de burgemeester misschien als “sexy” waargenomen. Want de politie, die op kijkafstand ter plaatse was, greep niet in.

Beslis zelf, beste lezer, of u wilt dommelen, totdat iedere vrijdenker op de kar van de komende revolutie naar het schavot wordt gereden.

Bron:

http://www.gerardmenuhin.de/Kolumne/Antifa__die_nuetzlichen_Idioten_der_Maechtigen.html

Auteur: Gerard Menuhin

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Duitsland, Europa, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Antifa” – de nuttige idioten van de machtigen

 1. Linsky zegt:

  Gerard Menuhin…ergens familie van Ulfkotte of Mannheimer? 🙂

  Like

 2. lucky9 zegt:

  Om het even; niets minder waar.
  De kärcher bleek een waterpistool(tje) te zijn en ‘Gott mit uns” bleek een allah-oe-akbar!

  Sarko spant de kroon door de islamofiele EHRM rechtspraak vooraf te orakelen tegenover de Syrische machthebbers.
  Il a du culot , ce con! (Deze schlemiele idioot heeft godvolvloeme lef!)

  Weg met deze bedriegers! Het blijft me verbazen dat ze nog niet afgezet (en terecht gesteld) zijn.

  Like

 3. Dorith zegt:

  Linsky, Gerard M. is de zoon van de beroemde violist Yehudi Menuhin. Er is nogal wat over hem te vinden als je er naar zoekt…..

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Omdat de banken net doen alsof er niks aan de hand is, de volgende oproep: voorkom ellende met UW geld, STOP met internetbankieren. Het heeft geen zin uit uit te blijven leggen dat dat betaalsysteem ONVEILIG is en dat daar geen verandering in komt.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2680/Economie/article/detail/3217700/2012/03/05/Nieuwe-pinnen-Rabobank-komt-met-verticale-bankpas.dhtml
  Klik naast het artikel ook op “criminelen sluizen geld weg”.
  Zie ook http://www.security.nl en http://www.webwereld.nl
  Vergeet niet dat er veel gaat veranderen in 2013, maw: dat de machthebbers van iedere inwoner van de EU gaan verlangen dat hij uitsluitend electronisch zijn geldzaken afhandelt.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Update van 09:09, niet on topic, wel belangrijk omdat tallozen dagelijks op het net zitten:
  http://www.telegraaf.nl/digitaal/11648335/__E-mails_weg_door_fout_KPN__.html
  Tip: http://www.emailaddresses.com

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Ik weet dat dit land hoe dan ook naar de bliksem gaat, of de immigratie nu wel of niet wordt ingeperkt. De rest moeten jullie maar voor jezelf uitmaken.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11649630/__Extra_eisen_van_Wilders__.html

  Like

 7. Linsky zegt:

  Premier Netanjahoe in de VS: als de Amerikanen Iran niet aanvallen doen wij het zelf!

  Ottawa, Canada, 4 maart 2012. Premier Netanjahoe: “Wellicht het belangrijkste van alles, kon ik het feit waarderen dat hij [Obama] zei dat Israël in staat moet zijn om zichzelf te verdedigen, door zichzelf.”

  Israël ‘s eersteminister Benjamin Netanjahoe antwoordde gisteren zondag op de toespraak die de Amerikaanse President Barack Obama hield op de AIPAC conventie. Hij gaf een hint omtrent de vastbeslotenheid van Israël om alleen tegen Iran in het verweer te trekken als het geen andere keuze heeft. http://brabosh.com/2012/03/05/pqpct-gmm/

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky, 14:44: ik dacht dat dat al gebeurd was,dat zelf doen, tenminste, als ik de berichtgeving van xandernieuws moet geloven. Of toch maar niet? Zoveelste hoax…??? Politiek spelletje?

  Like

 9. Linsky zegt:

  Decky,
  ik geef ’t ook maar door hè.
  Net zo min als een ander wat ik dat gepeupel nu uiteindelijk zal doen. 😦

  Like

 10. Columnist zegt:

  In Duitsland is de Antifa bijzonder fel. Daar heb je zelfs openlijke Anti-Duitsers. De laatsten zijn wel voor Israël, dat wel.

  Like

 11. Prometheus zegt:

  Gegroet, allen met een open geest en een vrije stem / pen.

  Gerard Menuhin de auteur van bovenstaand artikel was mij een onbekende, dus even gegoogled en onderstaand artikel gevonden en vertaald.
  Het betreft de politieke houding van “de joden” tegenover Duitsland en de Holocaust en leek mij een interessante aanvulling.

  Een rechtvaardige Jood: Gerard Menuhin beschuldigt Joden van het chanteren van Duitsland

  2005-11-28

  Gerard Menuhin, zoon van de beroemde Joodse violist Yehudi Menuhin, is gedwongen af te treden als hoofd van de Duitse dochterorganisatie van de door zijn vader opgerichte stichting nadat hij in “gecodeerde taal” had toegelicht dat een “internationale lobby van invloedrijke personen en organisaties tracht om de Duitsers onder druk te houden” hetgeen werd opgevat als een referentie naar de Joodse blijvende uitbuiting van de vervalste Holocaust™. (zie: Norman Finkelstein’s boek: de Holocaust industrie)1
  Hoewel Menuhin allesbehalve een “nazi” genoemd kan worden en ondanks het feit dat hij er door andere joden van beschuldigd wordt, enkel het feit dat hij, zelfs op subtiele wijze, suggereerde dat er een “invloedrijke en internationale lobby” bestaat die Duitsland chanteert, was genoeg reden om de rest van zijn mede-Joden een apoplexie ( = hersenbloeding) te bezorgen – omdat ze perfect weten waarover hij het had.

  In een artikel in de conservatieve Duitse krant, Die Stimme, ging Menuhin verder door te zeggen: “Sommige landen – met name Amerika, maar ook Europese – profiteren van een gehoorzaam onderdanig Duitsland. . . Zij die beweren te spreken in de naam van (Holocaust) slachtoffers hebben betere netwerken dan de overige groepen van overlevenden. Denk maar aan de overlevenden van de vermoorde Cambodjanen, Amerikaanse Indianen en de Armeniërs. En ik ben niet de enige jood die denkt op deze manier. . . ‘.

  Het is oneerlijk, zei hij, dat Duitsland blijvend gestraft wordt voor zijn nazi-verleden. Hoewel hij nadrukkelijk zei dat hij gelooft in de Holocaustvervalsing ™, Menuhin maakte het punt dat het schandalig om door te gaan met de uitbuiting van Duitsland.

  “Het belangrijkste instrument van deze eindeloze chantage werd door de Duitsers zelf geleverd, hoewel de besmette (nazi)periode in feite slechts 12 jaar bedraagt in meer dan 2000 jaar van de onbevlekte (culturele / filosofische / technische)* ontwikkeling.”

  Menuhin schrijft ook een column in de in München gevestigde National Zeitung, die wordt gepubliceerd door de Deutsche Volks Union (DVU) van Gerard Frey, die onlangs een verkiezingsalliantie is aangegaan met een grotere nationalistische partij van Duitsland, de NPD.

  In een van zijn artikelen voor de National Zeitung, veroordeeld Menuhin joodse ‘souvenirjagers’ die in Duitsland bewijsmateriaal verzamelen om hen te helpen financiële claims voor de vervolging ten tijde van WO2 in te dienen.

  In een ander interview met de National Zeitung, roept Menuhin de Duitsers om te stoppen met het betalen van belastingen en dus te protesteren tegen de uitstroom van Duits geld naar de Europese Unie.
  “Mensen kunnen niet eeuwig worden uitgebuit op deze manier,” zei hij, “zolang er een begrotingstekort is, moet geen Duits publiek geld naar het buitenland stromen.”
  Hij voegde daaraan toe dat de pro-blanke nationalistische partijen Duitsland ” een duidelijke taal moeten spreken, alternatieven bieden, zeker nu dat de centrum partijen vrijwel niet van elkaar te onderscheiden zijn en een gebrek aan moed tonen of oplossingen bieden. . . ‘

  De Joden praten over de heidenen (lees: onreine niet joden)*, die zich als ondergeschikte gedragen tegenover de joden en hen dienstbaar zijn als: “rechtvaardige heidenen.” Terwijl Menuhin zich zeker niet ondergeschikt opstelt aan eender wie (en alle oprechte Blanke Nationalisten verafschuwen het idee dat iemand ondergeschikt zou zijn aan hen), de titel van “Rechtvaardige Jood” kan wel degelijk worden geschonken aan Gerard Menuhin.

  *verduidelijking door de vertaler

  1. http://nl.wikipedia.org/wiki/Norman_Finkelstein_%28politicoloog%29 en http://nl.wikipedia.org/wiki/De_Holocaust-industrie

  Bron vertaalde artikel: http://www.natallnews.com/story.php?id=71

  Vertaling: Prometheus

  Deze tekst is een vertaling en geeft niet per definitie de persoonlijke visie van de vertaler weer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s