16-jarig meisje verkracht in Worms

Bijna drie weken later werd het stilzwijgen doorbroken en deze mensonterende beestachtige misdaad van een groepsverkrachting van een 16-jarig meisje door Turken of mensen met een Turkse migratieachtergrond in Worms wordt nog overtroffen door de onvoorstelbare gebruikte brutaliteit. DIE FREIHET Hessen is sprakeloos en is in gedachten bij het meisje en haar familie. Wij vragen iedereen dit te verspreiden. Het moet tot een kreet van verontwaardiging en woede komen en er moet openlijk gediscussieerd worden over zulk beestachtig gedrag. Het gaat hierbij niet om een op zichzelf staande misdaad. Het gebeurt in heel Europa – in Engeland, in Zweden, in….

Hier een link naar een locale krant. En hier een comment op SOS-Heimat:

“Vreemd. Ik kom ook uit Worms en weet dat het meisje een Yezidin was en door drie Turken werd verkracht. Helaas is dat hier allemaal geëscaleerd. De daders zijn op vrije voeten of hebben maar € 2000,- boete gekregen. De ooms en de vader van het mishandelde meisje schoten de drie ooms van de daders dood, omdat de daders niet gestraft waren.

Het maakt hierbij helemaal niet uit welke nationaliteit men bezit. Het is net als in een film, waarin bendes tegen elkaar vechten. Welterusten Duitsland.”

De woordvoerder van de politie mocht geen nadere informatie verstrekken – de kwaliteitsmedia zwijgen en zwijgen nog steeds.

Maar leest u zelf:

Op 15-02-2012 vond er om 23.30 uur een onvoorstelbaar gruwelijke misdaad op een mens plaats. Het was een beestachtige daad van barbarij: Een 16-jarig meisje werd in een parkeergarage in Worms gepijnigd, geslagen en meerdere malen verkracht. Maar dat vonden haar beulen niet genoeg. Ze hebben het meisje met een fles verkracht, daarna de kop van de fles afgeslagen en deze bij haar naar binnen gebracht, waardoor haar darm doorboord en haar baarmoeder opengesneden werd. Bewusteloos, zwaar gewond en naakt werd het meisje gevonden. Alleen door een spoedoperatie kon ze gered worden.

De gevolgen: Op grond van de zware verminking in het genitale gebied werd er bij haar een permanente kunstmatige darmuitgang gemaakt. Ze zal nooit meer in staat zijn een normaal leven te leiden, een seksleven te hebben, een familie te stichten en kinderen te krijgen. Op dit moment geldt het om het meisje geestelijk te ondersteunen en haar psychologische begeleiding te geven. De familie moet er constant voor haar zijn en aangeven, dat het meisje nodig is en dat ze altijd iemand heeft die van haar houdt, omdat er een grote kans op zelfmoord bestaat: in een gelijksoortig geval heeft een meisje geprobeerd zichzelf van het leven te beroven en moest daarom worden opgenomen in de psychiatrie.

De daders waren twee 17-jarigen en een 19-jarige met een Turkse migratieachtergrond, waarbij eentje echter “slechts” heeft toegekeken bij de misdaad…en alweer in vrijheid werd gesteld!!!

Video:

Bron:

http://hessen.diefreiheit.info/home/2012/03/04/update-16-jahriges-madchen-in-worms-vergewaltigt/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Immigratie, Moslims. Bookmark de permalink .

28 reacties op 16-jarig meisje verkracht in Worms

 1. Marijke . zegt:

  Als ik op schrijf wat ik denk weet ik zeker dat ik een ban krijg.

  Like

 2. E.J. Bron zegt:

  Schrijf op wat je denkt Marijke!!! Voor die ban hoef jij niet bang te zijn!!! 😉

  Like

 3. Linsky zegt:

  Voor dit soort ongelooflijke, onmenselijke schoftigheid heb ik weer andere suggesties…….!
  Misschien wel iets voor een artikeltje te zijner tijd.
  En ik kan ook me best wel voorstellen wat er bij Marijke opkomt.
  Ik kan zelf gewoon geen woorden vinden die de werkelijke intentie voldoende weergeven van wat ik echt voel.
  Dit is dus een van de reden waarom ik steevast blijf beargumenteren dat dit duivelsgebroed, NIET tot het menselijke ras behoort!

  Like

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Ik ben Henk maar zou zulk tuig dat mijn dochter aan doen zou Ik geen politie inschakelen maar mijn eigen dingetje doen.
  Ik heb zo iets in mindere mate met mijn dochter al meegemaakt ( het was overigens een Nederlander) maar die doet zo iets ooit meer.
  Het word tijd dat mensen voor zichzelf opkomen.

  Like

 5. Voor dit soort mag de openbare executie op marktpleinen van mij terug komen.

  Like

 6. Hallo Tokyo zegt:

  Er gaat geen dag voorbij of ik begin de multiculturele “samenleving” in Europa meer te haten, laat s.v.p. de broodnodige clash zo spoedig mogelijk een aanvang nemen, ik ben er klaar voor.

  Like

 7. Columnist zegt:

  @Henk der Niederländer

  Als je een Nederlandse pedo aanpakt, en je komt in de gevangenis, ben je meteen een held.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Opschrijven wat we denken… een verschrikkelijke woede(ik lees het nu pas, op dit moment) voel ik opkomen…

  Like

 9. friki zegt:

  Met dank aan die geweldige elites die dit allemaal veroorzaakt hebben.
  Het kan toch niet lang meer duren voordat er een burgeroorlog komt hier in het westen.?? We worden alvast gehersenspoeld door wat men dagelijks op tv ziet uit die oorlogsgebieden, om het maar gewoon te gaan vinden. Wat een onbevattelijke wreedheden. De PVV moet veel en veel groter worden.

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Geweldige foto Bert. En voor dat ondermaanse tuig mogen we nog betalen ook.
  Hoe ver zijn we toch afgedwaald BaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaH.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Hij doet me een beetje denken aan Martin Schulz.

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Totaal misplaatst, columnist.

  Like

 13. Pingback: Maak je geen zorgen, leef: Per slot van rekening hebben we migranten, waarop we trots kunnen zijn | E.J. Bron

 14. seculiere zegt:

  Ziek

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Is dat alles wat je ervan kunt zeggen, seculiere, slechts één woord..???
  Heb je al een mail op poten naar het gemeentebestuur van Worms gestuurd om je (eventuele) woede kenbaar te maken? Ontbreekt het je aan lef om het te doen?
  Het tuig mag blij zijn dat ik niet naast ze woon, ik had ze de ballen onder de kont WEGGETRAPT.
  En al helemaal als dat kind mijn dochter was geweest.
  Kapiert?

  Like

 16. magyarka zegt:

  Ach wat nou, gewoon een incidentje, die jongens waren gewoon geil en die kip deed lastig. Moet ze d,r benen maar sneller spreiden. Er zijn nog niet genoeg van deze vredelievende mensen binnen gelaten en op iedere hoek van de straat moet een imam staan die je een trap onder je zak geeft en laat knielen voordat je naar je werk kunt. Niet klagen, want na een avondje schelden met een zatte kop in de kroeg zitten we weer met z,n alle bij shoarmatent ali baba. Allemaal dikke pech. We stonden erbij en keken ernaar.

  Like

 17. rommel zegt:

  Deerniswekkend, berichten als dit. Het brengt het slechtste in me boven. Wat ook bedroevend is dat ik dit soort islam gerelateerde onheilsberichten alleen maar op politiek niet correcte sites als deze van Bron lees. Het haalt de media niet. Het wordt ondergeschoffeld en verduistert voordat het het grote publiek kan bereiken. Dit alles om maar vooral niet de vinger op de zere plek te leggen, de islam en zijn culturele verrijking. Het lijkt wel alsof iedereen door het virus wegkijken en goedpraten is aangestoken. Tegenwoordig hoor je er niet bij als niet politiek correct bent.

  En was is er trouwens mis met niet politiek correct zijn? Door niet politiek correct te zijn leven we niet meer in de middeleeuwen. Hebben we ons ontvlochten van slavernij en dwingelandij van adel en kerk. Weet je wat politiek correct is (was)? Je mond houden en en wegkijken in Nazi Europa 40-45, terwijl Joden werden weggevoerd en verbrandt. Geen kritiek tegen je regering hebben in het voormalig DDR op straffe van minstens Berufsverbot. Met een vlaggetje zwaaien voor je leider in Noord-Korea en tranen met tuiten schreien als die sterft. Het Wilhelmus zingen voor een stel miljonairs in oranje, die je eerst leeg stelen en dan op de vlucht slaan als de grond te heet onder hun voeten wordt. Met een spandoek rondlopen dat je tegen atoombommen bent, maar niet die van de vijand.

  Ach, ik kan nog wel een tijdje doorgaan. Maar ik denk dat de me boodschap onderhand wel is doorgekomen. Alle niet politiek correcte, geef de moed niet op. Van ons hangt de wereld af.

  Like

 18. La Vie. zegt:

  Nee, we leven niet in de middeleeuwen, Rommel, we leven nog steeds in de pre-historie…….

  Like

 19. Columnist zegt:

  Misschien moeten we bij Islamitische vrouwen de baarmoeder weghalen. Ze vragen er zelf om door te veel kinderen te baren. Dat zal de NWO wel leuk vinden, gedwongen geboortebeperking. In China worden al Moslimvrouwen gedwongen geaborteerd.

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  Waar heb je die aborteer-info vandaan, columnist?
  Van het Centrale Comité van de Chinese communistische partij soms?
  Graag, als’t niet teveel moeite is, een linkje naar de info.

  Like

  • Columnist zegt:

   Oh, dat heb ik van de Christelijke beweging tegen abortus. Ik denk dat je ook google kunt gebruiken. Met “Uyghur forced abortions”:

   http://www.todayszaman.com/news-199489-100-uighurs-in-east-turkistan-suffer-from-chinas-forced-abortions.html

   “My wife would not want to remember that tragic event [the loss of an almost full-term baby after a forced fatal injection of drugs into the baby] as she has just overcome the trauma, so I request that you not speak to her,” said Alimcan Karluk, head of the research center at the East Turkistan Association, an İstanbul-based organization working to raise awareness about the problems faced by Uighurs in East Turkistan.

   His wife is one of the thousands of Uighur mothers who have lost their unborn babies due to China’s forced abortion policy. China, which introduced a controversial one-child-per-family policy in 1979 as a measure to alleviate social, economic and environmental problems in the country, has been forcing Uighur mothers in East Turkistan to have abortions despite the fact that ethnic minorities are among the exemptions to this law. The abortion law went into effect in China in 1984 and has been more strictly implemented in East Turkistan since 1988.

   Like

 21. Columnist zegt:

  http://www.islamweb.net/emainpage/index.php?page=articles&id=147485

  An ethnic Uyghur woman faces an imminent abortion of her third child, Radio Free Asia reported.

  The report said “Arzigul Tursun, six months pregnant with her third child, is under guard in a hospital in East Turkistan region, scheduled to undergo an abortion against her will because authorities say she is entitled to only two children.”

  “Arzigul is being kept in bed number three,” a nurse in the women’s section at Gulja’s Water Gate Hospital told Radio Free Asia in a telephone interview.

  “We will give an injection first. Then she will experience abdominal pain, and the baby will come out by itself. But we haven’t given her any injection yet—we are waiting for instructions from the doctors.”

  China’s one-child-per-family policy applies mainly to majority Han Chinese but allows ethnic minorities, including Uyghurs, to have additional children, with peasants permitted to have three children and city-dwellers two.

  But while Tursun is a peasant, her husband, Nurmemet Tohtasin, is from the city of Gulja [in Chinese, Yining] so their status is unclear. The couple live with their two children in Bulaq village, Dadamtu township, in Gulja.

  Their experience sheds rare light on how China’s one-child policy is enforced in remote parts of the country.

  “My wife is being kept in the hospital—village officials are guarding her,” Tohtisin said before authorities directed him late Thursday to switch off his mobile phone.

  “When she fled the village to avoid abortion, police and Party officials, and the family planning committee officials, all came and interrogated us,” he said. “The deputy chief of the village, a Chinese woman named Wei Yenhua, threatened that if we didn’t find Arzigul and bring her to the village, she would confiscate our land and all our property.”

  Like

 22. La Vie. zegt:

  Het lijkt mij meer met de programmas van Mindcontrol te maken te hebben, kijk zelf op Google, het is om te kotsen.

  La Vie.

  Like

 23. La Vie. zegt:

  @ “Pedopriesters; Doe dat dan zelf.!

  Like

 24. E.J. Bron zegt:

  @ La Vie

  Niet op ingaan. Antisemieten krijgen op deze site geen kans hun gif te spuiten!! 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s