Een toekomst voor Groot-Brittannië vrij van islamisering

(Door Wachteres)

Het Verenigd Koninkrijk of Londonistan, zoals Melanie Phillips, deskundige en autoriteit van de Daily Mail het noemt, is in moeilijkheden gekomen door een gigantische demografische verandering en een ermee samengaande islamisering, veroorzaakt door het recente ‘open deur’ immigratie beleid van de regering. Dit werd treffend duidelijk vanwege de aanval op het Londense ondergrondse- en busnetwerk door vier Britse moslim zelfmoordterroristen, die meer dan 52 onschuldige slachtoffers om het leven brachten en meer dan 700 verwondden.

Het werd ook uitgedrukt in het tolereren van meer dan 85 sharia rechtbanken door de Engelse rechtsorde en door het controversiële hoofd van de Engelse kerk, de aartsbisschop van Canterbury, Rowan Williams.

Heel erg zorgwekkend was de feitelijke instelling van wat de voormalige bisschop van Rochester Michael Nazir-Ali ‘no-go areas’ noemde; waar autochtone Britten niet welkom zijn, vooral als zij toevallig ook nog homoseksueel of Joods zijn.

De huidige regeringscoalitie, die geleid wordt door de conservatieve premier David Cameron, erkende officieel het mislukken van de lange geschiedenis van het multiculturele Labour en Conservatieve regeringsbeleid. In februari 2011 veroordeelde Cameron 30 jaar falend multicultureel beleid, dat voor een deel de oorzaak kan zijn geweest van moslimextremisme.

Dit beleid heeft massale immigratie van moslims aangemoedigd, die de traditionele Britse waarden van tolerantie en rechtvaardig handelen hebben verworpen en ondertussen een ondraaglijke last leggen op de nationale gezondheids- en welvaartsstaat. Gedurende het afgelopen decennium heeft dit geleid tot protesten door groepen zoals de English Defence League en, heel erg verontrustend, de opkomst van het racistische, antisemitische regime van de ‘British National party’ (BNP), opgericht in 1982 als overblijfsel van het ’alleen blanken’  ‘National Front’.

De leider van de BNP, Nick Griffin, verketterde de opkomst van de islam in het Verenigd Koninkrijk, die hij als een ‘boosaardige, wrede religie’ omschreef. Hij was eerder betrokken geweest bij bijtende aanvallen op de homobeweging  en hij ontkende de Holocaust. Om die reden wendden bepaalde kiezers, die de extremistische standpunten van de partijleiders verwierpen, zich af van de partij.

In 1997 werd hij veroordeeld, omdat hij antisemitische literatuur verspreidde waarin hij de Holocaust ‘het bedrog van de 20ste eeuw’ noemde.

Griffin werd in 2006 vrijgesproken van aanklachten die ingediend waren door de ‘General Teaching Council’ (een overkoepelend onderwijsorgaan) vanwege zijn veronderstelde religieuze intolerantie die voortkwam uit zijn anti-islamitische opvattingen.

Uit recente opiniepeilingen in het Verenigd Koninkrijk kwam de hoop aan het licht dat een meer centristische partij vanuit het politieke midden te voorschijn zou komen, die traditionele Britse waarden zou omhelzen en tegelijkertijd de dreiging van de islam zou erkennen.

Deze verwachtingen waren gedeeltelijk gebaseerd op angsten dat huidige demografische tendensen, als die niet beteugeld worden, tegen het midden van deze eeuw er uiteindelijk toe zouden kunnen leiden dat autochtone Britten op de achtergrond raken door hoofdzakelijk Derde Wereld moslimimmigranten, van wie de toenemende invloed de zittende politieke coalities in het Westminster Parlement wel eens zouden kunnen aanzetten tot opvattingen, die veel Britten als intolerante eisen beschouwen.

Voor de autochtone Britten werd een sprankje van die hoop gerealiseerd in de herfst van 2010, toen verschillende leiders van de BNP, Peter Mullins, Peter Staffords en Simon Bennet, zich uit de partij terugtrokken, samen met veel partijleden.

Op 18 oktober 2010 richtten deze voormalige BNP leiders officieel de ‘British Freedom Party’ op.

De missie van de British Freedom Party is:

 • De vrijheden, de tradities, de eenheid, de identiteit, de democratie en de onafhankelijkheid van het Britse volk verdedigen en herstellen.

 • De volledige soevereiniteit over al onze nationale zaken opnieuw vestigen, door het teruggeven van de suprematie aan het Britse Parlement.

 • Groot-Brittannië terugtrekken uit de Europese Unie.

 • De democratische Britse nationale principes bevorderen, evenals de sociale, economische, ecologische en culturele interesses van het Britse volk.

 • De voorvaderlijke rechten en vrijheden, zoals die gedefinieerd zijn in de Britse grondwet, bewaren en bevorderen.

Tussen de sociale en economische kwesties in het platformprogramma van 20 vraagstukken zijn de volgende punten opvallend aanwezig:

–   Introduceer een soort Amerikaanse eerste amendement, dat vrijheid van meningsuiting garandeert.

–   Vertrek uit de volledig ondemocratische Europese Unie.

–  Schaf de ‘Human Rights Act’ (wet betreffende de mensenrechten) af, alleen buitenlandse criminelen/terroristen profiteren ervan.

–  Maak een einde aan verdere immigratie gedurende een periode van vijf jaar.

–  Deporteer buitenlandse criminelen,oproerige en gezagsondermijnende moslims met twee paspoorten en illegale immigranten.

– Schaf alle multiculturele en naar gelijkwaardigheid strevende quangos af (quangos zijn zogenaamde niet-gouvernementele organisaties gefinancierd door de regering, die desondanks onafhankelijk van de regering handelen).

– Schaf alle aspecten van de islamisering van Groot-Brittannië af en draai deze terug, inclusief de financiering van de sharia.

– Verminder de misdaad drastisch; criminelen zouden angst moeten hebben voor de gevolgen van hun gedrag.

– Herstel de schade die is aangericht door de progressieve onderwijsinstellingen.

Paul Weston is de huidige voorzitter van de British Freedom party. Hij beschrijft zichzelf als een ‘klassieke liberaal’ in een land dat steeds minder liberaal wordt. Hij woont in het centrum van Londen, waar hij een vastgoedontwikkeling investeringsmaatschappij runt.

Weston was tijdens  de algemene verkiezingen van 2010 kandidaat voor het kiesdistrict Cities of London & Westminster van de UK Independence party (UKIP).

Hij verliet de UKIP in 2011 vanwege de nalatigheid van de partij om de confrontatie met de islam aan te gaan. Weston nam het voorzitterschap van de British Freedom Party in november 2011 op zich, nadat hij er zeker van was dat iedere leidinggevende met voormalige BNP connecties, die bij de oprichting betrokken was geweest, aftrad.

Weston heeft van gedachten gewisseld met veel leidinggevende leden van het transatlantische counter-jihad netwerk, tijdens de ‘Counter Jihad Europa Conferentie’ in Brussel. Hij besprak hun belang voor Groot-Brittannië en het Westen op de website van Gates of Vienna. Hij onderhoudt vriendschapsbanden en heeft een gezamenlijke ideologische agenda met partijleiders van vrijheidspartijen op het continent. Hij noemt zichzelf een fan van de door hem gerespecteerde Geert Wilders van de PVV, de Nederlandse Freedom Party. Weston hield een toespraak namens de ‘International Free Press Society’ op de ‘Amsterdam speech Rally’ in oktober 2010.

In februari 2012 stak Weston de Atlantische oceaan over en hield hij verscheidene inleidingen die in Nashville, New York en Toronto met gejuich werden begroet. Hij werd ook erg gewaardeerd op een zitting van het parlement van de staat Tennessee

Bekijk deze YouTube video van een interview met Weston door Michael Coren van Sun TV gedurende zijn recente bezoek aldaar:

Weston heeft een koers uitgstippeld voor de British Freedom Party door in 2012 uit te komen met een kandidatenlijst voor de partij in gemeenteraadsverkiezingen om erkenning te krijgen voor toekomstige landelijke verkiezingen. Hoewel de verwachtingen van de partij over de uitkomst van deze verkiezingen laag blijven, is de ontvangst die de partij heeft gekregen over het algemeen veelbelovend geweest.

Bron:

http://www.newenglishreview.org/custpage.cfm/frm/108985/sec_id/108985

Auteur: Jerry Gordon

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(Noot van de webmaster: Het interview van Jerry Gordon met Paul Weston verschijnt binnenkort op deze website!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

11 reacties op Een toekomst voor Groot-Brittannië vrij van islamisering

 1. vederso zegt:

  @ Wachteres. Mooi! Er zit toch langzaam beweging in. Zie ook de link naar DDS. Duitsland dat het uitkeringstourisme wil beperken en alle vragen die daar mee samenhangen, moeten dan ook worden beantwoord. Bij ons is eerst het gedoogkabinet 3 weken in retraite. Ik ben benieuwd.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/03/nederland-loopt-steeds-meer-achter-met-immigratiebeleid

  Like

 2. Marijke . zegt:

  Ik wens ze veel succes.Mooi stukje werk Wachteres.

  Like

 3. Kafir Harby zegt:

  Toch maar niet denken dat de buit binnen is, jongens. Het is kantje-boordje, en we zullen nog vele vele jaren moeten actie-voeren en vechten om te voorkomen dat onze landen ten prooi vallen aan de sharia. Het probleem is eigenlijk niet de moslimgemeenschap, maar de linkse Kerk die de rode loper uitlegt.

  Like

 4. vederso zegt:

  @ Kafir Harby. Mee eens. Maar zo nu en dan een opbeurend artikel is ook wat waard.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Zeker bemoedigend, Vederso! Heel merkwaardig dat ik mij altijd veel meer zorgen maakte om Engeland. Eeuwen is dat land op een unieke manier ‘zich zelf gebleven’.

  Natuurlijk maakt elk land een natuurlijke ontwikkeling mee.Kafir Harby heeft gelijk; wat de links/liberale landverraders wilden is heel Europa binnen enkele decennia naar hun hand zetten!

  Wat ons betreft, en dan spreek ik ook voor de meesten op deze site, zal dat NOOIT gebeuren.

  Ik hoop van ganser harte dat het tuig hun gerechte straf niet zal ontlopen.

  Wat mijn vertaling betreft wil ik nog even zeggen dat Henk V. intensief heeft meegedaan aan de laatste controle. Sommige zinnen zijn echt moeilijk om logisch te vertalen.

  Samen zijn we er uitgekomen, hoop ik. 😉

  Like

 6. Linsky zegt:

  Wachteres;
  Goed stukkie werk hoor, bedankt! 🙂

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Graag gedaan, Linsky. ’t Is voor een goed doel!!!

  Like

 8. vederso zegt:

  @ Wachteres. Het artikel leest heel soepel, niks mis mee, integendeel, Prima.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/debate/index.html

  Toevallig zag ik op MailOnLine een artikel over quango (zie de vertaling!)

  Voor een vet salaris komen ze op voor iedereen die maar slecht is.

  Als het maar dik betaalt!

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Goed gedaan wachteres.
  Ik zie dat het rapport van LSR over de € voor Wilders al veel losmaakt Ik zie ook telkens meer reageerders Op islamcritische sites.
  Begint het misschien toch wat te dagen bij het grote publiek???

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Ik hoop het van ganser harte, louis-portugal!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s