Britain First: Terugvechten tegen de gelijkheidscommissie

Medepatriot,

In het verleden heeft de ‘Equalities and Human Rights Commission'(EHRCd.w.z. de commissie voor volledige gelijkheid en voor mensenrechten) bewezen een dure, belastinggeld verslindende schertsvertoning te zijn. Niet alleen bevordert de EHRC in geen enkel opzicht de ‘raciale gelijkheid’, maar zij  verspilt  de meeste tijd aan het tegen zich innemen van de autochtone Britten en aan het tevoorschijn goochelen van een eindeloze aaneenschakeling van idiote, politiek correcte geldverspilling. De voorzitter van de EHRC is een zekere Trevor Phillips, een ex-marxistische revolutionair, die er zijn carrière van gemaakt heeft om de echte Britten in hun eigen land te ondermijnen.

Trevor Philips’ leiderschap van de EHRC is bedorven door beschuldigingen van corruptie en hij heeft talrijke oproepen om zichzelf terug te trekken en wat betreft de EHRC om die op te heffen onder ogen moeten zien. Een aantal dagen geleden overtrof de EHRC zichzelf weer eens door een lange lijst van buitensporige eisen aan te kondigen.

Dit werd overgenomen van het nieuwsblad ‘’The Sun’.

“Vandaag zal er door een quango om meer mensenrechten voor terroristen worden opgeroepen,wat de belastingbetalers 53 miljoen pond per jaar kost. De EHRC wil ook dat  gevangenen, illegale immigranten en zigeuners milder worden behandeld. (Quango is an Quasi-autonomous non governmental organization. In het Nederlands staat de afkorting voor Quasi autonome non-gouvernementele organisatie).

“De quango probeert er ook door te drukken om bajesklanten stemrecht te geven en om het aantal asielzoekers dat in detentie wordt gehouden te verminderen. De explosieve wensenlijst, die op zijn minst 150.000 pond kost, zal worden uiteengezet in het jaarlijkse rapport”.

“…(de EHRC) maakt aanspraak op plannen om regels betreffende buitenlandse werknemers te verscherpen, als die mensenrechten zouden kunnen aantasten. Zij levert openlijk kritiek op Britse soldaten vanwege beweerde martelingen van Irakezen door hen, scheldt de politie uit omdat zij demonstranten insluit en zij beschuldigt zelfs gemeenteraden ervan dat ze mensen zonder vaste woon- of verblijfplaats niet genoeg land ter beschikking stellen.

“Het rapport was samengesteld door Richard Emmott, hoofd van de voorlichting van de commissie, die woede over zich heen kreeg, nadat gebleken was dat hij meer dan 250.000 pond per jaar kreeg”.

In een tijd van recessie, terwijl Britse families de buikriem moeten aanhalen en worstelen met het betalen van hun huishoudrekeningen, is de regering nog steeds kwistig tientallen miljoenen ponden aan het uitgeven aan deze ontaarde, politiek correcte, krankzinnige vertoning.

Britain First roept ertoe op dat de Commissie voor volledige gelijkheid onmiddellijk moet worden opgeheven en dat de fondsen doorgestuurd moeten worden naar zinvolle doelen, zoals onderwijs, gezondheidszorg of naar de Britse gepensioneerden.

Trevor Phillips en zijn bende van verraderlijke, anti-Britse, belastingverslindende mislukkelingen moeten worden blootgesteld aan de rechtvaardige wraak van echte Britse patriotten.

‘Hef de commissie van volledige gelijkheid op’ zal onze strijdkreet zijn.

We roepen al onze leden en supporters op om deel te nemen aan onze nieuwe campagne, die de verraderlijke activiteiten van de corrupte commissie voor volledige gelijkheid zal bestrijden.

Klik de link hieronder aan om onze zelfgemaakte klachtenpagina te bezoeken.

We hebben onszelf ten doel gesteld om 700 klachten naar de Commissie van volledige gelijkheid te zenden.

Wilt u ons helpen om dit doel te bereiken? Klik dan hieronder:

https://www.britainfirst.org/close-equalities-commission

Met vriendelijke groet,

Paul Golding

Voorzitter van Britain First

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

7 reacties op Britain First: Terugvechten tegen de gelijkheidscommissie

 1. Henk der Niederländer zegt:

  En zo zijn er tientallen (zo niet hondertallen van dit soort organisaties die alleen bezig zijn met het vergooien van belastinggeld en waar de top van die organisaties hun zakken op een onbegrijpelijke manier vullen.
  Deze organisaties vallen dus ook altijd op door hun overdreven (menslievendheid) opdoeken die hele handel en de bezem erdoor.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Terreurverdachten meer rechten geven? En de RECHTEN van hun slachtoffers vergeten, zeker.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Kijkesaan, dat ruimt lekker op! Nou de rest van dat tuig nog.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/11681632/__Leider_al-Qaeda_overleden__.html

  Like

 4. Wqachteres zegt:

  ’t Is maar goed dat er mensen zijn die anderen de neus op de feiten drukken!

  Van de met linkse gedachten beïnvloede regeringen mag dit tuig blijkbaar eindeloos doorgaan met het verspillen van immens veel belastinggeld.

  En we kunnen er op rekenen dat dit overal in Europa hetzelfde liedje is.

  En wij maar bezuinigen! Als het aan mij lag kreeg de regering GEEN CENT van ons pensioen of van wat dan ook.

  Met elkaar de problemen oplossen: ammehoela!

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Waarom ik m’n hele leven aan de volgende politieke partij heb getwijfeld en ‘m het liefst van het toneel zie verdwijnen:http://www.telegraaf.nl/binnenland/11682480/__Samsom_twijfelt_aan_Wolfsen__.html
  Bonus:
  http://tinyurl.com/3pmtnol

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Ik vind het al een hele stap dat je Britain First kunt zeggen zonder meteen verdoemt te worden.
  Ik herinner me nog discussies over Deutsche Leitkultur en zelfs Maxima over nederlandse identiteit.
  Misschien hebben we nog niet genoeg rotsooi van de islam, maar ik zie toch telkens meer mensen die er niet meer van gedient zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s