Blik in de wereld: Kanker van Pepsi en Coca-Cola en kardinalen als geldwitwassers

Coca-Cola en Pepsi bevatten tot nu toe substanties, die in de VS als kankerverwekkend worden beoordeeld. Het Vaticaan staat nu op de lijst van geldwitwassers, een Duitser is een van de laatste Damascenersmeden en in Egypte vreet de revolutie op dit moment haar eigen kinderen.

In de VS veranderen Coca-Cola en Pepsi hun recepten voor hun dranken, omdat de gebruikte kleurstoffen kankerverwekkende stoffen bevatten. Als de concerns alles zo zouden hebben gelaten, dan zouden ze op hun verpakkingen een duidelijk zichtbare aanwijzing naar gevaar op kanker hebben moeten zetten. In Europa worden de stoffen kennelijk nog steeds gewoon gebruikt.

De VS hebben het Vaticaan nu officieel op de lijst van potentiële geldwitwaslanden gezet. Het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken ziet het Vaticaan op dit gebied net zoals Egypte en Chili.

De Zwitsers willen nog meer inzetten op veiligheid en wettelijk vastleggen, dat het goud van de nationale bank in Zwitserland moet worden bewaard. Het geld van de Deutsche Bank wordt echter grotendeels in New York bewaard. En al jarenlang interesseert de Bundesbank dat niet, hij weet niet eens of het goud er überhaupt nog is. Daarbij is goud een waardevast materiaal, waarbij in tegenstelling tot papiergeld binnen afzienbare tijd geen volledig verlies kan voorkomen. Goud is als belegging is crisistijden net zo zeker als landbouwgrond en bossen, die per slot van rekening altijd groeien.

Ondertussen krijgen we op dit moment een enorme inflatie – een geldontwaarding. We zouden er alvast eens over moeten nadenken wat er na de euro zal komen. De westerse welvaartsstaten zullen dan zeer zeker niet meer bestaan, want geen land kan deze financieren. Het is goed als men zelfstandig is en met weloverwogen ideeën op de markt komt, die wereldwijd aandacht krijgen. De jonge Britse Becka Hunt bijvoorbeeld ontwerpt damesschoenen, die vooral in de smaak vallen bij prinsessen. Wie een goed idee en zeldzame vakkennis heeft, hoeft zich zorgen te maken over zijn toekomst. In Duitsland behoort daartoe vast en zeker Hans Jürgen Kugland uit de Westfaalse stad Warburg. De man beheerst als een van de laatsten in Europa de smeedkunst met Damascenerstaal. Dat kunnen nog maar drie mensen in Duitsland. Hij kan per jaar dertig messen smeden uit honderden lagen fijn staal. Nog nooit hebben de grote media in deze snelle wereld over hem bericht. Die hebben gewoon allemaal dezelfde onderwerpen, die de persbureaus als een eenheidsbrij aan hen serveren.

Terwijl de nieuwszenders ons op dit moment voeren met horrorverhalen uit Syrië, vreet de revolutie in Egypte op dit moment haar eigen kinderen. De militairen slepen op dit moment de leiders van de democratiebeweging, die tegen de militairen gedemonstreerd hadden, voor de rechtbank. Ze worden aangeklaagd wegens “ophitsing”. Hierover is geen woord te vinden in de Duitstalige media. O ja, wat betreft Syrië: Niet één Duitstalige journalist had tot nu toe het lef om ter plekke in Syrische oorlogsgebieden te onderzoeken wat er waar is van de Russische beweringen, volgens welke er 15.000 buitenlanders in Syrië vechten.

En nog een interessant bericht: Bin Laden, die een jaar geleden in Pakistan door Amerikaanse militairen tijdens een verrassingsaanval in Abbottabad werd gedood, was op de hoogte van zijn komende dood. Dat beweert de gepensioneerde Pakistaanse legerbrigadier Shaukat Qadir, die het verblijf van Bin Laden in Pakistan met behulp van talrijke geheime documenten tot een boek heeft verwerkt. Volgens hem was Bin Laden erg ziek en leed hij ook aan dementie. En het samenzijn met zijn drie vrouwen en tientallen andere medebewoners in het kleine huis, dat hij niet kon verlaten, was hem allemaal teveel. Hij heeft geaccepteerd dat hij verraden zou worden en hield zelfs rekening met zijn dood.

Bron:

http://tinyurl.com/8y4m7bt

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Nieuws. Bookmark de permalink .

3 reacties op Blik in de wereld: Kanker van Pepsi en Coca-Cola en kardinalen als geldwitwassers

 1. . zegt:

  Katajun Amirpur und Navid Kermani :
  Die fanatischen Mohammedaner und Antiiraner
  http://www.box.com/s/5p47gk5xonfdhc7cirut

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Zoals ik gisteren al vaststelde: deze wereld is krankjorumsodeknettergestoord aan het worden.
  Maar goed dat er nog een paar zijn die de hersens bij mekaar houden en ik hoef niet lang te zoeken om ze te vinden.

  Like

 3. . zegt:

  Oh Muslim / Oh Moslem / مسلمانا
  https://www.box.com/s/2558e1e148b6d3513c03

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s