De woestijnmoslims van Saoedi-Arabië maken zich zorgen over de vrouwenrechten in Groot-Brittannië en over het karige budget (+ video)

Waarschijnlijk stikken de vrouwen in de oerislamitische landen al in zoveel emancipatie en vrijheid, dat Al Jazeera niets beters te doen heeft dan zich er het hoofd over te breken dat de arme, door hun mannen brutaal mishandelde vrouwen in Groot-Brittannië niet meer genoeg geld krijgen van de Britse regering. Of bestaat er een andere reden voor dit gemor, die we tot nu toe over het hoofd gezien hebben?

Harde tijden voor kwetsbare vrouwen in Groot-Brittannië. In een land, waar een op de vier vrouwen de dupe is van huiselijk geweld, wordt het budget hiervoor teruggebracht.

In Groot-Brittannië zeggen de vrouwengroeperingen, dat zij buitensporig de dupe zijn van de bezuinigingsmaatregelen van de regering. Voor een land, waar een op de vier vrouwen huiselijk geweld meemaakt, is dat een risico.

Deskundigen zeggen, dat er wekelijks minimaal twee vrouwen door hun mannen of ex-mannen worden gedood. Ondanks de statistieken werd het budget tussen 2010 en 2012 met 31,8% of 3,8 miljoen dollar gekort.

Video Al Jazeera:

Wat zouden de redenen ervoor kunnen zijn dat de mannelijke Arabieren, dus precies diegenen, die de grootste groep daders vormen, zich zo opwinden over de bezuinigingen? Als je tegelijkertijd kijkt naar de aanstichting tot huiselijk geweld tegen de vrouwen, kom je onmiddellijk in een moskee terecht, bij een imam, bij de koran. Het kan niet zo zijn, dat dan de spreekbuis van diezelfden (imam, koran, moskee) zich daarna als eersten en luidruchtigsten boos maken als het geld om dit geweld te bestrijden gekort wordt. Integendeel, ze zouden moeten juichen en vrolijk zijn.

Tenzij zij al veel langer de hand hebben in deze geldstroom en voor hele andere doelen hebben gebruikt. Op de goede islamitische pooiermanier. Misschien sloegen en vermoordden ze hun vrouwen zelfs ijveriger om het budget tegen vrouwengeweld op te drijven? Men dient bij de onverantwoordelijke, sadistische moslims op het ergste voorbereid te zijn.

Bron:

http://tinyurl.com/7lnhtsl

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabische wereld, Groot-Brittannië, Islam. Bookmark de permalink .

7 reacties op De woestijnmoslims van Saoedi-Arabië maken zich zorgen over de vrouwenrechten in Groot-Brittannië en over het karige budget (+ video)

 1. jowitteroos zegt:

  Vrouwenrechten binnen Islam:
  -Moskee geen plek voor menstruerende voruwen ( shit for brains spreekt!):

  -door routine raken vrouwen verveeld en worden depressief, wat te doen: ( shit for brains spreekt):

  -Hoe je vrouw te slaan:

  Maar Islam is zo vredig……..echt geen sekte echt vrouwlievend…vrijheid en blijheid ( braak braak)

  Like

 2. jowitteroos zegt:

  @ Deckzeijl

  Hij is leuk, had hem nog niet gezien.

  Like

 3. Lucky9 zegt:

  Als illustratie voor de uitstekende ad rem omschrijving van hans van de mortel hierbij het toppunt van journalistieke beschaving vooral vanaf seconde ’45:

  Ik ben geen Deense vrouw maar in ieder geval beledigd.

  Like

 4. Een Arabische tv-zender die zich zorgen maakt over vrouwenmishandeling in het Westen, is als een Auschwitz-kapo die zich zorgen maakt over antisemitisme in New-York.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Hans die “helderziend” van mohammed is eens beschreven door een indische arts, die een studie van hem gemaakt had, als EPILEPSIE.
  Jezus Lucky ik wist niet dat Denemarken al zo geëmancipeerd is.
  Alles doen en alles mogen is precies wat die mohammedanen doen.
  Projectie noemt men wat die witrok zegt.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Farzad 10.53. uur, dan zit ik toch met het gegeven, dat de islam 278 miljoen doden heeft teweeg gebracht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s