In Oostenrijk vervangen gevangenen rekruten en meer krankzinnig nieuws uit een krankzinnige wereld

Bij de “Schwäbische Zeitung” mogen de redacteuren nu zelf hun krant bezorgen. In Münster zijn alcoholcontroles voor fietsers en in het “bevrijde” Irak worden teenagers nu politiek correct gestenigd.

Er bestaat nieuws, dat men nauwelijks kan geloven. Maar het is geen 1 april. En er bestaat inderdaad een politiek correct Oostenrijks pilotproject, waarbij gevangenen nu rekruten van het Oostenrijkse leger vervangen. Per slot van rekening zijn in een multiculturele, niet discriminerende en antiracistische omgeving toch alle mensen gelijk. Gevangene of soldaat, het maakt niet uit. Het horroridee van mensen met een oud wereldbeeld is nu bij het eerste pilotproject bij het militaire oefenterrein Seetaler Alpe in de Steiermark realiteit. De Weense Minister van Defensie Norbert Darabos wil met de pilotprojecten bewijzen, dat men kazernes en militair onroerend goed ook zonder rekruten kan behouden. In tijden van weinig geld is het slechts een kwestie van tijd, totdat men dit in Duitsland nadoet. Het beste kunnen we onze zware misdadigers direct tot dienstplicht veroordelen. Zo besparen we de kosten voor gevangenissen. In een krankzinnige wereld is gewoon niets krankzinnig genoeg om geen realiteit te worden.

De “Schwäbische Zeitung” heeft een gebrek aan krantenbezorgers. En de journalisten mogen de door hen geschreven krant in het vervolg zelf gaan bezorgen. Uiteraard eerst alleen op “vrijwillige basis”. Het is wel een cool idee en misschien zelfs weldra symptomatische voor een complete branche?

In Münster vinden nu alcoholcontroles voor fietsers plaats. Wie dronken op de fiets zit, moet voortaan lopen. Er is een nieuwe bepaling in de stad, volgens welke dat nu scherp gecontroleerd wordt.

Martin Friedl uit Deggendorf kan nu weer rustiger slapen. De brandweerman werd op weg naar een inzet geflitst in een 30 km-zone en zou een boete moeten betalen. Veel mensen waren hier verontwaardigd over. De brandweervereniging betaalt de boeter nu.

In Groot-Brittannië werden migranten, die aangesteld werden als bejaardenverzorgers en daarna de aan hen toevertrouwde Britse dementiepatiënten kwelden, niet tot een gevangenisstraf veroordeeld. Dat baart opzien in het land. De rechter oordeelde dat het immers maar oude mensen waren die gekweld werden.

Wij Europeanen hebben miljarden voor de regimeverandering in Irak uitgegeven. Saddam Hussein moest tot iedere prijs ten val worden gebracht, omdat de Irakezen per slot van rekening recht hebben op democratie. Per slot van rekening liet Saddam hussein mensen executeren. En tegenwoordig? Tegenwoordig vinden er in Irak meer executies plaats dan ooit tevoren. Alleen al in de eerste 40 dagen van het jaar 2012 werden 65 door de rechtbanken opgelegde doodvonnissen voltrokken. In Irak kan men nu voor meer misdaden ter door veroordeeld worden dan onder Saddam Hussein. Een van de nieuwste misdaden waar de doodstraf voor kan worden gegeven, is bijvoorbeeld “het beschadigen van openbaar eigendom”. Dat is de ene officiële kant van de executies, waartegen geen enkele westerse politicus protesteert. De ander kant: Er bestaat nu in Irak opnieuw een islamitische religiepolitie. En die stenigt mensen op straat als ze zich onislamitisch gedragen. Onafhankelijk van de al genoemde executies door de staat, die door de rechtbanken gelegitimeerd worden, worden er op dit moment in Bagdad teenagers door de religiepolitie op straat gestenigd, omdat zij zich “onislamitisch” hebben gedragen. Daarvoor volstaat het om strakke kleding te dragen. En deze moorden worden gedekt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken in Bagdad. Welkom in het bevrijde Irak. Waarvoor hebben we daar dus miljarden uitgegeven? Voor “democratie” en regimeverandering? Het is nu erger dan ooit tevoren.

Bron:

http://tinyurl.com/75ddt2d

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

  

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op In Oostenrijk vervangen gevangenen rekruten en meer krankzinnig nieuws uit een krankzinnige wereld

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Deze hele wereld begint krankzinnig te worden, Bert.

  Like

 2. E.J. Bron zegt:

  Ik weet het GD. Toch moet het benoemd worden, in de hoop dat steeds meer mensen in opstand gaan komen tegen deze krankzinnigheid!!

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Daar zit ik al héél lang op te wachten, op die OPSTAND.
  Hij is volgens mijn inschatting niet ver meer van ons verwijderd.
  Enne… Gerrit klinkt iets persoonlijker dat die afkorting.

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  Oké GD (eh…pardon, Gerrit 😉 )

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Nog even en hier breekt ook een opstand uit. Hier is één van de redenen(alsof de autoriteiten GVD niks beters te doen hebben dat die ambtenarenBENDE aan het werk te houden):
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11692425/__Oproep__boete_voor_flyeren___.html

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Bij het volgende bericht moest ik onwillekeurig aan wat anders denken…
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11691716/__Zakkenvullers_de_straat_op__.html

  Like

 7. Columnist zegt:

  “In Groot-Brittannië werden migranten, die aangesteld werden als bejaardenverzorgers en daarna de aan hen toevertrouwde Britse dementiepatiënten kwelden, niet tot een gevangenisstraf veroordeeld. Dat baart opzien in het land. De rechter oordeelde dat het immers maar oude mensen waren die gekweld werden.”

  Ze willen gewoon de mensen rijp maken voor euthanasieprogramma’s.

  Like

 8. Hora Finita zegt:

  Langzaam maar zeker zal het bij een aantal mensen door gaan dringen
  (die hun info van het internet halen) dat de volgende genocide er aan komt.
  Christenen zullen massaal een ander geloof aan nemen maar atheïsten
  zullen in de nabije toekomst massaal geslacht worden.

  Het is alleen nog een kwestie van aantallen.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Onthou één ding, Hora Finita:
  Alleen de domste schapen kiezen hun slachter zelf!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s