Vonnis: Deurwaarder mag schoenen aanhouden

Een Turkse, die vond dat Duitsland tot de Turkse cultuurkring zou behoren, kreeg wat bijles in geografie van de arrondissementsrechtbank Limburg.

De “Kölner Expres” bericht:

Een deurwaarder mag bij een gedwongen tenuitvoerlegging zijn schoenen aanhouden. Dat besliste nu de arrondissementsrechtbank Limburg. Een Turkse had een aanklacht ingediend. Reden: Ze had de deurwaarder de toegang tot haar woning geweigerd, omdat hij zijn schoenen wilde aanhouden. Het zou, zei ze, in haar cultuurkring niet gebruikelijk zijn om de schoenen aan te houden bij het betreden van een woning. De rechtbank zag dat echter anders. In het verleden zou al tienduizenden keren een tenuitvoerlegging op schoenen zijn uitgevoerd zonder dat dit negatieve gevolgen gehad zou hebben. Bovendien zou de deurwaarder de te doorzoeken woningen niet als gast, maar in opdracht van de staat betreden.

Het is toch wel verbazingwekkend met welke vanzelfsprekendheid inmiddels veel Turken er van uitgaan dat in Duitsland “hun cultuurkring” geldt. Maar goed, dat de arrondissementsrechtbank deze onredelijke eis zeer beslist heeft afgewezen.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/03/urteil-gerichtsvollzieher-darf-schuhe-anlassen/#more-244180

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islamisering. Bookmark de permalink .

41 reacties op Vonnis: Deurwaarder mag schoenen aanhouden

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Aha, er is een kentering zichtbaar.
  Jetzt geht die Post richtig ab!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Nou moet het ook voor iedereen duidelijk zijn dat als allahschreeuwers verordonneren dat je in hun HAATbunkers je schoenen dient uit te trekken, dat automatisch een knieval voor dat TAKKE-geloof van hun inhoudt!

  Like

 3. jowitteroos zegt:

  Jaren geleden al was er een vrouwtje die thuiszorg nodig had, kreeg een burqa voor haar deur en vroeg de dame die uit te trekken alvorens binnen te komen om haar ( vrouwtje) te wassen. Dat deed de burqa niet en meldde vervolgens dat zij dat zou doorgeven als discriminatie. Later werd het vrouwtje door thuiszorg opgebeld met de mededeling dat ze een ernstige klacht hadden binnen gekregen, nml discriminatie: vrouwtje weigerde iemand van de thuiszorg binnen te laten omdat ze een burqa droeg of dat klopte. Ja dat klopte. thuiszorg zei dat het dan wel eens lang zouden kunnen duren voor ze iemand hadden zonder Burqa ( personeel tekort enzo), dus vrouwtje moest kiezen: met burqa sneller en regelmatig geholpen of zonder burqa langere wachtijd en op de zwarte lijst van thuiszorg wegens discriminatie.
  Vrouwtje is toen naar een andere hulporganisatie gegaan en heeft duidelijk gemaakt dat zij in haar huis de regels voorschrijft en niet de ander en om die reden niet iemand in burqa wil hebben in haar huis omdat ze de persoon niet kent en niet ziet en ze zo iemand niet aan haar lijf laat zitten. Bij deze organisatie hadden ze alle begrip en stnden verbaast dat thuiszorg de burqa’s niet hadden voorgelicht over de Westerse wijze van dienstverlenen en hulpverlenen.

  Is heus gebeurd dames en heren!

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  @Jowitteroos: heb de woorden boerka en geweigerd ingevoerd op http://startpage.com
  (Nb, is van ixquick.com, dus veilig) en kreeg verschillende resultaten. zoals deze:
  http://medischcontact.artsennet.nl/Nieuwsartikel/71137/huisarts-weigert-vrouw-met-boerka.htm
  Dat bericht van jou is destijds zeker naar de achtergrond gedrongen/onder het tapijt geveegd…
  Tip voor huisartsen, sociale diensten, gemeentebesturen, detailhandel, en last but not least de grensbewaking: hang het volgende verbodsbord op!
  http://tinyurl.com/88vzv4o

  Like

 5. Hora Finita zegt:

  Laat deze rechter maar hier komen werken.
  Hier mag de hele boel ook op de schop met de huidige landverraders.

  Like

 6. jowitteroos zegt:

  @ Deckzeyl

  Ik had het verhaal niet van internet maar uit dichtbijstaande bron vernomen jaren geleden al, maar altijd onthouden!!!

  Like

 7. seculiere zegt:

  @G.Deckzeijl

  Voor je weer een Turk bij de rest van de allah schreeuwers toevoegd,dit heeft helemaal niks met het geloof te maken,dit is om hygiënische redenen (wil jij hondenpoep op je tapijt?)Turken zijn gewoon propere mensen,misschien heb je van deze Turkse uitvinding gehoord,Turks Bad…

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Hygiënische redenen, seculiere..???? Denk je nou echt dat ik, na alle info die ik hier heb geparkeerd en nog ZAL parkeren, je sprookje geloof? Denk je echt dat ik niks in de gaten heb?
  Jij doet alsof je liberaal bent, maar dat ben je niet.
  http://tinyurl.com/3mepfoc
  Jij zit in België, zeg je toch, nietwaar? Denk je nou echt dat als jij BIJVOORBEELD een stunt hebt uitgehaald, dat het arrestatieteam de schoenen uittrekt voordat ze jou gaan inrekenen..???
  NO GODDAMN WAY, my “friend”.

  Like

  • seculiere zegt:

   Aah nu begrijp ik het G.Deckzeijl dus dat Turkse vrouw is automatisch een crimineel voor u want jij begint hier over arrestatieteam,het gaat hier over een deurwaarder,ze had gewoon haar rekenening niet betaald,en het is haar huis dus zij bepaald ook de regels wat onder haar dak gebeurt.
   Een voor alle duidelijkheid het gaat hier puur om Hygiënische redenen,tapijten is typisch Turkse cultuur,heb jij nooit turken tapijten voor hun deur zien wassen in de zomer?kheb dat nooit door andere moslims zien gebeuren hoor (puur turkse cultuur)en helemaal niks met het geloof te maken.

   Like

 9. seculiere zegt:

  Dit zijn huisstofmijten,en geloof me er staat hier niks in de koran van hoor.

  Like

 10. seculiere zegt:

  Voor u is een Turk misschien automatisch een crimineel,wel bekijk deze filmpje eens wat hier in gent is gebeurt

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Ik heb het vooruit ingecalculeerd, seculiere, je beheerst de islamitische leugens en misleidingstaktiek perfect, je verdraait mijn tekst van 09:33, je probeert er een andere wending aan te geven, je probeert de indruk te wekken dat dat AD-artikel door mij geschreven zou zijn, je kunt evenmin zaken goed lezen en zelfs dán hoop je ook nog dat ik niks in de gaten heb.
  FOUT GEGOKT.
  http://tinyurl.com/dz39dq
  Onthou ’t maar voor de toekomst: je kunt mij geen rad voor de ogen draaien, wat je ook probeert.
  Je filmpjes heb ik niet bekeken want deurwaarders brengen geen huisstofmijt mee.

  Like

 12. seculiere zegt:

  oke je hebt gelijk,schoenen uit doen is een islamitische ding,telkens als ik op visitie gaat bij een belgische maat van mij vraagt zijn vrouw altijd of ik mijn schoenen uit wil doen en pantoffels aan te trekken,dus dat maakt van hun ook moslims,bah dan zal ik niet meer bij hun op bezoek komen want tzijn islamieten geworden

  wat is het volgende,Turken ademen zuurstof in op nederlandse bodem dus zijn het dieven?
  ik weet wat ware islamieten zijn,val Erdogan aan,val haatsprekende imams aan,val verkrachtende pakistanen aan val marokkaanse dieven aan,val een turken die geen nederlands wil aanleren aan maar val a.u.b niet een arm vrouwke aan die een proper in haar eigen huis wil.

  bij mij thuis bid er niemand,of doe niemand mee aan de rammedam ze gaan zelfs nooit naar de moskee,en dit geld bij 70 procent van de turken

  maar schoenen moet ik verplicht uitdoen van mijn moeder en ze draagt geen hoofddoek spreek goed nederlands en heeft zelfs een belgische vriend

  dus ik beheers geen islamitische leugens dit is puur om Hygiënische redenen,allee waarom zit ik dat hier eigenlijk uitteleggen gelijk dat het iets gaat uitmaken,jullie willen gewoon al het bruin eruit of ze goed of slecht zijn maak niks uit

  Like

 13. seculiere zegt:

  ik heb is ergens gelezen dat turken 68 procent toegeven niet de islamitische voorschriften te volgen,en dit zijn maar dat het toegeven,want persoonlijk in heel mijn Turkse kring ken ik maar 1ne echte moslim

  Like

 14. jowitteroos zegt:

  @seculiere:

  Het aanpassen heet islamisering en gebeurd in klein en groot, als Moslims maar terrein winnen en wij verliezen.
  Jammer dat wij zo winig horen vanuit de zgn gematigden “uw kring”: niet op de moord van van Gogh, niet op de moord van de christenen, niet op de bedreigingen van critici etc etc.

  Een aantal buurtbewoners zijn ook “gematigd”, maar dat is de achterban van een hele grote groep die zich in verschillende fasen van islamisering begeven: extremen die de weg banen voor een achterliggende groep die de maatschppij waarin ze zich begeven willen bewerken van binnenuit ( u weet wel: aparte gebedsruites, aparte kledingvoorschriften, aparte voedselvoorschriften, aparte vakantieperiodes, aparte aangepaste huizen ( waar vrouwen apart kunnen verblijven bij menstruatie) etcetc) en een groep die regels aan hun laars lappen en daardoor “wetgeving” tart en vooral veel beslag leggen op politie, justitie, uitkerende instanties, belastingdiensten, wijkbureau’s, opbouwwerk, etc etc. De groep zgn gematigden die zo “normaal en meegaand lijken maar in huis leefregels die strikt islamitisch zijn hanteren; ( reciteren op standen van maan en zon, kleding, inrichting huis, kinderen na pas na een bepaalde tijd op een hete dag in de tuin laten spelen ( de rest van de dag moeten die stumpers binnen blijven).

  De gehele groep is een paard van Troye die hoe aardig sommigen en aangepast sommigen ook lijken, allen tot het grote “leger” behoren en allen voor Hamas zijn, tegen Joden zijn en vooral hun mond houden en geen kritiek verdragen anders doet men aangifte van discriminatie, want dat woord kennen ze allemaal.

  De “kenissen” van u, als ze “echt gematigd” zijn (??!!) lopen evenveel risico als wij westerlingen, homo’s joden, christenen etc. !!

  Like

 15. vederso zegt:

  @ seculiere. Op deze website staan 3 delen van een lang artikel. “Islam is angst.” Ik ben heel nieuwsgierig naar uw commentaar als u dat hebt gelezen. (even zoeken, ergens in november 2011)

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  @Vederso: dat van die angst is geheel correct!
  http://tinyurl.com/82kunpw
  Maar angst is ook een slechte raadgever. Ik laat me NIET intimideren door welke religieuze IDIOOT dan ook en degene(n) die zich aangesproken voelen, zijn vast lid van de club en hebben derhalve pech gehad.

  Like

 17. seculiere zegt:

  @Vederso ik was de islam niet aan het verdedigen ,natuurlijk is islam angst en een mannencultuur waar op een onbarbaarse manier vrouwen worden mishandeld

  ik was de turkse cultuur aan het verdedigenen,dit is totaal iets anders maar jullie willen dat niet inzien,

  in belgie zitten er meer italianen dan turken,en er zitten ook meer italianen in de gevangenissen dan turken maar geen kat dat over die mafia cultuur bekritiseerd,vertel jullie mij is waarom?ze begaan meer misdaden dan turken waarom zaagt hier niemand over?kan iemand mij dit hier vertellen?

  Like

 18. vederso zegt:

  @ seculiere. Ik waag een poging, maar ik moet zo de deur uit. Ik heb u leren kennen als een zeer aardig mens, niks mis mee. Ik vermoed dat u zich nu onterecht aangevallen voelt. Dat is misschien ook wel een beetje zo, maar misschien ook weer niet zo stevig als het u lijkt. Maar heel veel mensen voelen zich in hun dagelijk bestaan door de islam aangevallen en het onderscheid tussen islam en mensen is voor sommigen maar flinterdun. En ik heb alweer niet de bedoeling gehad u ergens voor te bekritiseren. Wie ben ik om dat te doen. Ik bedoelde echt alleen maar; lees die drie delen eens en dan ben ik gewoon oprecht nieuwsgierig naar uw opinie over dat 3-delige artikel Islam is angst. Meer is het niet. Als ik binnenkort op ejbron uw naam tegenkom, zal ik me meteen melden en u er naar vragen. Groeten.

  Like

 19. seculiere zegt:

  oke maar kunt u de link niet geven?

  en hier zijn een paar redenen waarom turkse cultuur niet alleen een islam cultuur is zoals in jullie ogen :

  – turkije al vrouwelijke president gehad. belgie/nederland al een vrouwelijke premie gehad?
  – turkse regering ken meer vrouwelijke personen dan de belgische en nederlandse
  – stemplicht voor vrouwen kwam 10 jaar eerder dan de belgische,helaas (voor mij) waren jullie nederlanders nog eerder dan de turkse
  – eerste vrouwelijke gevechtspiloot was een turkse!
  – mannensport voetbal fenerbache kent meest vrouwelijke supporters (guinness world record boek 2012 editie)moet nog uitkomen
  – turkije enigste moslim land dat aan misverkiezingen meedoet (gewonnen 2008)
  – turkije kent in 6 grote steden een gayparade hiermee de grootste in zuid/oost europa
  – een homo zijn was al niet meer verboden sins de ottomaanse tijd 1854,hiermee was turkije de 4de land dat het niet meer verbied,3 landen waren eerder,helaas (weer voor mij)waren het de fransen,nederlanders en belgen

  Like

 20. seculiere zegt:

  vergeet niet dat turkije deze jaar voor eurosong een jood stuurt om turkije te vertegenwoordigen,dit is toch islamitisch he?nee dat is turkse cultuur

  en een award voor deze vrouwlijke turkse parlementslid
  http://www.toplum.nl/turks-parlementslid-krijgt-internationale-award-voor-moed-19614/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=turks-parlementslid-krijgt-internationale-award-voor-moed-19614

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  @John, wat geeft u toch een geweldig inhoudsvolle reactie.

  Like

 22. de^mol zegt:

  @seculiere zegt: 12 maart 2012 om 17:43
  Turkije werd positief beinvloed door anti-islamist Ataturk. Nu met Erdogan gaat het de andere kant op. Ataturk was, met de vroegere militairen in Turkije, een uitzondering. Immers, het Ottomaanse rijk was 100-en jaren gewoon islamitisch.

  Dat iemand het waagt te gaan gillen wanneer de deurwaarder langskomt over schoenen is toch echt een gotspe. Dat betekent namelijk dat je ergens wat rekeningen niet betaald hebt, en met die reactie eigenlijk aangeeft daar maling aan te hebben. Je hebt gewoon aan je plichten te voldoen, doe je dat niet moet je niet zeuren.

  Het is weer typisch dat het iemand is uit een overwegend islamitisch land dat gaat zeuren. Dat past helemaal in het islamitisch plaatje.

  Like

 23. Seculiere zegt:

  @de mol jij bent nu zeker niet aan het zeuren over dat een een persoon dat uit een overwegend islamitische land aan het zeuren is

  Like

 24. Linsky zegt:

  Wat een gezeur allemaal zeg! 🙂

  Like

 25. Seculiere zegt:

  ah linsky terug? 🙂

  en ik kopieerde u fout mol,turkije is geen overwegend islamitische land het is nog altijd een Seculiere republiek! moest het de sharia opvolgen dan was het een islamitische land

  vorige week op mijn werk zij een collega,ik hou niet van zanderige landen zoals marokko,turkije,egypte

  ik vroeg dan van welke land hou je dan wel,hij antwoorde griekenland…
  van landschap is toch griekenland en turkije die de meeste overeenkomsten vertonen toch he?:)
  echt je hebt zo van die idioten

  Like

 26. Linsky zegt:

  Seculiere, was ik dan weg?
  Ik haalde alleen effe adem, hoor 🙂
  Sommige commentaren benemen je de adem hè, niet zozeer door hun toegevoegde waarde, maar meer juist door het verbijsterende gebrek daar aan.

  Like

  • Seculiere zegt:

   mooi verwoord dat adem te kort heb ik exact het zelfde bij sommige commentaren
   het zullen wel andere soort commentaren zijn dan bij u maar toch 🙂

   Like

 27. Linsky zegt:

  Waarom ineens zo formeel seculiere?
  Voorheen tutoyeerde we elkaar toch steeds.

  Trouwens, je bent zelf ook regelmatig uit beeld, hè.
  Ik dacht al dat je in Canada zat, aan de pijpleidingen. 🙂

  Like

 28. Seculiere zegt:

  ja kweet ik moet soms ook pauze’s nemen van dat islamitische gezever en aan de leuke zaken denken.
  enja ons beeld over de islam is zelfde maar niet over de turken en helaas veel van jullie zien jullie daar het verschil niet van in.

  kijk nu wat turkije doet van sancties tegen iran,syrie,irak op vraag van het westen waar turkije het meest bij verliest,maar sta dat hier ergens vermeld?

  noem 1 buurland van turkije dat geen problemen heeft met turkije?zowel de cristelijke als de moslim landen hebben problemen met turkije,tis toch duidelijk dat turkije zijn ding doet en niet een moslim ding want geen enkele moslim land kan turkije af hoor

  Like

 29. Linsky zegt:

  ???, Als Turkije zijn ware gezicht laat zien straks,(wat nu al regelmatig doorschemert)
  worden we allemaal moslim hoor! Erdogan laat daar geen enkele twijfel over bestaan.

  13 Januari 2011 Erdogan heeft tegenover het Arabische TV-station Al-Jazeera openlijk gezegd dat zij zich achter de Palestijnse terreurbeweging Hamas geschaard. ‘Turkije staat achter Hamas,’

  Die Turkse opperrechter, opperrechter Emina Ulker Tarhan zei dat Erdogan een tiran is en sultan wil worden van het Midden Oosten.

  Turkije is bezig het leger te verdubbelen naar 1 miljoen man!
  Erdogan wil een nieuw Ottomaans Rijk inclusief Sarajevo en Jeruzalem ….

  Hoever moet ik doorgaan voor je zelf ook snapt dat die zieke geest wereldheerschappij wil en een wereld-kalifaat?

  Like

  • Seculiere zegt:

   dat is turkije niet dat is erdogan
   E.J. bron heeft hier onlangs hier iets gezet van turkse gerechtigheid in de senaat,vreemd genoeg was hij het aan het bekritiseren

   de CHP (partij van ataturk dat niks met de islam wil maken de 2de grootse partij van turkije)was op de vuisten gegaan met de partij van erdogan AKP,ik vond dat juist goed omdat ze zich niet laten doen door de islamisten zoals in de arabische wereld waar ze zich overheen laat lopen door islamitische geestenleiders

   en e.j. bron was het aan het bekritiseren,dus zonder dat hij het besefte was hij AKP aan het steunen,moest wilders een paar tikken uitdelen aan een islamitische partij zou jij niet trots zijn dat hij zich niet laat doen door dat uitschot?wel dat deed CHP

   enja turkije is zijn leger aan het vergroten en maken ze ondertussen zelf hun gevechtvliegtuigen en wapens,maar jullie moeten daar niet voor vrezen hoor want het zijn bondgenoten van nederland en amerika en dat al meer dan een halve eeuw lang,ze moeten het wel doen om een stap voor te zijn van iran want dat is echt ISLAMITISCH met boerkas enzo

   en iran is bezig met een atoom progamma waarscheinlijk voor tegen het westen (incl. turkije) en de navo dus nederland en ook turkije moet toch sterker zijn dan dat soort landen toch?

   en trouwens moest turkije terug die islamitsiche landen veroveren en onder turkse vlag regeren die landen zouden in 1 klap paar eeuwen voorsprong krijgen in de samenleveing

   zelfs homofilie was toegelaten tijdens de ottomaanse periode en nederland was 1 van de beste bondgenoten toen van de ottomanen, (400 jaar viering)terwijl nu de islamitische landen het westen haat

   Like

 30. G.Deckzeijl zegt:

  @john, 8-4, 21:55
  Ben jij de nieuwe fulco?
  Even wat toepasselijk leesvoer opgehaald! http://tinyurl.com/3k6a3qn

  Like

 31. Linsky zegt:

  Nou, seculiere, hoe jij er ook over denkt en van geloofd, ik wil dus gewoonweg helemaal niks te maken hebben met Turken of Turkije…is dat zo moeilijk te vatten? 😦

  Like

 32. E.J. Bron zegt:

  @john

  De vreugde was van korte duur john! Tot nooit weer ziens!

  Webmaster

  Like

 33. Seculiere zegt:

  turkije gaat nu binnenkort een bufferzone in syrie maken om de syrische slachtoffers op te vangen
  tegen de enorme tegen zin van syrische bondgenoot IRAN

  welk land ga dit durven in deze regio?daarom moet turkije een modern machtig leger hebben
  het is een moedig land net zoals israel die ook problemen hebben met landen in die regio en ook een machtig leger heeft

  en daarom kijk ik op tegen israel,en vindt het heel spijtig dat we geen beste vriendjes meer zijn in deze regio,maar als de CHP weer aan de macht komt ben ik zeker dat het weer in orde komt zoals voorheen

  Like

 34. Seculiere zegt:

  linsky en e.j. zou ik je mening mogen van deze engelse man?

  Like

 35. E.J. Bron zegt:

  Een onrealistische dromer, zou ik zeggen seculiere!

  Like

 36. Seculiere zegt:

  haha 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s