Islamitische vader wilde zijn 23-jarige dochter in brand steken

In Parijs werd een man door de politie gearresteerd, nadat hij had geprobeerd om midden in het centrum van Parijs zijn volwassen dochter in brand te steken.

De krant “Le Parisien” berichtte, dat de man de jonge vrouw eerst traangas in haar gezicht  gesproeid en daarna met benzine overgoten zou hebben. De vader was blijkbaar boos over het feit, dat de jonge vrouw die avond met een groep vrienden uit wilde gaan, wat hij “te geëmancipeerd” vond. De krant citeert een getuige, die de man beschrijft als “islamitische fundamentalist”.

De 23-jarige dochter had een eigen kamer in een gebouw in de buurt van de Place de la Bastille. De 49-jarige man had haar daar bezocht en begon in de hal van het gebouw ruzie met haar te maken. Daarbij viel hij haar aan met traangas en goor benzine over haar hoofd en gezicht heen: toen hij probeerde haar met behulp van een aansteker in brand te steken, begon de jonge vrouw te schreeuwen.

“Het lukte haar om de aansteker van hem af te pakken, terwijl voorbijgangers haar te hulp schoten, die haar geschreeuw gehoord hadden”, vertelt een getuige. “De man ging er toen snel vandoor”.

De jonge vrouw vertelde de politie, dat haar vader haar al meerdere weken had lastig gevallen. “Ze zei, dat hij het er niet mee eens zou zijn geweest dat ze een joodse vriend had”, was van een bron te horen.

De politie kon de man de volgende dag arresteren wegens poging tot moord. Volgens de krant zou de man sinds kort weer contact met zijn dochter hebben gehad, nadat hij haar als kind verlaten zou hebben. Onlangs had hij haar naar zijn geboorteland Tunesië meegenomen, waar hij had geprobeerd om een huwelijk voor haar te regelen. Zij had dit huwelijk echter geweigerd maar, haar vader beloofd dat ze na terugkeer in Parijs aan zijn wens tegemoet zou komen.

Bron:

http://sosheimat.wordpress.com/2012/03/12/muslimischer-vater-wollte-seine-23-jahrige-tochter-verbrennen/

Bron oorspronkelijk artikel:

http://www.thelocal.fr/2685/20120227

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Immigratie, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

11 reacties op Islamitische vader wilde zijn 23-jarige dochter in brand steken

 1. Waar is de Parijse politie in vredesnaam mee bezig? De politie had natuurlijk niet de vader, maar de ongehoorzame dochter moeten arresteren. De beste man kon niet anders – het is de cultuur, nietwaar en daar moeten we ons allemaal een beetje aan aanpassen.
  Maar Saoedi-Arabië zal Interpol wel inschakelen en dan komt alles nog goed.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Ze hadden vroeger in Frankrijk zo mooi apparaat de guillotine, een mooie oplossing voor zo’n ‘vader’.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Hoelang moet dit allemaal nog doorgaan voordat de rest van de wereld in de smiezen krijgt dat islam niets anders is dan het nieuwe NAZI-FASCISME en derhalve KEIHARD en met alle middelen bestreden zal moeten worden? En dat we OPENLIJK alle meelopers en VERRADERS tot de verantwoording zullen moeten roepen?

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Gerrit vooral dat laatste is belangrijk.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Oproep aan alle NORMALE vaders en moeders van Nederland met babies of zeer jonge kinderen: lees het volgende artikel, want het lijkt er sterk op dat L.Spies & consorten zelfs de vingerafdrukken van uw kroost in een zo goed als zeker LEKKE centrale databank willen opslaan!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11703210/__Haast_met_kinderpaspoort__.html
  Meer weten? Zie de homepage van http://www.vrijbit.nl
  Want aan dat vingerafdrukkenGEZEIK van de overheid schijnt maar geen eind te komen.
  Speaking of which: in Brussel zijn ze ook al heel lang de weg kwijt.
  Als ’t aan mij had gelegen waren we gisteren uit de EU gestapt!
  Iedere keer als ik dit soort bestuursFASCISME onder ogen krijg moet ik altijd denken aan hetgeen Wim Kan zei: “Democratie is de wil van het volk. Ieder dag lees ik verbaasd in de krant wat ik nou weer wil.”

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Aanvulling van 10:03:
  En alsof DAT nog niet genoeg is, maak ik alle lezers van dit blog nog even attent op het volgende. Nog ruimte op uw buik over? Schrijf daar maar PRIVACY op, dat bent u binnen afzienbare tijd KWIJT.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3224662/2012/03/13/Bijstandsfraude-digitaal-opsporen.dhtml
  Denk maar niet dat het enkel om de bijstand gaat, ik heb die hotemetoten nooit geloofd of zelfs maar vertrouwd, toch doen is jezelf belazeren.
  Daarom breng ik dat ESM-GEDONDER nog even in herinnering.
  http://tinyurl.com/7dxeayl
  Wat moet er nu nog gebeuren voordat u in actie komt?

  Like

 7. Hoe vaak gebeurd het al niet .
  Voor de wwii was het hier ook zo ,

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Wat betekent die afkorting Bart? Mijn decodeer apparaat weigert weer eens dienst.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Grote vraag bij dit soort berichten: wat is de politieke voorkeur van de rechter die dat TUIG gaat veroordelen cq komt hij net zo snel vrij als de KLOOTZAK die Floor v.d.Wal in maart 2011 doodreed..???
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11706138/__Mishandelaar_docent_gepakt__.html

  Like

 10. jowitteroos zegt:

  Een buurtbewoonster, vanaf haar 3de in Nederland, Marokaanse, getrouwd en op risico van eigen leven 13 kinderen ( boodschap profeet Mohammed vond dat het kon!). Sinds er een Moskee in de buurt is, mag de buurtbewoonster niet meer met blanke mannen praten, en bij bezoek ( veelal aan islamieten) vooral hoofddoek en gepaste kleding aan.
  Vrouw was een voorbeeld voor opbouwwerk in de wijk ( dat was nou een goed geiintegreerde moslima, want ze deed net als andere bewoners wel eens mee ( aanmelden en aanwezig zijn bij tijd en wijle) ).

  Het eerste wat ze me vroeg ooit of ik een Jood was……..lekker belangrijk zult u zeggen…..jaaaaaaaaaaaaaaaaa voor Moslims wel!!!

  De buurtbewoonster was nog voor het ‘ handen af hakken ‘, en mocht zo waar, 10 jaar geleden, voor het eerst een fiets rijden want dat had de Koning van Marokko toegestaan.

  Haar man overigens was goed in fietsen jatten ( zogenaamd wist ie niet dat het een nieuwe fiets was en dacht dat het vuil was want het stond tegen een boom aan) Helaas voor hem, maar gesnapt!!

  Kinderen bestonden uit veel meer meisjes die gezamelijk op de grond met matras sliepen en zoonlief kreeg een aparte kledingkast en kamer en bed en hele mooi kleding, anno 2000!!!!

  Laat u niet bedonderen………..We islamiseren sneller en sneller
  Maar die hotemetoten zien niets en horen niets want Islam is zooooooooon verrijking.

  Ps dank voor al de linkjes maar weer Deckzeyl!

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Graag gedaan, Wachteres! Zoontjes worden binnen de islamitische cultuur(kuch)als prinsjes behandeld. Lees De Zoontjesfabriek van Ayaan Hirsi Ali* maar eens: eyeopener!
  En over die gestolen fietsen: zogenaamd niet weten of het om een nieuwe fiets gaat is…
  taqiyya…!!!
  * deze toespraak al eens gelezen? http://tinyurl.com/82kunpw

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s