VIDEO: De nieuwste van Nigel Farage

Geplaatst door:

E.J. Bron

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: De nieuwste van Nigel Farage

 1. louis-portugal zegt:

  Hoewel hij hardstikke goed is zal het nog niks helpen.
  De eurofielen hebben nog altijd de meerderheid.
  Het doet me een beetje denken aan Hitler in zijn laatste dagen die ook iedereen oplegde om Duitsland tot de laatste snik te verdedigen en desnoods moest heel Duitsland maar sneuvelen want ze verdienden niet te leven.

  Like

 2. Jan zegt:

  Ja hoor, verwijderd door youtube.

  Like

 3. E.J. Bron zegt:

  @Jan

  Daar is ie weer!! 😉

  Like

 4. toetssteen zegt:

  Klopt hij was exact anderhalve minuut sneller dan ik was artikel7, Als ik zou streven naar. Soit, ook nog begrepen wat de man zegt?
  Ach zoals Louis zegt.
  En op het eind zal socialisme een niets zijn, maar for heaven sake, wat had u dan verwacht? Dat Keynes ooit wel werkt???? Obama, nou ja, de puppet zit met handen en nagels aan zijn megageldschieters.
  Denk maar eens na over de banksters en Jekyl island, de Fed en de goudvoorrraad die er niet meer is en het restant dit onder dubieuze wijze is afgevoerd onder Wellink, want hier was de grond te moerassig,,,, ow….Jaja, blijkbaar krgen we last van een soort verzonken moeras.

  Ehhhh Wellink, je loog gewoon dwars door de duinenen, die boel was er egwoon niet sukkel, die was ergens al verknald, kom nou even eens met te feiten? Nee dat gaat niet en nooit gebeuren hè. Maarre

  Wat een verrassing:
  http://hyperinflatie.wordpress.com/2012/01/03/nout-wellink-ook-overheidsgeld-aan-griekenland-zien-we-grotendeels-niet-terug/

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Farage: when Greece goes, others will go. En dan werd hier gisteren nog geroepen dat onze export gestegen is, maar in de tussentijd worden in dat Catshuis plannen gesmeed om onze portemonnee nog verder leeg te schudden.
  Tussen haakjes(): Plasterk is gisteravond bij P&W met vlag en wimpel uit het kandidatendebat te voorschijn gekomen. Albayrak redde het niet. Destebeter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s