George Clooney gearresteerd bij demonstratie tegen islamitische regering van Khartoem

De media berichten weliswaar over de actie, maar ze verzwijgen dat de Soedanese regering Arabisch-islamitisch is en dat deze volkerenmoord een etnisch-religieuze zuivering is.

Hollywood-ster George Clooney en zijn vader Nick zijn tijdens een protestmanifestatie voor de ambassade van Soedan in Washington gearresteerd. De Amerikaanse televisie liet zien hoe de beide in handboeien door politiemensen werden afgevoerd. De regering in Khartoem zou ermee moeten stoppen “haar eigen volk te vermoorden, te verkrachten en uit te hongeren”, had de acteur daarvoor voor draaiende camera´s op de trappen van de ambassade verklaard.

Naast Clooney en zijn vader, een journalist, werden volgens de Amerikaanse zender MSNBC ook parlementsleden, de burgerrechtenactivist Martin Luther King III en de chef van de Afro-Amerikaanse burgerrechtenorganisatie NAACP, Ben Jealous, gearresteerd. Ze zouden geweigerd hebben om een einde te maken aan de actie op het ambassadeterrein en daarmee de politie bewust hebben geprovoceerd, werd er gezegd. Ze zouden in een auto van de Secret Service, die verantwoordelijk is voor de beveiliging van de president, zijn afgevoerd, meldde MSNBC. Men verwachtte, dat de demonstranten korte tijd later weer zouden worden vrijgelaten.

N-TV

De oorzaken van de volkerenmoord zijn de haat van de moslims op christenen en het racisme van de Arabieren tegen de zwarte bevolking. En dat is het, wat N-TV ons per se niet wilde laten weten:

Soedan: Christenen onder druk – kerken spreken van “volkerenmoord”

Kerkenvertegenwoordigers klagen aan: Volkerenmoord in Soedan

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/03/16/george-clooney-verhaftet-bei-demo-gegen-islamische-regierung-von-khartoum/#more-32568

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Christendom, Christenvervolging, Islam, Islamisering, Soedan. Bookmark de permalink .

3 reacties op George Clooney gearresteerd bij demonstratie tegen islamitische regering van Khartoem

 1. lucky9 zegt:

  Soedan, de staat die dacht de slavernij van niet-islamieten te kunnen handhaven voor eigen voordeel is met deze actie ontmaskerd als een fascistisch regime ‘pur sang”.

  De leiders van dit regime -die ik niet ken- zouden moeten kunnen weggeveegd worden van de oppervlakte van de aardbol. Dat zou veel bloedvergieten besparen en een massa mensenlevens redden.

  In tegenstelling met Syrië waar de meeste westerse leiders zo laf zijn een ‘sitting bull’ te demoniseren in plaats van de wahabitische agressors aan te pakken.

  En, nee is ben géén communist en geen maoïst. Integendeel!

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Lucky, ik heb de indruk dat jij je vergist.
  Zuid-Soudan is sinds ongeveer een half jaar onafhankelijk.
  Ik denk en hoop dat Cloony zich inzet voor de bescherming van een onafhankelijk christelijk Zuid-Soudan tegen het islamitische noorden.
  Niet dat in voor welke bescherming van religie danook ben maar wel tegen overheersing door de islam.

  Like

 3. We must Protest for who he my be !
  Let him free, for the freedom of speatch in this World.
  Ware those who has the wright to tel the world
  for what he and she thinks of the wrong doing of man.
  For he will make a movie and peace be with him .
  thankyou Sir Cloony

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s