Multiculti-tolerantie in Münster: Da´wa en Taqiyya voor leerlingen van de basisschool

Dit artikel uit de “Westfälische Nachrichten” zou eigenlijk de Verlichte ouders onder ons de koude rillingen moeten bezorgen! Het laat namelijk opnieuw zien hoe geïndoctrineerd en gehersenspoeld onze samenleving al is! De 68´er multiculti-dromers hebben echt goed werk afgeleverd! (kotszakjes klaarleggen!)

“Salamu alaikum” in de collegezaal: Professor Mouhanad Khorchide legt aan kinderen uit, waarin moslims geloven

Veel kinderen in de zaal kenden de begroeting “Salamu alaikum” – “alaikum salam” waarmee moslims elkaar begroeten. Maar verder hadden ze veel vragen voor professor Mouhanad Khorchide, die bij de kinderuniversiteit het college “Wat geloven moslims” hield.

“Waarom knielen moslims als ze richting Mekka bidden?”. “Waarom dragen veel islamitische vrouwen een hoofddoek?”. “Bestaan er ook mensen met een hoofddoek, die geen moslims zijn?”. En: “Kom je in het paradijs als je niet lief was?”. Allemaal vragen, die gistermiddag in de grote collegezaal H1 op professor Mouhanad Khorchide van het Centrum voor religieuze studies van de universiteit van Münster werden afgevuurd. De studentes en studenten in de collegezaal waren – zoals altijd bij de kinderuniversiteit – vaak nog basisschoolleerlingen. Maar ze wisten wel heel veel m.b.t. de vraag, die als kop boven het college stond: “Wat geloven moslims?”

Veel kinderen in de zaal kenden de begroeting “Salamu alaikum” – “alaikum salam” waarmee moslims elkaar begroeten. En ze wisten dat uit eigen ervaring, want ze komen zelf uit gezinnen, die zich bekennen tot de religie van de moslims, de islam.

Bijvoorbeeld Abdullah uit groep 6 van de Annette-basisschool uit Angelmodde, die met een bus vol kinderen naar de H1 was gekomen. Maar ook Abdullah´s niet-islamitische vrienden Max, Timon en Ben wisten al redelijk veel over de islam: “Dat hebben we net met godsdienstonderwijs gehad”, zegt Max.

Mouhanad Khorchide legt aan de kinderen uit dat er veel overeenkomsten tussen de islam en het christendom bestaan, dat christenen en moslims in één god geloven, die wil dat de mensen barmhartig met elkaar omgaan. Ook bedevaarten zijn in beide religies gebruikelijk. Professor Khorchide zelf is ook al een keer naar Mekka op bedevaart geweest, de plaats, waar de profeet Mohammed zou zijn geboren: “Een inspannende reis. Daarna was ik vijf kilo afgevallen”, vertelde hij de kinderen, “waarbij de gelovigen een weg naar zichzelf en naar Allah dienen te vinden.”

Na het college was er voor de bijzonder vlijtige leerlingen, die aan alle colleges in het semester hadden meegedaan, een persoonlijk op hun eigen naam gemaakt diploma.

Zoals zo vaak wordt er gesuggereerd, dat de islam vrede betekent! Dat we allemaal dezelfde god hebben enz.

Geen woord over de vrouwenrechten in de islam, shariastraffen bij overspel of “afvalligheid van het geloof” en niet te vergeten: De godsdienstvrijheid en christenvervolgingen in islamitische landen…

Je vraagt je hier af: Wat zijn dat voor ouders, die hun kinderen laten meedoen aan zulke indoctrinatiebijeenkomsten?

Waar zijn de mensen van de kinderbescherming?

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=18817#more-18817

Auteur: Zirze

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Duitsland, Islam, Islamisering, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

6 reacties op Multiculti-tolerantie in Münster: Da´wa en Taqiyya voor leerlingen van de basisschool

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Tsja, als je een volk wilt indoctrineren, moet je in de schoolbanken beginnen.
  Bewijs wederom geleverd, de geschiedenis herhaalt zich. Laat iedereen onthouden dat de islam en zijn aanhangers vele malen gevaarlijker zijn dan nazi-fascisme en communisme samen.
  http://tinyurl.com/3mepfoc

  Like

 2. In de Bloemendaalse duinen is een muur opgericht bij oorlogsgraven met een tekst door H.M. van Randwijk, één van de leiders van het linkse illegale blad Vrij Nederland, en van de gelijknamige verzetsgroep, waarop te lezen staat:
  “Bedenk, dat hetgeen gisteren bedreigd werd, heden en morgen opnieuw in gevaar kan verkeren. Bescherm het en wees waakzaam.”
  De invloed van moslims verloopt niet via democratisch stemmen of via een meerderheid, maar via intimidatie en segregatie en het innemen van stadsdelen en regio’s. Hoe groot moet het percentage in Nederland zijn om hier de meningsvrijheid kwijt te raken? Denk aan de bedreiging en bewaking van islamcritici en ga dan één keer raden.
  Het is geen schande als je nog denkt dat het bij de islam om religie gaat, maar dat is snel uitgelegd. Geloof beoefen je maar thuis. De islam is voor Nederland en Europa alleen relevant als veroveringscultuur, en een schitterend instrument daarvan is het spreken met dubbele tong. Hoe vaker je je stellinen herhaalt hoe meer echo’s er klinken (“islam is vrede”).
  Het is duidelijk dat in 1940 de bezetting van de vijand pas NA de oorlog plaatsvond, maar dat het in dit geval gaat om bezetting VOOR de oorlog.

  Like

 3. Columnist zegt:

  De kinderen komen snel genoeg achter de waarheid.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Staat ergens op een muur in Amsterdam,eveneens van H.M.van Randwijk:
  Een volk dat voor tirannen zwicht zal lijf en goed verliezen,
  dan dooft het licht.
  (op internet circuleert een fotoshop van deze tekst: tirannen is door korannen
  vervangen)
  Voor de liefhebbers en uiteraard de beginners mbt het doorgronden van de islamitische “mentaliteit” hier nog even de link naar HET PROJECT.
  http://tinyurl.com/5za2bg
  Geef door aan iedereen die u kent, waarschuw iedereen die bereid is te LUISTEREN.

  Like

 5. lucky9 zegt:

  Kinderen geestelijk verkrachten is hun specialiteit. Lichamelijk verkrachten een bijkomstigheid.
  Kan U zich de waanzin van deze misdadige geestelijke instelling wel goed inbeelden? Ik denk van niet. De realiteit overtreft in zeer veel gevallen de stoutste verbeelding. Dit is manifest zulk geval!

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Lucky goed gezegd.
  Er loopt helaas veel onbenul rond.
  Beangstigend veel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s