Mohammed zou middel tegen Aids leveren (+ video)

Bij dit artikel dient één ding van tevoren duidelijk worden gemaakt: het gaat hier niet om satire. Veel moslims zijn er inderdaad van overtuigd, dat alle kennis in de koran en de Hadith zou zitten. Daarom zou men ook geen andere wetenschappelijke boeken hoeven te bestuderen. In de onderstaande video vertelt de Palestijnse “expert voor koraanse wetenschap” Dr. Ahmad Al-Muzain heel serieus het volgende verhaal: De profeet Mohammed zou volgens een Hadith hebben onderwezen, dat men een drank, waarin een vlieg terechtgekomen zou zijn, niet zou moeten weggooien, maar men zou de vlieg erin moeten dopen en de drank dan moeten opdrinken. Want op de ene vleugel van de vlieg zouden zich ziektes bevinden en op de andere hun genezing. Daarvan maakt de geleerde moslim de boodschap, dat de profeet daarmee een wetenschappelijk feit zou hebben verkondigd.

Dr. Ahmad Al-Muzain beweert, dat in Duitsland de kerk twee wetenschappers grote sommen geld zou hebben betaald om dit geneeskundige “feit” te weerleggen, wat hen echter niet gelukt zou zijn. Het farmaceutische concern Bayer zou van deze ene vliegenvleugel zelfs een antibioticum hebben gemaakt, waarmee men Aids effectief zou kunnen behandelen.  Een kuur zou 500 dollar kosten en zou heel effectief zijn. Hier de video van 19 september 2008, opgenomen en uitgezonden door Al-Aqsa TV in de Gazastrook:

Dr. Ahmad Al-Muzain bedoelt het absoluut serieus en daarom hebben we de zaak tot op de bodem uitgezocht. Uit en korte navraag bij de wetenschappelijke informatiedienst van Bayer in Leverkusen bleek dat deze beweringen niet met de waarheid overeen komen.

En daarom hoeft men ook niet verbaasd te zijn, dat er tot nu toe maar 9 islamitische Nobelprijswinnaars zijn. Daar staan, zoals bekend, 178 joodse winnaars tegenover. Als je bedenkt, dat er nu 12 miljoen joden op de wereld zijn, echter 117 maal zoveel moslims, in totaal 1,4 miljard, dan is dat een geestelijke faillietverklaring. Volgens deze verhouding zouden moslims 24.920 Nobelprijzen hebben moeten krijgen. Het zijn er echter maar negen, waarvan vijf Nobelprijzen voor de Vrede, eentje daarvan vreemd genoeg voor de terrorist Yasser Arafat. Slechts op twee natuurwetenschappelijke terreinen hebben moslims een Nobelprijs gewonnen.

Er werden al eerder pogingen ondernomen om uit Koranteksten wetenschappelijke feiten af te leiden. Die eindigden echter allemaal in pijnlijke nederlagen.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/03/video-mohammed-soll-mittel-gegen-aids-liefern/#more-245694

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabische wereld, Islam, koran, Mohammed. Bookmark de permalink .

13 reacties op Mohammed zou middel tegen Aids leveren (+ video)

 1. louis-portugal zegt:

  Ik vind die vent echt uitzien als een wetenschapper.
  Het is vermakelijk hoe die voormannen het domme islamvolk te manipuleren.
  Ik ben ervan overtuigd dat hij het zelf gelooft.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Als alle problemen volgens die jurkendragers opgelost kunnen worden met de inhoud van hun verzonnen instructieboekje…., afijn, maakt u zelf het verhaaltje af en kleur de plaatjes. U weet vast wel een probleem(of problemen) dat opgelost moet worden.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11763424/__PVV-leider_heeft_rijke_vrienden__.html

  Like

 3. guus velraeds zegt:

  En dan te bedenken (“”GOD”” behoede ons) dat ooit de dag komt waarin de moslim in aantal het kritische omslagpunt zal bereiken in onze nu al desastreus verrijkte samenleving. Arm Nederland, arm Europa. Islam is achteruitgang, intolerantie, tweedeling, racisme, slavernij, geweld en perverse godsdienstwaan. Een aangepaste Islam aan de Europese norm qua vrijheid, tolerantie en wetenschap beoefening is een contradictio interminis.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Islam is het NIEUWE FASCISME en de hoofddoek is de NIEUWE SWASTIKA.!
  http://tinyurl.com/69tf4ee
  Volledige interview van S.Zeller-Hirzel:
  http://tinyurl.com/8766bq4

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Brekend nieuws: Algerijnse terrorist door politie doodgeschoten!
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/11765077/__Politie_schiet_verdachte_Toulouse_dood__.html

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Heb alles nog eens even op m’n gemakje gelezen. Een vlieg heeft twee vleugels, daar zijn we het over eens. Op de ene vleugel zouden de ziektes zitten en op de andere de genezende middelen?
  Dat kan geen islamitische wijsheid of zelfs wetenschap zijn, dat is grootste nonsens die je maar kan bedenken. Helemaal duidelijk wordt het als we het fenomeen ééndagsvlieg bekijken.
  De uitdrukking “elkaar vliegen afvangen” krijgt in deze context ook een aparte dimensie…
  Hij slaat geen vlieg dood, idem dito. En dan heeft deze Ahmad al-Muzain het enkel over vliegen.
  Hoe zit dat dan met andere insecten zoals de zgn B-29 bug, schijnt vooral in Arizona voor te komen, een vliegend monster. Of de libelles, die maar liefst vier vleugels hebben, hoe zit het daarmee? De holtor dan? De minder bekende reetkever..???
  Werk zat, dacht ik zo.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Niet on topic, edoch van uitzonderlijke kwaliteit zijn de volgende 8 minuten. Schijnt helaas geen clip uit een speelfilm te zijn.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Gerrit N 24 DE heeft zo´n soort “documentaires”-
  Als de mensen doodgaan wat gebeurt dan na 1 jr 2 jr 5 jr enz.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Ja, heb alle docu’s van ZUKUNFT OHNE MENSCHEN(is van National Geografic) gezien, ze worden regelmatig herhaald, is knap gedaan!
  Voor wie het nog eens terug wil zien: http://www.n24.de
  Absolute aanrader!!

  Like

 10. Sjems zegt:

  Buitengewoon subjectief deze zgn oogopener van dit artikel. Door dhr. Yasser Arafat een terrorist te noemen is het overduidelijk dat de schrijver van deze tekst alles behalve objectief is. In die hoedanigheid mist in deze tekst dan ook elke vorm van geloofwaardigheid. Maar ach ja Joodse lobbys. Ik wil een ding nadrukkelijk bekendmaken en dat is dat de Islam indd de waarheid is. Hoe hard je d’r ook tegenvecht aan de waarheid kun je niet ontkomen. Effe een weetje over de Profeet Mohammed(vzm) hij heeft een x aantal dingen gezegd over de toekomst 1432 jaar geleden die inmiddels zijn uitgekomen, zou zou men in de toekomst wedijveren in het bouwen van hogen gebouwen wat we op de dag van vandaag mee maken en het zouden dan mensen zijn wiens ouders op blote voeten liepen oftwel mensen die voorheen arm waren( kijk maar naar dubai, waren niet zolang geleden nog allemaal nomaden en nu hebben ze er de hoogste gebouw van de wereld), zo zouden zangers en zangeres ook wereldwijde bekendheid gaan genieten in de toekomst en zie nu. Daarnaast heeft hij ook gezegd dat er een tijd zal komen waarin homoseksualtiteit normaal gangbaar zou worden zoals op de dag van vandaag. Ook heeft hij(vzm) gezegd dat de einde der tijd niet zal komen totdat de Joden de Moslims zullen ommuren en zie toen kwam de muur in Palestina die ondanks internationaal kritiek en ondanks dat die muur als illegaal werd verklaard alsnog gebouwd. En zo nog veel meer!! Dus zou zggn lees het zelf en open je ogen.

  Like

 11. Max zegt:

  @Sjems:

  “Ook heeft hij(vzm) gezegd dat de einde der tijd niet zal komen totdat de Joden de Moslims zullen ommuren en zie toen kwam de muur in Palestina die ondanks internationaal kritiek en ondanks dat die muur als illegaal werd verklaard alsnog gebouwd.”

  Volgens mij is deze muur nog veel te kort! Ze hadden hem moeten doortrekken: om elk land dat de mensenrechten schendt, waar niet ieder mens gelijk is. Lijkt jou dat niet een goed idee?

  En die muur, (is maar trouwens een paar km, rest is hekwerk) heeft al heel wat levens gespaard!
  Die muur zelf staat alleen daar waar sluipschutters van af hoge gebouwen op burgers schoten: over mensenrechten gesproken!

  Als ik jouw zo hoor komt lijkt mensenrechten in jouw boekie niet voor te komen.

  Like

 12. Linsky zegt:

  Sjems,
  Is arrafat soms ook al familie van je? 😦

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 16.31. uur, nou waarde Linsky, de MOSLIM TROLLEN melden zich weer. Eerst zaterdag 2 trollen ontdekt, die ik gefundeerd en netjes onderbouwd van repliek heb gediend, en nu komt de verkapte muzelman SJEMS ons vertellen over het grote toverboek annex haatboek koran. Ja,ja veel geloven en weinig geven, doet een dwaas in vreugde leven. Weerleg dat maar eens SJEMS.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s