“Het heeft niets met de islam te maken…”

De politieke correctheid heeft zijn tijd gehad. Nu staat het dus vast: Het Westen is een islamitische terreuraanslag “rijker” op zijn grondgebied. Het was niet de eerste, het zal niet de laatste zijn.

De omvang van de gebeurtenissen in Toulouse was nog helemaal niet duidelijk, de achtergronden waren nog helemaal niet uitgezocht, of in de Duitse media kwamen alweer de gebruikelijke sussers aan het woord: Zogenaamde “experts”, die opnieuw bezwoeren, dat dit alles uiteraard “niets met de islam te maken zou hebben”. Bijvoorbeeld Michael Lüders, die op alle (!) Duitstalige nieuwszenders (N-TV, N24 en Phoenix) steeds opnieuw dezelfde politiek correcte frasen van stapel liet lopen: Het zou om een individuele dader gaan, wiens aanslagen minder politiek, maar veelmeer als “psychopathologisch” gezien zouden moeten worden. En sowieso: De (arme?) dader zou naar Frankrijk zijn gekomen, zou daar waarschijnlijk moeilijkheden bij de integratie hebben gehad en daarom geradicaliseerd zijn. Het ontbrak er nog maar aan dat Lüders zelfs de schuld aan de Fransen gaf voor de aanslag.

Volledig ongeloofwaardige extase van bagatellisering

Deze grenzeloze waanzin is niet meer te verdragen. De Duitse media laten met het oog op dit nieuwe terrorisme in de naam van Allah eens te meer hun maskers vallen, ze laten hun ware gezicht zien. Toen afgelopen zomer Anders Breivik, een (zoals men inmiddels weet) psychisch gestoorde individuele dader, zijn bloedbad aanrichtte, werden er horrorscenario´s van internationale rechtse terreurnetwerken op de muur getekend. En onmiddellijk viel het gros van de Duitse prulschrijvers met een nog nooit vertoonde kracht over alles en iedereen heen, die het wanneer en op welke wijze dan oog gewaagd had om zich kritisch over de islam uit te laten. Van Wilders tot Broder, van Stürzenberger tot Frank Furter, zij allemaal waren medeschuldig aan datgene wat er in Noorwegen gebeurde.

Welnu, omdat er opnieuw een blijkbaar islamitisch gemotiveerde terrorist op Europees grondgebied woedde, een persoon, over wie nu al bekend is dat hij in het Afghaans-Pakistaanse grensgebied verbleef, daar tot terrorist werd opgeleid en contact met Al Qaida onderhield, geven diezelfde media plaats en ruimte aan hun zogenaamde experts om zich, zachtjes uitgedrukt, te buiten te gaan aan een pijnlijke, volledig ongeloofwaardige extase van bagatellisering.

Deze vorm van verslaggeving kan en mag men niet meer serieus nemen. Het enige goede eraan is, dat steeds meer mensen erachter beginnen te komen, dat zij door een elite in de politiek en de media in de maling worden genomen.

De constante van het geweld

De waarheid is: Extremisme bestaat in alle culturen. Maar in geen enkele andere cultuur is op dit moment het extremisme zo schrikbarend wijdverbreid als in de islamitische. Niet iedere moslim in de wereld is een terrorist. Maar bijna iedere terrorist in de wereld is een moslim.

Sinds 11 september 2001 werden er ontelbaar veel aanslagen in naam van Allah gepleegd. Bijna dagelijks exploderen er bommen in de islamitische wereld. In Irak, in Afghanistan, in Pakistan, in Jemen, in “Palestina”, in Nigeria, in Soedan, in Somalië enz. En af en toe komt het ook tot pogingen tot aanslagen en aanslagen op westerse bodem.

Er is een constante te zien in deze barbaarse daden, die al lang niet meer tot het terrorisme beperkt is, maar die van de koren, de Hadith en het leven van de profeet Mohammed via de geschiedenis van de verbreiding van de islam, de talloze veroveringsoorlogen, onderwerpingen en slavernij tot in het heden reikt, in de brandhaarden van het Nabije Oosten en Afrika, in de brandhaarden in de voorsteden van grote Europese steden. Het is de constante van het geweld, die essentieel ten grondslag ligt aan de islam.

Met de massa-immigratie van moslims in het Westen hebben Frankrijk, Duitsland en andere landen deze constante van het geweld geïmporteerd. En alsof dat niet erg genoeg zou zijn, schuwen de elites ook nog de discussie over diezelfde massa-immigratie, laat staan de strijd ertegen.

De prijs voor deze idiotie betalen de slachtoffers

Ze vluchten in smoesjes, liegen dat het gedrukt staat, verdraaien en camoufleren alsof er geen morgen zou bestaan, fantaseren de wereld bij elkaar, zoals het nauwelijks nog belachelijker gaat. Maar niemand heeft zin om te lachen. Want de prijs voor deze idiotie betalen de slachtoffers.

In werkelijkheid bestaat er slechts één middel om deze beangstigende ontwikkeling de baas te worden. En wel precies datgene, wat in de media en de politiek op dit moment meer verboden wordt dan al het andere: Islamkritiek! Hoe terecht deze is, is niet alleen maar te zien in het geval van islamitische terreuraanslagen. Want de overgangen tussen verbaal en fysiek geweld, tussen religieus en politiek extremisme, tussen fundamentalisme en extremisme zijn vloeiend.

Maar precies dat is het dilemma, waarin het Westen zit: Zijn eigen, schijnbare moraal staat de zakelijke en oplossingsgerichte discussie met dit probleem in de weg. Doordat zogenaamde experts zoals Michael Lüders het verband tussen religie en terrorisme ontkennen, bevorderen ze ook nog de groei van het islamisme in het Europa.

De politieke correctheid heeft zijn tijd gehad

Het droevige resultaat daarvan werd vandaag in Israël begraven. Het wordt tijd om eindelijk te erkennen: Het is gedaan met de politiek van appeasement. De politieke correctheid heeft zijn tijd gehad. Deze politieke domheid verhindert geen terrorisme, ze bevordert de integratie niet, ze ondersteunt niet de ontwikkeling van een seculiere, Verlichte islam. Ze zorgt precies voor het tegendeel.

De vraag is alleen hoeveel mensen er nog moeten sterven, voordat dit duidelijke besef eindelijk openlijk mag worden uitgesproken. Helaas schijnt de angst terecht, dat er in het geval van het islamisme – anders dan bij de neonazi-terreur – nog veel bloed moet vloeien, totdat men hier ook anders gaat denken.

Het zou aan die moslims moeten zijn, van wie het idee van de islam echt een andere is, die zich van geweld en terreur distantiëren, om precies dat ook praktisch voor te leven.
Bijvoorbeeld door op te houden islamkritiek als racisme voor te stellen, maar veelmeer eindelijk zelf te beginnen om kritische vragen te stellen over hun religie. Want alleen wie erkent wat de oorsprongen van deze terreur zijn en waar diens ideologische wortels liggen, kan er ook effectief en geloofwaardig tegen optreden.

Aanvulling: Zoals nu bekend werd, was de voorzitter van de Centrale Raad van de moslims, Aiman Mazyek, er waarschijnlijk zeker van, dat het bij de daders om rechts-extremisten zou gaan. Mazyek waarschuwde tegenover de Neue Osnabrücker Zeitung: “Het ademt de geest van de NSU. Het valt helaas niet uit te sluiten, dat er in Duitsland profiteurs bestaan.” Racisme zou in Europa in het midden van de samenleving in opmars zijn. En verder: “We hebben niet de indruk, dat islamitische instellingen in Duitsland voldoende beschermd zijn.”

Sinds bekend werd, dat het bij de dader om een islamist gaat, is het echter opvallend rustig rondom de Centrale Raad van de Moslims en zijn gebruikelijk veel informatie verschaffende voorzitter geworden. Op een aanwijzing, dat dit de geest zou ademen van Al Qaida of een waarschuwing, dat het islamisme in Europa in opmars zou zijn, wacht de lezer op de site van de Centrale Raad tevergeefs. Daarom richt de laatste alinea in bovenstaand commentaar zich met hele hartelijke groeten in de eerste plaats aan Aiman Mazyek en zijn Centrale Raad van de Moslims in Duitsland.

Bron:

http://www.blu-news.org/2012/03/21/nichts-mit-dem-islam-zu-tun/

Auteur: Frank-Furter Schnauze

Vertaald uit het Duits door:

E. J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Europa, Islam, Islamisering, Islamkritiek, political correctness, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Het heeft niets met de islam te maken…”

 1. lucky9 zegt:

  We zijn op het punt aangeland dat politieke correctheid fascisme “pure sang” geworden is.

  Voor islamitische takiyya is deze stap onbeduidend en van nul en generlei betekenis. De islam = fascisme. Altijd geweest.
  Dat een veralgemeende cognitieve dissonantie zich meester maakt van een aantal door hun ideologie gegijzelde moslims lijkt niet meer dan normaal.

  Dat niet-moslims achter elke grasspriet een verontschuldiging zoeken voor hun eigen crimineel wangedrag in het verleden is veel erger. Zij hadden de macht om dit te voorkomen maar hebben het zelf bewerkstelligd. Zij zijn schuldig en moeten afgezet worden. Vandaar hun angst. Die is economisch en niet-existentieel van aard.

  Voor het overige moet het bezit en gebruik van Arabische Korans verboden en strafbaar gesteld worden.

  Like

 2. jowitteroos zegt:

  Zoals het beeld met de aapjes duidelijk maakt: horende doof, ziende blind en sprekende stom:

  Al diegenen die Islam tolereren!!

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Aznar verloor in Spanje de verkiezingen omdat hij na de treinaanslagen in Madrid te snel neer de mogelijkheid van de ETA wees.
  Ze hebben het geweten met inmiddels 800.000 door Zapateiro gelegaliseerde moslims die bijna allemaal werkeloos zijn.
  Helaas kunnen we bij dat soort reacties van de politieke figuren die er zo vlug bij zijn met beschuldiggen en indien nodig bagatelliseren niemand wegjagen.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  http://www.gva.be/nieuws/binnenland/aid994537/deens-psycholoog-islam-bevordert-criminaliteit.aspx
  (boek met essays is absolute aanrader/is al een tijdje in de handel)

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  De Islamisering ligt op koers waarde scribenten. Dankzij de politiek correcten van links tot rechts, zullen we steeds meer te maken krijgen met het islamofascisme. We zijn in 1975 genaaid geworden door de voorganger van de EU de EEG en de Bilderbergers. Ze hadden “de Resolutie van Straatsburg”, nooit mogen aannemen, daardoor zitten al deze noord-afrikaanse verrijkers nu hier. Wat een walgelijke politici hebben we toch.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  http://tinyurl.com/3p32945
  Dat bedoelde je toch, of niet T.Hendrix..???

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl, helemaal, schot in de roos. En ziet U nu hoe wij door onze “fijne politici”, opgezadeld werden en worden met deze volgens hun ” vreedzame religie”.

  Like

 8. Kafir Harby zegt:

  @Tom Hendrix
  Inderdaad, onder impuls van de Bilderbergers, is de massale influx van islamieten in gang gezet. Geen dorp in het Westen blijft ervan gespaard. Het gebeurt heel gestructureerd en doelmatig. Vergeet hierbij niet dat wijlen prins Bernhard de grote aandrijver was van de Bilderbergers en hun catastrofale politiek. Zo begrijp je ook waarom koningin Beatrix zo uitgesproken islamofiel is. En waarom Wilders de grote vijand is van vrede in de wereld.

  Like

 9. Pingback: Diederik Samsom is een buiten alle proporties krankzinnige kale dwerg en wel hierom | AmsterdamPost

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s