Imam Sarkozy: “Dat heeft niets met de islam te maken!”

Mohammed Mehra´s moorden hadden uiteraard in geen enkel opzicht iets met de islam te maken: Hij verkondigde openlijk zijn lidmaatschap van Al Qaida en heeft waarschijnlijk met de Taliban getraind. Beide zijn nadrukkelijk en demonstratief islamitische groeperingen, die al hun handelingen rechtvaardigen door te verwijzen naar de koran en de soenna. Hij beweert een Mujaheed te zijn. Een soldaat van de Jihad, ook dat is een islamitisch theologisch en juridisch concept. Hij vermoordde islamitische soldaten, die in het leger van de ongelovigen gevochten hebben – iets, dat alleen iemand gedaan kan hebben, die zijn loyaliteit tot de oemma boven alle andere loyaliteiten plaatst.

Mehra´s bloedbad is zo diep in de islam geworteld, dat het letterlijk ondenkbaar is, dat hij het uitgevoerd zou hebben als hij geen moslim geweest zou zijn – En zo gedraagt Sarkozy zich net als iedere andere politicus in het Westen, die in het donker fluit en probeert te doen alsof er geen probleem zou zijn, hoewel er een groot probleem is, en die de toekomst van zijn natie op de fantasie baseert, dat de overweldigende meerderheid van de moslims niet in dezelfde dingen gelooft als waarin Mohammed Mehra geloofd had.

Nu zegt hij, dat hij het regelmatige bezoek van Jihadistische sites wil verbieden, wat mij persoonlijk behoorlijk snel in de Bastille zou doen belanden. Ik hoop, dat de verscherping van de Franse wet zich niet alleen zal beperken tot alleen maar het bezoeken van zulke websites, maar dat er ook andere factoren bij betrokken worden om een intelligente inschatting te kunnen maken van de moslims, die een Jihad moord plannen. In ieder geval, zolang Sarkozy en het Franse establishment nog steeds de aard, de bron en de enorme grootte van de bedreiging ontkennen, zou het observeren van websites een paar Jihad aanvallen kunnen verhinderen, maar er zal niets gebeuren om de islamisering van de Franse samenleving te verhinderen, die zich stap voor stap onderwerpt aan de eisen van de sharia. Het verbod op de hijab was een stap om dit te verhinderen, maar Sarkozy moet erop voorbereid zijn wezenlijk “ontoegeeflijker te zijn bij de verdediging van onze waarden” dan hij tot nu toe heeft laten zien, als hij het echt serieus bedoelt.

Uit: “Toulouse siege: live” in de Telegraph van 22 maart:

President Sarkozy waarschuwde, dat diegenen, die extremistische websites bezoeken, zwaar bestraft worden:

Citaat: Frankrijk heeft zijn woede en afschuw tot uiting gebracht, maar we zullen niet toestaan, dat de woede ons overmant.

Het islamitische geloof heeft niets met de zieke daden van deze man te maken. Voordat hij joodse kinderen in het vizier nam, heeft hij andere moslims aangevallen.

We moeten standvastig zijn bij de verdediging van onze waarden. We mogen deze ideologie niet toestaan ons te beïnvloeden.

Van nu af aan zal iedereen, die vaker websites bezoekt, die terrorisme of de oproep tot haat en geweld ondersteunen, door recht en wet veroordeeld worden.

Frankrijk zal een verscherpte rekrutering of een ideologische indoctrinatie op zijn grondgebied niet toestaan.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/53082

Bron oorspronkelijk artikel:

http://www.jihadwatch.org/2012/03/imam-sarkozy-on-toulouse-jihadist-the-muslim-faith-has-nothing-to-do-with-the-insane-acts-of-this-ma.html

Auteur: Robert Spencer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Islamisering, Jihad, Moslims, political correctness, Terrorisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op Imam Sarkozy: “Dat heeft niets met de islam te maken!”

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Eerder had ik begrepen dat Sarko in het vaarwater van Marine le Pen zat te wroeten om haar de wind uit de zeilen te halen. Met deze verdoezeling van het islamitische kwaad speelt hij Marine weer in de kaart. Het is te hopen dat ze er goed gebruik van maakt. Als ze de eerste ronde doorkomt maakt ze onder de huidige omstandigheden een kans.

  Like

 2. lucky9 zegt:

  Ik kan commentaar #1 alleen maar bijtreden.
  Ofwel heeft Sarkozy nog nooit de Koran gelezen, ofwel is hij een leugenaar.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  M.A.L. Sion Ik had zelfs de indruk dat Sark. de verkiezingen gewonnen had met de blofte de islamitische uitwassen harder aan te pakken.
  Volgens mij heeft hij dat duidelijk laten liggen.
  Ik ben nog altijd geweldig verwondert over de “controle” over die man gezien de hoeveelheid wapens die hij had.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s