Spanje in de strijd tegen de sluipende islamisering

Laaroussi werd op 6 maart door de politie verhoord, maar weigerde iets te zeggen, omdat hij de legitimiteit van de Spaanse staat niet zou erkennen. Naar schatting 75% van alle in Spanje op i januari 2012 geboren baby´s ouders met een migratieachtergrond, die meestal afkomstig zijn uit Marokko. Een radicaalislamitische prediker werd in Spanje gearresteerd, omdat hij moslims ertoe opriep om gebruik te maken van geestelijk en lichamelijk geweld om “ongehoorzame vrouwen discipline bij te brengen” als ze zich niet zouden onderwerpen aan de sharia of hun mannen niet zouden gehoorzamen.

Volgens het Spaanse Openbaar Ministerie zou Abdeslam Laaroussi, een imam uit Marokko, die een charismatische roep vooruitsnelt en die als prediker in een grote moskee in Terrassa, een 30 kilometer ten noorden van Barcelona gelegen industriestad, optreedt, zich schuldig gemaakt zou hebben aan “het aanzetten tot geweld tegen vrouwen” door “concrete voorbeelden te geven hoe men vrouwen zou moeten slaan, ze in huis zou moeten isoleren en hoe men seksuele relaties van ze tegen zou kunnen gaan.”

De politie zou via getuigen opnames van de preken van Laaroussi hebben gekregen, die hij hield in de Badr-moskee in de binnenstad van Terrassa (waar regelmatig meer dan 1500 mensen deelnemen aan het vrijdagsgebed) en waarin hij zijn luisteraars opdracht gaf om “hun vrouwen met een stok, met de vuist of met de hand dusdanig te slaan, dat er geen botten worden gebroken of bloedingen ontstaan.”

Laaroussi werd op 6 maart door de politie verhoord, maar weigerde iets te zeggen, omdat hij de legitimiteit van de Spaanse staat niet zou erkennen. In geval van een veroordeling zou Laaroussi een gevangenisstraf tot drie jaar kunnen krijgen.

Dit voorval is slechts een van de ontelbare controverses m.b.t. de islam in Spanje, waar het aantal moslims sterk is toegenomen: van 100.000 in het jaar 1990 naar een geschatte 1,5 miljoen in het jaar 2011. Met een toenemende numerieke sterkte worden de moslims in Spanje ook steeds opstandiger en provocatiever.

In januari 2012 bijvoorbeeld startten twee radicaalislamitische televisiezenders met hun 24-uurs uitzendingen vanuit gloednieuwe studio´s in Madrid voor het Spaanstalige pubnliek in Spanje en Latijns-Amerika. Het eerste kanaal, dat door de Iraanse regering wordt gefinancierd, is gespecialiseerd in de verbreiding van de sjiietische islam, de in Iran overheersende geloofsrichting. Het tweede kanaal, dat door de Saoedische regering wordt gefinancierd, is gespecialiseerd in de verbreiding van de soennitisch-wahabitische islam, de in Saoedi-Arabië overheersende geloofsrichting.

In december 2011 namen ongeveer 3000 islamitische immigranten korte tijd bezit van de straten in Terrassa om te protesteren tegen kortingen op de sociale uitkeringen. De omvang en spontaniteit van het protest, dat door Marokkaanse immigranten georganiseerd en ondersteund werd, was een volslagen verrassing voor de plaatselijke autoriteiten.

Ook in december 2011 werd de Baskische stad Bilbao geteisterd door de islamitische sharia, toen een Tsjetsjeense immigrant probeerde zijn 24-jarige zwager, een christen, te vermoorden, omdat hij getrouwd was met zijn 19-jarige dochter, een moslima.

In september werden islamitische immigranten in de stad Lérida beschuldigd van het vergiftigen van tientallen honden; hier vormen de moslims inmiddels 20% van de bevolking van de stad. De inwoners zeiden dat de moslims de honden gedood zouden hebben, omdat deze volgens de islamitische leer “onreine” dieren zouden zijn.

In september 2011 maakte de regionale regering van Catalonië bekend, dat in de eerste zes maanden van het jaar 2011 14 islamitische gedwongen huwelijken ontdekt en 24 gevallen van genitaliënverminking van islamitische meisjes verhinderd werden.

In augustus vaardigde het stadsbestuur van Slat, een stad in de buurt van Barcelona, waar de bevolking al uit 40% moslims bestaat, een eenjarig verbod op de bouw van nieuwe moskeeën uit. Het was het eerste bouwverbod in zijn soort in Spanje. Het tijdelijke verbod werd opgelegd, omdat de mensen zich boos hadden gemaakt over plannen tot de bouw van een door Saoedi-Arabië gefinancierde megamoskee.

In december 2010 werd een gymnasiumleraar in de Zuid-Spaanse stad La Línea de la Concepción door de ouders van een islamitische leerling aangeklaagd, omdat hij zogenaamd “de islam belasterd” zou hebben: hij had de leerlingen in de klas iets verteld over Spaanse ham.

In december 2011 kwam het in Spanje in de gemeente Lérida voor het eerst tot een boerkaverbod, dat geldig is voor alle openbare instellingen. Vrouwen, die het verbod overtreden, riskeren een boete van tot € 600,-

In november 2010 hadden de Spaanse steden Ceuta en Melilla, twee enclaves in Noord-Afrika, de islamitische feestdag Eid al-Adha (het offerfeest) als officiële feestdag erkend. In Ceuta en Melilla vormen de moslims meer dan 50% van de totale bevolking. Dit was de eerste keer sinds de bevrijding van Spanje van de islamitische bezetting in het jaar 1492, dat Spaanse gemeenten een officiële islamitische feestdag invoerden.

In oktober 2010 eiste de Islamitische Verenging van Málaga in Zuid-Spanje, dat de publiekrechtelijke televisiezender Television Española (TVE) zou stoppen met een Spaanstalige televisieserie, omdat deze zogenaamd “anti-islamitisch” zou zijn: in de serie werd kritiek geoefend op bepaalde aspecten van de islam, zoals gedwongen huwelijken en het gebrek aan vrouwenrechten in islamitische landen.

Diezelfde maand vonden de inwoners van de Baskische stad Bilbao een in het Spaan en Arabisch geschreven reclamefolder in hun brievenbus van de islamitische geloofsgemeenschap Bilbao, waarin om giften voor een 650 m² grote moskee werd gebedeld; de bouwkosten zouden ongeveer € 550.000,- bedragen. Op de website van de geloofsgemeenschap staat: “Het is nog niet zo lang geleden, dat wij in het jaar 1609 het land werden uitgezet… De echo van Al-Andalus galmt nog steeds na in het dal van de Ebro. Nu zijn we terug en we zullen hier blijven, Insha´Allah (als Allah het wil)”.

In september 2010 schreef de “Watani”-vereniging voor vrijheid en gerechtigheid, een locale groepring van Marokkaanse activisten, een brief aan het stadsbestuur van Lérida, om hen gratis een stuk grond in het centrum van de stad ter beschikking te stellen om daar een moskee te kunnen oprichten. De moskeebouw zou door Marokko gefinancierd worden en zou Lérida met nog een moskee verrijken: de eerste moskee werd namelijk gefinancierd door Saoedi-Arabië.

Eveneens in september werd een discotheek in de Zuid-Spaanse badplaats Águilas (Murcia) ertoe gedwongen haar naam en architectonische vormgeving te veranderen, nadat islamisten ermee gedreigd hadden “een grote oorlog tussen Spanje en de volkeren van de islam” op touw te zetten als er geen gehoor werd gegeven aan wat zij wilden.

In januari 2010 werd Mohamed Benbrahim, een imam in de stad Tarragona in de buurt van Barcelona, gearresteerd, omdat hij ervan verdacht werd dat hij Ghailan Fatima, een 31-jarige Marokkaanse, ertoe zou hebben gedwongen de hijab – een isolamitische hoofdbedekking – te dragen. De imam had ermee gedreigd het huis van de vrouw in brand te steken, omdat zij een “ongelovige” zou zijn, een baan zou hebben buiten haar huis, auto zou rijden en niet-islamitische vrienden zou hebben.

In december 2009 hadden negen islamisten in de stad Reus, eveneens in de buurt van Barcelona, een vrouw ontvoerd, haar vanwege overspel volgens het shariarecht een proces gegeven en haar ter dood veroordeeld. De vrouw kon nog net voor de terechtstelling een politiebureau invluchten.

In een andere zaak veroordeelde een rechtbank in Barcelona Mohamed Kamal Mustafa, een in een moskee in het Zuid-Spaanse Fuengirola werkzame islamitische geestelijke, vanwege aanzetten tot geweld tegen vrouwen; hij had een boek met de titel “Vrouwen in de islam” gepubliceerd, waarin hij mannen advies gaf hoe zij hun vrouwen zouden moeten slaan zonder belastende sporen achter te laten. Mustafa toonde geen enkel berouw en noemde zijn 22 dagen gevangenisstraf een “gelegenheid tot spirituele inkeer”.

Deze conflictgevallen – en er zijn er nog honderden meer – zijn de voorbodes van de dingen die nog in veel sterkere mate op ons af zullen komen, temeer daar de islamitische bevolking in Spanje enorm snel toeneemt.

De islamitische geboortecijfers zijn meer dan tweemaal zo hoog als die van de verouderende autochtone Spaanse bevolking. Spanje heeft op dit moment een geboortecijfer van ongeveer 1,4, daarmee dus ver onder de factor 2,1 liggend, die nodig zou zijn om het gelijkmatige voortbestaan van de bevolking te garanderen. Bij een voortzetting van de huidige trend voorspellen demografen over twee generaties een teruggang van de autochtone Spaanse bevolking met de helft, terwijl in diezelfde periode de islamitische bevolking van Spanje viermaal zo groot zou worden.

De Spaanse Nieuwjaarsbaby van het jaar 2012 heette Fatima; haar ouders zijn moslims. Volgens een schatting heeft 75% van alle in Spanje op 1 januari 2012 geboren baby´s ouders met een migratieachtergrond, die meestal uit Marokko afkomstig zijn.

Bron:

http://sosheimat.wordpress.com/2012/03/24/spanien-im-kampf-gegen-die-schleichende-islamisierung/#more-35289

Vertaling: derpatriot

Bron oorspronkelijk artikel:

http://www.gatestoneinstitute.org/2928/spain-islamization

Auteur: Soeren Kern

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Moslims, Spanje. Bookmark de permalink .

5 reacties op Spanje in de strijd tegen de sluipende islamisering

 1. Tom Hendrix zegt:

  Schop dat islamitisch gebroed terug naar de Sahara. Potverdorie, ze blijven maar aan het dreigen en dreinen, en wensen dat wij “vrije europeanen”, hun de voeten likken. Kotsmisselijk ben ik van die hele (P) Islam.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Van die 1.,5 miljoen heeft “mensenvriend Zapateiro” er ongeveer 800.000 gelegaliseerd, die illegaal in de tuinbouw werkten, toen hij begon te regeren.
  Hij dacht dat door die actie de mensen het minimum loon gingen verdienen.
  De meesten werden te duur , dus ontslagen en er werden nieuwe illegalen georganiseerd.
  Daarbij zijn de 26.000 van het generaal pardon in Nederland maar een schijntje.
  Lekker die socialisten.

  Like

 3. Predictor zegt:

  Als deze primaten de wetten van het land waarin ze wonen niet erkennen, dan moeten ze gewoon uit dit land weggeschopt worden, wat doen ze overigens in deze landen, behalve alles kaalvreten?

  Like

 4. Lemarc zegt:

  Ik woon al ruim 15 jaar in Spanje, in Murcia, tot vier jaar geleden had ik geen enkel idee dat het hier zo zou kunnen veranderen. Het is één en al Islam wat de klok slaat… waar je ook komt.

  De Spanjaarden hebben volgens mij ook geen enkel idee wat dit inhoud. Ze moeten eerst, net zoals de nederlanders, persoonlijk geconfontreerd worden om wakker te worden. Een afwachtende houding tot dat het te laat is… en dat is het al…

  Like

 5. HELEMAAL CORECT Predictor :
  Zo is het gewoon met die onerende achterbakse volk uit het midden Oosten en Afrika .
  net sprinkhanen en ongedierte .zijn wij westerse landen zo verdomd bang van dat volk ?
  Ik denk het wel zeker Het is van onze kant zolang mogelik de vrede houden voor de Bom ergens zal afgaan daarom bundeld de euro landen zich stiekm en amerika nu zich ontmantelen van oude bommen .ik denk vaak aan “Nostradamus “die het heeft ontmanteld maar zoals vele predicties uit kwamen geloof ik hier hijlig aan dat het ook uit zal komen . { Heb ik ongelijk om zo te denken }
  Weet ik niet .
  ======================================
  Zoals ik net de engelse versie las staat er meer in dan wat er vertaald is !
  Bart van den Bos

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s