De nieuwe nazi’s

Er was een tijd dat Joodse kinderen in Frankrijk werden opgejaagd en gedood. Hun moordenaars zagen zichzelf als leden van een superieure groep, die was voorbestemd om de wereld te regeren en leden van inferieure groepen tot slaaf te maken of uit te roeien. Door de lafheid en tegemoetkoming van de Franse autoriteiten konden ze vrij hun gang gaan in het doden van Joden en in het lanceren van nog meer aanvallen op andere landen.

Wat toen was, gebeurt nu weer. Het bezettende leger draagt geen uniform, het draagt keffiyah’s. Het spreekt geen Duits, het spreekt Arabisch. Het gelooft niet dat het superieur is vanwege zijn ras, maar vanwege zijn godsdienst. Het beschouwt niet alle anderen als “Untermenschen”, maar als “ongelovigen”. Het kijkt niet uit naar een “Duizendjarig Rijk,” maar naar duizend jaar Kalifaat.

Mohammed Merah achtervolgde niet een zeven jaar oud Frans-Joods meisje, zette een pistool tegen haar hoofd en haalde de trekker over, omdat hij uit een economische achtergestelde wijk kwam of vanwege een of andere mediaspin. Hij deed het niet, omdat hij geradicaliseerd was, hij deed het omdat hij een volledig toegewijde moslim was.

Het zal niet eindigen door deze man naar beneden te halen en het zal ook niet eindigen met Joodse kinderen. Wanneer iemands ideologie van mening is dat men in een alles-of-niets-strijd verkeert met de rest van de wereld en dat door lidmaatschap ervan men een beter mens is, omdat men een Führer of een Allah aanbidt, dan zal het (moorden) niet stoppen. Het zal nooit stoppen. Het zal pas stoppen als het boegbeeld gevallen is, als hun credo, hun geloof vernederd is en de supermensen lafaards, neurotici, pedofielen en onzekere mannen blijken te zijn, die hun zwakke punten verbergen achter almachtsfantasieën.

In alle non-stop berichtgeving, in alle uitingen van verdriet, in alle politieke toegevingen, maar ook in het gebruik maken van, vermeldt niemand wat voor de hand ligt. Frankrijk is opnieuw bezet. Eens te meer is de bezetting uitgevoerd met toestemming van de autoriteiten, die hebben besloten dat lafheid de enige mogelijke houding kan zijn. Vichy-Frankrijk is uitgegroeid tot Vichy-Europa, Vichy-Amerika of Vichy-Australië, waar het flagrante appeasement is vermomd als eer, verraad wordt afgeschilderd als verantwoord leiderschap en collaboratie aan de massamoord op de eigen mensen nooit als zodanig zal worden toegegeven.

Het zijn niet de neonazi’s, die voor Joden vandaag de dag een bedreiging zijn. Het zijn de nieuwe nazi’s en de oude nazi’s, die Joden in getto’s opsloten en hun kinderen vermoordden, al duizend jaar vóór Hitler. De neonazi’s verlangen pathetisch naar de terugkeer van een genocidale staat die nooit terugkomt, terwijl de moslims eigenlijk werken aan de terugkeer van hun eigen genocidale staat. Ze doen dat in Egypte, in Libië, in Pakistan en in Engeland, Frankrijk en Spanje.

Moslims hebben Joden gehaat al voor het bestaan van de telefoon, de telegraaf, de stoommachine, het buskruit, de boekdrukkunst en het papiergeld. En nu, omringd door smartphones, creditcards en straalvliegtuigen, haten ze de Joden nog steeds. Dat simpele, onmiskenbare feit wordt ontkend door de overheid, in elke universiteit en in elk cultureel centrum. En elk van die ontkenners heeft bloed aan z’n handen.

Niet alleen met het bloed van de Joodse kinderen die werden vermoord door Mohammed Merah. Niet alleen met het bloed van alle Joden die door moslims in Frankrijk werden vermoord. Maar met het bloed van al diegenen die zijn vermoord door islamitische immigranten, ongeacht van welke generatie, in de naam van de islam.

De namen van Chamberlain, Petain en Quisling zijn voor eeuwig berucht geworden, omdat ze staan voor appeasement en collaboratie. Maar wat gaan de namen van Blair, Sarkozy en Stoltenberg voor betekenis krijgen. Wat hebben deze laatsten anders gedaan dan hun voorgangers? Links doet graag net alsof samenwerking met de islam moreel te verantwoorden is, terwijl samenwerking met het nazisme immoreel zou zijn geweest. Dit is echter een onderscheid zonder dat er enig verschil is.

Maakt het echt wat uit of de mannen kinderen vermoordden in de naam van hun Führer Adolf of in de naam van Mohammed? Maakt het uit of ze zichzelf Hans of Mohammed noemen? Maakt het uit of hun fantasieën over superioriteit gebaseerd zijn op slechte wetenschap of op slechte religie? Waar het om gaat is het eindresultaat. Een buitenlandse vijand controleert uw steden, moordt zonder ophouden en steelt uw toekomst.

De slachting in Toulouse kwam niet uit de lucht vallen, het is in lijn met tientallen jaren moslimgeweld in Frankrijk – een Kristallnacht die jaar na jaar plaatsvindt. Niet omdat er vijf miljoen moslims in Frankrijk zijn, van wie sommigen de koran lezen en deze serieus nemen. De “radicale” geestelijken naar wie Mohammed Merah luisterde, hebben geen nieuwe religie uitgevonden, er is nooit een andere basis voor zogenaamde radicalen geweest dan de koran. Het enige boek dat in de islamitische wereld nog populairder is dan “Mein Kampf.”

“O moslims, o dienaar van Allah, er is een Jood achter mij, kom en dood hem.” Dat is waar moslims naar uitkijken als ze zich de “eindtijd” voorstellen. Rotsen en bomen die hen vertellen waar de Joden zijn, zodat de trouwe dienaren van Allah niet veel tijd verspillen aan het zoeken naar hun slachtoffers. Mohammed Merah had geen bomen of rotsen om hem te vertellen waar hij Joden kon vinden om te doden. Maar hij had een vergelijkbare Franse staat, die een bekende Jihadist tolereerde ten koste van zijn slachtoffers.

De vraag is, zoals altijd na elke daad van moslimterreur, hoeveel er nog meer moeten sterven. Hoeveel? Omdat het moorden zal doorgaan. Dat gebeurt al meer dan 1000 jaar. Het gaat er niet om of er nu mee gestopt wordt. Moslimleiders die deze daden veroordelen, doen dat om tactische redenen, niet vanwege morele redenen. Zij geloven niet dat het verkeerd is om opstandige niet-moslims te doden….tenzij de gevolgen van zo’n daad zouden terugslaan op moslims zelf.

Het verschil tussen de “radicalen” en de “gematigden” is, dat de radicalen alvast met de genocide willen beginnen, terwijl de gematigden willen wachten tot ze in de meerderheid zijn. De gematigden willen wachten en (daarna) miljoenen doden. Geen van beide zijn onze bondgenoten. Beiden zijn onze moordenaars.

Er is geen vreedzame manier om dit op te lossen. Het opdelen van Tsjecho-Slowakije, Cyprus en Israël zal de bloedlust van deze mensen niet bevredigen, wier ego’s gevoed worden door haat, die elke concessie beschouwen als een bewijs van hun eigen superioriteit, die nergens zo van houden dan dat anderen hen vrezen. Men kan geen vrede hebben met een geloof dat vrede uitsluitend definieert in termen van haar eigen dominantie over anderen.

De islam is, net als het nazisme, een geestesziekte, door het dubbele gevoel van enerzijds superioriteit en anderzijds een gevoel van slachtofferschap, in een wereld die in bezit is van slechte bewoners; die er zeker van zijn dat zij de wereld zouden regeren als die anderen hen niet zo zouden dwarszitten. Om een nazi of een moslim te begrijpen, is het niet nodig om veel over hun overtuigingen te leren, kijk diep in de ogen van iemand die vrouwen slaat, een pedofiel of alleen maar een bullebak en treiteraar, en je zal de grijns gemakkelijk zien veranderen in woede, de arrogante toon die een zalvende wordt als de situatie er naar is, de flikkerende ogen die altijd kijken naar wat ze niet kunnen hebben.

Het is niet nodig om de koran te lezen om Mohammed Merah te begrijpen, men kan net zo goed de koran begrijpen door te lezen over wat Mohammed Merah deed. Er is in al die eeuwen niet veel veranderd, behalve dat Mohammed Merah niet de kans had om het meisje dat hij vermoordde ook nog te verkrachten, omdat de Franse staat nog goed genoeg functioneerde om hem daar de tijd niet voor te geven. De dag zal echter komen dat het anders zal zijn en dan zullen de volkeren in de vrije wereld ervaren wat ware moslimterreur werkelijk is, zoals de Joden leerden in de dagen van de echte, oorspronkelijke Mohammed.

Er is niets bijzonders aan wat Mohammed Merah deed. Men denkt misschien dat dit zo is, maar dat komt, omdat wij gewend zijn aan wat bekend staat als beschaafd gedrag. Maar toen jullie landen hun grenzen openden voor mensen die het als het land van de ongelovigen beschouwen, de Dar al-Harb, het Huis van de Oorlog, vanaf die dag werd de beschaving de keel doorgesneden,  wordt zij opgejaagd op school, krijgt zij een pistool tegen haar hoofd en wordt de trekker  overgehaald.

Het doden van kinderen is in het Midden-Oosten geen schokkende daad, behalve als de camera’s van CNN de goede kant op gericht zijn. Ouders vermoorden routinematig hun eigen kinderen voor kleine vergrijpen waar een Amerikaans kind niet of nauwelijks op zou worden aangesproken. Als ze naar Amerika of Canada verhuizen, doden ze ook daar hun kinderen en vol begrip kijken we weg. Als ze dat met hun eigen kinderen doen, waarom denkt u dat ze medelijden zouden hebben met uw kinderen?.

Het heeft geen zin om Mohammed Merah verantwoordelijk te houden voor wat hij heeft gedaan, net zo min dat het geen zin had de nazileiders voor de rechtbank te brengen wegens misdaden tegen de menselijkheid. Mohammed Merah erkende geen enkele andere vorm van recht dan de wet van de islam, net zoals de nazi’s geen enkele andere vorm van mens zijn erkenden dan hun eigen. Er is geen gemeenschappelijk moreel of juridisch systeem dat we delen met de islam. Gelijkheid voor de wet, de hoeksteen van ons systeem, is slechts ruis in de winderige gangen van de moskee. Hoe kan de “Untermensch” gelijk zijn aan de “Ariër,” hoe kan de “ongelovige gelijk” zijn aan de moslim?

Mohammed Merah is/was een dolle hond en moet ook zo worden behandeld. Verantwoordelijk zijn is voor diegenen die ons moreel systeem delen. Dat geldt dus voor onze eigen leiders, die de macabere mythe van de “religie van de vrede” overeind houden, zelfs tijdens het bijwonen van de begrafenissen van de slachtoffers. De verantwoordelijkheid is er voor de Petains, de Chamberlains en de Quislings, voor de landverraders die ons in deze situatie hebben gebracht en die alleen maar meer Mohammed Merah’s naar binnen wuiven om mee te doen aan het feest.

De oude nazi’s marcheerden aan het hoofd van een leger. De nieuwe nazi’s kochten een vliegticket. De oude nazi’s moesten het Franse leger en de Royal Air Force zien te verslaan. De nieuwe nazi’s worden verwelkomd en iedereen die er wat van zegt, kan met een rechtszaak of met gevangenisstraf worden geconfronteerd. De oude nazi’s deporteerden de Joden naar kampen. De nieuwe nazi’s vermoorden ze meteen in de steden zelf. En het moorden zal niet stoppen tot er aan de islamitische bezetting van Europa een einde komt.

Bron:

http://sultanknish.blogspot.co.uk/2012/03/new-nazis.html

Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Engels door:

vederso

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Dhimmitude, Europa, Historie, Islam, Islamisering, Jodenhaat, koran, Mohammed, Moslims, political correctness, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

19 reacties op De nieuwe nazi’s

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Even iets over de tekening van de harem. Die tekening ken ik en komt uit een verzamelwerk van oude erotische prenten door Thomas Rowlandson. Wat op de tekening werd weggeretoucheerd is zijn stijve klabanus…!!!

  Like

 2. Jarre Tell zegt:

  Oeff, duidelijker kan een mens het niet zeggen. Het is alleen zo onbegrijpelijk dat alles gewoon door kan gaan zonder dat er een gelijkwaardige reactie komt. Ik moet er niet aan denken wat er wederom in ons werelddeel staat te gebeuren.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Idd. Jarre Oef.
  Dit artikel gaan in mijn dosier met artikelen waarom de islam hetzelfde is als de nazis.
  Nazislam zei Martien Pennings meen ik me te herinneren.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  De handelingen van dit verraderstuig mogen niet ongestraft blijven!

  Willens en wetens een gewelddadige ideologie binnenlaten en degenen die er tegen waarschuwen voor alles wat maar slecht is uitmaken is meer dan misdadig; het is het toppunt van nazistisch, krankzinnig, met geen mogelijkheid ook maar een klein beetje goed te praten of te verontschuldigen gedrag.

  De fundamentalistische moslims doen waartoe zij de mogelijkheid krijgen, de gelegenheid wordt voor hen geschapen door een laag-bij de-gronds, erger dan erg, gedegenereerd schorrie morrie..

  Voor hen geldt: “Zij kunnen beter met een molensteen om hun nek in zee gegooid worden…

  …dan dat zij hun eigen volk ten val brengen”

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Een heel indrukwekkend stuk, Vederso! Bedankt!

  Like

 6. Columnist zegt:

  G.Deckzeijl zegt:
  25 maart 2012 om 11:51

  Dat maakt castratie zo effectief. Eventueel verder verminken zodat ze niet kunnen sterven in de Jihad en zich alsnog van maagden kunnen voorzien. Omdat de Islam euthanasie verbiedt, zullen ongelovigen een wedstrijd verminken altijd winnen.

  Like

 7. Henk.V zegt:

  De redenering van Daniel Greenfield klopt als een bus. Wat de moordenaar van Toulouse deed was niet een daad van een verdwaasde persoon, die – uiteraard – de Islam weer eens niet begreep, maar een logische handeling die voortvloeide uit opvattingen die hem via de Koran werden aangereikt.

  Eigenlijk weet de heersende politiek correcte links-liberale kliek dat zelf ook wel, maar waar blijf je – praktisch bezien – indien je openlijk moet erkennen dat er wel zoiets als een godsdienstig- politiek concept bestaat waaruit de aanhangers ervan regelmatig putten en van waaruit men de maatschappij waarin men verkeert wil domineren en totaal omvormen?

  Het hele concept van ”voortgaande, vreedzame dialoog” blijkt dan immers onhoudbaar!

  Maar het Wahabisme en Salafisme vertegenwoordigen wel degelijk de grondgedachten van de islam. Vreemd genoeg erkent iedereen dat gegeven ook. Het woord “fundamentalist” bevat immers dat deel waarop een ideologie wezenlijk rust: het fundament.

  En dat fundament werd tot op heden niet weersproken. Ook niet door de moslims die het juiste denken over de islam heten te vertegenwoordigen.

  Geen enkele moslim haalt soera’s aan die de haatdragende opvattingen van de fundamentalisten totaal onderuit halen. Dat is een hoogst opmerkelijk gegeven.
  Niemand zegt: Nu zal ik u aantonen waarom de Wahabisten en Salafisten zo fout bezig zijn. Niemand spreekt over tolerantie van anders denkenden. Niemand verwijst, zich beroepende op de Koran, op de ruimte die er mag worden geboden aan niet-islamitische opvattingen.

  Niemand zegt dat de groot moefti van Saoedi Arabië er afschuwelijk naast zit wanneer hij zegt dat ALLE christelijke kerken op het Arabische schiereiland moeten worden vernietigd.

  Niemand roept Hamas ter verantwoording wanneer deze moordenaars weer eens joden proberen te doden, zonder aanzien des persoons. Ja, af en toe zegt een enkeling dat er geen onschuldige mensen mogen worden gedood, waaruit ik dan maar concludeer dat de Israëliërs die moeten schuilen voor de dagelijkse raketten regen het VERDIENEN om geraakt te worden. Zij zijn des doods schuldig omdat ze jood zijn.

  En niemand van links hoor ik daarover. Links weet en zwijgt. Links weet en beschermt de islam. Koste wat het kost.

  En ieder die links daarop wijst is een racist! Ja, de islam brengt kennelijk een ras voort: de gelovigen! Wij kunnen daarom lachen, maar de grondgedachte achter deze absurde associatie is verre van betekenisloos.

  Wie de islam absorbeert in zijn geest, komt ook fysiek blijkbaar in een andere context te staan. De islam schept dus, ook naar de huidige opvattingen, een nieuw ras: een volk van heersers. Een ras van overwinnaars met alle rechten die daarbij horen .In overeenstemming met wat Mohammed zijn volgelingen noemde: “”De voortreffelijkste onder de mensen”..
  Daarom worden op bepaalde scholen in Duitsland, in gebieden waarin de oorspronkelijke Duitsers zijn verworden tot ”niet-migranten en verder niets”, al aan kleine Duitse kinderen voorgehouden dat men de ogen neerslaat, indien moslim kinderen hen toespreken. Het idee van Herrenvolk is daar totaal zichtbaar geworden.

  De titel spreekt van de nieuwe nazi’s, met daarin de impliciete, nooit ophoudende dreiging gericht tegen de joden in de eerste plaats, maar zeker ook tegen verder elke geloof- of denkrichting die zich niet wil onderwerpen aan de islam.

  Links weet dit alles. Want links heeft zich allang dienstbaar opgesteld en is ook niet van zins alsnog in verzet te komen. Het middel om in die houding te volharden is ONTKENNING en VERZWIJGING van belastende feiten.

  Onder deze zelf geschapen berg zand verstoppen de linkse struisvogels hun koppen.

  Dus, als de oprukkende islam met het nieuwe nazisme kan worden vergeleken, wie vervullen dan wel de rol van meelopende, nieuwe NSB-ers?

  Daarom moeten we ons blijven verzetten tegen elke vorm van verraad van onszelf.Overgave aan deze bovenomschreven processen van verderf is totaal geen optie.
  Gemakkelijk is het niet, maar bedenk dit:

  Vroeg of laat komt het tot een uitbarsting in de Westerse wereld. Indien bepaalde uitingen van gerechtvaardigde onvrede systematisch worden ingeperkt, ontwikkelt zich zonder enige twijfel een vulkaan van ontevredenheid die elke verdrukker, verrader en manipulator zal meesleuren.

  Like

 8. vederso zegt:

  @ Henk V. Zo is het en anders (helaas) niet.

  Like

 9. vederso zegt:

  @ Wachteres. Weken heeft na “Breivik” zelfs ons land op z’n kop gestaan over het hoe en het waarom van deze gruwelijke misdaad. En nu? Er is op YouTube een kort commentaar van Michael Coren waarin hij letterlijk beschrijft hoe het zich in de school moet hebben afgespeeld. Mijn adem stokt me dan in de keel. Diezelfde woede en emotie zit ook in de tekst van Daniel Greenfield, maar we zullen in de toekomst met nog meer van zulke teksten geconfronteerd worden ben ik bang.

  Like

 10. lucky9 zegt:

  Het probleem is niet zozeer het antisemitisme. Dat is slechts een symptoom.
  Het echte probleem is de islam zelf, waar het antisemitisme is ingekapseld als een dooier in een ei.

  Ook het aspect “vermoorden van afvalligen” is met de dood van Merah onder leiding van Sarkozy onder het tapijt geveegd. Naar de duisternis van de vergetelheid omdat het de Franse president goed uitkwam.

  Laat ons niet vergeten dat de drie door Mohammed Merah vermoorde parachutisten met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ex-moslims en dus afvalligen waren. Hun namen wijzen op Noord-Afrikaanse wortels: Abel Chennouf, 25, Mohamed Legouade, 23, Imad Ibn Ziaten, 30 jaar.

  De islam rekent met interne oppositie af op dezelfde vastberaden manier als de nazi’s dat deden.
  Wie herinnert zich nog de nacht van de lange messen op 30 juni 1934 tijdens dewelke de nazi’s reeds afrekenden met de hele SA van Röhm ?

  Niet alleen het politiek correct gedrag van linkse islamofiele struisvogels is een gevaar. Ook het politiek correcte gemanipuleer van Sarkozy neigt sterk naar het fascistisch criminele.

  Op zijn minst heeft de Franse president een reusachtige kans gemist om klare wijn te schenken.
  In plaats daarvan waren we in een tijd van robots, slaapgas, traangas, nachtkijkers een een massa middelen waarvan een gewone sterveling niet eens het bestaan kent, getuige van een opportunistisch executie.

  De Guillotine mocht niet in werking gesteld worden voor de gelovige Merah.

  Like

 11. vederso zegt:

  @ Lucky9. In zijn reactie bracht Kafir Harby(?) het begrip “mutab” in. Ik begrijp dat dit nog niet zo zeer “afvallige” betekent als wel “verrader.” Dan passen de vermoorde miltairen in het plaatje.
  De vraag is dan meteen; verraders van wie of wat? Hier hebben we het probleem van de loyaliteit in een notendop en tegelijkertijd de bron van de escalatie in de toekomst. De Midden-Oosten theologie, pardon ideologie, wordt in de toekomst in onze straten uitgevochten.

  Like

 12. vederso zegt:

  @ Lucky9 Een stap verder nagedacht over het begrip “Religion of Peace” kan men alleen maar constateren dat dit begrip van “vrede” op basis van de koran alleen al in het Midden-Oosten zo verschillend wordt uitgelegd, dat het moord en doodslag tot gevolg heeft. Kortom, een heilloze weg waar zich ook moslims een keer het hoofd over zouden moeten buigen. Of aan ons de opdracht om de imams de juiste, politiek incorrecte vragen voor te leggen. Bijvoorbeeld op P&W.

  Like

 13. Columnist zegt:

  Mensen, ophouden met zeuren, maar uitzoeken hoe we gebruik kunnen maken van de spanningen in Syrië en Irak.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Mooi allemaal, maar wanneer doen we er wat aan ???? Bijna alle Nederlandse politieke partijen
  collaboreren met de Islam, de politiek is ziek !! Doodziek!!

  Like

 15. likoednederland zegt:

  De moslimfundamentalisten hebben veel ontleend aan de nazi’s. Het oprichtingsjaar van de Moslim Broederschap – de belangrijkste moslimfundamentalistische beweging – is niet toevallig 1928.

  Zie uitgebreider:

  Jodenhaat en andere overeenkomsten tussen het nazisme en het moslimfundamentalisme
  http://likud.nl/2011/04/jodenhaat-en-andere-overeenkomsten-tussen-het-nazisme-en-moslim-fundamentalisme/

  De nazi connectie van de Palestijnen
  http://likud.nl/2011/10/de-nazi-connectie-van-de-palestijnen-2/

  Like

 16. Weer een vertaling van een erg goed stuk, vederso. Bedankt!

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @Likoednederland, inderdaad de oprichting in 1928, en het ten grave dragen van de Weimar Republiek in Duitsland, waardoor Hitler “democratisch” aan de macht kwam is zeer frappant.
  Hitler heeft zelf de Grootmoefti op de thee gehad, het bewijs dat de islam in de kern heult met fascisten! En niet toevallig zei Winston Churchill: “de fascisten van de toekomst zullen zich anti-fascisten noemen”, hoe toepasbaar op de kliek van “LINKS”, en de EU!

  Like

 18. nick zegt:

  Gerald Celente (53) is dé trendprofeet in de VS. Hij wordt aangehaald door diverse media zoals CNN, The Economist, The New York Times, The Wall Street Journal en The Financial Times. Ze roemen de Amerikaan vanwege zijn vermogen de zeitgeistaccuraat te doorgronden. Celente is al dertig jaar directeur van het Trends Research Institute. Enkele van zijn voorspellingen:
  • 1984 de val van de Muur en het Sovjetrijk eind jaren tachtig
  • 1993 islam wordt voor het Westen het nieuwe communisme
  • 1998 ‘Too big to fail’; ?de Amerikaanse overheid zal komend decennium grote banken redden
  • 2001 de goudprijs heeft zijn bodem bereikt en vervijfvoudigt binnen tien jaar
  • 2004 Amerikaanse huizenmarkt gaat in elkaar klappen
  • 2006 kredietcrisis op komst

  • 2010 tussen 2012 en 2016 verdrijft Europa zijn moslims……..

  dit is dus een ‘voorspelling’ van celente gedaan in 2010! Staan wij aan de vooravond?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s