De sporen van de seriemoordenaar Mohamed Merah

De seriemoordenaar van Toulouse, Mohamed Merah, is alles andere dan een “eenzame wolf”, die alleen is geradicaliseerd. Zoals Bosnische media berichten, was de Fransman van Algerijnse afkomst, die enkele dagen geleden zeven mensen heeft vermoord, korte tijd in Bosnië en nam deel aan een van de vele voordrachten over de islam, die door de in Duitsland verboden vereniging “Uitnodiging tot het Paradijs” worden georganiseerd. Dat bevestigde een niet nader genoemde vertegenwoordiger van een westerse geheime dienst. Bosnië geldt als vergaarbak van radicale wahabitische moslims, die daar steeds meer activiteiten ontwikkelen, vaak ook gefinancierd vanuit Oostenrijk.

“Merah onderhield al lange tijd nauw contact met een groep Algerijnen uit Bosnië, waarvan men eigenlijk had aangenomen, dat deze voor het grootste deel het land al verlaten zou hebben, verklaarde de informant tegenover de krant “Dnevnik”. Dževad Galijašević, een lid van het Zuidoost-Europese deskundigenteam voor de strijd tegen terrorisme en georganiseerde misdaad, verklaarde, dat er informatie in het bezit van geheime diensten zou zijn, volgens welke Merah de afgelopen maanden contact had met Abu al-Me´alij, de voormalige commandant van het “El Mujaheddin”-bataljon, dat behoort tot het derde korps van het leger van Bosnië-Herzegovina.

De krant “Presse RS” spreekt van een “missionaire” campagne van de leden van deze organisatie in Bosnië en citeert de uitspraak van Galijašević, dat “Uitnodiging tot het Paradijs” eigenlijk een “Oproep tot de Jihad, tot zelfmoordaanslagen en tot bekering tot de islam” zou zijn.

Merah´s broer was in Groot-Brittannië

De broer van de terrorist, die drie Franse soldaten, een rabbi en diens drie kinderen in Toulouse had vermoord, zou daarvoor in Groot-Brittannië geweest zijn, schrijft de Daily Telegraph. Abdelkader Merah (29) werd afgelopen woensdag gearresteerd, nadat zijn broer Mohamed aan het einde van een 32-urige belegering van zijn woning in Toulouse werd gedood. De politie vond in de auto van Abdelkader explosieven en kan hem 96 uur opsluiten, voordat er een formele aanklacht tegen hem wordt ingediend. Scotland Yard en de geheime dienst MI5 proberen de bewegingen van Abdelkader in Groot-Brittannië te reconstrueren. Men neemt aan, dat hij in Groot-Brittannië was om daar radicale elementen te ontmoeten.

De Merah-broeders staan bij de Franse geheime dienst bekend als leden van de salafistische organisatie “Forsane Alizza” (Ridders van de Trots), die nauwe banden heeft met de eveneens radicale organisaties Sharia4u en Sharia4Belgium. In januari werd de groep “Forsane Alizza” in Frankrijk verboden vanwege het aanzetten tot rassenhaat, maar kwam via internet weer opnieuw bij elkaar.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/007749-Die-Spuren-des-Serienmoerders-Mohamed-Merah

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Islam, Jodenhaat, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op De sporen van de seriemoordenaar Mohamed Merah

 1. Tom Hendrix zegt:

  O ja, mij verwonderd niets meer. Het is van een grote huichelarij, dat men wel de serven oppakt voor Srebrenica, maar dat dankzij de linkse MSM niemand mag weten, dat het MOSLIMBEEST ORIC 100 sevische dorpen heeft uitgemoord, maar ja volgens (S) Links zijn de moslims echt heel liev hoor! Ik moet echt een beetje huilie,huilie doen hiervan-(kots-)

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Tom je begint het te begrijpen welkom bij de club van realisten tegen de islam.
  Het ergste vind ik dat wij met onze sociale voorzieningen die wij Zeikerds dachten voor onszelf op te bouwen ons eigen graf aan het graven zijn-
  M-A-W- het gaat ophouden want “zij” leven b ij onze gratie.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Louis, bedankt. En het is om te janken, dat onze sociale wetgeving kapot gemaakt wordt om Eurabië mogelijk te maken. En alle grote partijen in nedeland zijn hier debet aan. Wat ben ik blij dat ik geen 18 meer ben, maar ik vrees voor onze kinderen en kleinkinderen. Wanneer vechten we terug, en hoe? Ik weet het vaak ook niet meer, waar is onze fiere mentaliteit van “jongens van Johan de Witt”, gebleven!

  Like

 4. vederso zegt:

  Op Hoeiboei staat een artikel van Phillis Chesler over een spoor.

  http://hoeiboei.blogspot.com/2012/03/kinderen-afslachten-vanwege-een-verbod.html#more

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  @Vederso
  Chesler’s analyse gelezen. Mankeert niets aan. Haar tip inzake boerkadragers is precies in m’n straatje.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Talkin’ Al Kida Blues

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s