VIDEO: Meer seksueel misbruik van kinderen door moslimsmeerlappen in Groot-Brittannië

Zes mannen blijven in voorlopige hechtenis, nadat ze zijn beschuldigd van seksueel misbruik van kwetsbare jonge meisjes en ze te dwingen tot seksueel contact. In totaal werden na een onderzoek donderdag in Oxford dertien mannen gearresteerd door meer dan 100 politieagenten. Een onderzoek, waarin 24 minderjarige meisjes verklaarden doelwit te zijn geweest van de bende.

De werkloze Zeshan Ahmed (26) woonachtig Palmer Road, Headington in Oxford, is aangeklaagd voor het hebben van tien keer seksueel contact met een kind in de periode van januari 2010 tot januari dit jaar (2012).

De feiten hebben betrekking op twee meisjes onder de leeftijd van zestien jaar op het moment van de zitting van de rechtbank.

De werkloze Mohammed Karrar (37), Cowley Road, Oxford, wordt beschuldigd van twee samenzweringen om een kind te verkrachten en een keer van het geven van een klasse A-drug (cocaïne) aan een kind, in de periode tussen juli 2004 en juli 2009.

Ondertussen is zijn broer Bassan Karrar, van beroep beveilingsbeambte en zonder vaste woon of verblijfplaats, aangeklaagd voor verkrachting in een enkel geval van een meisje van veertien jaar in november 2008.

Eerder werden de broers Anjum Dogar (30) en Akhtar Dogar (31), beiden uit Tawney Street, Oxford, en Kamar Jamil (26) uit de Aldrich Road, Oxford, in voorlopige hechtenis gehouden op beschuldiging van een aantal misdrijven, zoals verkrachting, samenzwering van verkrachting van een kind en het organiseren en het mogelijk maken van kinderprostitutie.

De zes mannen zullen voor de rechtbank Aylesbury Crown Court verschijnen op 30 maart 2012. De zeven andere mannen die werden opgepakt, zijn op borgtocht tot volgende maand vrijgelaten.

De politie begon met het onderzoek, nadat een aantal meisjes als vermist werd opgegeven.

Vertaald uit het Engels door:

vederso (voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Groot-Brittannië, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO: Meer seksueel misbruik van kinderen door moslimsmeerlappen in Groot-Brittannië

 1. seculiere zegt:

  voor mij mag je deze mannen voor de 2de keer besnijden,maar deze keer volledig de lul eraf,het zullen zeker pakistanen zijn

  Like

 2. DIE MOETEN ZE GELIJK VERPLICHTE CASTRATIE AANSTELLEN ,OF HET LAND UIT EN VOORGOED. MAAR DAN ZIJN ZE WEER BINNEN ENKELE TIJD WEER BINNEN.KINDERVERKRACHTERS MOETEN HET IN HUN PASPOORT HEBBEN STAAN.
  DAT IS MIJN BESTE IEDEE,OM ZE AF TE STOTEN

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ach beste mensen, zijn doen toch precies wat de pedoprofeet Mo ook deed met een 9 jarig meisje.
  Wat is de Islam toch geweldig, vinden jullie ook niet?

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Oei, taalfout: zijn moet zijn zij. Excusez moi.

  Like

 5. Columnist zegt:

  Dit durven ze alleen bij blanke ongelovigen, niet bij zwarte ongelovigen, heb ik zo de indruk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s