Islamistische “strijders” vallen stadsdeel van Kopenhagen aan

“Black Cobra” noemt hij zich, de migrantenvakbond van moslims in ons noordelijke buurland. In zijn naam hebben begin maart 150 islamistische “strijders” in Kopenhagen een politiebureau aangevallen, geprobeerd een gerechtsgebouw te bestormen en daarna stadsdelen geplunderd en deels in brand gestoken. De situatie liep volledig uit de hand, zodat de Deense politie de handdoek in de ring gooide en complete districten overliet aan islamitische jeugdbendes. De burgers werden opgeroepen de desbetreffende buurten, zoals de stadsdelen Glostrup in Kopenhagen en Gellerupparken in Århus, te mijden en zo mogelijk binnen te blijven.

De krant “Ekstra Bladet” sprak van burgeroorlogachtige onlusten en schreef ontsteld, dat in deze wijken over ongeveer 10 tot 15 jaar de democratie verdwenen zou zijn. Conclusie: Een migrantengepeupel en zijn imams nemen een hele gemeente in gijzeling.

Ook het stadsdeel Tingbjerg is al lang islamitisch te noemen, net zoals de vooral door aanhangers van de koran bewoonde wijk Nørrebro. Hier kwam het al tijdens de millenniumwisseling tot heftige onlusten, waarbij meer dan 100 winkelruiten sneuvelden, auto´s in brand werden gestoken en politieagenten met stenen werden bekogeld. Zelfs in het bij Denemarken horende Groenland vallen geïmmigreerde moslims de oorspronkelijke bewoners aan met stenen. Deels moesten deze hun ramen dichtspijkeren, velen vluchtten naar het Deense moederland.

Door islamisten beheerste zogenaamde “No-Go-Areas” in Europese steden nemen toe. In het Zweedse Malmö, in Oslo, in het Nederlandse Rotterdam, in het Engelse Bradford, in Londen, in Brussel, in Parijse buitenwijken en in Oostenrijk terroriseren islamitische jeugdbendes de bevolking. De politie en de brandweer durven vaak alleen nog onder bescherming sommige wijken binnen te gaan, verkrachtingen, roof evenals verbale en lichamelijke aanvallen op niet-moslims zijn aan de orde van de dag. 70% van alle in Kopenhagen gepleegde misdrijven gaan op rekening van moslims. In Århus betaalt de kerk al een soort beschermingsgeld aan islamitische veiligheidstroepen, die haar tegen vandalisme en de kerkgangers tegen aanvallen moeten beschermen. In Odense werd op de politie geschoten, de daders zijn afkomstig uit “Palestina”. De organisatie “Hizb-ut-Tahrir” roept ertoe op om de in Denemarken levende joden, ongeveer 6000, te doden.

Veel burgers verlaten daarom hun oude wijken, de prijzen voor onroerend goed zakken in, en zo gaan hun wijken volledig over in handen van integratieonwillige immigranten. De Islamitische Partij van Denemarken verkondigde al de spoedige machtsovername in de hele staat en dreigde met binnenlandse politieke onlusten om dit doel te bereiken. Nu al eist zij voor enkele delen van het land de sharia als enig geldende rechtsorde. Daarbij wordt de kritiek op de levensstijl van het tegenover hen ooit zo royale gastland steeds militanter. Dat was voor de Deense psycholoog Nicolai Sennels aanleiding om tot een boek, waarin hij tot de conclusie komt: “De integratie van moslims in Europese samenlevingen is niet mogelijk”.

Bron:

http://www.preussische-allgemeine.de/nachrichten/artikel/islamistische-krieger-attackieren-stadtteil-von-kopenhagen.html

Auteur: Joachim Feyerabend

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Denemarken, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Jodenhaat, Moslims, Sharia, Terrorisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Islamistische “strijders” vallen stadsdeel van Kopenhagen aan

 1. Tom Hendrix zegt:

  Bedankt LINKSE IDIOTEN, jullie hebben ons deze “rot muzelmannen” in de maag gesplitst.
  En nu lees ik verdomme bij Elsevier, dat de nederlandse AIVD waarschuwt tegen extremisme van rechts. Maar de extremistische islam wordt NIETS in de weg gelegd, mede door toedoen van onze linkse partijen, de PvdA, Groen Links, Demonen 66, ja ook zij met Pegdrol voorop, en de SP.
  Niet een debat zal door deze partijen worden aangevraagd m.b.t. de islamisering van Europa en ons land, neen deze kliek verraad ons 24 uren per dag. Maar als ze rechts kunnen aanpakken dan weten ze niet hoe gauw ze debatten moeten aanvragen, zie de moorden door Breivik.
  Tevens ben ik niet vergeten hoe die geweldige islamverrijkers feest vierden na de aanslagen op de Twin Towers. De ISLAM is een KANKERGEZWEL.

  Like

 2. lucky9 zegt:

  Intimidatie en gijzeling is het keurmerk van de islamitische fascisten en hun fans.
  Wie ooit een van beide of allebei de toestanden zelf meegemaakt heeft staat versteld bij de onmacht van de zogenaamde elite om hier paal en perk aan te stellen. Ongeloof en walging tegenover zo veel politiek correcte schijn-heiligheid is het gemengde gevoelen van de slachtoffers.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Nog maar even deze mini-statistiek…
  http://tinyurl.com/33qvq6
  Bumpersticker-idee: http://tinyurl.com/7pf9nnu

  Like

 4. koddebeier zegt:

  @ G.Deckzeijl 07.25.
  Bumpersticker…Als is in 1 van onze “Moslimsteden” met die sticker je auto parkeerd, vind je die gestript terug….

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  @Koddebeier: ja, dat strippen zit in de mogelijkheden. Sticker is ook anders te gebruiken, bv. in supermarkten waar hoofddoekdragers achter de kassa zitten, op gemeentehuizen achter de balie, in ziekenhuizen…
  http://tinyurl.com/5rwq28n

  Like

 6. koddebeier zegt:

  @ G.Deckzeijl: LOL….Dat opent perspectieven..

  Like

 7. Columnist zegt:

  Beschouw dit Islamitisch geëtter als Hiraba. Hak de leden van Black Cobra gewoon de armen en benen af. De Islam verbiedt immers euthanasie.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  STRIJDERS, moet toch kunnen.

  Like

 9. wanneer gaan wij hun spullen in elkaar slaan en verbranden .

  Like

 10. toetssteen zegt:

  http://www.politicalislam.com/blog/statistics-and-the-meaning-of-islam

  Nu nog zien of de linkse knuffelaars het willen accepteren. Ik vrees het ergste.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s