Algerije wil niet, dat men bij Mohamed Merah zijn Algerijnse afkomst vermeldt

Mohamed Merah en zijn vrienden – geen algemene verdenking van moslims en Algerijnen alstublieft. Iedereen kan een Jihadkiller in naam van Allah worden, ook de niet-moslims, alleen hebben we dit tot nu toe alleen maar met echte moslims meegemaakt.

Daar moet je eens goed over nadenken: De islamitische landen fokken de monsters op, laten ze naar ons “emigreren”, “vluchten”, “migreren” en dan willen ze ook nog ontkennen, dat deze monsters hun eigen islamitische teelt zijn:

De uitspraak, dat de dader Mohamed Merah van Toulouse van Algerijnse afkomst is, zorgt voor wrevel in Algiers. Men maakt zich ernstig zorgen over het feit, dat de moslims in Frankrijk voor de bloedige daad van Mohamed Merah verantwoordelijk gemaakt worden.

Een Algerijnse prulschrijver, die zichzelf voor journalist uitscheldt, zei op Facebook, dat men er bij Sarkozy ook de nadruk op zou moeten leggen, dat hij van Hongaarse afkomst is:

“…om over Sarkozy systematisch als ´ van Hongaarse afkomst´ te schrijven”.

Welnu, het verschil is, dat Hongarije daarom niet constant zijn neus in de zaken van de Franse republiek wil steken, integendeel: in Boedapest is men eerder blij, wanneer de Fransen zich niet bemoeien met de Hongaarse politiek.

Le Monde

Dat is het grote verschil, dat de moslimkomedianten – want de islamitische “denkers” zijn niets anders dan geraffineerde jaarmarktkomedianten – constant buiten beschouwing laten: alleen de moslimregeringen uit de islamitische landen willen via hun ongewenste migrantenhordes invloed uitoefenen op de Europese politiek: De Ottomaan Erdoğan via het Ottomaanse stropoppetje Öney, maanroosje Aygün Özcan of Cem “de Schwabe”, Mehmet Kilic “het Zw2aard”enz.

Aan zo´n geniepige veroveringspolitiek doen anders noch de Russen noch de Oost-Aziaten, alleen de meest geniepige, meest eerloze van alle culturen, de islam.

En in werkelijkheid gaat het de islam het er ook deze keer om, dat Sarkozy heeft aangekondigd geen haatpredikers het land meer binnen te laten. Daar maken de moslims in Algerije zich zorgen over, omdat ze opnieuw een paar haatpredikers Frankrijk wilden binnensluizen.

De Internationale Unie van Islamitische Predikers (of veel eerder predators), met aan het hoofd de terrorist Al-Qaradawi, bekritiseerde maandag Frankrijk´s weigering om visa te verstrekken aan invloedrijke mohammedaanse predikers.

Expatica

Welnu, in Frankrijk noemt men deze “invloedrijke predikers” gewoon “radicalen”, “extremisten” of “islamisten”, wat het voorstadium van terrorist en kindermoordenaar is:

Sarkozy zei, dat hij als deel van de inspanningen om het [islamitische] extremisme na de jongste moorden door de Jihadstrijder uit te roeien, de binnenkomst weigert aan welke mohammedaanse prediker dan ook.

Daarbij gaat het ook om de terrorist Al-Qaradawi zelf.

En:

De GRUNZ, een van de drie moslimverenigingen in Frankrijk, geldt als nauw verwant aan de Moslimbroederschap.

France 24

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/03/27/algerien-will-nicht-dass-bei-mohammed-merah-die-algerische-herkunft-nennt/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, Jihad, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

19 reacties op Algerije wil niet, dat men bij Mohamed Merah zijn Algerijnse afkomst vermeldt

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Ik zet ’t hier maar even neer, hoorde het net om half 8 van de Turkse sidekick van M.van Nieuwkerk: op 17 april a.s. komt islamist Erdogan naar ons land voor een bezoek.
  Meer details zijn mij niet bekend.

  Like

 2. Ad zegt:

  Waarom zou men bij Sarkozy of een ander persoon de afkomst moeten vermelden, alleen bij radicale islamstrijders willen we echt wel weten waar ze vandaan komen, Het gaat Algerije niets aan of wij de islam-radicalen bij naam willen noemen. Laat Algerije zorgen dat ze niet ten strijde trekken tegen het westen waar ze meestal nog in de watten worden gelegd ook. Westerse landen zouden radicale islam predikers moeten weigeren.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Nog zo’n exponent van dat verdomde woestijngeloof:
  http://www.telegraaf.nl/vrouw/actueel/11801130/__Toch_maar_geen_hersteloperatie_maagdenvlies__.html
  En dat dan enkel en alleen omdat de mannen eeuwenlang binnen die “cultuur” werden opgevoed met het idee dat een vrouw als maagd het huwelijk in dient te gaan en in de huwelijksnacht moet bloeden.

  Like

 4. toetssteen zegt:

  En na de de een komt de ander:
  http://www.thereligionofpeace.com/

  Zit foto bij van de ‘herdenkingsoptocht’ op zijn mohammedaans.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Het liefste willen die moslims dat we niets meer mogen zeggen over hun systeem.
  Hoe meer ze eisen hoe wakkerder de mensen worden.
  Er zijn nog veel te weinig mensen die zich verzetten die die indoctrinatie.
  Een geluk bij de smeerlapperij, door zo´n actie als in Toulouse worden telkens meer ontkenners en niet geinteresseerden met hun neus op de feiten gedrukt.

  Like

 6. lucky9 zegt:

  Het is altijd hetzelfde liedje.

  Op 13 december 2011 schoot de 33-jarige Nordine Amrani op voorbijgangers en gooide handgranaten naar de belangrijkste openbare plaats in Luik en doodde daarbij direct 3 mensen en verwonde er 75 andere alvorens zich zelf van het leven te beroven.

  Zoals steeds werd zijn godsdienst en nationaliteit behandeld als een staatsgeheim. Dra bleek echter dat hij de zoon was van een Marokkaanse immigrant waardoor de toon van de berichtgeving veranderde, de moordenaar was immers “belg” door geboorte. Wat een opluchting!

  Dat hij een militante moslim was kon het regime in Brussel gemakkelijk uit de pers houden. De nadruk werd immers gelegd op het feit dat het een veroordeelde crimineel betrof die veroordeeld was voor het bezit van oorlogswapens en drugstrafiek. Voorwaar een sensationeel excuus!

  De islamofiele overheid zwicht altijd voor chantage en banaliseert daarmee de activiteiten van islamitische moordeskaders die daadwerkelijk operationeel zijn in Europa en hun misdaden legitimeren met islamitisch religieuze motieven. Vooral dat laatste aspect mag niet doordringen bij Jan Modaal omdat deze waarheid onze wereld in een angstwekkende plaats heeft veranderd.

  De verantwoordelijken nemen de vlucht vooruit, ontkennen elke verantwoordelijkheid en intimideren iedereen die hun misdadig gedrag durft te bekritiseren door te wijzen op de daadwerkelijke gevolgen. Luik, Amsterdam, Toulouse, Berlijn, Madrid, Londen, New-York, Fort Hood, het is altijd hetzelfde liedje.

  Like

 7. wachteres zegt:

  En de advocaat van de Toulouse moordenaar komt met tranen trekkende verhalen:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2121957/Toulouse-gunman-split-wife-just-week-killing.html?ITO=1490

  The Toulouse gunman had separated from his wife just days before killing three Jewish children, a rabbi and three paratroopers in a string of attacks.

  Mohammed Merah, 23, was suffering ‘psychological difficulties’ following the split from his newlywed wife just a week before the first murder.

  His lawyer, attorney Christian Etelin described Merah as a ‘lone wolf’ with no terrorist connections, who as an ‘abandoned child’ still harboured deep resentment towards his long absent father.

  He said: ‘He had a failure inside of him, a suffering of the abandoned child. This situation of abandon that he suffered again after the separation with his wife’.

  Merah, who claimed he has links to al Qaeda, carried out the murders earlier this month and was killed after a 32-hour stand off resulting in a gun fight with police last week.

  Mr Etelin had represented Merah, who had numerous convictions for delinquency, several times before and last saw Merah on February 24 – just two weeks before the first killings on March 11.

  Mr Etelin said Merah got married in an Islamic ceremony, not recognised under French law, in December but the couple separated less than a week before the first attack.

  Like

 8. wachteres zegt:

  Jewish schoolboy, 12, beaten up in latest anti-Semitic attack to hit France… as school where Islamic terrorist Merah killed four receives hate mail

  By Peter Allen

  PUBLISHED: 12:30 GMT, 28 March 2012 | UPDATED: 12:33 GMT, 28 March 2012

  A Jewish schoolboy was punched in the back of the head and beaten up in the latest anti-Semitic attack to hit France.

  The 12-year-old was walking near his Jewish school in southeastern Paris yesterday when a gang set up on him, calling him a ‘dirty little Jew’.

  It came as it emerged the Jewish school where Islamic terrorist Mohammed Merah, 23, gunned down four people has received hate messages warning: ‘This is only the beginning’.

  Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2121571/Jewish-schoolboy-12-attacked-hate-crime-school-terrorist-Mohammed-Merah-killed-receives-hate-mail.html#ixzz1qVVVYvfm

  Like

 9. mourad zegt:

  jaah daaaaag..!!

  mohamed merah zn ouders zijn geboren in frankrijk, hij zelfs ook.
  hij bezit alleen frans nationaliteit , “hoezo Algerijn ” dan..!!???

  ZInedine ZIdane bezit wel Algerijnse Nationaliteit, maar die noemen ze wel FRANS…!!

  pff tjah, na 2e wereld oorlog hadden europeanen werkers nodig die hun bruggen en fabrieken te bouwen en nu ze kinderen hebben gekregen, dump je ze weg..!!! ? en hun Aardollie is wel okey..!!

  echt HYPO”S ..!!

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Ha die mourad: doe jij ook al aan taqiyya..???
  Kijk elders op dit blog voor volledige info, voor het geval dat je ’t zgn “niet wist…”.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  mou–rat ??

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @koddebeier, helemaal goed, deze trol komt zijn islamofascime even tentoon spreiden.

  Like

 13. Murad zegt:

  pff echt achterlijk, hierzo..

  tjah hij is frans, logisch, frankrijk moet die verantwoordelijkheid nemen..!!

  zeker aangezien die informant was van franse geheime dienst..!!

  ik ben niks, puuur realistisch, ik zie feiten,..!!

  verder word ni boos dat wij alle die chiks nemen, (nederlandse vrouwen houden eenmaal van ons)

  MUrad

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Tsja, ies koeltoer, nietwaar murat..???
  Heel goed dat je jezelf niks vindt. Dat maakt het allemaal een heel stuk makkelijker…

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Hoe goed is je Duits, murat..???
  http://diepresse.com/home/politik/innenpolitik/744787/MarokkanerDiebe_FPOe-Tirol-angezeigt?_vl_backlink=/home/politik/innenpolitik/index.do
  Toepasselijk affiche, ofniettan?
  En als je van bepaald “gedrag” binnen jouw achterban op de hoogte mocht zijn, wordt het dan stilaan geen tijd dat je dat gaat MELDEN?

  Like

 16. Linsky zegt:

  Murat,
  daar zijn we nou echt content mee, hoor! Ons afval probleem is daar mee namelijk opgelost. 🙂

  We zaten al geruime tijd met het probleem hoe we van die zieke geiten en schapen af moesten komen. Het probleem is namelijk dat ze net één cel meer hebben dan een koe, twee cellen minder dan een kameel en drie minder dan een geit. Waarschijnlijk een destructief, degenerend virus wat ooit tijdens vakantieverblijf in de woestijnen al is opgelopen.
  Daarnaast bezitten zij vaak ook het verraders-gen en een ongeneeslijke geestesziekte, waardoor zij gezien de fundamentele zieke aard van het islamgebroed dus beter bij jullie passen.

  Wat ons betreft dus een excellente methode van natuurlijke selectie, concentratie van waanzin op de juiste plaats en perfecte afvalverwerking. Overigens evident dat dit een van de redenen is dat de islamieten steeds zieker worden…………

  Een win-win situatie dus.
  Verrek… je hebt ’t nog steeds niet door hè? …Dat ze jullie wijsmaken dat je de sharia en islam over de wereld moet verspreiden, maar dat het enige resultaat is, dat je opgescheept zit met het achterlijke ongewenste deel van die samenlevingen.

  De echte vrouwen, met verstand, inzicht en schoonheid, houden we namelijk zelf. Die blijven overigens uit eigener beweging, uit vrije wil gewoon hier…bij ons. 🙂

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  Uit de kunst, Linsky!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s