Jordan de la Knijff wil weblog E.J. Bron kapodt slopen

Door: Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten

Je kon er op wachten: Nadat de AmsterdamPost middels pliesie Haaglanden en het Meldpunt Discriminatie Internet werd geïntimideerd, Johan van der Knijff zijnNSB-actie uitvoerde om de Google Ads alhier weg te vanderknijffen, AnneliesHoeiboei voor straf naar het bureau moest, Gregorius Nekschot van zijn bed werd gelicht door tien man en inmiddels gestopt is met cartoons, Theo van Gogh hallal werd afgeslacht in de Linneusstraat, het advertentiebureau van GeenStijl voortdurend wordt bestookt met klachten wegens content, Geert Wilders maandenlang voor het hekje stond ~want het hebben van een mening mag alleen islamolinks~, Elisabeth Sabaditsch-Wolff is veroordeeld wegens het kenbaar maken van feiten uit de koran, Udo Ulfkotte door de Duitse geheime dienst word opgejaagd wegens “virtueel toebrengen van lichamelijk letsel”,Michael Mannheimer voor het hekje word gedaagd omdat hij uit de koran citeert en zich beroept op de grondwet, de verenigde nazi’s islamkritiek wereldwijd willen verbieden, etc, is het nu de beurt aan ons aller E.J. Bron om de heilige drek der zure islamo-linkse moskeet te consumeren en met sluiting te worden bedreigd.

Want er is een (nota bene) Franstalig hertje (met baard) opgestaan met de “naam” Jordan Minary die wel eens even de ware vrijheidsminnende “democraat” wil uithangen om, in de beste nationaal socialistische traditie, die verschrikkelijke “vertaler uit het Duits” er eens eventjes vies bij te lappen.

Libertéégalitéfraternité, maar dan zónder die verderfelijke E.J. Bron!”

Eerst kwam er een oproep van die vette patatbek:

(Clique voor groot)

“Die afschuwelijke Bron moet van het web! Ies haram! Weg met die islamofobe vertalingen! WANT DAT MÁG HELEMAAL NIET VAN ALLAH EN JORDAN MINARET!!111!”

En zo klom deze geïndoctrineerde geitenneuker in het toetsenbord en schreef WordPress aan. Maar het antwoord viel wel wat tegen. :/ WordPress bestaat in zijn wereldbeeld waarschijnlijk ook uit nazi’s nu:

(Clique voor groot)(Clique voor groot)

Hulde aan WordPress voor hun antwoord! Daar kan Goooooogle nog wat van leren!

Jihad, de strijd tegen de ongelovigen, is een diepe en uitdrukkelijke wens van mohammedanen kennelijk maar zeker volgens de koran. Met de nationaal socialisten van de linkse kerk aan je kant  komt die burgeroorlog er zeker wel in Europa!

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

40 reacties op Jordan de la Knijff wil weblog E.J. Bron kapodt slopen

 1. seculiere zegt:

  twas te verachten he,trek mij er zoveel mogenlijk bij he als er problemen komen

  Like

 2. brabosh zegt:

  Je vergeet Brabosh.com http://brabosh.com [Vlaamse Vrienden van Israël] nog te vermelden. Zes weken geleden, 18 februari 2012, werd ik door Nederlandse MDI gesommeerd een reeks anti-Islam commentaren weg te halen. Wel vreemd dat een Nederlandse zich met de content van een Vlaams-Belgische site bemoeit. Maar goed, we leven ook niet meer in een dorp.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Dat alle vlooien van alle kamelen van deze wereld zich maar snel in de oksels van deze VETHARSES gaan nestelen. (variant op Arabische vloek)
  Ik herhaal het nog maar even: de mentaliteit van dat uitschot heeft alles te maken met intimidatie, bedreiging, expansiedrift, demografische ontwikkelingen(voor de beginners inzake de opmars van dat woestijngeloof: dat is de politiek van de islamitische baarmoeder).
  Zie deze pagina van Antivenin: http://tinyurl.com/33qvq6
  Onderaan die pagina een link naar HET PROJECT.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Niet on topic, maar heeft er wel zijdelings mee te maken…
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11807027/__SP_wil_terugkeerverbod__.html

  Like

 5. Jan zegt:

  Hé, Minary!:

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Dat zal toch verdorie niet gebeuren. Scribenten ze willen ons compleet monddood maken.
  Alleen de Eurofielen, linksdraaienden, en knuffelaars met de Islam vinden dat ze de ” heilige waarheid”in pacht hebben. Men wil ons alle vrijheden, met name die bereikt zijn door de Verlichting ons door de neus boren. Voltaire draait zich om in zijn graf, terwijl ik mij nu wel afvraag wat de zin van de bevrijding in 1945 is geweest, nu we deze vrijheid door de communisten van de EU aangetast zien. En dan al die geallieerden en verzetsstrijders, ZIJN DIE DAN VOOR NIETS GESNEUVELD. Met de dag krijg ik een grotere hekel aan LINKS, de 5e colonne van de EU en de ISLAM.

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Het is duidelijk dat die moslims zich telkens sterker voelen en meer eisen stellen.
  Helaas hebben we veel landverraders die vinden dat we daaraan toe moeten geven.
  Waar zijn die gematigde moslims???????????
  Ik hoop dat Bert, Frik en andere blogs die de werkelijheid van de islam leten zien genoeg uitwijkmogelijkheden hebben.
  Sterkte ermee.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Eat your goddamn heart out, Minary!
  http://tinyurl.com/cpoomgf
  http://tinyurl.com/c8dxh5j

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  @Louis: gematigde moslims bestaan niet, LEER dat nou ’s een keer. Erdogan: er is islam en dat is het. 17 april komt hij naar ons land. Ga achter een dranghek staan en roep: Oranje Boven…

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Y’know what happens when you open your mouth, Minary?
  This piece of equipment will go nuts..!!!
  http://www.gifbin.com/982966
  One for the road…
  http://tinyurl.com/7oek3jr

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Gerrit dat kun je wel zeggen en vinden maar om in gesprek te blijven moet je de mogelijkheid van “gematigde moslims” openhouden.
  Als je dat niet doet sluit je meteen een hoop dicussiemogelijkheden af en dat willen we toch niet, of jij wel???
  Overigens ben ik wel eens met de strekking van jou visie over de islam en vind dat we er veel harder tegenaan moeten gaan.

  Like

 12. lucky9 zegt:

  Men mag niet de vergissing begaan deze mainstream islamitische fascisten te onderschatten. Onlangs slaagden ze er nog in de eigenaars van een islamkritische blog door een politiek correct rechtertje in Frankrijk te laten veroordelen tot een geldboete van 11200 euro. ( http://christinetasin.over-blog.fr/ ) meer bepaald één dag nadat het beest van Toulouse werd uitgeschakeld door de Franse gendarmerie.

  Islam en gematigdheid verhouden zich als water en vuur.

  Like

 13. Daniel Deblaere zegt:

  Leve de vrije meningsuiting!

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Het volgende kan overal gebeuren, overal waar dat uitschot al dan niet gewapenderhand probeert te infiltreren! http://www.telegraaf.nl/buitenland/11809528/__Terrorist_vermomd_als_vrouw__.html

  Like

 15. Linsky zegt:

  Maatschappij- en moslim-kritiek worden voorts als een te vervolgen misdaad beschouwd!
  Wen er maar aan……………

  Iedereen die kritiek, , misdaad en andere voor de overheid vervelende zaken naar buiten wenst te brengen zal op hoogstwaarschijnlijke vervolging dienen te rekenen.
  Islamcritici als; Ulfkotte, Mannheimer E.J. Bron, etc… staan niet alleen in de pitcher van het misdadige, linkse, dhimmi-establishment.
  Ook anderen die hun leven en zaligheid inzetten om zware pedofilie en andere ongelooflijke misdaden van bijvoorbeeld de medische farmacie naar buiten te brengen, zijn hun vrijheid en leven niet zeker.

  Op vrijdag 2 maart kwam Peter Vereecke, initiatiefnemer en gewezen burgemeester, van de BELFORT – GROUP in het vizier van het parket, wegens herhaaldelijk stellen van kritische vragen inzake vaccinatie:
  Vlaamse Gemeenschap en Vlaamse topambtenaar leggen klacht neer wegens “laster en eerroof”. Het parket meent dat Peter Vereecke, moet onderzocht worden door psychiater en klinisch psycholoog moet onderzocht worden door psychiater en klinisch psycholoog!

  Ook bijv. Marcel Vervloesem is al jaren lang slachtoffer van de pedofiele maffia en de justitie.
  De man bestond het in het verleden een gigantische pedofiele organisatie op te sporen, bewijzen te verzamelen, waaronder cd’s met ‘n onvoorstelbare hoeveelheid beeld materiaal, de namen van de daders en de slachtoffers. Toen hij deze echter aan de politie overhandigde, werd hij terstond gearresteerd, wegens het in bezit hebben van kinderporno en vanaf dat moment heeft de man geen leven meer gehad. Talloze valse aanklachten zijn er tegen hem ingediend, waarbij hij herhaaldelijk in het gevang werd geflikkert, en natuurlijk zijn alle pedofielen en alle werkelijke misdadigers die bewijsbaar bij de zaak betrokken waren, zo vrij als vogels……

  Wel echter blijft de zware intimidatie aan het adres van Marcel Vervloesem duren. Justitie Turnhout dreigt er ondertussen mee Marcel over te plaatsten naar een andere strengere gevangenis indien hij niet ‘meewerkt’.
  Justitie dreigt er nu mee Marcel Vervloesem over te plaatsen naar een andere gevangenis. Zeer waarschijnlijk doelen ze daarmee op Brugge. Daar werd hij vorige keer gemarteld en verloor hij één oog bijna volledig. Ze hopen ook dat zijn dochter hem dan niet meer zal bezoeken gezien de afstand.

  Een van de grootste angsten van het establishment is het uitkomen van een boek waar Marcel mee bezig is. Men doet er dus werkelijk alles aan om dat te verhinderen, doormiddel van dwangopnames, gevangenis opsluiting, zware bedreigingen, en zelfs marteling!

  Een van de punten in het document wat men hem dwingt te ondertekenen is:
  “Het is niet aan te raden dat het gemelde boek op de markt zou worden gebracht. Daartoe worden gepaste maatregelen in acht genomen. Hierdoor zal het verboden zijn om Marcel Vervloesem in de strafinrichting te laten beschikken over een computer of een schrijfmachine, teneinde te beletten, in het belang van zijn bescherming, een misdrijf te begaan. Een computer of schrijfmachine zou kunnen bijdragen tot acties en het ontplooien daarvan tegen het gezag en justitie.”
  En zo kunnen we een ongelooflijk lange lijst maken, waardoor we de ruimte van het blog zouden moeten opwaarderen, om alle onvoorstelbare misdaden van de overheden te publiceren.
  Nu is dit gelukkig verspreid over diverse blogs cq. websites, maar er wordt door allerlei overheden en instanties hard aan gewerkt, dezen voor goed de mond te snoeren en uit de lucht te halen.

  Op het internet wordt enorme aandacht aan de bestrijding van de islam en haar misdaden gewijd, maar we mogen niet vergeten, dat terwijl we naar ‘links’ kijken, men aan de rechterkant evenzo grote misdaden pleegt tegen de menselijkheid. Er zit een ongetwijfeld bepaalde opzet en bedoeling achter de tweespalt die onze overheden teweeg brengen onder hun bevolking, door met vooropgezette misdadige intenties onze westerse beschaving te overspoelen met moslimgebroed en het shariavirus.
  De sharia!…..die pedofilie en vrouwenmishandeling namelijk legitiem maakt!

  Deze zieke pedofiele misdadigheid is overal ter wereld tot in de hoogste regionen doorgedrongen. Vrijwel alle leiders, overheden en machtigen zijn zo door en door verrot, dat ze allemaal chantabel zijn.
  Op subtiele en heel wat minder subtiele wijze wordt al heel lang gezaagd aan de poten van de stoel waarop de samenleving berust,…de hoeksteen, het gezin en speciaal onze kinderen!
  Soms is het wenselijk om de aandacht te sturen naar het een, om het van het ander af te leiden, niet waar? Een aloude beproefde methode, die door de MSM en overheden inmiddels tot een ware kunst is verheven. De media bepaald niet alleen wat ons wereldbeeld is… ergo, wat het beeld is wat we van onszelf hebben!

  Eén ding is in ieder geval duidelijk…de verrotting zit zo enorm diep, dat er geen hoop gloort voor onze mensheid. De waanzin en geestesziekte is over de top. De misdadigheid en krankzinnigheid zit zo diep in al onze bestuurders, dat er geen gerechtvaardigde hoop kan zijn op verbetering. De pedofiele maffia, zit in zo’n hoge kringen, dat alleen al daarom, geen enkel individu of groep de klus zal kunnen klaren om de wereld, een regering of welke overheidsinstantie dan ook, te zuiveren en weer op het spoor van beschaving en ethiek te zetten, waar het aanvankelijk voor bedoeld was en hoorde.

  Atlantisch, Lumuria, Gondwanaland, Agartha, etc…zijn beschavingen geweest die soms meer dan 100.000 jaar bestonden. Elke samenleving, beschaving heeft haar eigen unieke ideale tijd en duur. Gelukkig is onze evolutielijn zeer beperkt en van korte duur,… want een mensheid, die zo laf, zo onverantwoordelijk en onethisch met de natuur, het leven van anderen en zichzelf en haar kinderen omspringt, heeft geen enkele rechtvaardiging voor bestaan!

  Gezien vanuit de spirituele, geestelijke afkomst van de mensheid, is waarschijnlijk de enige rechtvaardigheid te vinden in de onrechtvaardigheid die we, gevoed door egoïsme en lafheid, al duizenden jaren bewust en onbewust zelf in stand houden….!

  Het feitelijke probleem met de mens is dat er zelden kleur wordt bekend. Zolang we met maskers op lopen, niet voor onze mening uit willen, durven of mogen komen, zal er verdeeldheid en haat blijven bestaan. Daarom is het van het allergrootste belang dat juist in deze tijden speciaal alle moslims die zogenaamd ‘gematigd’ zijn, hun mening werkelijk duidelijk in het openbaar kenbaar maken, zich absoluut op het wereldpodium distantiëren van hun krankzinnige ‘geloofsgenoten’ en nieuwe wetten en een nieuwe naam bedenken voor hun gedachtegoed.

  Te vaak echter zijn we geneigd om datgene wat we als waarheid zien of ervaren, dat te profileren als ‘De Waarheid’, die dan ook voor anderen moet gelden. De reden waarom de mensheid al duizenden jaren met elkaar en andersdenkenden oorlog voert.
  Laat eenieder daarom zijn eigen Goden ontdekken en daar gelukkig mee zijn…zonder die aan een ander op te dringen!

  Liefde is een energie die ontspruit aan de essentie van de ziel en is groei en leven.
  Haat is een energie die voortkomt uit het zieke, arrogante ego en eindigt in beperking en dood.
  Voor iedereen die helder ziet en hoort, is duidelijk door welke energie onze wereldbevolking wordt gevoed….
  Het spijt me….er gloort geen redding….zelfs geen hoop!
  ===========================

  https://ejbron.wordpress.com/2011/12/02/waarom-er-zoveel-moslimknuffelaars-zijn/
  http://www.argusoog.org/belfort-group-in-het-vizier/
  http://www.argusoog.org/justitie-en-overheid-besterven-het/

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd dat we Nederland zuiveren van Landverraders en Nationaal Socialisten .

  Like

 17. brabosh zegt:

  @G.Deckzeijl
  Ja natuurlijk zijn er gematigde moslims. Moslims allemaal over één kam scheren is not done. In Israël zelf wonen er al Arabieren sinds de onafhankelijkheid van de Joodse staat in 1948, zij die niet gevlucht zijn. Die groep is intussen aangegroeid tot naar schatting 1,2 miljoen Israëlische Arabieren ofte 20% van de bevolking. Het feit dat je daar raar of zelden hoort over spreken is om 2 redenen. 1. Omdat ze het goed hebben – ondanks wat links ook mag beweren – genieten ze intussen van de hoogste levenstandaard van het Midden-Oosten en 2. Omdat Arabische moslims in Gaza, in Judea & Samaria en in de rest van het Midden-Oosten hen eveneens doodzwijgen omdat ze hen beschouwen als collaborateurs met het Zionistische regime, alhoewel ze algemeen toch als ‘Palestijnen’ worden genoemd ook al zijn het dan door de Joden ‘misleid broedervolk’.

  Persoonlijk beschouw ik de mensen in het algemeen (inclusief Vlamingen en Nederlanders) veeleer potentieel antisemiet dan de moslims in België als potentieel Jihadist. En zowel de eerste als de tweede groep die ‘potentieel’ bedreigend is (antisemieten en Jihadisten, het ene valt dikwijls samen met het andere) moet natuurlijk kort opgevolgd worden.

  Bovendien, vrije meningsuiting op iemands anders blog en meestal dan nog anoniem als het om stigmatiseren of beschuldigen van om het even welke bevolkingsgroep, is poepgemakkelijk. Je hoeft er zelf geen verantwoording voor af te leggen. De uitbater van de blog is verantwoordelijk en betaald uiteindelijk de rekening (voor dingen die hij niet zelf geschreven heeft.) Denk daar ook eens aan.

  Like

 18. Dorith zegt:

  Naar aanleiding van de link naar dat plaatje met leuke varkens, vraag ik me af of de moslimkindertjes Winnie de Poe lezen? Daar komt toch een enig varkentje in voor? Ze missen wat, als ze Winnie de Poe niet mogen lezen!

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky, en daarom moest prof. Pim Fortuyn vermoord worden, en Geert Wilders voor de rechtbank en 24/7 onder bewaking. Wat hebben we een rot maatschappij gekregen sinds de vuilakken in 1975, door aanname van de “Resolutie van Straatsburg”, een hele horde islamisten in Europa door de strot geduwd kregen! Met dank aan de verraderlijke politici van links tot rechts in dat wangedrocht Europarlement, Daar zijn wij-de burgers- verraden geworden om de belangen van de Bilderberggroep en de oliemaatschappijen veilig te stellen.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky, ter aanvulling: gematigde moslims bestaan niet! Vraag maar aan Erdogan, dictator Turkije.

  Like

 21. Max zegt:

  Als Jordan de la Knijff dit meent moet hij echt zijn medicatie weer gaan slikken!http://www.franklinterhorst.nl/Europa%20onder%20het%20zwaard%20van%20de%20islam.htm

  Like

 22. Max zegt:

  @brabosh zegt:
  29 maart 2012 om 17:27:@G.Deckzeijl
  Ja natuurlijk zijn er gematigde moslims. Moslims allemaal over één kam scheren is not done……{{{Sorry,maar ik ken geen gematigde moslims.Laten we eerst naar het woord ‘gematigd’ kijken. Dit woord stamt van het woord ‘matig’. Matig betekent ‘niet tot uitersten vervallend’. Hier word ik niet echt wijzer van. Dan ga ik heel even naar de schoolbanken. Zodra je op school matig scoort, dan scoor je een 6-, wat in mijn ogen niet echt denderend is.Wat is dan een gematigde moslim? Dat is een persoon die de islam als godsdienst aanhangt en een 6- krijgt voor het praktiseren van zijn religie. Lekker dan.Hoe wordt je dan genoemd als je een 1 scoort op de schaal van ‘gematigde moslims’? Een kaffer? Of als je een 10 scoort? Een extremist of een moordenaar? Ik hoop van niet, anders komen veel mensen in aanmerking voor een 1 of een 10. Mag ik dan stellen dat gematigde moslims niet bestaan? Trouwens, de Trouw is al eerder tot deze conclusie gekomen: (19-08-2006, De gematigde islam bestaat niet.)

  Like

 23. koddebeier zegt:

  Brabosh????? AIVD misschien ??

  Like

 24. E.J. Bron zegt:

  @koddebeier

  ZEER ZEKER NIET!!! http://brabosh.com/

  Like

 25. toetssteen zegt:

  Dit zijn de besten:

  http://www.bloggen.be/nojihad/archief.php?startdatum=1297033200&stopdatum=1297638000

  ex-moslims alzo. Die zouden een hand toegestoken moeten worden. Immers, zij weten van hoed en rand. Maar ja, dat zal er wel niet inzitten, want iets zegt me dat deze mensen niet op een partij zullen stemmen die de islamisering toejuicht.

  Like

 26. toetssteen zegt:

  En om aan te tonen dat het niet een specifiek Europees probleem is:

  http://www.quadrant.org.au/blogs/qed/2011/01/on-muslim-integration

  Dit fenomeen heeft dus niets te maken met een vermeende moslimvijandige houding. Moslims integreren nooit werkelijk, ze segregeren. En zodra de segregatie compleet is, zal men ook de gematigden zich aan zien sluiten bij de baarden. Waarom? Simpel, ze zullen kiezen voor de winnaar. En dat zal niet het vrije westen zijn.

  Like

 27. G.Decckzeijl zegt:

  @Brabosch: ik denk aan een hoop dingen(kan ook niet anders als je zoals ik al vanaf 1948 meeloopt) en wat jouw geboortejaar is, vind ik niet van belang. Je hoeft me niets te leren wat ik allang weet. Maar jij weet kennelijk nog niet dat de term gematigde moslim ook te pas en te onpas door de linkse kerk wordt gebruikt om islam-critici zoals op dit blog onder te sneeuwen.
  Wat jij als zoveel andere niet-moslims niet doorhebt, is dat alle moslims feilloos instaat zijn om niet-moslims een rad voor de ogen te draaien aangaande hun toekomstige plannen.
  Van Obama bv. wordt op xandernieuws gezegd dat het een moslim is die zich voordoet als christen, maar Obama’s verwekker was moslim en daarmede wordt de zoon automatisch moslim.
  Als moslims de indruk wekken geliberaliseerd te zijn, doen ze dat NIET zonder reden! Die taktiek heet TAYSIR. Wel eens van gehoord? Tariq Ramadan, ken je die?M.Bouyeri was ook geliberaliseerd, Mohammed Atta cs waren ook geliberaliseerd, dat islamitische UITSCHOT heeft deze wereld voorgoed veranderd! Voor mij is het allemaal gesneden koek, ik weet wat ook de zgn “gematigde” moslims van plan zijn, al heel lang. Als alle Nederlanders dat zouden weten, zou dit land er zo goed als zeker anders uitzien, maar helaas: het bulkt van de Nieuwe NSB-ers. En ze zijn dichterbij dan je denkt! Alle details over taysir: http://tinyurl.com/3hu6x9u
  Ook te bereiken via deze pagina: http://tinyurl.com/3mepfoc
  En dan nog dit: degenen die niet tegen de waarheid kunnen moeten maar gewoon doorgaan met zichzelf zand in de ogen te strooien en dit blog negeren. Ik doe daar NIET aan mee. Ik heb m’n redenen om niet met foto op dat lekke internet te verschijnen zoals jij doet. Ik peins er niet over om allerlei idioten de gelegenheid te geven MISBRUIK te maken van mijn identiteit, want die geef je op die manier prijs. Denk daar maar eens goed over na, Brabosh.

  Like

 28. toetssteen zegt:

  @Deckzeijl
  http://www.carelbrendel.nl/2012/03/23/terrorist-van-toulouse-in-het-schemergebied-van-salafisme-en-jihadisme/

  Ik krijg de idee dat Brendel na een inval van een aantal gekken het koud om het hart is geworden.
  Zijn ontleding van Ramadan is vlijmscherp.

  Like

 29. G.Deckzeijl zegt:

  @Toetssteen: zag vanavond om 18:00 in het journaal dat de begrafenis van Merah is uitgesteld.Hij mag niet in Toulouse begraven worden en -nog leuker- ze willen ‘m in Algerije ook niet onder de grond stoppen.
  Oplossing: cremeren en de as verwerken tot erectiepillen voor kamelen.

  Like

 30. toetssteen zegt:

  Komt die karavaan nooit meer vooruit!!! Een opgewonden kameel….., dat wil je niet gezien hebben!Laat staan gehoord.

  Like

 31. G.Deckzeijl zegt:

  Dingen veranderen zeer snel de laatste tijd… Crematie afgeblazen, pillenmachines weer in de mottenballen…
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/11812764/__Merah_toch_in_Toulouse_begraven__.html

  Like

 32. lucky9 zegt:

  Ik denk dat Brabosch hier nog veel te leren heeft alvorens zijn talmoed is volgeschreven.
  Vooral zijn buiten elke verhouding vallende uitval naar Vlamingen schiet bij mij in het verkeerde keelgat.
  Schaar U vooral achter de islamitische fascisten, kameraad! Mijn voorouders hebben meer Joden gered dan de uwe.
  Done of not done, (!) typisch religieus-extremistisch Joods heeft lak aan respectvolle en intellectueel eerlijke bondgenoten.
  Doe mij nu maar een Martien Penningskje of denk maar beter eens goed na!

  Like

 33. toetssteen zegt:

  Ja lachen, Algerije wilde het lijk niet. Kan me daar wel iets bij voorstellen. Die uitspraak van Sarko is ehhh, nogal raar.

  Like

 34. toetssteen zegt:

  Ja, hij heeft wel wat van Louis de Funès.

  Like

 35. TP zegt:

  Gematigde moslims bestaan niet, wel passieve.
  Een gematgde moslim is per definitie geen moslim, maar een afvallige.
  Het feit alleen al, dat er geen kritiek geuit mag worden op de islam, zegt genoeg.
  Dat is tevens de reden, waarom elke discussie met de islam volkomen zinloos is.
  Bert kan hier nog tienduizend artikelen neerzetten, het zal geen ware moslim of dhimmi tot nadenken stemmen, laat staan tot inkeer brengen.
  De wijsheid van de islam is uitsluitend gebaseerd op de koran.
  Op niets dus.
  Leeghoofden zijn onbereikbaar.
  Je praat tegen een holle ruimte. Het enige wat je hoort is de echo van je eigen stem.

  Vetkwabbesen als Knijff zijn dan ook vooral bang, dat mensen hun waarheid niet langer willen verdringen.
  Dus Bert moet vooral gewoon doorgaan. Om de massa wakker te maken of te houden.
  Uitstekend werk, Bert. Het dringt al door tot les viespeuques in Frankrijk!

  Like

 36. G.Deckzeijl zegt:

  C’est merveilleuse, TP!

  Like

 37. TP zegt:

  Yep, moest alleen natuurlijk zijn, dat ‘les Knijffs de Vetquabbes’ juist wel bang zijn, dat mensen hun waarheid gaan verdringen voor de realiteit.
  Bert komt natuurlijk wel met zo ontzettend heel veel verhalen, dat weldenkende mensen er zo langzamerhand niets meer van begrijpen dat er ook nog maar één volwassene kan rondlopen, die zich voor Mohammeds karretje kan laten spannen.
  Hardleersheid alleen schiet te kort om dit euvel te omschrijven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s