Salafist roept op tot moord op Filip Dewinter

De Vlaamse krant “Het laatste nieuws” publiceerde vorig weekend een foto met de titel “Sharia of Jiziah” (“Sharia of Vergelding”), dat op het internet werd gepost door een lid van de radicale salafistengroep Shraia4Belgium. De foto toont een gewapende jihadist met het op een zwaard gespietste hoofd van de Vlaams Belang-politicus Filip Dewinter. Opnieuw is daarmee aangetoond, dat in België islamitische fanatiekelingen opstoken tot haat en geweld. Dit wordt nog versterkt door sympathiebetuigingen voor islamitische terreurorganisaties zoals Al Qaida of voor moordenaars zoals Mohamed Merah. Het antwoord van de autoriteiten volgt – als het überhaupt volgt – slechts aarzelend.

Zo kon vorig jaar Sharia4Belgoum nog volledig ongegeneerd de verjaardag van de aanslagen van 11 september vieren. Verder kon de afgelopen week de internationale extremistische en in Duitsland verboden organisatie Hizb ut-Tahrir haar intrek nemen in een huis in Hasselt. En nu verschijnt er een propagandafoto van Sharia4Belgium als “voorbeeld” op het internet en roept andere islamitische fanatiekelingen in Vlaanderen ertoe op om dit na te doen. Filip Dewinter is woedend over de ontwikkelingen:

Het moslimextremisme gedijt in Vlaanderen en schijnt steeds meedogenlozer te worden. Kennelijk wacht men er ook in Vlaanderen op dat de eerste moslimextremist de daad bij het woord voegt en het voorbeeld van zijn voorbeelden volgend hier een bloedbad aanricht. Waarom wacht men ermee om organisaties zoals Sharia4Belgium en Hizb ut-Tahrir te verbieden om hun haatboodschappen een halt toe te roepen?

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/007767-Salafist-ruft-zu-Mord-Vlaams-Belang-Politiker-Dewinter-auf

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op Salafist roept op tot moord op Filip Dewinter

 1. lucky9 zegt:

  Shariah4Belgium is bijlange na niet het enige probleem. Zie http://hoeiboei.blogspot.com/2012/03/sharia4whatever-als-ijkpunt-voor-de.html#more en besef dat Antwerpen slechts 45 km. van de hoofdstad van Eurabië ligt.
  Zoals voorheen beseffen de Noord-Europeanen onvoldoende dat de verdedigingslinie tegen de barbarij ook nu in Vlaanderen ligt.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Wanneer schoppen we deze islam idioten niet enkele reis zandbak. Kotsmisselijk word ik van deze fanaten, en onze politici schijnen het allemaal te tolereren. Laat ze heel gauw oprotten deze achterlijke woestijnfiguren!

  Like

 3. Columnist zegt:

  Uthaymeen is erg oud en dus ook al bijna dood. De hel is eeuwig.
  Het is overigens duidelijk dat de man achter dit plaatje een onruststoker is. Dus moeten zijn armen en benen worden afgehakt. De Islam verbiedt euthanasie, dus hij kan zich niet uit zijn lijden laten verlossen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s